| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:21
- Nahlásit
Myslim si, že chceme ulici Pod Akáty, či náměstí Omladiny, to mi přijde jako pěkný názef pro nás, půjdeme ke hřbitovu v chucehlském háji, hodíme mamku do díry, která tam na ní už dva roky čeká. A taky do lesní zoo, podivat se na rumburaka a lišku a kozlátka a malooveny. Nutno s sebou svačinu a termosku s kávou a čajem. Na koho by to bylo moc těžký, může dfoma nechat psa a vzít jen jídlo. Anebo můžem nějakýho psa sežrat. Ale ne mou maryji, té by byla škoda. Můžem sežrat jednoho lva nebo jednoho rambíka, bo sou po dvouch. Bílý veverky nejíst, bajkonura mám zamluvenýho jako dědictví po Bajko, až umře.
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=chuchl e@sss=1@ssp=122510444_124481228_148069484_14794311 6@x=132975920@y=135690000@z=16
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:22
- Nahlásit
Alexa
jedeš taky ty jelito, že se do toho tak montuješ???????? Mohla bys teda...aspoň s aleksou, blbou Balunku nech doma.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:25
- Nahlásit
Mucholabka
No tak konečně, gratulace veliké
Držím palce ať jsou mrňata všechna v pořádku, dejte vědět pani
Naší Kaly už zřejmě štěňátka nebaví, tak mě votravuje s balonkem, asi ji budu muset vzít ven, ona stejně ještě moc dlouho lítat venku bez dětí nevydrží, ale zatím machruje
Tak jdu, pak budeme fotit malý bílí myšky, teda voni už zas tak malý nejsou večer budou fotečky, tak sem taky něco hodím.
Zatím zdar nazdar
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:27
- Nahlásit
Gerda
já ti řikám, jesi budeš furt řvát jak na lesy, nebudou tě mít cvičitelé rádi! Už teď se divěj, zrůdo!!!!!! )))
a já tě řikám,esi mi budeš pomlouvat na veřejnejch forech za mejma zádama,tak tě nána kousne!nebo kousne Maryji! anebo vám vyřvu díru do hlavy voboum a bude
jimmy
zdravím další růžové prasátko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pod s náma na vychajdu !!!!!!! adydaska má beďar!!!!! ale nesmí se to řikat,tak pššššt,bude to pikantní vychajda tim pádem bo vona je promymnetní spratek taxi na ní zgustnem a zavoláme Nooovu at to natočí..si pak může mazat jak modrej a bé jí to prt platný
du ven,nepyšte!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
to já mám tím pádem tragédie každý den
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:29
- Nahlásit
Mucholabka
no prosim hnědej, hnedle po mamce! Fotíš je? Uka, jak vypadá čerstvej dalmatínek?
Eldoguero
jojo, nafoť krysenky. Teď už si můžu odškrtnout, že sem štěnce viděla, ale eště sem si ani sinky takhle malýho štěnce nepomuchlala...tohle vám jako chovatelům závidim, že is můžete vyňuchňat štěnce. KECÁÁÁM!!!!! Ňuchňala sem Aleksovic pudlata! Jo, tak to si taky můžu odškrtnout. Eště štěnce ňáký bysem chtěla vidět a pohladit...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:30
- Nahlásit
davidkova renata
Nána už mě kousla, opakuji, Nána už mě kousla, kousla i maryji, opakuji, kousla i maryji - měním - maryji kouše opakovaně ))))) do hlavičky při vítání )))
Jimmi
jo, pojeď s námi, mám místo v autě, vezmu tě. Eště zjistim Pikslíky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:31
- Nahlásit
Eldoguero
už se těším na fotečky
Mucholabka
to je macek gratuluju, tak ať jsou zdravé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:33
- Nahlásit
Monty
to je macek
je to velký štěně???? Když má 350 gramů? Je to jako 35 deka šunky v papíru....fakt je to macek? Kolik maj štěňata, když se naroděj?
PS: samozřejmě že malovlkodav váží jinak než malopit.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:36
- Nahlásit
Gerda
když porovnáš mojí Sophyji, která měla 200gramů a byla macek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:37
- Nahlásit
Monty
Tak jeden hnědák má jako skoro dvě sofyje.....hele a vadí čubě, když jí lidi chmataj na čerstvý štěňata?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:41
- Nahlásit
Gerda
to je ptáš jako mě??? to já nevím, ale myslím, že ne, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:44
- Nahlásit
Monty
to je ptáš jako mě???
máš dva knírače? Vybírala sis štěně? Tak asi taky víš, ne?
Eldoguero
Vadí to teda čubě, když se jí chmatá na čerstvý štěňata?
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
Gerda
teď jsem koukla na mapu a jen tak čistě náhodou by něco blíž nebylo
Můžem sežrat jednoho lva
ani náhodou kdo to zkusí dostane do držtičky
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
no konečně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:46
- Nahlásit
laguna
Pani, víte co? Předávám štafetu, vyberte místo na prochásku, ale už neremcejte, že se vám to nelíbí, jo? Návrhem je ještě kamenice, ale neznám tam žádnou trasu, vim jen, že jsou tam okolo dost lesy. Anebo ta chotouň, anebo nevim, laskavě vyberte vy.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:47 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Gerda
tak podle toho co myslíš čersté? mě to totiž přišlo jako zrovna narozené jinak jsem Sophiji viděla v necelých třech týdnech a mamině to nevadilo a Montyho mámě to taky nevadilo a to jsem ho viděla taky mrňatého, ale už ti neřeknu přesně kolik dní měl, protože už je to přece jen 10 let
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:47
- Nahlásit
Gerda jediný co f Chuchli najdu je závodiště - jenom abys to věděla až tam budu bloudit tak teď ještě v kolik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:51
- Nahlásit
hancaw
Laguna nechce do chrchlu...bude hledat jiné místo na procházku
Monty
tak podle toho co myslíš čersté?
jako čerstvě narozené, čerstvej pes - jako štěně do toho věku, než i samotnou fenu začne srát a ta se těší, až harant zmizne z baráku.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
potřebuju do pátku zmenšit břuch, ale liposukci nestíhám!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:55
- Nahlásit
Hele, další vídejio z mamkova děctví:
http://www.stream.cz/mazlove/543510-sova-si-nacvic uje-utok
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:57
- Nahlásit
Gerda
vy jste dneska paní, nějaká nazlobená?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:59
- Nahlásit
Gerda
300 g a výše je u nich akorát, míň je problém. Už jsou dva, další je černý a je menší
Nevadí jí když se jí na to sahá, ale když to suším v hadru tak za to tahá ať už jí to dám.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 15:02
- Nahlásit
Mucholabka
jééé, tak už druhý a je hodně malý?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 15:02
- Nahlásit
Gerda
tak se nerozčilujte já přijedu i do chuchle .Já to okolí tady neznám chodím jen svůj okruh nebo do města.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 15:04
- Nahlásit
Monty
?????? Vůbec ne....
Mucholabka
oba kluci?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 15:07
- Nahlásit
laguna
Vono je pak na tu procházku strašně moc požadavků - každej to chce mít blízko, nemaj tam bejt lidi, musej tam bejt čokle navolno (to je dost zásadní), musí se tam dobře zaparkovat, musí to bejt procházka od 14.30 do 17.00 max, musej s dobře lidi nabírat po cestě a pak zas rozvážet...eště mamka řikala čimickej háj - jak to máte na prahu 8, přímo k blázinci?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 15:13
- Nahlásit
Monty
druhé asi zdechne, je o ničem, uvidíme. Třetí je krásná černá a aktivní 300 g.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 15:16
- Nahlásit
LucieS
vůbec se v tom nevyznám,ale ty různý všelijaký názvy sou teda vlastně jednoduše řečeno prostě SAO?
Zjednodušeně řečeno jo. Chovatelé v zemi původu se na nedávné konferenci shodli, že názvy jednotlivých regionálních rázů budou používat, ale jakoby v rámci sao a pod papíry sao.
LucieS
Jak je to na Slovensku nevím, ale podle popisu a hlavně toho kupírovanýho ocasu jsem si vydedukovala, že by to měli být SAO. Ono to rozdějení alabaj SAO nebylo myšleno jako dvě plemena, spíš, že jsou jakože rázy víc osrstěný a možná, že i větší a míň osrstěný co vypadaj menší. Je to asi podle toho, kde zrovna psi vznikali, v horských podmínkách potřebují víc srsti než ve stepích. Jinak pochopitelně jde o jedno plemeno, který FCI registruje pod SAO Tak asi tak jsme to nejspíš myslely
Regionální typy SAO jsou, ale podle srsti nebo velikosti se rozlišit nedají. Obecně je SAO hodně různorodé plemeno, nenajdeš dva psy stejné. To co se dělo na Slovensku byl záměr chovat čisté turkmenské psy, jenže to provedení pak poněkud vázlo. Na výstavách se ale opravdu dali vidět, a to pod názvem turkmenský alabaj, v samostatném kruhu. Ale jinak jo, je to pořád SAO .
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 15:16
- Nahlásit
Mucholabka
chudák
takže holčička a dva chlapečci?
|