Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6165 . 6166 . 6167 . 6168 . 6169 . 6170 . 6171 . 6172 . 6173 . 6174 . 6175 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:21
- Nahlásit

Maky a Trix
Eště to tam je sem se přihlásila druhým emilem tajnej šmírák su

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:23
- Nahlásit

danajasa
hele a napsal ti za co soudruzi za co?????

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:23
- Nahlásit

danajasa
jsem to tam četla, nepřijde mi to jako nic závadnýho

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:24
- Nahlásit

Eldoguero

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:25
- Nahlásit

Alexa co soudruzi za co

Nenapsali třeba to bude ndorozumění,že když se přihlásím40krát po sobě tak se to samo odhlásí hned

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:26
- Nahlásit

Maky a Trix
Že jo ten autobus a řidičák u kastrace v cosenám povedlo tam je?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:31
- Nahlásit

nemethova5
To je neuvěřitelný hovado na ovčouna fakt dobrej čert
danajasa
du to najít, dík

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:33
- Nahlásit

danajasa
nee

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:36
- Nahlásit

Maky a Trix
Fčera sme ti na vycházce nafotili Kozu-Trykse alias Cici Koza )))))))) Smála se i Atuš, že jako jo, je to koza tryks )

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:36
- Nahlásit

Gerda
jéééé! uká!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:39
- Nahlásit

Eldoguerono neco takoveho jsem zhanela,no pozde,tohle melo byt moje!!!!a maji to naci duchodci,prisla jsem pozde,nevadi,nekdy priste,amin je taky moc sikovnej!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:40
- Nahlásit

Maky a Trix
až zítra, jdu do práce a mám tam kabílek, doma nemám. Fotka nic moc, koza tryks se nám ukrejvala za plotem, maryje jí pak lovila, neboť je v zimě velmi aktivní, dokonce i bobuje. Po vlastní hlavě.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:41
- Nahlásit

Gerda
mooooc se těším pak mě tam musíš vzít, abych mu jí mohla nafotit do fotoknihy, co si nechám udělat, až umře.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:42
- Nahlásit

Maky a Trix
Ty si strašně moc blbá ))))))))))) prskla sem čaj nosem, ty si prase fakt! ))))

Jdu vyčůrat Mařku a jdem spáti, zkusim se připojit z domku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:42
- Nahlásit

Eldoguero

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:47
- Nahlásit

nemethova5
Hm, tak to chápu, to by se mi taky líbilo No většinou je to tak, že ty nejlepší nebo nejhezčí psi mají důchodci a různí lidi doma na gauči
Ale, když máš dobrýho psa, tak to tolik nemrzí, ne.
Třá se zadaří příště a vybereš si fakt čerta
Já budu mít asi na jaře taky štěně NO, ale určo nebude takových obludných rozměrů
danajasa
Hele, pani jsem asi fakt antitalent, já tam nic nemůžu najít
ale budu to zkoušet dál

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:48
- Nahlásit

nemethova5
Paní ted sem si spoměla,že jak sme byli na Brostíka hryzat v Bzenci tak tam byl nádherný dlouhosrstý možná dyby ste časem zháněla tak přes figu.by se dal sehnat kdo to je a odkud ho má já sem půvosně z dálky myslela,že je to přerostlej chodák pak mi to došlo.

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:50
- Nahlásit

Eldoguero
Je to smázlý prej už to jedno

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:50
- Nahlásit

Eldogueroja jsem nadsena z amina,je to dobrej drajvovej pracovni cvok,no ted ma rok a vazi 43kilo,cim vetsi obluda,tim lip pro me,jj,amin je fajnej,ja chtela neco takoveho typove jak je omar,nebo jak je hajan,nevadi,povahu ma dobrou,je to dobrej cvok,jo a uz mas vybrane z jake chovky???esli to neni tajemstvi teda.inak to je foto amina,jak mel dva mesice,to byl takovej malej sladkej hajzlik,to je hrozny jak to rychle vyroste,clovek se pomalu ani neotoci a pes uz ma rok,jen me stve,ze to vse tak silene leti!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:55
- Nahlásit

nemethova5
našla sem mímo akorát

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:55
- Nahlásit

nemethova5
Malá černý čertí miminko ten je úžasnej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 22:59
- Nahlásit

danajasajeeee dalsi chlupac,uz jsem z toho namekko!no jo hunaci to je moje srdecni zalezitost.
Eldoguerokdyz byl malej tak to byl certik,ted je to satan!!tak mas uz vybrany stenisko a odkud???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:01
- Nahlásit

nemethova5
Mám vybráno, není to tajemství, chci štěně od Glisníka. Kuního ksichta už doma máme (přítel), dalšího exteriéráka nechci, i když i s tím se dělat dá (ne vždy a ne s každým pochopitelně), ale já jsem vždycky chtěla vlkošeda s PP. Je mi celkem fuk jak to bude vypadat, když bude aspoň vzdáleně připomínat ovčáka hlavně aby to dělalo.
Když jsi spokojená, tak je to super a vůbec nezáleží na tom, jestli má někdo jinej hezčího psa, to je fuk,
Mimochodem jestli chceš krásnýho psa, tak mám doma 10 malých bílých hajzlíčků

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:04
- Nahlásit

danajasa
aha, tak to asi jo, ale stejně se v tom hledání moc nevyznám
ty kastrace a faleška byly někde v pomoci tuším nebo to hledám úplně blbě (to je dost dobře možný )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:06
- Nahlásit

Eldoguerono neco pro me,ale to by mi doma uz neproslo,jj,amin by byl nadsenej z noveho kamose,hajan by si sel uz hodit maslu,bo to uz staroch nerozdychal!!!!!no proto jsem nechtela exterieraka,jich je plno nepouzitelnych,ale zase jich znam par co fakt makaji,no nechci ti radit,neni vsechno zlato co se blyska,tim te nechci pochopitelne odrazovat,ja bych se asi koukla jinde,jako videla jsem od glisnika par psu a moc velky dojem to na me teda neudelalo,tim ho nechci pomlouvat nebo zhazovat,kamoska ze cvicaku mela vlkoseda od nej a tomu se ani usi nepostavili,vypadal spise jak mastif a hrozne zlej,dala ho pryc.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:10
- Nahlásit

Eldogueropokud si nevyberu od lidky jerabkove priste z melnika,tak jedu na slovensko!uz ma i ze slovenska vybrano,no ja si vetsinou vsimla,ze takovy velkochovatele to nejlepsi vyberou a nechaji jenom plevy,tim se nechci samozrejme dotknout zadneho chovatele,pokud bych chtela neco exterieroveho,tak bych se asi poradila s ebony,ta ma velky prehled.

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:12
- Nahlásit

Eldoguero
10 malých bílých hajzlíčků
Náhodou já před3rokama byla aj na molos výstavě bych ty malodogy viděla byly tam náký z Brna a děsně mě vyděsily páč se bavčily vo tom že jí přilepí ucho bo stojí vodbarví šedejší fleky a furt se rvaly to sem zrovna čerstvě pohřbila pítbula tak sem vod toho upustila no a mámpakoně sice je ůpa blbej vyscanej,ale má delší chlup do roboty kamarádí s čímkoli a vobčas imituje že hlídá a dělá bubu,ale málem sem taky měla bílou huběnku eště sem váhala nad bůrským buldokem ověm to bych mušela vykrás banku.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:30
- Nahlásit

nemethova5
Píšu ti a ty nikde tak to proberem jindy vybráno mám a důvod k tomu taky
danajasa
Jé pani, kdybych vám měla vyprávět co se mezi doguery děje, co kdo dělá se štěňaty, jak si i chovatelé kolikrát myslej, že maj doma velkýho pitbula
a další hnusárny... To, že spousta psů je naprosto nezvládnutá a nezvládnutelná tím pádem, že majitel vůbec nepochopil co to pobíhá na druhý straně vodítka
Ale to sem fakt psát nemůžu. Bohužel je toho hodně a mezi lidmi se ohledně AD pořád traduje strašně moc mýtů a nesmyslů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:33
- Nahlásit

Mucholabka plus kejtlin
Tak co? Zrealizujeme převoz čivaváka? Jdu dneska už spát, tak mi napište třeba na mail v profilu. Nebo sem, ale tady to hůř najdu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 23:35
- Nahlásit

Eldoguerojo se vomlouvm,sem tam mi to pada,pac je tu signal na houvno!proberem neboj,proberem,tak hlavne,ze mate svuj cil a toho se poradne drzte,coz je potreba!
danajasaa mi se libi malorka,jako videla jsem je na te vystave taky a moc čany a moje milovane plemeno jako molos je neapolitano mastino.

<< 1 ... 6165 . 6166 . 6167 . 6168 . 6169 . 6170 . 6171 . 6172 . 6173 . 6174 . 6175 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání