| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:35
- Nahlásit
BrendaBenji
minimálně 12kotců úplně v pérdeli
No jasný, je to na ho...
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:40
- Nahlásit
Ale aspoň jedna dobrá věc z dnešního cvičení...........dobrmanice, kterou mám na výcvik už asi dostává rozum, začíná to cvičení k něčemu vypadat ))
Jo a taky musim na veterinu s mojí dobrmanicí, má nějakou jako bradavici těsně vedle čumáku.........doufám že to je teda jen bradavice, nebo něco neškodnýho ((
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:46
- Nahlásit
BrendaBenji
Rambík měl bradavici pod čumákem, vet řekl, že sama odpadne. Už odpadla
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
a nemáš to na fotce? Jestli to vypadá stejně...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:01
- Nahlásit
BrendaBenji
Nemám, ale bylo to malý, stejně barevný jak čumák, takovy hubeny, jako bradavička, co maj lidi třebas na krku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:13
- Nahlásit
Ahoj lidi, sem zas tu co nového zde?
Kromě Nového Bydžova, Nové Paky a Nového města pod Smrkem
Máme za sebou první návštěvu, dobrý to bylo, i psi přežili, i štěňátka přežila (ta jsou ještě malá, takže jim nic jinýho nezbejvalo )
Zítra další návštěva, se už těším na jídlo, mňam. To žrádlo je jediný co na těch svátcích miluju
Bradavici má náš argentinec u kořene ocasu a prý je nezávadná a nevadí mu, akorát se malinko zvětšuje, ale opravdu jen o malinký kousek za rok. Přemýšlím, že bych mu jí nechala odstranit, ale očividně mu nevadí, tak nevím...
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
aha tadyto spíš vypadá jako bradavice co maj čarodejnice......může bejt pes čarodejnice?:-DDD
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:22
- Nahlásit
BrendaBenji
aha tadyto spíš vypadá jako bradavice co maj čarodejnice......může bejt pes čarodejnice?:-DDD
Podle mě jo
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:22
- Nahlásit
Eldoguero
Nové Strašecí:-DDD
No čubě to právě vyrostlo asi za měsíc, teď je to asi 3mm vysoké a 5mm široké...no uvidíme
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
tím pádem se vše vysvětlije )) To jsme to zase pjekně žumpácky rozlouskly:-DDD
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:36
- Nahlásit
BrendaBenji
V tom případě je opravdu čarodějnice tak ať si odčaruje bradavici, našemu kanárkovi přičaruje mozek a argentinským štěňátkům dobré páníčky, jestli si můžu vymejšlet
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:36
- Nahlásit
BrendaBenji
To jsme to zase pjekně žumpácky rozlouskly:-DDD
Tady se vyřeší fšecko, eště že tu žumpu máme
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:39
- Nahlásit
Tady se vyřeší fšecko
Prosím pjekně, mohli byste laskavje vyřešit, že sem v posledním mněsíci zhubla 6 kilo a v posledních dvou dnech přibrala asi 16 ?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:41
- Nahlásit
Eldoguero
jasně neni problém, vyřídím jí to
A kolik vlastně máte štěňátek, nějak jsem to prošvihla
zuzanarosakova
no tak to každopádně ))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:43 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
kinta
Jo, jo vánoce
BrendaBenji
Jé děkuju, jste moc hodná, když to nevyjde, kam mám expedovat mrňata?
Sem tu dnes moc nepobyla, ale jdu za chvilku spát, páč jsem dnes vstávala tuze moc brzy, tak dobrou zas zítra
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:45 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
kinta
jestli máš tu starou váhu s ručičkou, tak si jí posuň o deset dozadu a budeš na váze před měsícem, stačí?:-DDD............vyřešeno..........další:-DD D D
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:47 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
BrendaBenji
Štěňátek máme 10, 5 pejsků a 5 fen
U AD u nás rekordní vrh teď teda ještě doufám, že o ně bude o všechny zájem, zatím jsou jim 2 týdny, ale čas letí...
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:48
- Nahlásit
BrendaBenji
No, díky, ale máme doma jen dvje digytální sfině. Ale zas pozitývní je, že já mám eště čísla, ambulanťák má error.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:51
- Nahlásit
Eldoguero
A to ste paní jako nebyla v televízi? Držím palce ať se najdou hodní páníci
kam mám expedovat mrňata
jo to už by bylo čtvrtý přání a v každý pohádce jsou jen tři!!!:-DDD
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:53
- Nahlásit
kinta
Tak pak už jedině....pani nelezte na váhu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:54
- Nahlásit
kinta
Prosím pjekně, mohli byste laskavje vyřešit, že sem v posledním mněsíci zhubla 6 kilo a v posledních dvou dnech přibrala asi 16 ? [i][/i]
Hele muj muš (měří 177cm) zase fčera zjistil, ze váží stejně jako můj táta (měří 189cm) .... Jsou prostě vjeci mezi nebem a zmí, co se váhy tejče asik
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 23:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
muš (měří 177cm) zase fčera zjistil, ze váží stejně jako můj táta (měří 189cm
Pani vy neznáte pojem-těžké kosti
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 00:01
- Nahlásit
Vážení, jdu padnout, zítra přijede na oběd mušova sestra (( to bude zase den, budu držet bobříka mlčení, abych neřekla něco co by nechtěla slyšet, krs jejího nevychovaného a rozmazleného synka.
Další přání až zítra, dobrou s užovkou Teodorem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 00:15
- Nahlásit
Děcka, sem právě přišla z venku, doma sem to přehnala se zatopenim, jak sem byla zmrzlá, takže teď sem uškvařená až hamba. Větram, ale moc to nejde, neboť mi zamrzla skla na balgoně. Maryje byla taky uškvařená. Takže teď jdem spát, snad už nám nebude vedro. Dobrou taky s Teodorem.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 00:32
- Nahlásit
Pro inteligentní ženy...........
Manželský pár cestoval na víkend k jezeru, kde bylo možné ve stanovených úsecích lovit ryby. Manžel miloval rybaření za úsvitu a jeho žena zase velmi ráda četla. Jednou ráno se manžel po několika hodinách rybaření vrátil a chtěl si na pár hodin oddechnout. I když se jeho žena v okolí nevyznala, rozhodla se vyplout s loďkou na jezero. Kousek veslovala, zakotvila a vzala si knihu a začala číst.
Za chvilku se na motorovém člunu objevil strážce parku, ve kterém se jezero nacházelo. Oslovil ji: "Dobré ráno, milostivá co děláte?" "Čtu", odpověděla a pomyslela si pro sebe: není to snad vidět? "Nacházíte se ale v zóně, kde je zakázáno lovit ryby." "Ale já přece ryby nelovím, to přece vidíte." "Hmmm, ale máte s sebou kompletní výstroj. Musím Vás odvést a dát Vám pokutu! "Když to uděláte, obviním Vás ze znásilnění!", odpověděla klidně žena. "Ale já jsem se Vás ani nedotknul!" "Hmmm, ale máte s sebou kompletní výstroj!"
A jaké je ponaučení? NIKDY nediskutuj s ženami, které umí číst.
Pošli tento příběh inteligentním ženám, které potřebují úsměv.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 00:33
- Nahlásit
tak pomalu rozrzám, je to hnus ty noční
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 02:18
- Nahlásit
kejtlin
Já sem právě dokončila pochůzku(krysa v bludišti by byla lepší)normálně si budu drobit rohlík ináč tu budu na věky Začla sem v podzemní garage pak sem se vocitla na střeše(to je nejkrásnější místo tady asi) pak mě to vyplivlo v kotelně a zté mě pojebaný výtach hodil do kuchyně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 05:49
- Nahlásit
Je tu něgdo? Se tu sama bojim
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 08:40
- Nahlásit
Biluška
fuj co tu děláte tak brzo paní-v neděli?
jinak já jsem nasraná a už asi budu nasraná až do ledna, než přestanou lítat bouchací mrtky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2010 09:01
- Nahlásit
makrel
Sem nemohla spát. Nigdy nemůžu spát. Už si připadám jak v Kruhu - mrtví nikdy nespí
|