| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 15:31
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
je nějaká prudérní danajasa co???? udělá z pakoně pakoňku
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 15:32
- Nahlásit
Alexa
To bude spíš novej způsob šahání do čaker, něco jako ty vůdů panenky )))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 15:34
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To bude spíš novej způsob šahání do čaker, něco jako ty vůdů panenky )))))
jo až tagle jo?????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 15:44
- Nahlásit
Děcká já se nudím, asi si otevřu vajno.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 15:45
- Nahlásit
Alexa
Lucie Kratochvílová
no a pak půjde s pakoněm-pakońkou několik dnů pěšky, aby ten jehož jméno nesmíme vyslovit, hodil čakry zase zpátky.....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 15:47
- Nahlásit
pawLINka
Děcká já se nudím, asi si otevřu vajno.
se máš já trčím v hokně a za chvíli zas musím ven
jak se Ti líbí v nový práci?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 15:51
- Nahlásit
kejtlin
Ty furt jenom makáš, to je děs. Musíš být děsně bohatá.
Mi se v práci zatím docela líbí. Ta služba se teprve rozjíždí, takže to není úplně jednoduché...
Nejvíc se mi líbí, že tam mám intronét a taky, že mám takovou volnější pracovní dobu. Nikdo mě nebuzeruje, můžu si skočit nakoupit do města a tak. Když mě nebaví sedět v kanclu, tak jdu do terénu. Zatím si fakt nestěžuju.
Jen dneska jsem musela jít žebrat na tu degenskou sbírku - prošla jsem se třema harantama 91 pater f panelákách a zazvonili jsme asi na milion zvonků.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:02
- Nahlásit
pawLINka
zazvonili jsme asi na milion zvonků
Pani a vodvírali vám??? Kdyby každej dal korunu, tak ste milijounáří
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:08
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Pani a vodvírali vám???
Jak gdo. Někteří měli podložený zvonky, abychom je jako neotravovali. Dva lidi otevřely, řekli "ježiši" a zabouchli nám před nosem. Jiní dali pětikačku a poslali nás hned někam, ale jiní vytáhli i stovky, dvoustovky, pár pětistovek a nejvíc mě dostala jedna stará paní o berlách. Ta nám otevřela se slovy - konečně jste tady, já myslela, že ani nepřijdete. Měla nachystanou tisícovku, rozbrečela se a říkala, že pomáhat se musí atd. Jako to byl docela mazec no...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:10
- Nahlásit
Joo, a připíjím vám na zdraví lidijové (havně danajase, kerá má ty vopravdický narozky).
Já slavím úspěšně zakončený první týden v práci. (v pátek jsme to slavila zákuskama f pracovní době )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:18 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Nehcete někdo labutěnku s PP? Nemá mateřský pud, tak se jí kdosi zbavuje. http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8404073/Cinsky-cho cholaty-pes-Daruji.php
Lidi jsou svině:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8434475/FRANCOUZSK Y-BULDOCEK.php
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:23
- Nahlásit
pawLINka
ach jo, no...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:24
- Nahlásit
Nechce někdo křížence, který moc vyrostl? Pozor - ne na guláš. http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8428454/bigl.php
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:27
- Nahlásit
pawLINka
Ty voe, proč to sem dáváš? Já už mam 3 čokly a neznám nikoho!!! ze svýho okolí, komu bych svěřila psa s čistym svědomim.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:30
- Nahlásit
pawLINka
Pani, včera sme s Makrel zakázali dávat sem jakýkolif darovací, útulkové a jinonouzové psy To,že sou lidi svině fšichni víme, ale nechceme kvůli cizí sviňovosti mít pořád depky
Další zpráva: Maso přijede zítra k Impact, opakuji maso přijede zítra k Impact.
Konec hlášení
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:30
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Dyk joo, já jsem najela po delší době na darovací inzeráty a nestačím se divit... Lidi jsou neskutečný mrdky. Když vidím ty křížence tam, hlavně velkých plemen a ještě opakované vrhy, tak se mi chce fakt zvracet. Neměla jsem tam lézt.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:32
- Nahlásit
Vládik se asi zbláznil, dělá velko velko velko velko úklid Makakr! Eštěže mě nenutí pomáhat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:33
- Nahlásit
Biluška
sme s Makrel zakázali dávat sem
Tak to promiň, jsem nevěděla, mno. Já jsem to nemyslela ale vážně, abyste někoho hledali, ale jen jako důkaz toho, že jsou lidi mrdky. Jsem se jen chtěla podělit. Třá že jsou někteří natolik zodpovědní, že nedají psa na guláš.
Hlášení jsem slyšela, s ympaktem jsem huž domluvená, že si pro to někdy zítra přijedem. Děkují. Ještě prosím o info o ceně. Třá mejl nebo FB, ju?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:36
- Nahlásit
pawLINka
Jsem se jen chtěla podělit. Třá že jsou někteří natolik zodpovědní, že nedají psa na guláš.
S některýma je to fakt těžké . Věřím tomu, že svým způsobem to myslí i dobře
Prostě se tím jenom nechcem pořád zatěžovat. Celý svět stejně nespasíme tak tu můžem mít pohodu a klid místo toho, abysme na každé stránce viděli nějakého útulkáče, darovacího psa, nebo tak něco
Ještě prosím o info o ceně. Třá mejl nebo FB, ju?
Posílám na mail.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:41
- Nahlásit
pawLINka
no ty vole
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:44
- Nahlásit
pawLINka
To je jasný, žes to nemyslela doslova, jenomže všichni tady víme, že lidi sou svině na entou a že lepší to nikdy nebude.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:46
- Nahlásit
pawLINka
já sem furt v hokně, ale málo platěj tak mám furt hovno
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:51
- Nahlásit
kejtlin
málo platěj tak mám furt hovno
No jooo, to znám...
já sem furt v hokně
A todle taky velmi dobře znám...
Jinak já už mám domluvený brigády v hospodě na víkendy, abych nějak ten svůj rozpočet vylepšila...
Lucie Kratochvílová
všichni tady víme, že lidi sou svině na entou a že lepší to nikdy nebude
Nj, tak to berte jen jako takový povzdech.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 16:55 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Děkuji mocinky pěkně všem za gratulírování
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:12
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=1rGDEOuGPIY&feature =player_embedded
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:19
- Nahlásit
čus kreténi uš sme spátky z bránění,sem velmi mokrá a velmi špinavá .nanynka je znavená bo 3 hodiny štěkala f kuse
bajko asi ucpe rajče ,řikala Crysa,která fotila jak fsteklá aš dostala do prstůch křeč a vypadala velmi podivně...snat jí to nezůstane:confused obré to bylo a zůčastnili se i psi používaní na ostré nasazení...to je info pro essi ,ráda o nich mluví ))))),může se někdy přijít taky kouknout a zkusit si kousnout s běloušem ,jednoho tam máme a kouše aji na ringo,tak se nemusí bát že to nejde
pawlinka¨
si debil a dvojnásobnej ,co sem dáváš ty ynzeráty od těch milých lidiček a píšeš vo bapce s berlama dyš víš,že todle moc nedávám!
kejtlin
tak muš uš je žumpí jo? ))))) se těšíme taky,že fskazujem.-))))
danajasa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:25
- Nahlásit
Pjěkné otpoledne pipiny, už sme domki z nakupování palem, máme velkou dracénu, co se jentaktak vešla do knedlíčku. Pak sme taky nakoupili a maryje šla zase ven a taky měla večeři a taky sme se dnes nějak uondali a chtěli bysme zejtra vyjet výletem. Jak to teda bude? Počasí vypadá, že silnice budou sjízdné...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:27
- Nahlásit
davidkova renata
tak muš uš je žumpí jo? ))))) se těšíme taky,že fskazujem.-))))
upozornila sem ho, že bude pod drobnohledem a že uš ho vlastně znáte , tak řek něco ve smyslu kam, že se to dostal
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:29
- Nahlásit
Je tu mamka? Má tu práci:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=17928774210 2573&set=a.142795072418507.19452.100000640462336&r ef=nf#!/photo.php?fbid=1630987613281&set=a.1518014 789031.2074222.1194344310
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:31
- Nahlásit
Gerda
tak já nevim..máme přiject do zlofsi..akorát se bojim bahna a mokra,bajkofka poudala,že prej hřiště použitelný bude ,dole je rybník..jako asi tam f tom nevydržíme 5 hodin..sem úpa prochcaná a to sme stáli na fleku f prokopáku..
kejtlin
a že uš ho vlastně znáte
no jistěěěěěě uš je muš náš ))))
dostal se do žumpy..nechápu co nechápe ))
|