Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6165 . 6166 . 6167 . 6168 . 6169 . 6170 . 6171 . 6172 . 6173 . 6174 . 6175 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:13
- Nahlásit

Alexa
tak to já bych věděla co s volným časem

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:14
- Nahlásit

kejtlin
ne, já jsem se s Vlčáčkovou na ničem nedohodla

Vlčáčková
no já určitě ne já budu pěkně makat

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:15
- Nahlásit

cernej caj
Až dneska??????????????????????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:16
- Nahlásit

Monty
Tak to byla Makrel????? Nebo kdo? Jsem z toho zmatená. Měla jsem za to, že to byl někdo od M.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:18
- Nahlásit

Už to vím, byla to Mucholabka!
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_6394.html#11

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:18
- Nahlásit

Monty
ne, já jsem se s Vlčáčkovou na ničem nedohodla

neříkám, že dohodla tak si to Vlčáčková spletla, promiň dostala jsem mylné info.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:20
- Nahlásit

kejtlin
v poho, já jen čuměla jak výr

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:21
- Nahlásit

Vlčáčková
To se pak nedivím, že se ti to plete z Moravy, Monty, Makrel, Mucholabka

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Monty
v poho, já jen čuměla jak výr
Každej čumí jak umí, víš?

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Monty
tak to je Mucholabka, kdo jede z Ostravy do Brna, sme se k tomu dobraly.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:22
- Nahlásit

Monty
To víš, už nejsem nejmladší... Si pamatuju, co bylo před 30 léty, ale .... Ovšem M jsem si pamatovala dobře, tak aspoň něco.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:24 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

kejtlin
jj, už vím

Vlčáčková
no já už jsem od mládí skleróza, takže jsi dobrá, že sis pamatovala to M

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:25
- Nahlásit

LucieS
Jak je to na Slovensku nevím, ale podle popisu a hlavně toho kupírovanýho ocasu jsem si vydedukovala, že by to měli být SAO. Ono to rozdějení alabaj SAO nebylo myšleno jako dvě plemena, spíš, že jsou jakože rázy víc osrstěný a možná, že i větší a míň osrstěný co vypadaj menší. Je to asi podle toho, kde zrovna psi vznikali, v horských podmínkách potřebují víc srsti než ve stepích. Jinak pochopitelně jde o jedno plemeno, který FCI registruje pod SAO Tak asi tak jsme to nejspíš myslely
Mucholabka
Ještě nic? Pani, já bych jela na veterinu. Známá byla s ovčandou na sonu 64. den, 65. den a 66. den. Veterinář jí řekl, že štěňata se hýbají, jsou živá a čuba se neotevírá, tudíž není třeba stresovat. Ovšem čuba se neotevřela ani 68. den a tak jsme jeli jinam, šla hned pod kudlu, páč by se neotevřela ani 80. den a štěňata už se zachránit nepodařilo. Byla nalokaná plodové vody, do které už se předtím ovšem stihla vykakat, páč měla být dávno venku
Kamarádka chová amstafi a jakmile čuba neporodí do 62. dne maže na císaře, páč má zkušenost, že pokud nezačne rodit v tomto termínu, nezačne vůbec
Dřív se říkalo, že netřeba stresobvat do 70. dne, páč čuba mohla zabřeznout na 2. krytí, navíc spermie jsou oplození schopné asi 3 dny, takže v podstatě se to může posunout až o 5 dní, ale já bych se bála čekat takhle dlouho.
Víš, že jsem teď před porodem taky stresovala a jsem ráda, že jsme nakonec na veterinu jeli, i když nám doktorka řekla,jen že čuba začíná a že tak do 12 hodin porodí, ale hlavně, že je vše v pořádku. Měla pravdu rodit zašala asi za 10 hodin.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:25
- Nahlásit

Monty Vííííď???!!!
kejtlin Tak dobrá, Mucholabku jsme chytly. A co z Pavlovic do Ostravy? Najdi si někoho, zavolej Bilušce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:28
- Nahlásit

Vlčáčková
jen tak tam nikdo nepojede, ,leda by měl někdo cestu okolo.
neni to za rohem, ale koukala jsem kolem 90km

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:28
- Nahlásit

Vlčáčková
S Muchou to máte domluvený?

