| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:54
- Nahlásit
Eldogueroasi jak ja,asi jak ja pani!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:55
- Nahlásit
nemethova5
snad anooo .....joo diky skoda ze mi dochazela baterka ve fotaku s eblbe fotilo a bylo to pomali a pak uz to dofotilo by jinak bylo vic a lepsi ale doiiky sem rada ze s libi
Eldoguero
no juu noo ...... ono to mozna sem tam i predci ocekavani bouzel......
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:56
- Nahlásit
Eldoguero
Hej lidi, já nechci uragán, u nás je to teda pořád fakt síl aa už mě to vůbec neba jak to hučí Tady taky dokonce to smetlo našeho vžraného kocoura ze střechy na balkon je otřesen
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:57
- Nahlásit
Atusch
Bude hezky, svině rejou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 21:59
- Nahlásit
Eldoguero
Mimo jiné
mimo jine? na tento prispevek jsi prece reagovala.
vidis, to, o co mi jde, je ale fakt, ze ty ani nikdo jiny tady (a asi jen malo lidi jinde) nedokaze psa zklidnit tak jako to umi ruda desensky - zbytek me nezajima. jeho rady, reci a casto ani metody obhajovat nebudu, ale na tom, co umi jeho dalsi projevy nic nemeni.
Aha no tak pokud je tohle myšleno vážně, pak mám taky jeden dotaz - kolik prosím psů zachránil před smrtelnou chorobou? Já jen informačně lékaři totiž humání i veterinární na to studují v základu 6 let a mnoho dalších let se učí a dodnes na to nepřišly ani ty nejlepší světové tými a hle Ruda spasitel
No to je výbornej fór
proste jsi jen nepochopila, co pisu, a neadekvatne jsi zareagovala. jaky smysl ma diskuze s nekym, kdo si nepamatuje, co napsal dva prispevky nazpet?
, nebo to snad byl jediný příspěvek zde
tak mi prosim najdi prispevek, ve kterem jsem psal, ze desensky umi lecit.
Že by se historie opakovala, že bys už zase hovořil mimo mísu, to né, to není možný ...
) jo to bude ono. ostatne, z diskuze o vozicich mi take muzes nakopirovat aspon jeden priklad toho, jak "hovorim mimo misu". ja ti klidne naoplatku nakopiruju takove, kde placas hlouposti, nad kterymi zustava rozum stat (a v tom se historie skutecne opakuje).
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
danajasa
Pani nestraště, střecha drží jen silou vůle a ještě pár měsíců musí vydržet
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
EldogueroBude hezky, svině rejou
pri mesicku a pri obleve!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:01
- Nahlásit
argosek
Vážně a předčí mé hlouposti ty rudovi Jestli jo, tak jsem fakt moooc dobrá!!!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:02
- Nahlásit
Eldoguero
to nepredci.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:02
- Nahlásit
Eldoguero
Pani neblbněte nebo na vás příjde Krakonoš páč serete strážní sojky.típtíp
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:04
- Nahlásit
Eldoguero
svině rejou
Kdo KDE? Zase sem vo něco přišla co ?
Jinak u nás by se dalo na silnicích bruslit. Nešlo nám zatočit do naší ulice protože z těch kolejí se vyjet zkrátka nedalo, zkusili jsme to vzít jinou ulicí, bylo to stejné, nakonec jsme se tam nevím jak dostaly a nešlo ale zaparkovat protože prostě je všude led!!!! HNUS
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:04
- Nahlásit
Už su z venku, děcka ledofka totální, jako syfilitici už chodí všichni, možná jako duchové syfilitiků, páč maj eště předpažíno. Maryje měla radost, klouzala se po hlavě z kopečka.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:05
- Nahlásit
Eldoguero
Pani nestraště, střecha drží jen silou vůle a ještě pár měsíců musí vydržet
My máme předlonskou střechu za stotáců a stejně na jaře vodjela i se sněhem na dvorek,firma stihla zkrachovat tak to máte prašt jak uhod nová či stará
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:07
- Nahlásit
argosek
Ale je pravda, že já nikdy žádného psa nevyléčím z rakoviny, ani epilepsie, nikdy nebudu s žádným psem mluvit v astrální sféře, nikdy nebudu o žádném psu tvrdit, že je krvelačná bestie a že já z ní udělám mazlíčka.
vidis, to, o co mi jde, je ale fakt, ze ty ani nikdo jiny tady (a asi jen malo lidi jinde) nedokaze psa zklidnit tak jako to umi ruda desensky - zbytek me nezajima. jeho rady, reci a casto ani metody obhajovat nebudu, ale na tom, co umi jeho dalsi projevy nic nemeni.
¨
Zkopírováno celé, první část mého příspěvku, druhé tvůj příspěvek.
Důležitá mi přijde zejména část
vidis, to, o co mi jde,
protože to je přímá a prvotní reakce na můj příspěvek.
Už chápeš???
to nepredci.
Já si to hned myslela
danajasa
V poho pani, mám to v paži
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:08
- Nahlásit
Atusch
Stačí kouknout tak o stránku dál až sem, argosek
tuze moc perlí, doporučuju přečíst
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:13
- Nahlásit
Sakra kóukám, že jsem toho zkopčila moc původně jsem chtěla jen vidis, to
No a pochopiteně, že nevidím
Du se na chvíli odmlčet, ale zase přijdu, jsem zvědavá na sojky boznzačky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:22
- Nahlásit
Eldoguero
co des delat zajimaviho???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:24
- Nahlásit
kettyno musi este psat me a ty mi furt vypadavas nejak!!!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:28
- Nahlásit
nemethova5
aha no em FB blbne kort chat ja tam nerada si spisuju lepsi skype ten mi jde a nebo meiliky ci tady ale tady zas pisu s cenzurou takze to pak je velke ticho radsi
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:29
- Nahlásit
ketty
Hádej pani
a jestli myslíš na to, tak přesně to
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:32
- Nahlásit
Eldoguero
hadam haaadam faaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt jooooooooooooo no tototototootooooo hlavne abyste to preziila aby to svama neseeeklo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:32
- Nahlásit
kettytak ja si zapnu skype,pod cim ses,napis mi to na chatu na fejsu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:36 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
nemethova5
em tam jako ten nejvetsi vekokynoloog z kynoloogu jeste lepsi nez ten nej
............................................uz si me nasla???
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:44
- Nahlásit
Eldoguero
Zkopírováno celé, první část mého příspěvku, druhé tvůj příspěvek.
Důležitá mi přijde zejména část
vidis, to, o co mi jde,
protože to je přímá a prvotní reakce na můj příspěvek.
Už chápeš???
tak celou vetu,ano?
vidis, to, o co mi jde, je ale fakt, ze ty ani nikdo jiny tady (a asi jen malo lidi jinde) nedokaze psa zklidnit tak jako to umi ruda desensky.
a uz dost. nemuzu za to, ze nechapes psany text. zkus si nekde nastudovat,co vyjadruje spojka "ale" a verim, ze se ke spravnemu zaveru doberes i bez me pomoci. nerad bych aby se to tu stocilo do nepovedene kopie debaty o ne(vy)resitelnosti blahe pameti, ktera me diky silne averzi vuci aktivne se projevujici blbosti stala hodne nervu. ostatne, dnes uz tu neni nikdo jako slecna sali, u koho alespon na chvili by duse mysleni se nestitici nalezla spocinuti.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:45
- Nahlásit
ketty
žiju, i když teda řeknu ti fakt síla, neuvěřitelná, hnus humus a já nevim jak to ještě slušně nazvat
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:49
- Nahlásit
Eldoguero
jo chapu .............................. no jsem rada zes prezila
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:54 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
argosek
Asi tě to překvapí, ale spojky, předložky, příslovce a všechny ostatní mi jsou naprosto jasný, ale pokud někdo začne větu tak, jak ty, předpokládám víceméně souhlas s výše napsaným. V každém případě jsi to nikde nepopřel, takže dotaz - vážně ti přijde v pořádku a, slušně řečeno, fér vůči lidem, aby jim někdo valil klíny do hlavy, ve stylu výše psaného léčení smrtelných chorob?
Mě to naopak přijde jako maximální hnus, který může někdo, komu jistí lidé (a není jich málo) bezmezně věří udělat, je to prostě naprostá zrada důvěry, kterou si někteří lidé jistě zaslouží, jiní ne, ale nezaslouží si ji zcela jistě ani jeden pes...
Stejně tak si nezaslouží žádný pes, aby s ním bylo zacházeno, tak jak se děje na Ovčárech. Mediální popularizace je jen ta třešinka na dortu celého absurdního dění tamtéž.
Což bohužel platí i o nesmyly nabité "literatuře" a dvd této osoby.
a add. zklidnění -máš na mysli sedalin? Pak se ptám, který veterinář mu ho dává, jaké veterinární vzdělání má Desenský, že podává psům zklidňující léky?
A takto zklidnit psa dokáže i moje 15 mšsíční dcera, jelikož kus masa psovi do kotce zvládne hodit stejně dobře jako ruda
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 22:54
- Nahlásit
nemethova5
tak co je stebou cekam na skypeeeee
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 23:10
- Nahlásit
Eldoguero
Pak se ptám, který veterinář mu ho dává
Já taky potřebuju uspat muže už vožral celej stromek a chtěl sežrat aj dvě banky došlo mu to až zjistil,že nejdou oloupat ze staniolu musí nutně okamžitě usnout chlastat už nechce a poveluje hmyzopsa a jááááchcíííí spááát
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 23:18
- Nahlásit
Eldoguero
on to sveho druhu souhlas byl - ovsem s tvym ironickym hodnocenim techto jeho aktivit, proto jsem za nej dal "ale", abych vyjadril, ze navzdory temto vecem, jsou i veci,ktere umi vyborne.
vážně ti přijde v pořádku a, slušně řečeno, fér vůči lidem, aby jim někdo valil klíny do hlavy, ve stylu výše psaného léčení smrtelných chorob?
myslim si, ze vsem tem vecem skutecne veri, takze bych to nenazyval nefer jednanim a zradou duvery.
Stejně tak si nezaslouží žádný pes, aby s ním bylo zacházeno, tak jak se děje na Ovčárech.
nevim, co vsechno ti ketty rekla a ja o vecech, ktere ti psala nevim - na ovcary jsem jezdil docela casto a, co jsem videl, tak se psum nic hrozneho nedelo. samozrejme ketty ma vice informaci ze zakulisi, ale to nebudu hodnotit. ja sam jsem zazil par pripadu chovani, ktere se mi moc nelibilo - u dvou psu jsem byl sam tim, kdo ho na "radu" rudy provadel, coz je jedna z veci, kvuli kterym muj vztah k nemu pozdeji, kdyz jsem si dal dve a dve dohromady, ochladl a mozna prave proto jsem ted o to vic na takove chovani alergicky.
Což bohužel platí i o nesmyly nabité "literatuře" a dvd této osoby.
cela kynologicka "scena" je promorena ruznymi myty, ty rudovy se v tom uz ztrati.
a add. zklidnění -máš na mysli sedalin?
ale no tak, vis moc dobre, ze tohle na mysli nemam. nepotkal jsem nikoho, kdo by svym klidem umel uklidnit psa jako ruda.
|