Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6156 . 6157 . 6158 . 6159 . 6160 . 6161 . 6162 . 6163 . 6164 . 6165 . 6166 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:57
- Nahlásit

kejtlin
Vlčáčková
kdyby to nebylo skoro 300km

To je Bilušky soused. Ti ho doveze, né?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:57 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Baico Aha. Taky dobrý. Škoda, že nepřiděluješ dotace na vědu, to bych se Ti hlásila jak utržená ze řetězu.

impact To je Bilušky soused. Ti ho doveze, né? Aspoň do Brna, já bych ho taky popovezla...

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:00
- Nahlásit

Nazdar pipinkííííí, už sme domki, zase sme dali velkoprochajdu a pak eště kafe a čaj u Atušovejch, snědla sem jim asik všechno cukroví. Bůch měl dnes rát Džinu, takže dnes trpěla Džina a Mařka byla ráda a moc pěkně běhala.

BrendaBenji
Mařka když měla ty záda, tak byla taky připosražená a hlavu u země, jeli sme taky na injekci a dostala kabát na záda, aby byla furt v teple a netáhlo na ní. A do schodů jsem ji nosila. Pak sme dostali metacam v tabletě, kdyby jí to někde někdy náhodně ryhcle chytlo, abych mohla podat tabletu ještě než se dostanem na veterinu pro injekci.

Baico
Farunka je moc velký muclíček, nutně sme ho dnes potřebovali, masakroval Džinu, ta už byla velmi nešťastná a Bůch musel dostat do huby roubík, to už jí pak nemasakroval, ale bil tím roubíkem.

Baico
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
Škoda, že nepřiděluješ dotace na vědu
Od vědy jsem utekla k vinicím Jako státní obyčejná úředník se mám daleko lépe než jako mladý a nadějný vědec

kejtlin
Člen
- Nahlásit

impact
To je Bilušky soused. Ti ho doveze, né?

no to jistě
Vlčáčková
kdybyste ho přiblížily tak pro něj jedu, nebo at´ si ho rychle někdo vezme čivy špatně nesou pobyt v útulku když tam není moc teplo a dle čivav a krysaříků je teplo tak akorát pod peřinou

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:04
- Nahlásit

Gerda
jojo jedem na injekci, ještě že nemáme žádný schody, nechtěla bych nosit 40kg

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:05
- Nahlásit

BrendaBenji
do auta ho vysad´ at´neskáče

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:07
- Nahlásit

BrendaBenji
A tak jako to bys ani nemohla, Mařka má sice jen 18, ale bylo to v době, kdy se nám rekonstruoval výtah a taky sem jí nemohla nosit celou dobu, bydlímev sedmym a devátym. A jelikož jí venčí přes den máma, tak neexistuje, aby jí nosila, takže chodit musela, ale žádný cabrtání, jen vyvenčit a domki. Doma sem jí omotala kolem těla svou oblíbenou šálu Pak dostala bundu a nechce ji nosit. Hajzla.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:12
- Nahlásit

tak kuchyn ještě není,ještě nedorazili

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:13
- Nahlásit

a dnes mi vynadalal jeho otec,že mu nic nedávám,jsem mu slušně řekla,at je rád že tu ještě bydlí a tak zaklapnul a byl pak už jenom hodnej

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:15
- Nahlásit

Nazdař štěpánky
je tu atůš???? sem se jí byla dneska s holkama kouknout na cestičku k domovu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:15
- Nahlásit

co děláte kreténi?
uš ste porozený u muchošú??

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:19
- Nahlásit

Alexa
Atůš asi zatápí Bůcha do kamen, nebo jela vyzvednout mamču. Bůch byl dnes mimořádně strašný, takže je možná někde omdletá.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renatacau uz si nasla ten paragon k fotaku???jinak mi je zas priserne a desne!!!zas mam horecku a stav kasle nejhorsi tuberak z tuberaku!jinak kolega naprosto udesny,udesny je slabe slovo,takoveho blba fakt pohledat a jeste chlasta,jsem si tu na vratnici jak jsem dosla pripadala jak v palirne u zeleneho stromu,jsem dostala takovou facku az jsem malem klekla jako z toho smradu!kur.a to jsem zase chytla a to si zacal vymejslet ze ranni delat nebude,jsem mu rekla,ze me to vubec nezajima,ze neodru vsechno za nej,at se vzpamatuje laskave nebo zvedam foun a ma po prdeli!

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
Farunka je moc velký muclíček
No to je. Ofšem na obrany to neni upá to pravý vořechový.
nutně sme ho dnes potřebovali
Chápu a pokusím se to příště napravit.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:20
- Nahlásit

jo a mela jsem naprosto dnes priserny den!!!!jsem myslela,ze budu asik vrazdit!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:25
- Nahlásit

Gerda
hele a co Jirka jak se mu líbila mikina sem se fčera chtěla zeptat????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:26
- Nahlásit

kejtlin
Tak se domluv s Biluškou, jestli ho vezme do Brna a já ho pak svezu dál.
Jdu čučet na další válečný film. Zatím zdar.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:31
- Nahlásit

nemethova5
čau,ty hraješ nějaké ty hry,nebo tobě to taky nemám posílat co jsou na FB?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:34
- Nahlásit

brezen2008ahoj nehraju jen jednu logickou,ne neposilej,ja to nestacim mazat kolik tam mam zadosti,diky moc a jak se ma dasty a holky???

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:39
- Nahlásit

Baico
Chápu a pokusím se to příště napravit.
no to musíš, dnes sme po vás vyloženě prahli, pak sme tomu kokotu malému dali do huby aspoň roubík. Ale zas byl děsně roztomilej, protože měl nejprve za roubík kus ledu, furt ho nosil a pyšně si s nim vykračoval. Je výbornej v tom, že se ničeho nebojí, nosí si hračku celou cestu a je všudezdejší. Jinak je samozřejmě strašnej strašně moc.

Alexa
hele a co Jirka jak se mu líbila mikina
ani ti nevim, já mu to dala, pak sem si šla pučit k Atuš do auta Áťu a mezitim si Jiřík miku vyzkoušel a ukryl do báglu, tak snad gut. Tu XL, co mi zbyla, bychom pak mohli věnovat Bambimu, dyš se na ní složíme, mě je fakt velká, a Bambimu ty graťasy moc dlouho nevydržej, přece jen mi přišly menší velikosti, než měly být.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:40
- Nahlásit

nemethova5
ok,já totiž abych věděla

dasty je furt ok,dostal tolik věcí,hlavně plyšáky,že neví co dřív,pka sostal kosti na hlodáné a hodně palmlsků a pak nákup na granule v hodnotě 2000 od jedné známí,takže pak až dojdou koupím zas ty stejné granule i holkám
holky dostali taky dárky,ale jenom palmlsky,bo si sničím nehrajou

a co ty tvoje a ty?

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:45
- Nahlásit

Gerda
no to musíš, dnes sme po vás vyloženě prahli
To zní tak krásně Když to nenaplánujete na nedělu, kdy se Fanda učí být zlý pes, tak určo dojedeme.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:48
- Nahlásit

tady je mráz jak na sibiři a to zejtra jdem na vychajdu,takže všici dostanou oblek

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:51
- Nahlásit

brezen2008no hajan i amin dostali plny pytel pamlsku!!!to maji nadlouho,amin jeste do toho latkovy frisbi a pretahovadlo,tak dneska radili s hajanem spolu s tim venku,amin je sikovny umi to chytat.jinak taky vse pri starem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:57
- Nahlásit

Baico
A jak to máš v tomhle týdnu? Laguna i adidaska můžou f outerku, já si budu brát Mařenu do práce, myslim, že to tam nijak zvlášť přehánět nebudem, tak bych snad aji mohla s vámi...a eště by možná mohli Pikslíci, aby se ještě taky stíhli vidět s hancouw...

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 18:59 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Nazdar bazar,tak sem se včera nudila a napísala sem dva velmi logické příspěvky vedla(ten jehož jméno atd) a dnes sem se chtěla pokochat jak budou píovat a nejedeto závada není na vašem přímači asik(VŠE SMARÁNO STOPY PRAVDY ZAMETENY UŽ TO VIDÍM TEDA NEVIDÍM).Ináč mi jež naježil termo triko a fusekle já nerada měké dárky,ale tento mě moc rozradostnil právě ho testuji.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:01
- Nahlásit

Gerda
A jak to máš v tomhle týdnu?
V úterý jsem taky doma. Pak už jdu zase do háku. Takže úterý by šlo.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:02
- Nahlásit

Gerda

Laguna i adidaska můžou f outerku

Ja bysem radši ve stredu, bo v outerku večír něco mám. Nebo bysme museli bejt zpet tak do 17ti hodin

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2010 19:03
- Nahlásit

Baico
Gerda

A f kolik byste to tak viděli v outry teda?

<< 1 ... 6156 . 6157 . 6158 . 6159 . 6160 . 6161 . 6162 . 6163 . 6164 . 6165 . 6166 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání