Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6516 . 6517 . 6518 . 6519 . 6520 . 6521 . 6522 . 6523 . 6524 . 6525 . 6526 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:36
- Nahlásit

Gerda

Nooo textil a ty květinky, jak říkala Biluška, to pomůže hodně

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:40
- Nahlásit

Maky a Trix
A jak tam můžeš se zdravým nervem žít???????

Lucie Kratochvílová
květinu mám jednu palmu, dva bambusy a bohužel žádné místo na odkládání květin. Je to skutečně pokoj zvící 4x4 a ložnička 2x2 a největší je koupelna, ta je megaobrovská, tak tam taky neni žádnej nábytek ani květina, je tam pračka.

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:41
- Nahlásit

Gerda
těžší látka toho pohltí víc, nemusí to bejt zrovna brokát, ale myslím, že něco neviditelně průsvitnýho moc nepomůže... ale mělo by stačit normoš plátno, esi máš možnost, tak udělej garnýže co možná nejširší, aby závěsy krom oken zakryly i kus zdi vedle okna

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:41
- Nahlásit

Gerda
mohla bys pokobercovat strop a pod to ten minoret , kdyz jsi nasla to kladivko, bude to hracka

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:42
- Nahlásit

Můžu si tedy dát pod celoplošnej koberec ten mironet? Co kdybych ho přilepila i na zdi? Ty ytongový sou šílený, duněj, jen se do nich ťukne, zlatej sádroš.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:43
- Nahlásit

leyenda
mohla bys pokobercovat strop a pod to ten minoret
a na zdi taky, měla bych kobercovou krabičku )))))

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:44
- Nahlásit

Gerda
já to neřeším. Jediný, co mi vadí je, že Trix se bojí. Nepomáhá mi na to nic, zkoušela jsem všecko a ve všech bytech kolem taky štěkaj psi. CHtěla bych, aby pro něj byl domov útočiště, klidný a bezpečný místo a on se tady opravdu hodně bojí. I těch petard, i těch zvuků z okolí. Nemáme koberce, jen lino a prostě je to takový blbý.

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:45
- Nahlásit

Gerda
u bejvalýho přítele sme lepili na zdi polystyrenový stropnice, pomohlo to a vypadaly dobře, ale je to materijál naprt, opřeš se a je v tom ďůlek

laguna
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:46
- Nahlásit

Gerda
Můžu si tedy dát pod celoplošnej koberec ten mironet?
jasně že můžeš. Dej na každou zeď jinou barvu koberce a budeš to mít veselé a nemusíš malovat stačí jednou za čas vyluxovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:49
- Nahlásit

laguna
a nemusíš malovat stačí jednou za čas vyluxovat.
uáááááááááá, ty si tak bubááááááááááááá

Du rači pytlačit. Gdyby Gerda chtěla tak tu mám nějaké kobercové zbytky, bude mít koláš a bude to ještě veselejší

Baysha
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:50
- Nahlásit

Gerda
to už tu taky bylo http://www.iprima.cz/jsss/promena-bytu-polivkovych

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:50
- Nahlásit

Maky a Trix
já to neřeším
to nechápu, dyťm usíš bejt úplně vykleplá z těch zvuků, ne? Zkus třeba aspoň kobereček, jeslti by to tu ozvěnu a hluk zmírnilo...

Baysha
polystyrenový stropnice
jooo to si taky nalepim. teda asi na ten koberec....

laguna
Dej na každou zeď jinou barvu koberce a budeš to mít veselé a nemusíš malovat stačí jednou za čas vyluxovat.
ste ale opravdu velmi pitomá )))))))))))))))

Jinak si ho teda seženu, položim, na to koberec a budeto bez ozvěnýýýýýýýý jupííííí a odpojím se od sousedy. Strašně moc jí přeju, aby měla strašněm oc krásnou a dlouhou, moc dlouhou dovolenou a odjela by někam do řiti.

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:51
- Nahlásit

taxem vůbec nic nedočetla a jenom se se pěkně vytočila!! Přišla za mnou kolegyně, esli nechci 5-ti měsíční kotě. Cerunka se vodstěhovala do podnájmu, pořídila kočku a zjistila, že nájem neutáhne. Tak se vrací zpátky domu a voni přece nebudou mít doma ňákou blbou kočku!! A nemůžou jí udat, tak neví co maj dělat, do lesa se jim jí vypustit nechce!!! Řekla sem jí co si myslim o tom, když si někdo pořídí zvíře a že já si 3. kočku fakt pořizovat nehodlam. Tak si jí asi holt nechaj no... Nenávidim, nenávidim tendlecten přístup ke zvířatům!!!!!! Při 1. pidiproblémku nejdříf ze všeho zahodíme zvíře ať nevotravuje.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:52
- Nahlásit

Gerda
my někde máme takový ty kusový... ale to nepomáhá. Musel by bejt asi pořádnej...
Jsem na to zvyklá, neřeším to. Stejně jako nám celej den šplouchá fontánka, prostě je to věc, kterou vypustím a vadí mi jen když mě bolí hlava jo a taky mi jednou vadilo, když soused zezhora přišel domu ve dvě ráno, pustil si tv na plný pecky, a usnul. to jsem se teda nasrala a šla jsem na něj zvonit.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:57
- Nahlásit

Gerda
hele my máme na stropech ty polystyrenový dlaždice a docela to dost odhluční, slyšim ze shora jen velký rány, ale třá v ložnici, kde nemám žáden polystyren slyším i našich telku, když je teda velký ticho

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 13:59
- Nahlásit

bonc
Nenávidim, nenávidim tendlecten přístup ke zvířatům!!!!!! Při 1. pidiproblémku nejdříf ze všeho zahodíme zvíře ať nevotravuje.

