| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:09
- Nahlásit
čuste lemuřice hádavé a žeroucí salát rukama i ostatní. Hlásím, že jsme přežili další po....ý petardový den. bez újmy na zdraví.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:16
- Nahlásit
danajasa
ty sněhule z tesca nevydržely ani blbý měsíc a učet už nemám
no touhle fází jsem prošla několik let furt sem si kupovala levný sněhule a furt sem byla nasratá že má vječně mokrý nohy loni sem se konečně rozhodla do bot investovat - dala sem si limit 2500 a sehnala sem v gigasportu jediný ve slevě za 1500 naprosto bombový s vyndavacíma a zastamdacíma vostnama a nepromoknou ani v úpa mokrym sněhu. Do jinejch už nepudu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:17
- Nahlásit
makrel
žeroucí salát rukama
Nene sžrala sem to kusem sešitu ten sem už nemohla
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:18
- Nahlásit
Mucholabka Šmankote, tak teď abych fakt valila do tý Prahy, co?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:19
- Nahlásit
danajasa
Nene sžrala sem to kusem sešitu
Tak pani a máte mě nasvědomí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:19
- Nahlásit
Alexaco to mate pani naky goratexy,ja si koupila obdobne pred mesicem a jsem maximalne spokojena a jeste jsem si do nich koupila vlozky proti mrazu a jsem nadmiru spokojena,taky ve sleve.
makreldneska jsem jednoho chlapa poradne nakopla jak jsem byla vztekla,hodil petardu pred hajana a amina a ja jela jak pavouk na lyzich,ty vole,takovej vztek jsem mela,ze jsem tak rvala,ze nemuzu ani mluvit!!!
danajasanooo to by vypadalo zajimave a misto rukavic ty ponozky na ruce!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:20
- Nahlásit
Alexa
dala sem si limit 2500
To si říkám každej rok,pak koupím náky šunky a z radosti že mám levný boty zbytek utratím za nevím co a až se do měsíce rozpadnou tak už su šforc jak dycky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:21
- Nahlásit
Baico
hele co mi posíláš na fejsu nende mi to otevřít
danajasa
ten sem už nemohla
to jako žes ten sešit chtěla taky sežrat, ale užs byla přežraná
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:22
- Nahlásit
čau všici, sem přišla z venku naprosto zmrzlá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
danajasaja to taky tak delala pani a pak jsem se fakt nasr.la!!mi tak maximalne vydrzi boty mesic a muzou byt sebeznackovejsi a pokud jsou hadrovy tak to je upa v prdeli!!!pry pro me tak leda skorne,ale mam doma,co jsem dostala od kamosky super pohory jeste rucne sitej podpatek,mam je patnact let a jsou furt jak fungl novy,to same pionyrky,jeste silo partyzanske to uz neni dnes ani pravda,no jo zlata prace,dnes se muzou jit sebeznackovejsi hadraky zahrabat!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:25
- Nahlásit
Alexa
hele co mi posíláš na fejsu nende mi to otevřít
Já nic, už jsme kvůlivá tom i off. To ono samo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:25
- Nahlásit
Alexa
Nsešit chtěla taky sežrat, ale užs byla přežraná
Já sem si furt říkala co mi ta pachut připomíná a pak mi došlo-mladý léta když se prodával vlašák do papíru v sámošce,ten papír byl taky dycky rozmatlanej v tom vlašáku něž se to doneslo dom tak se to žralo aj stím papírem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:27
- Nahlásit
nemethova5
jak jezdí pavouk na lyžích?
nenávidím kriply co to hází před psy a nejsem si jistá, zda by to dotyčný přežil
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:28
- Nahlásit
Alexa
to neotvírej to je nějakej vir bo co, mě to chodí taky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:29
- Nahlásit
Zdar lidi, hlásím, že jsem opět zde
Četla jsem jen něco a zběžně, ale ohledně myslivců. Ti mají právo dohledat a usmrtit postřelenou zvěř, ale nesmí bez dovolení vlézt na cizí pozemek. To může jen PČR, když má podezření atd., to tu už zaznělo. Ale myslivecká střáž má statud veřejného činitele, proto by ji majitel pozemku měl za účelem usmrcení postřelené zvěře pustit dovnitř, ale nikdo mu to nenakazuje, takže vlastně nemusíte.
Ovšem pokud vám teda neva, že budete mít postřelenou zvěř na zahradě
Zvěř většinou nikam do budovy nezaleza, max tak do křoví, možná tak liška. Pokud vleze zvěř na zahradu a pes jí tam usmrtí, nikdo vás nemůže za nic popotahovat, páč v podstatě tam neměla co dělat, ovšem nesmí jí pes vyhnat za plot a sežrat až tam.
Pokud by mi někdo vlez na pozemek, tak na něj normálně zavolám policajty a ještě na něj budu hodinu v kuse ječet.
Bohužel, když narazíte na kreténa, kterej otevře branku a vleze dovnitř a pes ho pokouše, tak dle našich zákonů jste zodpovědní vy
Když ho pustí ven, tak za všechny škody je zodpovědný on, ale musíte mít důkaz, že ho opravdu pustil on, což pokud zapře, tak mu nikdo nedokáže
Tohle všechno je teorie, ovšem realita je často úplně jiná, jak všichni dobře víme, že...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
kejtlinno malem neprezil!!ja jsem ho taky zkopala jak jsem byla v razi,hele nemuzu poradne ani mluvit,jak jsem vyrvana,jsem volala chvilku s renatou a furt jsem se dusila,no predstav si me jak drzim ty dva a jedu za nema jak ten pavouk na lyzich,jako hajos ma jeste furt paru,dnes jsem mela fakt den blbec a jak jsem sla do prace,tak nakej vozrala vybehl z putyky a neco kdakal na amina,ty vole ten se napnul jak spagat jen rupnout!!!jak po nem skocil,tak ten hpovad chlap zacal mutovat jak zenska,no z amina zacina byt zlej magor a jeste je cernej,ale to je dobre,pac jsem ho jeste pochvalila,zacina se mi mrnous libit povahove,jo ajeste soused rval seshora pust psi a dej mu poradne do drzky,taky byl chudak po nocni a taky se hovno vyspal,v karviny je to upa zakazany,tam se nesmi strilet s petardama,maji na to vyhlasku,coz je super!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
kejtlin
nenávidím kriply co to hází před psy
Sou to debílcy kámoška se prej kdysi tak lekla a nakrkla,že jak měla zrovna psí h..vno v sáčku tak mu to plácla na za krk
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:34
- Nahlásit
nemethova5
to je dobře, mělas mu dát pořádně, Amin, že je nepříjemnej na lidi, to je taky dobře.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:37
- Nahlásit
danajasa
Sou to debílcy kámoška se prej kdysi tak lekla a nakrkla,že jak měla zrovna psí h..vno v sáčku tak mu to plácla na za krk
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:39
- Nahlásit
danajasajeeee to je ale dobrej napad,budu chodit s plnym pytlikem hoven,a ze ti dva toho dokazou vysr.t!!!!a nedejboze to bude mit krypl na cele pekne rozmazly,uz se tesim,to jste mi zas dala inspiraci,vy jste hlavicka chytra!!!!!!
kejtlinasik jsem ho nakopla do zeber a jeste jsem chtela volat cajty,no jo nahubkama to taky dost boli,dali mu neboj!!!no jo amin uz pomalu dospel a uz si nenecha nakakat na hlavu od lidi,on teda lidi odmala rad nemel,byl jako dost neduverivej,to nebylo stendo,co za kazdym letel jak haja kdyz byl malej!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:01
- Nahlásit
lidi já se tak těším na volno, už aby bylo ráno
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:05
- Nahlásit
Héééj tak mám zakázanej přístup vedle-k témafu že falešná březost produkuje falešný mlíko sem přiložila tento odkaz--To bylo důležité v dobách, kdy divocí psi žili ve smečkách a feny háraly vždy ve stejné době, což pomáhalo zajistit náhradní výživu štěňatům i po úhynu jejich pravé matky.-A MÁM ŮTRUM páč z tohojasně vyplinulo že veliký kecá a to se netoleruje.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:06
- Nahlásit
danajasa
jak to děláš?
Já furt nic.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:08
- Nahlásit
kejtlintaky jsi na nocni???ja jo s aminakem,pry maji byt sileny mrazy!!tak to ma haja smulu,pac mam vo nej dost strach,aby jsem nedopadla jak minulym rokem!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:14
- Nahlásit
nemethova5
jj na noční
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:15
- Nahlásit
Maky a Trix
jak to děláš
Dala sem to tam jednou a smázly to tak sem to tam dala znovu se slovy asi jsem to zapoměla přiložit a u nadávek na hnusný veterináře sem napsala,že mám taky řidičák a opravdu se nepokouším radit řidiči autobusu jak má řídit bo veze30lidí to zmizelo hned
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:17
- Nahlásit
danajasa
v jakým tématu to je prosím tě? Jsem tam ...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:19
- Nahlásit
Eldoguero
Kastrace a potřebují pomoc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:20
- Nahlásit
Eldogueropani uz jsem konecne nasla toho omara,vam ho tu dam jak jsem slibila jo,jsem myslela,ze takhle bude vypadat amin,no,bohuzel,jinak ten pes vazi 52kilo!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:20
- Nahlásit
danajasa
jsi drsná. asi jsi byla v nemilosti dlouho.
|