| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:16
- Nahlásit
Mucholabka
Tak essi Buca zabila kachnu někde jinde než na tvém pozemku tak bych platila. Leda v případě, že by byla Buca na vodítku, kachna na volno někde na obecním a vlítla by Buce přímo do tlamy - to bysem teda neplatila .
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:17
- Nahlásit
kinta
No nic, nebudu to tady zasírat, sem prostě z toho rozhozená, protože sem zase ta nejhorší.
vod toho je žumpa ni???? jen si postěžuj. Hele já nesnáším povinný náfštěvy a proto jsem je velmi brzičko zatrhla. Když chce někdo navštívit někoho kam já nerada, tak tam prostě buď jdu mám-li náladu a nebo nejdu - vjetšinou, po několika extemporech už mě nikdo nepřemlouvá blbý je když partner není na tvý straně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:17
- Nahlásit
Alexa
jak se ti tam zvěř dostane???
myslím si, že zajíci podlezou bránu-když byla otevřená tak byli zvyklí přes ni chodit, pak jsem ji zadělala nejprve provazem a byla kolem spousta stop. Za zahradou je roští a pole a remízky, zvěře hodně. Někde jsem četla že když při honu padne nebo zdrhne raněná zvěř na tvůj pozemek, může tam picálek vejít, to je pravda? Páč to by asi vešel ale neodešel, Frizo hlídá jak čert a už máme objednané štěně kavkazáka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:21
- Nahlásit
Mucholabka
může tam picálek vejít, to je pravda?
no může
prostě musíš ten plot udělat pořádně, s podezdívkou, pod bránu dát betonovej práh, abys to měla zabezpečený, ber to tak že se ti ani psi nedostanou ven
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:21
- Nahlásit
Alexa
blbý je když partner není na tvý straně
Jeho maminka má totiš svatozář. Když sem se ho ptala, jestli přemýšlel, jak je mně po tom, jak ona na mě vyjela, tak řekl, že k tomu nemá co říct, že je to mezi náma dvěma. Ale když šlo o maminku, tak k tomu měl co říct. Pak sem mu zrekapitulovala ten telefonát a řekla mu, že někomu, kdo na mě ječí, nepustí mě ke slovu a nakonec mi s telefonem práskne, vážně nedokážu nic vysvětlit. To už mlčel. A mlčení u něho znamená, že ví, že mám pravdu, ale nepřizná to ani na mučidlech. Dělá mrtvýho brouka.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:22
- Nahlásit
když se pujde k nám tak vás pak zvu na čajíček a cukroví od tchýně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:22
- Nahlásit
Mucholabka
Arman roztrhal lišku na naší zahradě. Zakopala jsem ji za zahradou a nikdo nic neřešil. Kdo se to dozví? . Letos na podzim děcka nezavřeli branku a vlezli nám sem dvě srnky. Ven pochopitelně netrefili a jak se snažili zdrhnout a pořád skákali do plotu tak ho v jednom místě dost poškodili Asi bych to z mysliveckého sdružení vysoudila, ale nechce se mi do toho. A oni nechtějí zaplatit dobrovolně Až tu srnku příště akity sejmou tak myslifcům řeknu, že to mají za ten plot, že se se mnou můžou taky soudit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:24
- Nahlásit
kinta
no nebudu ti psát, co bych mu řekla ..... ale máš na příště vystaráno, uděláš si hezký odpoledne, zatímco synáček bude na návštěvě u matinky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:26
- Nahlásit
Alexa
může, hm, tak to mají picálci blbý :-D
Biluška
no dozví se to třeba ten náš soused fotograf, víš že i zdi mají oči.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:26
- Nahlásit
Alexa
Ale taky sem mu toho řekla dost. A furt mlčel... Vono to naše manželství není nic moc, ale co už, no.
Jj, myslím, že sem tam dneska byla naposledy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:29
- Nahlásit
Mucholabka
Frizo hlídá jak čert
Dyť si psala, že nehlídá vůbec, že je mu putna, kdo šmatlá po zahradě....že by do čéka nekous...
kinta
Víte pani, na takovou tchyňu bych se už asi trošku vysrala za ní jezdit a dělat ze sebe máčofku ještě nějakou další delší dobu. Aleksa má recht, jen ať mužíček k mamince jezdí, vy si zatim můžete hledat báječnýho a bohatýho milence.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:29
- Nahlásit
Mucholabka
hm, tak to mají picálci blbý
no vzhledem k našim zákonům bys měla dost velkej problém ty
teda kdyby ti vlez myslivec na zahradu za zraněnym zvířetem a tvůj volnej čokl ho pokousal.
kinta
Vono to naše manželství není nic moc, ale co už, no.
život je dost krátkej na to se votravovat v nefungujícím svazku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:31
- Nahlásit
kinta
Jj, myslím, že sem tam dneska byla naposledy.
To máš dobrý, moje ségra se svým diamántovým prstenem a termínem svatby se domu bude zatim vracet, bohužel. ´Včera večer už jsem fakt s nima v tom obýváku nevydržela.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:32
- Nahlásit
Gerda
frizinek se velmi změnil fyzicky i psychicky, netušila jsem co v něm dřímá chvíli jsme i zvažovali jestli bude mít cenu pořídit velkého psa, ale radši jo, ať lidi vidí, jak se říká. Ono mu to bylo jedno na té malé, kam jsem zvala spousty lidí a furt tam někdo chodil. Na nové mu to prospívá
Alexa
teda kdyby ti vlez myslivec na zahradu za zraněnym zvířetem a tvůj volnej čokl ho pokousal.
tak snad není slepej ani blbej, a pokud jo tak uplatníme zákony přírodní výběr a spol :-D ještě si to raději někde pročtu přímo, jak to je a funguje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:32
- Nahlásit
Alexa
teda kdyby ti vlez myslivec na zahradu za zraněnym zvířetem
Co by tam myslivec dělal s tím zraněným zvířetem když nesmí střílet dál než 200 m od baráku? To znamená, že na zahradě nesmí. To tam těm postřeleným zvířatům bude číst pohádky, nebo co?
A co když mi vleze zraněná srna až do baráku? To mi bude picálek střílet v obýváku? Já vím, že je to za hlavu přitažené, ale do nějaké kůlny, nebo sklípku by klidně zraněná zvěř zalízt mohla
Co když Frízák nepokouše picálka, ale při picálkově průchodu brankou mu uteče a pokouše někoho na ulici? Kdo za to pak může, no?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:33
- Nahlásit
Já sem mimo téma,ale prosím vás má někdo nápad-mám kafe br.salát polífku(instantní svetr) a nemám žádnou lžičku jak to mám sežrat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:36
- Nahlásit
danajasa
ruce snad máš ne? Neumíš jíst rukama?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:37 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Biluška
To tam těm postřeleným zvířatům bude číst pohádky, nebo co?
A co když mi vleze zraněná srna až do baráku? To mi bude picálek střílet v obýváku?
ne ne musí jim humálně kudlou nebo traverzou ukončit trápení ze zranění(ste nikdy neslišela křičet zajíce?)Takže vlízt může ošem měl by napřed skusit zeptat- Kafé sem zamíchala tužkou,ale majonéza mi kape a ty nudle mě zliskali po tlamě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:39
- Nahlásit
Mucholabka
chvíli jsme i zvažovali jestli bude mít cenu pořídit velkého psa, ale radši jo, ať lidi vidí, jak se říká
to asi skladuješ státní tajemství, ne? ))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:40
- Nahlásit
danajasa
polífku(instantní svetr)
polífku do hrnu a vypít, salát rukou nebo essi máš chleba či jiný pečivo tak tím anebo můžeš na talířek a sníst z něj jako čokl
Biluška
hele já to zjistím, ale četla jsem že policajti v případě podezření ohrožení blablabla a myslivci za zaraněnou zvěří můžou
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:42
- Nahlásit
Tak čumim na Čerty, votevřu si k tomu vínko od velmi a sympatického obchodního zástupce a bude mně líp, né?
A zítra zase do hokny. Zítra má můj klapeček svoje plnoletiny, ach jo, su stará hajtra uš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:42
- Nahlásit
danajasa
nemáš tvrdý papír? Z toho se dá vyrobit jakési nabírátko.
ne ne musí jim humálně kudlou nebo traverzou ukončit trápení ze zranění(ste nikdy neslišela křičet zajíce?)
Je mi jasné, že to zvíře musí dorazit, aby se netrápilo. Ale na rovinu- dost by mi vadilo kdyby mi sem prostě vlítl v mojí nepřítomnosti a začal mi na zahradě střílet Co když se netrefí a postřelí třá koně? Nebo děcko co bude zvědavě zírat z okna?
A co kdyby některý ten pes utekl? Normálně by se mu prosmekl pod nohama v brance (někteří moji jsou v tom experti ). Kdo mi zaplatí canisterapeutického psa, kterého přejelo auto? Kdo zaplatí hejno zakouslých slepic když zdrhne Arman?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:47
- Nahlásit
Biluška
Ten tvdej papír je dobrý nápad.Normálně by se mu prosmekl pod nohama v brance (někteří moji jsou v tom experti ). Kdo mi zaplatí canisterapeutického psa, kterého přejelo auto? Kdo zaplatí hejno zakouslých slepic když zdrhne Arman?
No a od toho sou tu soudy které pak určí na čí straně v tu vteřinu bylo právo a třísknou kladívkem se slovy rozhodli jsme jak jsme rozhodli buch.A můžete se vodvolávad dokavád nezešedivíte im memoriam třá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:48
- Nahlásit
danajasa
No a od toho sou tu soudy které pak určí na čí straně v tu vteřinu bylo právo
cha cha cha paní. Vy ste toho se soudama ještě neměla moc co do činění, že?
No nic, jdu radši lochtat vlnky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:52
- Nahlásit
Biluška
moc co do činění, že
Né akorát jednou mi stanovila přestupková komis -ZAPLATIT OŠETŘENÍ PSA CO BĚHAL NA VOLNO PROKUS MI RUKU A NEBYL NAOČKOVANÝ PROTI STEKLINĚ3ROKY(páč jak se do mě zakous tak sem vykopla nohu v kanadě a křuplo mu rebro tak sem měla plati vošetření páč rozhodli,že sem ho napadla a zranila a von se chudák jen bránil
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:56
- Nahlásit
Gerda
jo, nejdřív zmizí metla, potom Frizinkovi balon a potom rovnou Frizinek a tam už se to se státním tajemstvím srovnat dá
Ne, tam jde i o to že to stále občas navštěvuje předminulý majitel, když se ožere a netrefí do brlohu-přišel o to kvůli dluhům a nesmířil se s tím. A nemile jsme překvapeni tím že o pár baráků dál bydlí cigáni-praví ústečáci se kterými už jsme měli čest (prý udělají nějakou práci když dáme peníze předem, jak se dověděli že dostanou až po práci tak už jich nebylo a jenom přišli později žebrat o dřevo a byli nasraní že nedostanou), a vůbec, k baráku patří pes a jak jsem jednou chlapovi řekla co je kavkazák tak se toho chytl a moc to chce, a pak ještě chce čivavu aby s ním jezdila autem (zatím s ním jezdí Aginka, tak to čivu nedostane). Frizo je sice "jeho", ale autem jezdit nemůže protože bleje a Bucka to po něm jí.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 20:56
- Nahlásit
Biluška
Co když se netrefí a postřelí třá koně? Nebo děcko co bude zvědavě zírat z okna? A co kdyby některý ten pes utekl? Normálně by se mu prosmekl pod nohama v brance (někteří moji jsou v tom experti ). Kdo mi zaplatí canisterapeutického psa, kterého přejelo auto? Kdo zaplatí hejno zakouslých slepic když zdrhne Arman?
A co na to Jan Tleskač?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:01
- Nahlásit
Biluška
Hmm. K té cestě čivavy. Tak jí hoď do Ostravy Psíčkovi, ať jí vezme do Brna a já jí hodím do Prahy. Tam si jí může vyzvednout kejtlin. Slib závazně Hafanovi, že mu dám pusinku na čumáček, když dovalí čivavku. Bude jistě rád, když mě tak z duše miluje.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:03
- Nahlásit
Vlčáčková
Vlčáčková
do brna jedeme z Ostravy 28.12.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 21:04
- Nahlásit
Tak ted sem sundala mokrý věci z topeni(ty sněhule z tesca nevydržely ani blbý měsíc a učet už nemám:mad ,nechtělo se mi rozsvěcovat a zjistila sem že se pokouším navlíct místo ponožek rukavice
|