Muchoš
Si myslím, že Eldorádo má pravdu, určitě bych nechala udělat minimálně sono, essi jsou štěňata živý a nejspíš bych už zvažovala i toho císaře.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:35
- Nahlásit

Biluška
Jo, Mucha mi psala, že sem zítra jede. Tak by ho vzala, jestli jsem to dobře pochápla a to si myslím, že jo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:36
- Nahlásit

Eldoguero
Ještě nic?
Nooo, nic...živý jsou, to cítím, neotevírá se, to taky poznám. Taky uvažuju že tam odpo sjedem.

Biluška

Ty mi dovezeš dneska tu čívu?

V Brně mám schůzku zítra na 9:30, a budu tam mít v autě chlapa a všechny svoje psy, protože pojedem rovnou od našich z OV, tak učiňte závažné rozhodnutí a dejte vědět Muchošovi na Mucholabka od seznamu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:39
- Nahlásit

Mucholabka
Mě nejde rozkliknout Tvůj profil. Můj mail je tyrana.zvirata@gmail.com, tak mi na něj pošli svůj mail, jo? dík.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:41
- Nahlásit

Mucholabka
Ty mi dovezeš dneska tu čívu?
Se přiznám, že mě se to dneska vůbec nehodí . Musela bych tam jet extra jenom kvůli ní. Předpokládám ovšem, že příští týden až tam pojedu pracovně a mohla bych to spojit tak ty už zase nepojedeš do Brna, co?
Otázka je ještě, essi mi dneska v útulku tu čivu někdo vydá, netuším jak tam Schultz bude. Nebývá tam každý den.
Jdu to pozjišťovat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:42
- Nahlásit

Biluška
říkám, zítra musím být 9:30 v Brně. Potom budu v Ostravě asi za 14 dní, ale už asi nebudu mít cestu zpět přes Brno.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

holky omlouvám se, že se nezapojuju i když se jedná o psíka, kterého bych chtěla jenže já to okolí vůbec neznám.děkuju všem moc

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:54
- Nahlásit

Tak nemusíte nic řešit, čivavák je už od štědrého dne u jedné paní co si ho vzala . zatím teda na zkoušku, páč má malé díťato a chtěla si napřed vyzkoušet essi nebude pes agresivní na to dítě. Ale ještě se neozvala a psa nevrátila, takže asi není a asi tam zůstane

Pan Schultz vám vzkazuje, že si fofrem máte někdo vzít tu setřici páč je prý moc príma a luksusní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:58
- Nahlásit

Biluška

Tak nemusíte nic řešit, čivavák je už od štědrého dne u jedné paní co si ho vzala[/i]
tak to je dobře, že je v teple, čivy nebývají agresivní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:00
- Nahlásit

kejtlin
čivy nebývají agresivní
muuuhhheeeheeeeeeee dobrej ftip,pani! f okolí neznám jedinou co by nebyla agresívní jak kráva..jediná vyjímka je ta od Maruš co sem chovku dávala bajko

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:02
- Nahlásit

kejtlin
čivy nebývají agresivní
Moc jich neznám, nicméně ty, co znám, jsou hrozný svině ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:03
- Nahlásit

davidkova renata
moje čivy nebyli agresivní ani jedna a Jerry ten vrčí ale jen když někdo nebo něco jde z tý strany na kterou nevidí což se dá pochopit, ale nikdy nikoho nekousnul

Biluška
Člen
- Nahlásit

kejtlin
Moje kámoška Evelína měla čivaváka....ježiš to byl hajzlík, postavil do latě i Kazbundu

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Biluška
Aha. No, škoda. Ale dobře, že čivavák je v teple. Doufám, že ho ta ženská zítra nevrátí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:05
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
a Radkovo čivy jsou taky pohodáři a vlastně všechny co znám až na pár vyjímek

<< 1 ... 6165 . 6166 . 6167 . 6168 . 6169 . 6170 . 6171 . 6172 . 6173 . 6174 . 6175 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání