| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:17
- Nahlásit
Eldoguero
Pokud budou puntíkovaný, tak je beru
sem zvědavá, kdo bude chtít mít na vestě s tebou ještě puntikatý růžový kulky. Páč jesi je budete mít sama, tak program stojí 600 )) Asi se k vám nikdo nepřipojí Já tam chci kadibutku! Anebo Maryji, jak vrčí a cení zup.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:17 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Eldoguero
ahaaaaaaaaaa no to ses houby kynolooooooooog
to musis napravit honem bez nakyho psa nasrat
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:19
- Nahlásit
Maky a Trix
Jaký děláš rukodělný věci. Třeba bych něco úplně nutně potřebovala
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:22
- Nahlásit
Gerda
šmarjá budu se snažit vo přepis nějak jako slušnej člověk, ale víte, že kolikrát ani nevim, jak bych to přepsala?
kloidně jeď, jak jsi naučená, vlastně to dělají všichni, jen já jsem heretik, protože se mě to nelíbí
A nasai jenom ke kořeni?
podle všeho jo, takže oboe nasai
Odkazy sice krásný, ale přečtu z nich jen nasai.
hoď si poslech, a bude to jasný
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:27
- Nahlásit
Cigi
vobleky, cestoví pelíšky, obojky, vodítka, cokoliv na přání, co mě napadne, jak se dá vyrobit.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:31
- Nahlásit
Maky a Trix
A máš nějakej vzorník, katalog nebo něco s ukázkama?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:35
- Nahlásit
Cigi
nemám, já to moc jako nedělám takhle pro lidi, spíš pro sebe a semtam se někomu něco z toho zalíbí, tak to udělám i pro něj...
Tryksův oblek...
http://picasaweb.google.com/Makysek.Rybaru/TrixuvO blecek#
Cestovní pelíšek...
http://picasaweb.google.com/Makysek.Rybaru/Cestovn iPelisek#
Jinak jsem včera byla právě koukat na popruhy a říkala jsem si, že bych mohla nakoupit, kdyby jako někdo chtěl, maj fakt krásný s tlapkama, s kostičkama, v různejch barvách, i s podkovama a tak... ale prostě je to moc drahý na to, aby se mi doma válelo třeba sto metrů popruhu a já doufala, že někdy někdo bude chtít něco ušít.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:39
- Nahlásit
Maky a Trix
Měla by ses naučit ty army obleky, co má Dines na armypudle, a měla by ses naučit postroje. Třeba kdybys šila autopásy, krásně vypolstrovaný a pohodlný, široký...ale ty pelechy sou skvělý, líbí se mi, že se daj smotnout a přilepit na batoh, nebo vzít jako kabelka, to je bezva nápad!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:43
- Nahlásit
Gerda
dík, klidně ti na něj udělám popruh přes rameno.
Postroje dělat nechci, sama mám od zera a myslím, že oni prostě vědí, jak udělat dobrý postrojky na tahání, i bezpečný do auta.
ty kombinézky už jsem sehnala pár střihů, takže až udělám voblek pro lagunu, tak to chci zkusit ušít.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:44
- Nahlásit
ketty
Se mi to napoprvé neuložilo
Sem jen psala, že Dozák spí, tak ho 100% naseru tím, že ho píchnu do voka, akorát s eobávám, že mě asi nebude chtít zabít
Ale odpoledne až přijdou omrknout štěňátka, tak ho budu muset zavřít do patra, páč jinak by jim tuze moc usiloval o život
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:45
- Nahlásit
Maky a Trix
Postroje dělat nechci, sama mám od zera a myslím, že oni prostě vědí, jak udělat dobrý postrojky na tahání, i bezpečný do auta.
a jo, to máš pravdu, tak třeba jen do budoucna kšírky spíš jako obojek, jen zdobný a na vodění, nic extra praktickýho. Uvidíš, jestli budeš chtít.
Máš dobrý, že to můžeš zkoušet na trikse, neb je malý a nezprasíš v začátku tolika látky )))) A na helovín jim všem ušiješ kostýmky, budou z nich strašidýlka - mařka bude netopejr, ale musí mít aji křídla.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:47
- Nahlásit
Gerda
))))
jj, trix je chudák, na každej obleček padne balík pičkotů máme dohodu, že za každý zkoušení je jeden až dva piškoty, podle náročností. Když jsem na něm špendlila, vyžádal si pičkoty 4.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:49
- Nahlásit
Maky a Trix
No já bych třeba chtěla pro psy postroj do auta, ale takovej jen max na jednu přezku, jedn ksoužek na přicvaknutí k autopásu, prostě aby se v tom mohli stovky kiláků pohodlně v autě válet. V obchodech mají jen ty samá přezka, nebo jsou zas tam moc vypolstrovaný, že je to jak parašutistickej postroj. No a hlavně aby taky evt plnily funkci v případě nehody ochrannou. Velikost na westíka, na přibližně velikostně stejného křížence (alias Trixík, ale v černém a možná i na NO. Co ty na to?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:50
- Nahlásit
Maky a Trix
trix je chudák
neni, když furt žere... ))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:53 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Cigi
to by šlo. Musím promyslet, jak vypadá postroj na jednu přezku. Chceš to teda i normálně vypolstrovat, ju? A jak široký zhruba? Na westíky tak 1,5cm, že... máš nějakou představu o barvě? Za chvíli půjdu nakupovat, tak bych se pro nějakej popruh ihned stavila, maj tam teďka fakt nádherný
edit: něco jako tohle?
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:54
- Nahlásit
Maky a Trix
Aha, tak jsem se netrefila, už jsem dočetla výš, že postroje ne
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:55
- Nahlásit
Cigi
já nechci dělat postroje na tahání. To nejsem schopná vymyslet. Ale myslím, že ten postroj, co je v linku by měl být ok?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:56
- Nahlásit
Se mi to napoprvé neuložilo
Eldoguero
joooooooooo to sme dve ale me na fb sem myslela ze se poseeru jakomuz ti nebudu psat zadne slohy davj jasne kratke otazky a komentare at jasne razne kratce muzu odpovedet zdy hodis nakou veticku slovo a me napadne hodinovii sloh
Sem jen psala, že Dozák spí, tak ho 100% naseru tím, že ho píchnu do voka, akorát s eobávám, že mě asi nebude chtít zabít
tak to je na nic
a musis ciziho
...
nikam ho nezavirej ukaz lidem jak si dobra a je se lehce zvladaji aze sou to vyborni hlidacoveee musis vytzdvihnout zes to chtela ze to je na povel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:00
- Nahlásit
Maky a Trix
Neni to málo 1,5 cm? Postrojek do auta? Aby se při bouračce nepřeříz napůl...dva malí vertikální vestícíííí )))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:01
- Nahlásit
Gerda
já tady mám teˇdka 2cm vodítko a to mi přijde strašně široký... aby jim to nebylo nepohodlné...
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:03
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak jo, tak mi udělej zatím na westíka, ale určitě alespoň 2cm, barva jí sluší růžová a červená. Tak podle toho co seženeš a vzor nebo bez, to mi je fuk. Vypolstrování klidně jo, ale jen slabší. Jinak naše wesťa je mírně obéznější, přes hrudník má 50 cm. No a podle toho jak bude spokojenost, tak si třeba objednám dál A pro ovčandu bych chtěla obojek, na plastovou zacvakávací sponu, tmavě modrej, ale tmavě, nelíbí se mi ty barvy co prodávají obojky, to je všechno takovej střed. Klidně se vzorem.
Tak co ty na to? A máš představu o ceně (jen řádově ?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:05 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Cigi
týjo. Ještě mi prosím westu změř kolem krku. Vezmu tedy 2cm
Tmavě modrej mám popruh ještě z obojků, co jsme dělali na žumpáckej závod v mlíkožerech.
gerdi, nemáš někde fotku nějakýho z těch modrejch vobojků? Myslíš, že je dost tmavá?
Ceny: postroj kolem stovky, obojek záleží na délce... zhruba 50-70kč, přezky jsou velmi drahé.
edit: rozměry: ovčandu kolem krku, westu kolem hrudníku a kolem krku.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:06
- Nahlásit
Gerda
Maky a Trix
Jj, určitě 2 cm. Dvě vertikální westi nechci
A napiš mi, jaká budeš chtít rozměry.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:10
- Nahlásit
Maky a Trix
gerdi, nemáš někde fotku nějakýho z těch modrejch vobojků? Myslíš, že je dost tmavá?
byla světlá, myslim si, brala bych od královský modři do tmava.
Cigi
Maky a Trix
škoda že nemáte pantone vzorník, daly by se barvy vybrat podle čísel )))
|
Cigi
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Kolem krku má 38 cm.
Cenu za přezku neřeš Prostě chci pro ovčandu úplně luxusní obojek. Co by se na něm dalo ještě vyluxusnit? Máš nějakej nápad? Ceny neřeš, klidně Ti pošlu zálohu
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Cigi
jup a ještě mi napiš, prosím, jestli chceš ten postroj tak, abys mohla posouvat tu přezku a nastavovat rozměry, nebo jen napevno s nějakýma 3cm navíc stran zimní srsti.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:11
- Nahlásit
Cigi
vyluxusnit? Mohla bych koupit popruh beze vzoru a našít ti na to ozdobnou stuhu. Třá se stříbrnomodrým vzorem.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:16
- Nahlásit
Maky a Trix
No tak jo a co do té stuhy ještě zakomponovat nějaký ozdobný cvoky (myslím kovový, ne ty lidský). No prostě, aby to byl super kousek, aby v něm vypadala jako luxusní zabiják
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:18
- Nahlásit
Cigi
já bych je tam asi neměla jak narazit, nemám na to kovadlinku...
chceš ho vypolstrovanej? Jak dlouhej?
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:20
- Nahlásit
Maky a Trix
Hm, škoda Ale neva.
Teď když měřím její obojek zapnutej, tak má 52 cm.
Vypolstrovanej ne.
|