Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:29 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Biluška
Nebudˇ nasraná na hodného pána, který se aspoň trošku stará o chudáka vyhozenýho psa! Jak je to s tím psem teď? Já zavolám do útulku - do Pavlovic nebo kam(?), policajtům a starostovi. Dej mi nějaký vodítko na ně.

U toho kruhu, kde jsem fotila, byla ženská, ale vedle byl prý tenhle chlap. Nebyla jsem tam, tak nevím.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:30 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

malinka
proč? DDD je doporučená. Tak je logický, že bude o dost nižší, než ta hraniční s toxickým efektem.
edit: a pokud ti přijde divný, že je tam tolik céčka, je to proto, že bys to měla užívat, když máš problém. a to máš logicky mnohem vyšší spotřebu než normálně.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:35
- Nahlásit

Maky a Trix
takže pes céčko nestráví tak jak člověk, nebo spíš, že mu nedá tolik co člověku? Já ho teda psům nedávám, ale někde jsem četla, že někdo dával psům velkých plemen céčko na klouby, mě se to zdá jako hovadina.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:36
- Nahlásit

Tak koukám na to, proč jsem včera místo do Vyškova skoro dojela do Kroměříže. No bodejď by né:
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=139085056@y=133133 568@z=12
Tam, co je 230. kilometr, nebyla žádná křižovatka, byla o malinko dřív do Vyškova. Teď tam není a je až tahle. Ale dřív tam byla jen zatáčka a vedlo to na sever - dnes je to ta R46. Jak je ta 2, tak tu křižovatku jsem hledala. No, a ona tam nebyla. Aby byla, co?, když silnici postavili jinam!!!!!
A starosta se ještě vymlouval, že on za to nemůže!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:37
- Nahlásit

kejtlin
dávat psům na klouby je dobrý. Obřím plemenům zejména, protože pomáhá vyzrávání kolagenu, kterej je pro klouby důležitej. Velký psi jsou kolikrát přešlechtěni a jejich tělo nezvládá své vlastní nárok na růst. Je fakt, že dřív to u dog byl mnohem větší problém než dnes. pes nepotřebuje dodávat céčko, Jedinej důvod vidím u gigantickejch plemen a u psa nemocnýho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:38
- Nahlásit

Vlčáčková
Nebudˇ nasraná na hodného pána, který se aspoň trošku stará o chudáka vyhozenýho psa!
Tím, že ho hodí na krk někomu jinýmu se stará? To je mi teda dost divná starost

Jak je to s tím psem teď?
Nemám ponětí. Nevím ani, že tam nějaký pes je. Já se na horní konec skoro nedostanu, je to pořád po silnici takže nemám důvod tam chodit. Se tam odpoledne zajdu mrknout a podívám se po něm. A pak to pořeším starou dobrou cestou, zavolám Schultzovi do útulku

do Pavlovic nebo kam(?)
Jo, do Pavlovic. Kontakt je na stránkách. Ale máš to celkem jedno, oni nemůžou nic moc udělat dokud jim starosta nedá příkaz. Rozhodně si nemůžou přijet chytat psa jen tak, bez objednávky od starosty.

policajtům
Tuhle instituci tady nemáme.

a starostovi.
Kontakt zde. Ale o víkendech tam stejně nikoho nechytíš.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:41
- Nahlásit

Maky a Trix
díky za vysvětlení

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:41 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

kejtlin
ne, jde o to, že pes céčko nepotřebuje - lidské tělo si ho neumí vytvořit samo, takže ho musí dostávat stravou třá v zelenině, jinak onemocní, kdežto pes si céčko vytváří sám, takže ho dostávat zvenku nepotřebuje

o tom céčku na klouby jsem slyšela, možná u obřích plemen to nějaké opodstatnění má - četla jsem zajímavé přirovnání, že pes přes všechna šlechtění má pořád víceméně vlčí orgány, takže nejlíp fungují v těle vlčí velikosti a vzhledu - nevylučuju, že dejme tomu doga si možná nedokáže céčka vyrobit dost pro svoje obrtělo

edit: Maky byla rychlejší

impact
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:43
- Nahlásit

Vlčáčková
Skoro do Kroměříže? A nestavíš se.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 10:51
- Nahlásit

impact
Skoro do Kroměříže? A nestavíš se.
Už jsem zase doma. Ještě jsem se včera stihla vrátit poté, co jsem našla Vyškov.
Stavím se teda příště, jo? Bych stejně tu Kroměříž ráda někdy viděla.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:01
- Nahlásit

týýý jo i biluše už je na facebooku ????
jinak dobré ráno, z původní chvilky se nakonec vyklubala akce do 4

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:06
- Nahlásit

vy ste fšici na fejsbuku??? jaktože vás eště nemám v přátelích?? mám akorát lucynkustimdivnymčíslemcochodívěčinoujenomvnoci

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:12
- Nahlásit

Baysha
a pod jakým názvem tam jsi? je tam pwlinka, davítková,monty, gerda a ještě někdo

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:16
- Nahlásit

makrel
já su tam trapně pod svým ménem - Eva Podbrdská tohoto ména jediná, toš si mě fšici přidejte, chcu mět hoooodně přátel

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:17
- Nahlásit

Baysha
tak jo, ale nebudeš si číst moje statusy a smát se jim, jo?

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:18
- Nahlásit

makrel
a na co jinýho bych tě f přátelích měla, lybyčko?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:18
- Nahlásit

Baysha
tak to si tě nepřidám

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:21
- Nahlásit

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:24
- Nahlásit

Baysha
uš si tam

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:31
- Nahlásit

makrel
jj, lybyčko, mám tě tu - akorát se obávám, že brzo zapomenu, která ty seš

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 12:02
- Nahlásit

Baysha
si tě přidat nemůžu, páč tě neumím najít. si najdi ty mě, sem biluška belušková,nebo beluška bilušková, furt si to nemůžu zapamatovat

Větší dámy z Oryjentu
Právě u nás probíhá velkoúklid velkopůdy. Ty hadry uš sem našla . Tagže gdo má zájem o dvě banánovky riflí, triček, halenek a jedny plesové šaty tmavěmodré? Žádám Impacta, Makrel, Monty a pod, aby si k nám udělaly výlet a rozebraly si to než se to zase ztratí

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 12:05
- Nahlásit

Biluška
ulož to na bezpečný místo, v nejbližších 2 týdnech se tam určitě nedostanu

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 12:05
- Nahlásit

Biluška
uš sem tě našla taky chcu hadry, proč bydlíš aš v oryjentu???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 12:09
- Nahlásit

ted na animal byl manželský pár,co se rozloučil se svým 3nohým NO,ty emoce jsou děsný,já tu normál bulím taky ,ale měl to krásný

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 12:10
- Nahlásit

brezen2008
tak na takový věci se preventivně vůbec nedívám

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 12:18
- Nahlásit

brezen2008
já třeba u filmů nebulím, ale když vidím něco podobného tak taky vždycky bulím jak želva a pak si nadávám, že jsem se na to neměla dívat

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 12:24
- Nahlásit

Baysha
roč bydlíš aš v oryjentu???
Protože tu nejsou lidi

makrel
ulož to na bezpečný místo, v nejbližších 2 týdnech se tam určitě nedostanu
Ty seš ftipná, už teď jsem to zaskládala žehlícím prknem, stanem, běžkama, teleskopickýma hůlkama a zimníma botama, za dva týdny to vůbec nenajdu . To zkusím nějak dopravit do Ostravy, ale netuším kdy

brezen2008
Na takové ptákoviny se vůbec nedívám, mám vlastních emocí dost, nepotřebuju se dojímat cizím neštěstím. Nenávidím když kdokoliv z jakéhokoliv důvodu natáčí hádající se, nebo brečící lidi. Viz např. Pošta pro tebe, výměna manželek a tak podobně. To mě vždycky tak znechutí, že tu bednu týden nezapnu

Davídková
Právě vyhazuju poslední dva povodňové pytle, zase budou mít popeláři kecy. Tuhle akci nám byl fakt čert dlužnej

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 12:27
- Nahlásit

a teď když na tom tak přemýšlím, tak mi příjde hodně blbé, že když někdo odchází aby to ještě někdo točil

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:04
- Nahlásit

Volal mi Radek, umřel mu Mufík-jorkšír, ono mu bylo 1.11. 17 let a ve spánku což je super, tak je z toho v hajzlu, že ráno byl ještě venku, ale nechtěl a pak usnul a před chvílí se na něj Radek šel podívat a je mrtvej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:09
- Nahlásit

kejtlin
měl krásnou srmrt

<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání