Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:58
- Nahlásit

Gerda
já myslím, že jí céčkem nemůžeš předávkovat jak to je v tý reklamě, přebytek tělo bez užitku vyloučí
Vlčáčková
Kelly je ta šeltka?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:58
- Nahlásit

Atuschno hele,tak to me teda mrzi,jsem myslela,ze se vam aspon dobre spalo,coz se neda rict o me,kdy jsem litala jak ta krava co dvacet minut nakych dveste metru tam a dveste zpet cumet na uhli,jestli ho mrdky cerny nekradou ve velkem,jako tak uz me dlouho nohy neboleli,ten drijak by se mi teda hodil ti reknu.no amin napalil do stromu asi si mysel,ze je kaprfild a ze krz nej projde nebo co,rval jak tur,nic mu nastesti nebylo,vsechny stenda jsou takovy truhlici.
Vlčáčkovásem si rikala,ze to neco takovyho bude pani.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:59
- Nahlásit

Gerda
může jí to ublížit?
nemelo by prebytecne se vycura

all
mate nekdo zkusenost s roboranem gel na klouby? muzu davat soucasne s alavisem? alavis se bojim nedat skubyho ty nozky bolivaj. A davkovani je tam nejake divne pry 10g na 10kg to by mel tu pikslu na 6 dnu to je blbost ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
mate nekdo zkusenost s roboranem gel na klouby?
já ho dávala jako prevenci Tesse, nevím jestli jí k něčemu byl, asi s Alavisem dávat můžeš. Dávkování si nepamatuju, už je to dlouho co jsem ho dávala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:04
- Nahlásit

nemethova5
dy jsem litala jak ta krava co dvacet minut nakych dveste metru tam a dveste zpet cumet na uhli,jestli ho mrdky cerny nekradou ve velkem
ty mě vždycky pobavíš , já vim, že to neni k smíchu ale tys to tak podala, že mi to směšný přišlo.
Doufám, že pečuješ pořádně o budoucí maminu

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:06
- Nahlásit

Alexa
ty woe vona si zabí psa
v tu chvíli to nebyl úmysl, ale aspoň vím jak na to.

Je to fakt magor, doteď jsem to nepobrala... Prej jednou je policajt tak když to nejde po dobrým, tak to půjde po zlym...
Docela mě vyděsil, ještě není pojištěnej...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:07
- Nahlásit

kejtlin
Ano. Šeltička.

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:08
- Nahlásit

nemethova5
no nespalo se mi vůbec dobře měla jsem tolik energie, že sem furt chodila ven na zahradu se psem na cígo. Bych to asi zvládla běhat za tebe...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:15
- Nahlásit

kejtlinto jsem rada,ze jsem te aspon trosku pobavila,jako amina to velice bavilo,kur.a me uz vubec neeeee!jsem mela hnaty zarazeny az nekde v perdeli!
Atuschno tak to jsme se klidne mohli vymenit,to jste mi mela rict driv tohlensto jako,bych chrapala s buchem a vy by jste pani litala pekne s aminem a on vas z radosti,ze s nim litate sem tam kousl do nohy jak to dela me.

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:21
- Nahlásit

nemethova5
litala pekne s aminem a on vas z radosti,ze s nim litate sem tam kousl do nohy jak to dela me.
V tom nevidím problém, kousla bych ho taky Brix si radostí občas taky kousl, ale né do nohy nýbrž ještě vejš takže do pasu, nad pas jak se zadařilo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:34
- Nahlásit

Atuschon nekouse,on ta svina cerna spise stipe a to ti muzu rict,ze takovy modraky jsi jeste nevidela,pak se nekde svliknu u doktora a ten se me zepta,jestli me doma jako bijou,coz uz se mi stalo,ze?vsak neboj,ja mu to vracim.

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:38
- Nahlásit

nemethova5
jj přesně tohle znám, Brixoun když jsme ho měla u nohy a běžela tak mi taky okusoval bundu apod. Samozřejmě mě nekousl nějak víc. a Bůch dneska když jsem ho rozdováděla začal lítat v kruzích okolo a když sem na něj zavolala tak jak probíhal tak vyskočil a normálně mi olízl bradu. Na to , že to je malopes zatím tak teda pěkný výskok

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 23:57
- Nahlásit

Atuschjj,to znam taky,to amin me vocucava furt,az mi je to nemile,je to takovy blaznivy lizatko,hajanek ten je ke mne jemnej,no,ale jak byl malej,tak jsem mela od hajana potrhany prsty od tech hnusnych ostrych stenecich zubuch,tak jsem sla sit,pak uz byl klid jak prezubil.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 00:48
- Nahlásit

nerikejte,ze uz vsici chrapete????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 06:05
- Nahlásit

dobréj den všem,venku je zas hic
nemethova5
dnes bude obleček )

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 07:01
- Nahlásit

tak dámy fstávat, gdo nechce makat tak nemusí, dneska bude odpočívací den
Vlčáčkovou důrazně žádám, aby sem přestala cpát ty týrané psy a jakékolif jiné ohavnostě Prostě to neotevřu a neotevřu a nekouknu se
Za šelmyji jsem moc ráda, doufám, že už si ji budou líp hlídat
Chci info který rozhodčí od šelmyjí ukopal psa. I gdyž to asi vim. Logicky deduktivní metodou připadá do úvahy jen jeden a v zásadě by mě to ani moc nepřekvapilo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 07:05
- Nahlásit

Čau šici sem v hokně a nebaví mě to tu

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 07:42
- Nahlásit

zdaréc fšici
su v hokně od 7 do 7 a zejtra zas, nebaví mě to a Čak se mi na každým rohu vysmívá, nejvíc mě sere na záchodě na zrcadle - prej "Co řekne Čak Noris, když se koukne do zrcadla? Tak takhle bych chtěl vypadat", todle po ránu obzvlášť potěší a eště v kuchyňce, tam prej zas umí udělat druhej nálef z instantní kávy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 07:57
- Nahlásit

Baysha
heled,vyplatí se to,co nabízíte,? jsem včera viděla,jak si pán vodnášel tu televizi z jedné prodejny od vás

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:00
- Nahlásit

brezen2008
vyplatí se to samozřejmě především nám abys dostala televizi, tak si musíš objednat tři nový služby se závazkem na dva roky tuším... ale jak moc to je nebo není výhodný, to sem nezkoumala

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:07
- Nahlásit

Baysha
ok )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:10
- Nahlásit

Baysha
co máš pořád s tím čakem norisem?

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:11
- Nahlásit

brezen2008
jinak řečeno - ten Čak se nám musí vyplatit ani nechcu vědět, kolik ty tři dny natáčení s ním firmu stály...

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:13
- Nahlásit

kejtlin
máme s ním vánoční reklamní kampaň, nekoukáš na telku?

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:14
- Nahlásit

kejtlin
a následkem toho máme Čaka fšude, v budově je cca každých 5 metrů jeden Čak, většinou s ňákou přiblblou hláškou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:15
- Nahlásit

Baysha
máme s ním vánoční reklamní kampaň, nekoukáš na telku?

ahá tak to už chápu, no moc na telku nekoukám ještě jsem reklamu neviděla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:17
- Nahlásit

Baysha
jaký má hlášky?

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:19 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

kejtlin
funguje ti youtube?
http://www.youtube.com/watch?v=J1E_-lVujMg&feature =aso
http://www.youtube.com/watch?v=XJKUZxqxEbs&feature =channel
http://www.youtube.com/watch?v=hIldGCWqEzg&feature =channel
http://www.youtube.com/watch?v=SOvQEVbPh8w&feature =channel
http://www.youtube.com/watch?v=wA9mJFhty8U&feature =channel

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:23
- Nahlásit

kejtlin
hlášky má úplně debilní, třá na dveřích "čak noris umí vykopnout dveře směrem k sobě" nebo "umí vykopnout dveře pohledem", v jídelně "snědl polévku vidličkou" a tak...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 08:35
- Nahlásit

Baysha
funguje ti youtube?

jj funguje.
Ani jednu reklamu jsem ještě neviděla.

<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání