Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6291 . 6292 . 6293 . 6294 . 6295 . 6296 . 6297 . 6298 . 6299 . 6300 . 6301 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:19
- Nahlásit

ste naky zamlkli kurnaaaaaa

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:20
- Nahlásit

a ty ses zas tehotna :-P (prej)

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:26 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

argosek
jak zas voeeeeeeeeeeeeeeee joo jsem
argosek
pavlik teda pavla napraskal vid ??? heele a ses pekne dlouho neozval jakooooo lumpeeeeeeeeeeeeee

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:27
- Nahlásit

ketty
jsem pořád tady, ale půjdu za chvíli spát

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:28
- Nahlásit

kejtlin
no toto ulicnice ta cerna cubis fajn vid ??? ma spravnej kukuc

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:30
- Nahlásit

ketty

a budete bydlet v ricanech, nebo se i se psy nastehujete k tatinkovi?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:31
- Nahlásit

ketty
je moc krásná

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:31
- Nahlásit

ketty

pavlik teda pavla napraskal vid ??? heele a ses pekne dlouho neozval jakooooo lumpeeeeeeeeeeeeee

jojo..no neozval,mam ted starosti nad hlavu - na baraku mam exekuci, na vsech uctech mam exekuci, proste veselo .

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:32
- Nahlásit

argosek
myslim si, ze vsem tem vecem skutecne veri, takze bych to nenazyval nefer jednanim a zradou duvery.
Naopak právě proto je to veliká zrada důvěry, doufám, že desenský dobře spí
nevim, co vsechno ti ketty rekla a ja o vecech, ktere ti psala nevim - na ovcary jsem jezdil docela casto a, co jsem videl, tak se psum nic hrozneho nedelo. samozrejme ketty ma vice informaci ze zakulisi, ale to nebudu hodnotit. ja sam jsem zazil par pripadu chovani, ktere se mi moc nelibilo - u dvou psu jsem byl sam tim, kdo ho na "radu" rudy provadel, coz je jedna z veci, kvuli kterym muj vztah k nemu pozdeji, kdyz jsem si dal dve a dve dohromady, ochladl a mozna prave proto jsem ted o to vic na takove chovani alergicky.
to neřeš, já mám i svoje zkušenosti, ne osobní pochopitelně, jedinej důvod proč bych za ním jela je, abych mu řekla co si o něm myslím, ale bydlím relativně daleko a můj čas je příliš drahý na to, abych ho plýtvala na někoho jeho typu.
cela kynologicka "scena" je promorena ruznymi myty, ty rudovy se v tom uz ztrati.
Tak to zcela jistě ne, pochopitelně
ale no tak, vis moc dobre, ze tohle na mysli nemam. nepotkal jsem nikoho, kdo by svym klidem umel uklidnit psa jako ruda.
Asi chodíš mezi špatný lidi, já znám dost lidí a pár způsobů, jak psa zklidnit i bez sedalinu a dalších opiátů.

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:35 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

Eldoguero

Asi chodíš mezi špatný lidi, já znám dost lidí a pár způsobů, jak psa zklidnit i bez sedalinu a dalších opiátů.

asi jo, ale nevim, proc do toho porad tahas ten sedalin. ja mluvim o tom, jak psa zklidni svym chovanim. jestli myslis, ze to umis take tak dobre, rad se na tebe nekdy podivam .

Naopak právě proto je to veliká zrada důvěry, doufám,

jak to muze byt zrada duvery, kdyz tomu sam veri? to jako farar v kostele se dopousti zrady duvery svych ovecek?

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:35 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

argosek
jezis neee ani nahodouuu doma buduu domaaa nikam nejdu nikam me nikdo nedostnea na jare asi budou radikalni zmeny tady je fajn ....pokud nekam pujdu tak.........ale to enci zakriknout neni to nic jisteho............
je mit o jasne ona vi z fb tam obcas pokecame .......
jezis mas teda veselo jako opravdu no tak at vse dopadne ok a pozdravuj pavlu s malim ..toz teda starosti te omlouvaji
joo a ralfikovi se po tobe styska neb na me nemuze skakat kdyz me chce olizovat ja sem raikalne proti neb je o hlavu vetsi a neunesu ho si ho naucil blbost ty ses vetsi tobe to neva ale co ja

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:37
- Nahlásit

ketty

radikalni zmeny?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:42
- Nahlásit

Zdar dámy,
Jsem tu na skok mezi prací a spaním. Mrkněte na www.utulekplzen.cz, kde je 9 nových psů, samí pěkní - hned ze začátku.

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:42
- Nahlásit

argosek
jojo noo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:42 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

argosek
asi jo, ale nevim, proc do toho porad tahas ten sedalin. ja mluvim o tom, jak psa zklidni svym chovanim. jestli myslis, ze to umis take tak dobre, rad se na tebe nekdy podivam .
Protože ho zhusta používá, tak proč ne. Já nenapsala, že umím zklidnit psa jako desenský, to díky nevim komu fakt ne
jak to muze byt zrada duvery, kdyz tomu sam veri? to jako farar v kostele se dopousti zrady duvery svych ovecek?
No tak pokud tomu sám věří, tak mám k tomu jediné - buďto ať už to nebere, nebo se na čásek nechá zavřít na psychárnu,prej to pomáhá někdy. A ano farář či kdokoliv jiný v kostele kázající pochopitelně lže ať vědomě nebo nevědomě, ale lže a klame lidi.

argosek
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:49
- Nahlásit

ketty

jake?

ralfika pozdravuj.

Eldoguero

Ä ano faráž či kdokoliv jiný v kostele kázající pochopitelně lže ať vědomě nebo nevědomě, ale lže a klame lidi.

nevedoma lez je oxymoron.

Já nenapsala, že umím zklidnit psa jako desenský, to díky nevim komu fakt ne

kdyz jsi ho pri tom nikdy nevidela, muzes psat "diky bohu", myslim ale, ze tady patri spis "bohuzel".

ketty
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:52
- Nahlásit

argosek
nebud zvedavi treba se stavis a uvidis jojo budu pozdravovat urco bude mit radost

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 23:54
- Nahlásit

argosek
kdyz jsi ho pri tom nikdy nevidela, muzes psat "diky bohu", myslim ale, ze tady patri spis "bohuzel".
Jo jsou holt věci mezi nebem a zemí...
Myslíš třeba i některé úryvky z dvd, tv reportáže (která mimochodem byla opravdu příšerná, nejvíc fraška s kazeťákem s nahraným vlčím vytím a výjezd kamsi tuším, že do Beskyt ) nebo se mám jen spolehnout na svou intuici,která mě jen málokdy klame a vyprávění očitých svědků
nevedoma lez je oxymoron.
Á někdo dostal k vánocům slovník cizích slov

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:07
- Nahlásit

decka venku je to totalni pruser, aspon tady na jiznaku, je tam na chodnicich sklo. Nebyla jsem schopna ani vyvencit hafa, vubec to neslo, nastesti tu byla mamka a vzala ho.

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:07
- Nahlásit

jee uz spiiiteee

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:09
- Nahlásit

ketty
ja ne zbytek asi jo

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
no asi to tak vypada ze t uslo nebo co

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:16
- Nahlásit

já taky ještě nespím, jen vedle hraju mahjong

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:17 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Eldoguero
noooo na me pekne kasles jakooooooooooooooooooooooooo
kde mam toho emila slibenyho ?????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:17
- Nahlásit

lucYnka XIII
jinak u nás stále uragán, chčije a chčije, ale zatím nemrzne, ovšem nedělám si iluze, že to vydrží bez ledu do rána

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:19
- Nahlásit

ketty
ne ne, jdu na mejlík jo

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:21
- Nahlásit

Eldoguero
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emyyyl se tyydeen nemyyyyl sem uz ozrala z mlika sem dopadla misto vina piju mliko po vecerech

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:22
- Nahlásit

Eldoguero
ja uz musela posypat pred vchodem a cesticku neb sem jela jak namydlena asi vytahnu rano brusle na zahradu chaa bud jezdit na vlastnim kluziisti

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:22
- Nahlásit

http://usti.idnes.cz/z-usteckeho-utulku-nekdo-pust il-psy-behali-po-sidlisti-jednoho-prejelo-auto-1vq -/usti-zpravy.asp?c=A110106_143356_usti-zpravy_wlk

ty vole

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Led 2011 00:24
- Nahlásit

lucYnka XIII
jojo viim z fb tam uz to bylo raano

<< 1 ... 6291 . 6292 . 6293 . 6294 . 6295 . 6296 . 6297 . 6298 . 6299 . 6300 . 6301 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání