| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:05 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
No, škoda. Mohla jsem si při tý příležitosti vzít paní Vlčáčkovou z Troje. Když už to máme skoro domluvený, nepřevezeme teda jinýho psa??? Třeba toho kavalier king charles španěla nebo ty štěnda.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Zítra tam mají dovézt nějakého děsně zakudlaného křížence maltézáka a snad kavalíra
Nebo si vem toho Žuldu (ten co je úplně první na seznamu), páč toho mám jinak na triku od 1.1. já A já ho nechcu, aby bylo jasno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:08
- Nahlásit
Děcka my máme v kanclu děsnou zimu, ouplnej mráz je tady, na zimu se nám rozbila všechna topení, frčíme teď v přímotopech, perem se tu o ně a kradem si je navzájem.
Asi už půjdu domu, už mě to tu moc neba...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:08
- Nahlásit
Jdu pytlačit, nedrásejte
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:11
- Nahlásit
Biluška
Jak to, že Ty? A já chci paní Vlčáčkovou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:13
- Nahlásit
Gerda Kup si za 200 Kč vlastní přímotop a hotovo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:14
- Nahlásit
Vlčáčková
A já chci paní Vlčáčkovou.
tak pojed´ ti poskytnu klidně azyl, do hokny jdu až v pátek, od Prahy bydlím kousek, ale nevyznám se tam.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:18
- Nahlásit
Vlčáčková
Kup si za 200 Kč vlastní přímotop a hotovo.
to se o něj radši poperu. Zadara.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:19
- Nahlásit
kejtlin
Jo, cestu do Tróji jsem si nastudovala na netu. Napsala jsem si nějaké bodíky stylem - na poslední světelné křižovatce doprava (apod.). Mapu Prahy nemůžu najít a k tomu ještě byla asi 30 let stará. V Troji jsem nikdy nebyla... Chceš jet se mnou? Bude prča.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:20
- Nahlásit
tak jsem zbaštila 10rohlíku a jdu do vany roztát po supr vycházce
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:21
- Nahlásit
Gerda
to se o něj radši poperu. Zadara.
To je pravda. Budeš mít tréning, zahřeješ se a pokud i vyhraješ, tak budeš mít i přímotop.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Chceš jet se mnou? Bude prča.
já sice bloudím, ale vždy jsem vše našla můžu jet s Tebou, mám ráda dobrodružné výlety
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:25
- Nahlásit
brezen2008
tak jsem zbaštila 10rohlíku a jdu do vany roztát
tak bacha na infarkt po takový náloži jídla.
Vlčáčková
jedeš do prahy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:30
- Nahlásit
brezen2008
tak bacha na infarkt po takový náloži jídla.
spíš na poblití
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:32
- Nahlásit
kejtlin
Gerda
Já bych tu návštěvu ráda s něčím spojila. Ale furt se nějak nedaří. MInule jsem to chtěla spojit s Jílovým a návštěvou kamaráda v Praze, ale spadla jsem do škarpy. Mám ojeté gumy na autě a mezitím jsem ještě opálila pneu na dálnici, takže teď to jezdí, jako kdyby to nemělo kolečka, ale hranečka. Takže se do sněhu moc nehrnu. Pokud to bylo spojené s čivavou, tak to by bylo něco jinýho, ale takhle asi počkám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:51
- Nahlásit
Vlčáčková
nečtu to celý,jedeš sem zejtra??pod s náma na vycházku!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:53
- Nahlásit
Vlčáčková
hele s ojetejma gumama se na silnici nehrň ani kvůli čivavě, byla bys nebezpečná nejen sobě, ale i ostatním. S autem v této kondici se na to zcela jistě vyser.
davidkova renata
A já ti řikám, jesi budeš furt řvát jak na lesy, nebudou tě mít cvičitelé rádi! Už teď se divěj, zrůdo!!!!!! )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:53
- Nahlásit
co děláte? už sem se lekla, že někam jedu a nevím o tom!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:57
- Nahlásit
Gerda jak je to vlastně s tou vycházkou? je zítra nebo ve středu a gde? a f kolik? zas nic nevím!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:01
- Nahlásit
je tu někde adydaskaaaaaa??????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:07
- Nahlásit
hancaw
Vycházka je zítra, ale neůžem se pořád dohodnout, kde se sejdeme, nejspíš to tedy dáme direktívně na Chrchel, pročež tam zas nemáme žádnou adresu, co se dá zadat do navigace, aby dojela laguna i adidaska. Myslim, že sme chudáci...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:11
- Nahlásit
Gerda no nazdar bazar! Až do Chrchle se táhnout jo? jedou i Pixlovi?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:11
- Nahlásit
makrel
Tu sem!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:12
- Nahlásit
Dobrý den, jdu jen tak okolo a říkám si, jestli ste taky takové přežrané jako já?
sem malé růžové prasátko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:12
- Nahlásit
makrel
no já se tak lekla dopoledne
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:14
- Nahlásit
Gerda
Tak gde mam zejtra bejt?? Musíte vymyslet co nejjednodužší místo s co nejsnadnějším dojezdem, bo jsem tento týden velmi indisponovanà mentálně, bo mám mnoho kaleb!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:16
- Nahlásit
hancaw
zuzanarosakova
Ale vy ste hrozný, tak si vymyslete nějaký vám vhodný místo, ale berte v potaz, že laguna jede z prdele a bajko jede z ještě větší prdele....do chrchlu snad trefíte, ne? Je to rovně přes ty dvě benzínky a pak doprava, rovně přes koleje a když to vyjedem, tak nahoru vpravo jakoby do lesa...chápete???? )))
Jimmi
sem malé růžové prasátko
já bych to tak neřekla, prostě sem zase vyrostla, můj nejoblíbenější tvar je kolečko, snažím se ho fyzicky dosáhnout.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:16
- Nahlásit
Gerda
nemáme žádnou adresu, co se dá zadat do navigace,
bnože to je práce s váma tak si najděte gps nějakýho parkoviště nééééééé
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:17
- Nahlásit
jéjejeje, tak už máme prvního hnědého pejska má skoro 350 g, tak snad herpes vakcína opravdu zafungovala.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:17
- Nahlásit
Musím s čoklama! Stanovte už tu vycházku! A chovejte se dnes ke mě fšichni jako v rukavičkách, neb se mi stala životní tragedie - mám beďar! ta vycházka musí bejt v absolutním liduprázdnu, aby me nikdo neviděl! A fsem co tam pudete pak vymažu paměť
|