Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6165 . 6166 . 6167 . 6168 . 6169 . 6170 . 6171 . 6172 . 6173 . 6174 . 6175 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:37
- Nahlásit

nemethova5
jako molos je neapolitano mastino.

toho si jednou pořídím, líbí se mi moc

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:41
- Nahlásit

kejtlinme desne a hlavne modrak,jako ty stenda jsou uzasny a je to uzasna povaha,je to osobnost,ja bych si ho i poridila v budoucnu,ale ma sileny zdravotni problemy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:47
- Nahlásit

nemethova5
jj já taky chci modráka. Těch zdravotních problémů se taky bojím jsou hodně těžcí a nemoci kůže jsou tam běžný. Já ho mohla mít zadarmo 5ti měsíčního a pak 2 4měs. štěňata. Kousek od nás má frajerka chovku, ale je to fetka takže štěňata jsou v podstatě pořád, vůbec to nehlídá, přitom má importy za cca 30000-50000kč za velký prachy, jenže fetuje tak na ně sere

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:49
- Nahlásit

kejtlinno tak to je hnus velebnosti jdu blejt!!!!ani mi to nepis radsi!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:50
- Nahlásit

Ted sem někam odeslala písmenka a nevím kam už blbnu.Dnes sem viděla padat hvězdu esli se to přání splní dostanu pak po držce asi Mě se líbí ten turecký pes myslím akabaš nebo tak nějak obr obrovič

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:54
- Nahlásit

danajasajich je vic,akbas,karabaš,jj,jsou pekni a jeste anatolsky pastevecky....

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:57 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=NhwPV0_88o0

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:57
- Nahlásit

danajasavy ucite maleho psa chlastat??jsem byla vedle v tematu a tam malej pes s obrovskou flaskou sampana!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:00
- Nahlásit

danajasa
jj pak ještě Alabaj nebo je to ten Akabaš? Už nevím, to jsem viděla na Slovensku, jsou to tak 3-4 roky na výstavě, tak obrovskýho psa jsem nikdy neviděla, v kruhu byl vždy jen jeden
, majitel ho tak tak zvládal, posuzovatel koukal z cca asi 10ti metrů na zuby, blíž se neodvážil, ani nepodal ruku, posudek nechal na stole a majitel se psem si pro něj došli. Pěknej pes, to jo, ale na co....

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:04
- Nahlásit

kejtlin
Paní na zahrádku by mi nekradli ty kamerunský vovce to druhý vydejo co sem sem včíl dala to je mazec http://www.youtube.com/watch?v=e96M9gGS_X0

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:08 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

]

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:11 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Neapolitáni jsou nádherný, ale těch zdravotních problémů mají fakt požehnaně a v poslední době se mi zdá, že přibývá i zvířat neplodných, ale to může být jen můj subjektivní pocit.
Malorky jsou taky super, ale vadí mi to jak jsou hodně, ale fakt hodně nesjednocený v typu.
Jinak alabaj je středoasiat. Anatol je obrovský hovado, tak to bude asi ono, ale ještě jsem neviděla žádnýho hustýho anatola. Karabaši, akbaši a kangalové prý hustý jsou a hodně, ale to jsou informace jen z doslechu, ovšem od lidí co se v tom vyznají, tak těžko říct, ale věřila bych tomu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:14
- Nahlásit

Eldoguerojj,alabaj je takovej hodne nasrstenej asiat a nabusenej,pak jsou jeste asiati stepniho razu,ale to uz se mi moc nelibi,no hele modraci nadherni,ale mas pravdu ty zdravotni problemy,na to bych fakt nemela asi,vyziva,atd.takze se muzu jen kochat na obrazkach.no ja myslela,ze malorka ma jednotny exterier,takze muze byt mala,velka mohutna a to jako neva??

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:16
- Nahlásit

Eldoguero
akbaši a kangalové prý hustý jsou a hodně
No právě aby mi stačily ty vovce na jeho uživení než by sežral aj mě ovšem zde se někteří zabývaj choven tygrů tak snad by poradily cos obludou co na čéka totál hází bobek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:21
- Nahlásit

danajasa
Eldoguero
to co jsem viděla na Slovensku bylo okupírovaný včetně ocasu a vypadalo to jak Středoasiat ale obrovskej možná větší než kangal z videa-ze země původi

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:27 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

kejtlin
větší než kangal z videa-ze země původi
Dobře živený v domácim prostř žerou asi jen ty vovce by mě zajímalo kolik těch ovcí sežere naráz.Jako pytel granulí na týden a budu to brát po nákladákoch né.Nedej bože vetamix200kg no to máme tak na měsíc pak zas dojedte

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:28
- Nahlásit

danajasa
hlavně je tam asi jiná chovatelská základna

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:29
- Nahlásit

kejtlinhele alabaje v ostrave chova,ted se nevzpomenu na jeji jmeno,bydli kousek od dedy,deda se o ne stara,jak jede pani pryc do ruska,bo tam udrzuje vztahy s chovatelama,ze bych vzala sebou fotak???zvlast se mi tam libi jedna obr čubka!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:34
- Nahlásit

nemethova5
to vem určitě

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:36
- Nahlásit

kejtlinno zabij me ja si nevzpomenu na jeji jmeno pac jsem se s ni hodne bavila a ty zvirata ma neuveritelne zmaknuty,sla s nema na volno,bez voditka poslechli fakt poslechli,hajan na ne rval jak tur a ty dve ho meli na haku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:41
- Nahlásit

kejtlinvim,ze ta zihana obr fena se jmenuje eratu a ta druha kupirovana majša,se mi upa vykourila ta chovatelka z hlavy se ,musim dedy zeptat

danajasa
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:41
- Nahlásit

ty zvirata ma neuveritelne zmaknuty
nemethova5
No prosím tady byla alabajka taky odložení měla na náměstí a čikovná moc černobílá.balím to furt to pdá a mě už štve to furt restartit.Brou s obrama aj s kobrama a já s kovralem dneska.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:43
- Nahlásit

danajasas kovralem,to jako s kobercem????taky mi to pada,ale pujdu se podivat ven a pak si pustim nakej filmecek!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:45
- Nahlásit

nemethova5
já půjdu kolem 1.30hod šlapat do sněhu a mrazu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 00:53 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

nemethova5
alabaj je takovej hodne nasrstenej asiat a nabusenej,pak jsou jeste asiati stepniho razu,ale to uz se mi moc nelibi,no hele modraci nadherni,ale mas pravdu ty zdravotni problemy,na to bych fakt nemela asi,vyziva,atd.takze se muzu jen kochat na obrazkach.no ja myslela,ze malorka ma jednotny exterier,takze muze byt mala,velka mohutna a to jako neva??
přesně tak to je s těma středoasiatama
malorky co vídám na výstavách, tak opravdu každej pes jiná ves, nevím jak to chtěj sjednotit,když po tom nikdo nejde, ale v zásadě nemá být moc velká, spíš robustní a dobře osvalená a má mít zkrácenou čelist
danajasa
lední medvěd prej je pani fakt hrozný hovado, tak ho zkuste
kejtlin
věřím tomu, oni taky si jsou hodně podobný a zvířata těhle pastevců ze zemí původu s těma našima tady kolikrát ani moc společnýho nejmaj
já viděla na videu anatoly úplně jiný v typu než vídám u nás, ale stejný obří hovada teda, ale anatol se nekupíruje (ocas myslím), neměl by, tak třá jestli to nebyli nějaký ty středoasiati přecejen, třá nějaká místní forma

Du spát lidi, tak zas zejtra dobrou

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 07:38 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Jako nechci vám do toho kecat, ale dneska se normálně prtíná, tak koukejte fstávat!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 07:38
- Nahlásit

nazdar žumpo, vstávejte a prtínejte
u nás začalo hustě sběžit hodně hustě a velký vločky, mám vyvenčeno, uklizenou spoušt´ co napáchala Goša - je možný, že to byla spolupráce, odnesla to jedna kytka krásná velká čínská růže + květináč, ta kytka mě sere byla moc pěkná, škoda jí. Vyfénuju vlasy a jdu s krysama spát.
Jinak se mi zdá, že jsem v práci opět nastydla

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 07:39 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

nejdou mi zobrazovat smajlíci sakra

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 07:47
- Nahlásit

Hele lidi už se vyplatí jít na slevy? chtěla bych si koupit boty a nějaké tričko a kabelku

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2010 08:26
- Nahlásit

makrel
Včera v rádiu říkali, že v Ikeji už jo. A ještě někde, ale to už jsem neslyšela.
Prtínat se dneska nebudu, akorát zmlátím psy a pudu si číst

<< 1 ... 6165 . 6166 . 6167 . 6168 . 6169 . 6170 . 6171 . 6172 . 6173 . 6174 . 6175 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání