Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6156 . 6157 . 6158 . 6159 . 6160 . 6161 . 6162 . 6163 . 6164 . 6165 . 6166 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
má je ihnet zahlušit
To se může? To se přece nesmí, páč proč by se měli zahlušovat malý loskošný mimi a ne starý zgerby z útulků?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:18
- Nahlásit

Alexa
to je fakt není to plnohodnotné mléko, asi se zeptám na ten rozdíl, neslyšela jsem o falešném mléku

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:20
- Nahlásit

kejtlin
to je fakt není to plnohodnotné mléko,
šiš ještě ty začínej, je to úplně normální mléko jako od každý jiný feny kristepane

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:22
- Nahlásit

Alexa
hele vy besopsažný paka..eště k těm faleškám a kojení,nechci se hádat,ale mám za to,že zrovna tam tenjehožménosenesmívyslovit psal,že je úpa bježný,že ve smečce..rozuměj vlčí samosébě..že tzv. chůvičky se normálně roskojej dyš má alfapár mladý a nechce se jim asi zrovna kojit bo dou do kina nebo tak..mi teda nějak neštymuje..dyby měl někgo chut se v těch srágorách hrabat,může pohledat..

a pro pražácííí..Andrlovi maj nový štěně čsv..z ytálie za 2 000euro prej a p.Andrlová s nim chce chodit na cvičák..asi k nám na Břevnof řikala Fandovi..tak to bych tam zas začla chodit a fotila a fotíla..by se čévéčkáři z blůčka asi přeskočili

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:23
- Nahlásit

Maky a Trix
ntj, ale slyšela jsem, že pokud fena trpí na falešky, tak je tam vyšší šance, zže se objeví rak. mléčné žlázy a když se při falešce postčí štěnda, tak příětí faleška bude mít třeba horší průběh-to je teda moje hypotéza, možná špatná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:24
- Nahlásit

Biluška
To se může
to se musí!!!! tys nečetla téma co založila naše brendabenží??? vono teda je to hodně promázlý,ale poctata je stejná

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:25
- Nahlásit

kejtlin
proč by měla bejt další faleška horší?
Podle mě je skoro horší, že se organismus připravuje na štěnda a ty nepřijdou. Dělá to s tělem hrozně moc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:25
- Nahlásit

Alexa
panebože já to vim, že nic takový neni, sem to napsala schválně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:27
- Nahlásit

tady to vypadá jak na severním polu,vítr sníh a zima

jsem se nadlabali řízkama a brambůrkama a jdem do hajan,zejtra musím vstávat brzo kvuli kuchyni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:30
- Nahlásit

Maky a Trix
mám 2 feny co trpí na falešky, ta jedna teda měla zatím falešku 2 krá-každé hárání, ale ta druhá to je síla, dávám jí na zastavení laktace něco, nevím co, po dobu 5ti dnů do tlamy a dobrý, snažím se tu falešku co nejvíc potlačit a omezit laktaci.
proč horší? no tělo si pamatuje, že při minulé falešce mělo pod sebou štěňátka, tak třeba bude o falešce produkovat víc mléka tj faleška bude mít horší průběh, nebo teda já tomu říkám horší průběh

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:31
- Nahlásit

Biluška
tak to ej mazec jako to nechapu za knihy se ji to zda zbytecny a za pyzamo co ani dle slov asi envemes na sebe ne jo no mazec ..asi diky za rodice jake mam ze se ptaji a nekoupili by nic co vi ze ja nevyuziju ..to radsi i kdyz de o obleceni me nechaji vybrat atd a pak nake prekvapko jeste ..me se ptaj i na barvu ..vesmes vi i tu barvu ... ......nekdy lepsi prekvapeni o kterem vis atd nez takove o kterem nevis ale je .....hodne mimo vkus atd ......jo jinak masenka si ani bez vousu neumim predstavit to prroste k nemu patri kdyz uz bych mu koupila aspon naky hreben spesl na ne
nemethova5
jojo neb nektere veci podobne stejne sou muzou se vyskytovat u zvere i lidi viz rak treba atd .. epilepsie ....

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:33
- Nahlásit

davidkova renata
to se musí!!!! tys nečetla téma co založila naše brendabenží??? vono teda je to hodně promázlý,ale poctata je stejná
To sem teda nečetla. Zato sem četla jiný. Na téma - proč by se měli utrácet štěńátka co mají život před sebou, ať se nechají žít a utratí se místo nich ti starý zmrdi v útulkách, který stejně nigdo nechce a de facto mají život už za sebou

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:34
- Nahlásit

kejtlin
to je docela blbost, to by každá jednou nakrytá fena musela mít každý hárání těžkou falešku, nemyslíš?
Tělo si to nepamatuje, ty hormonální vazby jsou pořád na stejným principu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:34
- Nahlásit

ketty
kdyz uz bych mu koupila aspon naky hreben spesl na ne
Tsss, máme furminátor, ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:37
- Nahlásit

kettyno a bude to jeste horsi,myslim u zvirat!a vy se mi furt pani nevypinejte,kdyz s vama komunikuju!

ketty
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:39 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Biluška
aaaaaaaaaaaaaa tak to niic tak norkovi olej at se mu lesknou a sou dobre ziveny
nemethova5
ja se nevypinam ty se vypinas ja pisu jak o zivot ale du odbihat na gladiika nebo ztoho budu mit houby

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 20:39
- Nahlásit

Maky a Trix
já nevím jak to je, to jsou jen moje dohady a asi špatný, nikdy jsem se nikoho na to neptala. Hormonální hladiny jsou ale jiný při opravdové březosti a při falešce, při falešce se pak vrací do normálu, když nejsou štěňata, po porodu se taky vrací do normálu ale laktace probíhá, kdežto při falešce by probíhat neměla. Nevím jestli jsem to napsala srozumitelně.

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 21:01
- Nahlásit

http://casopis.planetazvirat.cz/070211-pseudogravi dita-falesna-brezost-1.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 21:07
- Nahlásit

danajasa
díky tak jsem chytřejší

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 21:22 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

hele děcka nechcete někdo na závot???? http://www.zkomelnikmesto.wbs.cz/Zimni-zavod-2011. html
já bych i jela, ale záleží na počasí

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 21:43
- Nahlásit

Čus, co nového? Já sem tak nehorázně přežraná, že co nevidět exploduju!

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 21:58
- Nahlásit

Žumpo já su tak blbá,že mě to málem skolilo včíl-Du to vobejít tu hoknu vlezu do hyper moderního vejtahu rozjedu ho a ted čumím,že je tak pětka,včíl sem se spotila aj na prdeli že vyletím střechou bo máme eném tři patra!!!!A pak mi došlo že je to dvojka a jí kráva čumím naprotilehlou stěnu což je ZRCADLO!!!!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:10
- Nahlásit

Nazdar děfčátka,

tak jsme si dneska byli vánočně zacvičit a co jsme neobjevily, Ježich nám nadělil strom............

............akorát že nám ho nadělil na kotečky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:13
- Nahlásit

BrendaBenji

Tak to je ďeeeees!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:14
- Nahlásit

za chvíli jdu šlapat do mrazu a sněhu

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:14
- Nahlásit

BrendaBenji
litylitylity, no zas budete mít dost dříví na zimu, je to k nas.....

danajasa
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:20
- Nahlásit

BrendaBenji
Šíš eště že tam nebylo živáčka ináč máte mrtváčka jen to hvízdnekejtlin
Paní du s váma držet basu,ovšem já bych tady ten luksus okamžitě vyměnila za mrás se psem páč tady nesmí su neštastná z toho moc.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
Alexa

To mi povídejte, naštěstí tam nebyli čokle a nikdo kolem, stalo se to asi fakt v pátek. Tam v týtřetí řadě ten úplně přepůlenej je zrovna asi můůůůj
A dříví nebude všechno naše, to je obecní

A vtipný je to, že jsme zrovna na schůzi řešily, že se budou opravovat...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:29
- Nahlásit

BrendaBenji

A vtipný je to, že jsme zrovna na schůzi řešily, že se budou opravovat

Jo to bylo na cvičáku? Tak to ještě neni tak hrozny, ja myslela, ževto je někde u vas doma na zahradě

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2010 22:32
- Nahlásit

zuzanarosakova
jojo na cvičáku, ale minimálně 12kotců úplně v pérdeli((

<< 1 ... 6156 . 6157 . 6158 . 6159 . 6160 . 6161 . 6162 . 6163 . 6164 . 6165 . 6166 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání