| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 14:17
- Nahlásit
kejtlin
nevim nevim, nebyla jsem na sono-zas by to ukázalo šest a pak by jich bylo patnáct nevěřím tomu, a prokázat jestli je nebo není v tom jsem nepotřebovala...teď už tahá břicho pomalu po zemi, má to po kotníky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 14:47
- Nahlásit
impact
Thajskýho aspoň?
ne ne rhodéskýho, dorazila už čuba, no tlustá je jak prase, vůbec neposlouchá absolutně, lidi mi ji dali bez obojku a vodítka, naháněla jsem ji po zahradě, naštěstí má hovno kondičku, takže jsem ji nahnala do rohu, to po mě šla jak slepice po flusu, vyjížděla dost nepříjemně, podařilo se mi ji chytit do lasa do vodítka. Se psema je v pohodě celkem
venčej jí jen 2 krát denně a krmí přespříliš, nechce si ode mě nic vzít piškotu ani maso, asi je nasraná, že jsem ji pokořila ono totiž majitelé jsou fajn, ale skáčou podle ní
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 14:48
- Nahlásit
kejtlin
jsou normální, bez obojku a vodítka? to jsou snad základní věci,ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 14:58
- Nahlásit
makrel
no obojek prej nenosí, tak jsem jí dala hned můj pevnej, po Kyře co měla jako menší a vodítko mi nabízeli napůl roztrhaný to jsem řekla, že je k prdu, stejně bude chodit ven na stopovačce nebo flexině-mám do asi 80kg, to jsem jim i řekla, že ji ze stopovačky nepustím, protože je nevychovaná.
To by ses divila běžně mi hoteláky vozej bez ničeho.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 15:09
- Nahlásit
i děda se divil, že ji nechali běhat bez ničeho po silnici, já ji teda radši spakovala na zahradu, aby jí něco nepřejelo, nejdřív jim skočila do auta, pánovi jsem dala obojek at´jí ho dá v autě, nechtěl, myslím, že by vyjížděla i po něm a nechtěl se ztrapnit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 15:11
- Nahlásit
davidkova renata
ok,dám si na to majzla
kuchyn už tu je,ale chlapi jeli na chalupu ještě pro něco
samo všici ukrajinci z baráku,museli zrovna v tu chvíli: vyhazovat odpadky,vytírat podlahu,navštěvovat lidi z baráku ))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 16:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Zdar dámy,
tak jsem vstala, roztáhla jsem žaluzie, Slunce stálo nad jihozápadním obzorem. Ale už zapadlo, setmělo se, tak jsem zatáhla žaluzie a půjdu asi spát.
Díky komusi odtud, kdo sem dal nějaké odkazy na on-line filmy, už jsem zkoukla několik válečných, jeden sci-fi, všechny pěkně depresivní, takže jsem spokojená.
Našla jsem www.xkuk.cz, tam se mi to zdá nejlepší.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 16:36
- Nahlásit
Dobré deň!
Tak jsme byli na cvičáku. Zkoušela jsem ježíkovský foťák
Faru se učí být zlý, ale zatím je jen velmi legrační
A takhle náš fižirant trestá psovody, co to kazí svým psům
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:03
- Nahlásit
Baico
Co Ti Jéžich naježil na foťáček?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:06
- Nahlásit
Kdo by chtěl čivaváčka?:
zde úplně dole -
http://www.utulekosoblazsko.cz/psi_k_adopci.php
Evidenční číslo: 0331 - č.čipu 203098100297294
Plemeno:čivava
Popis:5letý pes
Charakteristika:klidný
Fotka jako skoro vždy úplně strašné kvality:
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:07
- Nahlásit
Vlčáčková
Co Ti Jéžich naježil na foťáček?
Cannon EOS 1000, zrcadlovka a jsem z ní nadšená a to s tím ještě neumím fotit a fotim jen na ty přednastavený režimy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:11
- Nahlásit
Baico
tédy nic proti vašim vveerkám,ale tady chodí jedna bílá veverka,krásnej pes,ale debil pán,na vodítku,košík a co se hne to doslova by sežral,jako agresí,jedině kdy si ho mohu prohlídnout je bez mejch psů,starí i na feny
a je mu asi 7 let a chlapovi asi 70
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:14
- Nahlásit
brezen2008
krásnej pes,ale debil pán,na vodítku,košík a co se hne to doslova by sežral,jako agresí
To neni o veverce, ale o to, že pán veverku nevychoval.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:18
- Nahlásit
Vlčáčková
čivaváček je jak byla moje stará čivinka Gabča je jí hrozně podobnej
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:21
- Nahlásit
Baico
Canon je dobrá značka. Mám 350D a taky jsem z ní odvázaná.
kejtlin
je jak byla moje stará čivinka
Tak šup pro něj!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:23
- Nahlásit
Vlčáčková
Canon je dobrá značka
Je, mám už kompakta, dělá moc hezký fotky, ale jen statický, pohyb moc nezvládal a byl pomalej.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:23
- Nahlásit
kejtlin
tak to by mě v životě nenapadlo dávat psa bez obojku. Lidi jsou různí...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:28
- Nahlásit
Baico
Vůbec jsem si kompakt nekupovala, počkala jsem, až bude mezi digitály pořádný foťák a teprve po mnoha letech ho pořídila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:29
- Nahlásit
Vlčáčková
kdyby to nebylo skoro 300km
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:37
- Nahlásit
Vlčáčková
Vůbec jsem si kompakt nekupovala, počkala jsem, až bude mezi digitály pořádný foťák
No já myslela, že mi bude stačit Ale na focení vinic při kontrolách ten kompakt využiju i teď.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:39
- Nahlásit
Nazdar zmrzlíci, to je kurva zima co, u nás tady celej den zas padaj ty bílý sračky.
Hele mám rozbitýho asi i druhýho psa. Jak se projevujou ty nastydlý záda? Vypadá totiš jako když ho někdo plodnil do prdky, je takovej připosraženej, ocas mezi nohama.....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:42
- Nahlásit
BrendaBenjichudak pani,jeste si z nej delejte srandu!jj,takhle hajan chodil jak naprcana belice,ale to mu ruplo v pateri.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:47
- Nahlásit
BrendaBenji
takovej připosraženej, ocas mezi nohama.....
jo tak to je ono, jed´ k veterináři, píchne něco proti bolesti a otoku, moje stará jezevčice na to trpí tak jednou za rok, hlavně aby neskákal a byl v klidu, jen vyvenčit a do tepla, třeba můj vet doporučil po dobu co to bude mít kennelu, aby byla opravdu v klidu
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:49
- Nahlásit
nemethova5
já nevim že se domluvěj takhle všichni najednou, čekám co si vymysí za chorůpku ta třetí a kocour a zajíc a hat a rypky......dyš už tam jedu ne ))))
No mě přijde, že by to fakt mohl mít jen nastydlí, protože žádnou extra zátěž neměl. No uvidíme.....ale vypadá teda blbě, furt si sedá.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:53
- Nahlásit
kejtlin
jojo pojedem. Tak to mu asi budu taky muset vymyslet nějaký oděv na zimu co? Já jsem se spíš bála aby to nebyly ty zůžený míšní kanálky, teď na to trpí kolem mě nějak moc psů.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:53
- Nahlásit
kejtlin 300 km nic není. Skoro...
Baico Ty makáš na vinicích? To jsi dobrá známost.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:54
- Nahlásit
BrendaBenji
jed´ k veterináři bez legrace, bolí to hodně a může i ochrnout, teda aspoň moje jezevčice může, ale ona si vždycky skřípne plotýnku a taky je to zničehonic, najednou prostě nechce chodit, sedá si ocas mezi nohama a už jedem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:55
- Nahlásit
BrendaBenjino jo,jenze hajan to mel z toho jak sebou svihl n azem na zada,v tom mu ruplo,hulakal jak hrom,bo ho to bolelo,jj,jak pise kejtlin,na veterine dostane neco od bolesti,pokud je to nastydli,tak ho drzet co nejvic v klidu,fakt asi je jen nachlazeny,se muze stat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:56
- Nahlásit
BrendaBenji
jo aspoň dečku přes záda Tessu už taky oblíkám i když je dlouhosrstá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 17:56
- Nahlásit