| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:33
- Nahlásit
davidkova renata
A atuš? Jak je na tom atuš? Pojede taky?
kejtlin
muš nebohý, naštěstí neví, do čeho jde ) Ale jestli rozdejchá nás, pipiklub, vydrží už vše )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:34
- Nahlásit
davidkova renata
dostal se do žumpy..nechápu co nechápe))
chápe je v pohodě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:34
- Nahlásit
Gerda
Je tu mamka? Má tu práci
hele běšte uš fšicíí do prdlele úpa mi stačí to krásnovočko
tadle vypadá jak lundehunt..jedině počkat aš se jiřík zpije a přihodit jí k dáše..bude myslet že jí vidí dvakrát a na to je zvyklej )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:36
- Nahlásit
Gerda
muš nebohý, naštěstí neví, do čeho jde ) Ale jestli rozdejchá nás, pipiklub, vydrží už vše )
rozdejchá tím jsem si jistá, vzal celkem v pohodě i to, že jsem mu řekla, že bude skoro mezi samejma ženskejma který o něm vědí i určité podrobnosti, tak se jen usmál a neřek nic.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:36
- Nahlásit
davidkova renata
Vypadá jako černomalina tou hlavičkou, nepříde ti? Měla by si jí tedy vzít Aleksa nebo Crysa. Anebo Bajko, tumá toho šedovlka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:37
- Nahlásit
kejtlin
že jsem mu řekla, že bude skoro mezi samejma ženskejma který o něm vědí i určité podrobnosti, tak se jen usmál a neřek nic.....
ty vole, tak jestli dá i tohle, tak je fakt asi svatej )) Anebo je rát, že si nám řekla, že je na tom dobře )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:41
- Nahlásit
Gerda
neni svatej ale dejme tomu, že má podobný kamarády..... , třeba mu vůbec nevadí můj slovník....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:44
- Nahlásit
kejtlin
třeba mu vůbec nevadí můj slovník....
musim teda říct, že sme opravdu strašně sprostý a až skoro vulgární bych až řekla taky...ale co se dá dělat? Co se dá dělat?
Jo je tu Bajko? Kdybychom zítra dojeli, vezmu na zkoušku tu miku pro jejich Jiříka, vypadal, že by ju chtěl.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:45
- Nahlásit
Gerda
Co se dá dělat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:47
- Nahlásit
Gerda
musim teda říct, že sme opravdu strašně sprostý a až skoro vulgární bych až řekla taky...
ježiš hlavně se z toho neposer ))))))))))))
atuš nebyla s váma??????????? páč u nás nebyla,tagže nevim!!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:48
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
sem si nefšimla žes na žumpamítingu fotila..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:51
- Nahlásit
davidkova renata
atuš nebyla s váma??????????? páč u nás nebyla,tagže nevim!!!!
no a teď mi neodpovídá na sms, takže se ztratila...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:55
- Nahlásit
Gerda
, takže se ztratila...
zřejmě f astrálu...
no měli sme dneska taky bopky bo jiřík měl cca 15 minut spoždění,taxme usoudili,že se moch stratit f časoprostoru a vot toho byl uš jen krůček k přectavě ,jaxe f astrálu srazil s Timjehožménoatakdál.. dost nás to vyděsilo teda
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:56
- Nahlásit
davidkova renatabozeeeeeee,ty jsi roura,hlava me boli,zasranej monitor uz mam podruhy!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
A co když se tam kucííí pobili a zašlápli tam atuš? Nyní je v černé ďuře a nemůže spjět...Zabírám si, že si neberu Bůcha, jesi se Atuš ztratila v atrálu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
no měli sme dneska taky bopky bo jiřík měl cca 15 minut spoždění,taxme usoudili,že se moch stratit f časoprostoru a vot toho byl uš jen krůček k přectavě ,jaxe f astrálu srazil s Timjehožménoatakdál..dost nás to vyděsilo teda
ty si stejně kretén ty woe..
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:00
- Nahlásit
davidkova renata
takže se ztratila...
zřejmě f astrálu
nemethova5
taky sem tu malem prskla ted ale nemuzu sem na anvsteve samii leevl neska a litani kdesi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:07
- Nahlásit
kettyhm,ti by asi nechapali,kterej uz jsi levl,ja osmej!a dvakrat postrikanej monitor,no to je blby ze nemuzes,ses musela teda hodne ovladat.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:10 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
no měli sme dneska taky bopky bo jiřík měl cca 15 minut spoždění,taxme usoudili,že se moch stratit f časoprostoru a vot toho byl uš jen krůček k přectavě ,jaxe f astrálu srazil s Timjehožménoatakdál..dost nás to vyděsilo teda
....
voeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee toto me dostalo
nemethova5
ja neviim ktereej sem leevl ja sem uz v tom stracenaa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:12
- Nahlásit
děcka, jdu prát, zkusim se na vás připojit z domku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:24
- Nahlásit
Gerda
děcka, jdu prát,
Jedna cenná rada zdarma pro vás paní. Gdyž perete tak dávejte bacha, aby vám nevypadla ta odpadová hadice....mě dneska vypadla, vytírala jsem hodně, hodně, hodně dlouho . Ještě teď máme v chodbě trošku vlhko
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:26
- Nahlásit
kettyuz jsi doma???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:27
- Nahlásit
Hej obludy, danajase přeju fšecko nej, hlavně ať může dlouho nosit děcký brejličky. Pawlinku vítám do klubu alkáčů, doufám, že už aspoň udělala nějakou ostudu za odpoledne. Bilušku chválím za to, že se drží včerejší dohody o nedávání čoků do žumpy. A ostatním sděluji, že dneska večer nikam nejdu, bo se ještě léčím a jsem tak trošku naštvaná, ž nejdu, takže mě koukejte bavit!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:29
- Nahlásit
tedy mi jsme národ prasat,tedy prase nežije v bordelu,všude jak to slezlo,jsou vidět samí hovna a nablito a všude samej nechutnej bordel
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:30
- Nahlásit
Danajasa má opravdický narozky jo? Tak jí teda přeju fšecko nejlepší
makrel
Taky nikam nejdu. Zítra jedem do Holomóca vystavovat, takže stříhám a češu a fénuju a zase stříhám....moje psy, kámoščiny psy, psy od kámoščiné kámošky... Už mám na rukách puchýře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:30
- Nahlásit
Gerda
A co když se tam kucííí pobili a zašlápli tam atuš
no pobili by se dost určitě )))))))))))))))),třá jim to atuš píská.-))))
bůcha si vemu úpa klidně,zabírám si,že si rozhodně nevemu Aťu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:35
- Nahlásit
nemethova5
nee sem se sekla ale uz pujdu za smeckou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:38
- Nahlásit
kettyo.k.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:45
- Nahlásit
brezen2008
Tj, můj dvorek vždycky vypadá jak minový pole, když sleze sníh.
|