A nebo ho vypustíme, ať se venčí samo... Souhlas, pani!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:00
- Nahlásit

tak u nás celý léto řve omladina do rána, takže u otevřenýho okna spát je na hovno, když ho zavřu tak se udusím-bydlím v podkroví, kde není izolace, když neřve omladina řvou mladý sovy z oparku naproti a volně přelétávají přímo k oknu ložnice na ořech

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:01
- Nahlásit

Maky a Trix
Taky nechci dělat žádný velký dusno, mě tam zas přes den štěká pes, teda u mámy, u mě neštěká. Takže nechci nikomu nikaj hrozit či ho bít, zkusim to nejdřív pořešit na svý straně a teprve když to nepomůže, jí požádám, jestli by nezrevidovala podlahu, možná tam ten mironet vůbec nemá. Když sem na návštěvě u kámošky, která má plovoučku dobrou a stavěl ji její muž, cejtim ouplný měkkoučko, ani jeden dup a to jí tam lítaj děti a dělaj bordel, je to měkký na našlápnutí, prostě paráda.

Alexa
to bude asi nejlevnější varianta a to udělám.

Atusch
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:03
- Nahlásit

gerda
K tomu odhlucneni bych udělala falešný strop že sadrokartonu, vypadla to vatou která izoluje strop . Na pár tisíc to vyjde ale není to tak zlý. Dělali jsme takhle zeď u kamaráda. Řekni v sobotu, mamka dělá ve stavebnictví zná lidí tak poradí.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:09
- Nahlásit

Gerda

Hodně pomáhaj i obrazy nebo kresby, plakáty v klip rámech. Když je málo místa tak možná místo skříněk police s knihama, CD a tak... I tyhle věci k odhlučnění hodně pomůžou.
Jak jsem se teď stěhovala, sundala jsem nejdřív obrazy a najednou tam bylo od sousedů všechno slyšet.

Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:18
- Nahlásit

Gerda

jo, a dost mě překvapilo, že slyším mnohem víc i sousedy pode mnou, nejen vedle...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:33
- Nahlásit

Četl jste někdo téma kousnutí jezevčíka? Sem fakt jediná, kerá má chuť paní Mistery poslat do Kečenegy? Začínám bejt nějaká nesnášenlivá či co asi..

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Sem fakt jediná, kerá má chuť paní Mistery poslat do Kečenegy?
Nejsi, teď jsem to dočetla.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:39
- Nahlásit

Baico

To se mi fakt ulevilo Sem jí chtěla napsat, ať si dá nozu za krk, ale nakonec sem to vzdala... ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:42
- Nahlásit

Baico
Lucie Kratochvílová
Sem fakt jediná, kerá má chuť paní Mistery poslat do Kečenegy?

gde nic néni ani smrt nebere......

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:46
- Nahlásit

kejtlin

No jako jí kousne jezefčík a ona se ptá, jestli si má dávat pozor na nohy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 14:49
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Parkety a plovoučka je rozdíl. Pak taky každý může mít jiný povrchový lak. Nebo olej. Atd. Rozdíly jsou značné.

bonc
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:02
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ne, fakt nejseš jediná, teď sem to četla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:05
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No jako jí kousne jezefčík a ona se ptá, jestli si má dávat pozor na nohy

jak říkám, gde nic nééni.......

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 15:05
- Nahlásit

Atusch
K tomu odhlucneni bych udělala falešný strop že sadrokartonu, vypadla to vatou která izoluje strop . Na pár tisíc to vyjde ale není to tak zlý. Dělali jsme takhle zeď u kamaráda.
Určitě se poradím ráda, díky za nabídku, baysha řikala, že se to nenese jen stropem, ale přes zdi i podlahou, tak budu muset řešit asi i ty zdi. A v tuhle chvíli, kdy su takové bídné s těmi prachy, bych chtěla prubnout řešení levnější prozatím.

Obrazy taky nemám rozvěšený, jen asi tři, A4 v kliprámu a jednu kaligrafii. Já raději poličky než obraz, polička zabere i méně místa než skříň.

Děkuji vám dámy, župma je fakt bezvadňácká!

<< 1 ... 6516 . 6517 . 6518 . 6519 . 6520 . 6521 . 6522 . 6523 . 6524 . 6525 . 6526 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání