| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 08:29
- Nahlásit
Biluška
Ikeju neci, ci botičky a nějaké tričko na silvestra, psali že i MarkSpencer nebo jak se to menuje, ale nechce se mi tam jet
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 08:43
- Nahlásit
dneska jdem terorizovat vššecky psi co uvidíme )
šindlerův seznam,není tak děsivej jak jsem myslel,takže si to v pohodě koukám i o ve 2 ráno a nic to se mnou už nedělá ,hlavně ta hudba je v tom dokonalá ,kuchyn už je i s baterii,jenže není odpad,tak dneskav ečer už bude vše ok
koupila jsem si knížku o osvětimi a už mám skoro dočtenou
a jdu si užívat den bez chlapa,dokud mi tu večer zas nebude překážet
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 10:07
- Nahlásit
tak je dneska krásnej den,chlapa jsem posla do prdele před chvilkou,vyluxovala jsem,poslouchám meše,zasraný ukáčka dupou jak stádo slonů,jdem terorizovat psiska,vyhozeno asi tuna bordelu,co sem přitáhl jeho fotr..
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 10:15
- Nahlásit
Ach jo, Agina asi fakt zabřezla až na druh krytí, dělá jakoby nic, akorát v noci furt děsně mlaská a funí...jdu ji zmlátit a pak jdu do obchodu.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 10:16
- Nahlásit
Eldoguerojj,alabaj je takovej hodne nasrstenej asiat a nabusenej,pak jsou jeste asiati stepniho razu,ale to uz se mi moc nelibi,no hele modraci nadherni,ale mas pravdu ty zdravotni problemy,na to bych fakt nemela asi,vyziva,atd.takze se muzu jen kochat na obrazkach.no ja myslela,ze malorka ma jednotny exterier,takze muze byt mala,velka mohutna a to jako neva??
Zahlídla jsem zmínku o sao, tak sem na chvíli vlezu.
Alabaj není nasrstěnej a nabušenej asiat, je to regionální název pro turkmenský ráz středoasiata (resp. jejich regionální pastevecké plemeno, které bylo zahrnuto do SAO). To co viděla kejtlin na Slovensku je taky asiat, jen si tam slováci tehdy vyrobili vlastní klub pro vybrané psy a vystavovali pod názvem alabaj a tvářili se jak mají cosi jedinečného, ale to už je minulostí, většina těchto psů se přeregistrovala zpátky pod sao, protože to taky jsou sao.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 10:25
- Nahlásit
Mucholabka
Paní já vám nevím, ale mě se to nelíbí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 10:45
- Nahlásit
Dobré jitro milé děveny, přectafte si, že já fakt ty trekový boty dostala - přinesla mi kolegyně svoje, který nenosí, jsou celkožený, parádnický a mají protiskluzovou podrážku a ona je opravdu nechce a jsem teď doopravdy šťastná!
Jak se máte jelimani?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:10
- Nahlásit
A na zítřejší procházku musíme vybrat lokaci, navrhujeme s mamkou zejména Chuchel - jak se k tomu stavíte výletnící????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:11
- Nahlásit
Gerda
tsss ty jsi ale žeebravá kabela! (to jsem někde četla)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:13
- Nahlásit
Nazdař
můžete mi nekdo vysv+ětlit co ty lidi furt kupujou, když nemaj prachy???????
Gerda
že já fakt ty trekový boty dostala
stačí si poplakat a je to!!! to se někdo má
Mucholabka
štěňata se hejbou????? Kámošce ovčačka několikrát prodejchala porod a porodila další den mrtvý štěňata
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:17
- Nahlásit
Nazdar sněženky.
Předem mi práskněte toho kdo pustil zase ten bílej bordel. Psa už mám asi zase spraveného, je mu lépe po injekci, asi to prý bylo jen skříplé než nastydlé. Spal zabalen v dece. Tak už jen vyžeším tu čarodejnicovou bradavicu a budu mít zase zdravou smečku.
Jsem v hnusné práci a předstírám činnost, taky se vám nechce pracovat jako mě?
A co jinak nového?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:22
- Nahlásit
protože mi to nigdo neráčil odpovědět, jestli už sou slevy na boty (kromě Bilušky), tak jdu a běda jestli nebudou!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:25
- Nahlásit
ahoj, krásné zasněžené ráno, u nás pořád chumelí, ričbečka je v pohodě.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:31
- Nahlásit
makrel
protože mi to nigdo neráčil odpovědět, jestli už sou slevy na boty (kromě Bilušky)
Ona už je sleva i na Bilušku? No, kam ten svět spěje???????
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
Gerda
klidně dojedu i do chuchle ale bylo by fajné kdyby šlo si někde v hospůdce dát čajíček. A potřebuji přesnou lokalitu a´t vím co zadat do navigace.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
máš sovu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:32
- Nahlásit
čus kreténi.SMRT BÍLEJM MR*KÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
danajasa
velká gratulace k jižnímu vovoci,pani )))) konečně se můžete pohybovat uš jen ve vybraný společnosti )))))
LucieS
vůbec se v tom nevyznám,ale ty různý všelijaký názvy sou teda vlastně jednoduše řečeno prostě SAO?
|
BrendaBenji
Člen |
- Nahlásit
makrel
prej ve Fešnaréně ve štěrboholech maj slevy, ale teda nevím odkud jsi )))
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix Cos to sem dala za krysu? Čí to je?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:33
- Nahlásit
laguna
kdyby šlo si někde v hospůdce dát čajíček
čaj nebude,vem si ho s sebou anebo ho veme gerdička do termosky ,to ti musí stačit!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:34
- Nahlásit
Dobrý den děfčata, jakpak se máte???
Mě v práci nic nebaví
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:36
- Nahlásit
Monty
jakpak se máte???
Mě v práci nic nebaví
no já se už od rána přemlouvám že budu něco dělat (doma teda) zatím sem se částečně přemluvila že pudu koupat malý čokle
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:37
- Nahlásit
Dobré jitro, dámy.
Jsem vzhůru od sedmi a to jsem se celou dobu až do předchvílí snažila spát. Ale nešlo to, protože ta střelená NO od sousedů zase permanentně řvala. Před čtvrt hoďkou jsem vylezla z postele a zařvala jsem vztekle já na ní. Načež klid. A koukám, že je puštěná na zahradě.
Takže oni jí ti debilové nechají řvát a pustí jí, jen když já zařvu zpátky. Ono to totiž není takto poprvé. Kurva, nač si berou psa, když ho pak mají zavřeného v kotci a do baráku vůbec nesmí a na zahradu jen na chodníček a k plotu a stejně jí většinou nechají zavřenou. Sousedka ještě říkala, že jak chlap vyleze, tak jí ještě namlátí. Ale to se mi ani nechce věřit.
Každopádně mladou, temperamentní fenku necvičí, nevenčí, nedávají jí žádnou práci a s nimi být nesmí. Tak tomu říkám chov!!!
Kdyby si aspoň ten kotec postavili směrem k baráku. Je to jejich pejsek, tak ať si ho užívají, ne? Teď je to tak, že je barák, dvůr, zeď (asi s nějakými přístavky) a vzadu za zdí nalepený kotec. Takže zvuk se nese ke mě, neb je natočený směrem na můj dům. Jsem nasraná!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:40
- Nahlásit
laguna
hlavně néé v Jílovém na náměstí.....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:47
- Nahlásit
Monty
mám se skvěle, skončila jsem dneska ráno posl. noční a jdu na volno.
mám dotaz ty zejtra jedeš za Vlčáčkovou?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:53
- Nahlásit
Alexa
vy máte paní volno? se máte
kejtlin
Já za Vlčáčkovou? ne, kde jste paní na to přišla ???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:00
- Nahlásit
Monty
vy máte paní volno?
jj ale asi rači půjdu zejtra do práce něco udělat než abych se zbůhdarma povalovala doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:05
- Nahlásit
Gerda
jsi tu?
dnes to přišlo, moc díky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:12
- Nahlásit
Monty
Já za Vlčáčkovou? ne, kde jste paní na to přišla ???
dyt´ mi to psala, myslela jsem, že jste se na něčem dohodly.
all
kdo jede ze Slezských Pavlovic do Ostravy?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:12
- Nahlásit
Kdo to tu psal, že zítra jede z Ostravy do Brna????? Ale fofrem se přiznejte.
|