| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:50
- Nahlásit
Biluška
já jsem jen jako místo který musej přeject vše ostatní si zařizujou sami nebo jejich dispečer-kurva to je ono nebo jejich dispečer, pak skladníci a dispečeři se hádaj a nikdo nic nevyřeší, ptž dipečer ho potřebuje poslat jinam, ale skladníci ho už nakládaj cukrem, jenže má ject pro melouny.
no ated´ co mám teda napsat do toho průvodního dopisu? CV sesmolim novej, ve starým nemám, že jsem dělala rok ve skladu to by se mi mohlo na toho dispečera hodit, sklad je logistika
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:53
- Nahlásit
Alexa
Spolana jde od ledna do konkurzu, nezkoušela ani zkoušet nebudu nemám povolení pro práci s jedy, ani bych ho nedostala a potřebuješ ho a nejsem ochotná dělat 6 nočních za sebou.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:53
- Nahlásit
kejtlin
já jsem jen jako místo který musej přeject
to je uplne to nejdulezitejsi. Kdybys je ty nepustila tak je cela logistika v prdeli
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:56
- Nahlásit
kejtlin
Spolana jde od ledna do konkurzu, nezkoušela ani zkoušet nebudu nemám povolení pro práci s jedy, ani bych ho nedostala a potřebuješ ho a nejsem ochotná dělat 6 nočních za sebou.
Kdyz ty na vsem neco vidis na vsem se najdou mouchy, uplne idealni misto asi nedostanes, ale jestli chces neco zmenit tak musis jit do neceho jineho. Holky se tu snazej ti pomoct a ty jen hledas duvody proc to nejde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:56
- Nahlásit
lucYnka XIII
nevim jestli se budu hlásit ani nemám chut´ se učit na přijímačky, už jsem to 3 týdny neviděla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
Holky se tu snazej ti pomoct a ty jen hledas duvody proc to nejde
Přesně tak. Kdo chce hledá možnosti, kdo nechce hledá důvody Nebo tak nějak to bylo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:59
- Nahlásit
kejtlin
nevim jestli se budu hlásit ani nemám chut´ se učit na přijímačky, už jsem to 3 týdny neviděla
co jsi 3 tydny nevidela?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
tak já se přihlásím na místo který nedostanu ani nechci protože nesmím dělat noční, mám potíže dát 2 noční a půjdu někam kde jich budu dělat 6? Ve spolaně dělá spoustu mých známých a podnik jde v lednu do konkurzu, tam mám jít? Nebo mezi jedy kam potřebuju povolení pro práci s jedy který díky mojí psychice nedostanu, musim taky zrochu myslet.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:00
- Nahlásit
Hají buci vy drásalice
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:01
- Nahlásit
lucYnka XIII
co jsi 3 tydny nevidela?
učení
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:03
- Nahlásit
Biluška
Přesně tak. Kdo chce hledá možnosti, kdo nechce hledá důvody Nebo tak nějak to bylo
jj
kejtlin
hele ja to znam, ja se taky obcas bloknu a proste jen hledam duvody proc neco nejde. s tim hledanim samostatnyho bytu taky, strasne jsem se bala, ze to nezvladnu, ze nemuzu bydlet sama, ze uklouznu ve vane a sama se nezvednu ( coz se mi parkrat doma stalo, ale tady mi mel kdo pomoct). Ze kdyz mi bude blbe umru a bla bla bla. A ted jsem strasne stastna, ze se stehuju. Jo bojim se to nerikam, ze ne, ale nejako se to zvladne a i kdyz je to pro me velka zmena stoji to za to.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:04
- Nahlásit
Biluška
viz lucYnka XIII
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:05
- Nahlásit
kejtlin
jaky uceni probuh? jako na prijimacky??? ja se jeste nezacala ucit, teprv jsem si knizku koupila. Co blbnes dyt nam teprv Atusch sezene tu knihu. Do prijimacek je jeste pul roku.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:06
- Nahlásit
Biluška
v devet haji bucii? neeeeee jeste pet minut mamiiiiiiiiiii
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:09
- Nahlásit
lucYnka XIII
na přijímačky učení
nejde o to, že hledám důvody, proč to nejde, ale Spolana fakt nejde, vysvětlení výš
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:14 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
kejtlin
a co se ucis? z ceho?
edit- ja jeste nezacala a ziju v pocitu, ze je jeste casu dost
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:25 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
no ated´ co mám teda napsat do toho průvodního dopisu? CV sesmolim novej, ve starým nemám, že jsem dělala rok ve skladu to by se mi mohlo na toho dispečera hodit, sklad je logistika
počkej na gerdičku ta ti něco sesmolí
ale Spolana fakt nejde
už to neřeš, byl to jen nápad
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:27
- Nahlásit
kejtlin
ted jsem koukala na ucet a dorazily penize za hreben se zatoulali ale uz jsou tam.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:27
- Nahlásit
kejtlin
ahoj nechci se ti do toho plést ohledně práce, ani nevím co máš za školu apod.. ale koukám zrovna na brigády a mezi tím jsem našla tohle obchoďáka prodejce krmiv URL
Mě to třeba zaujalo ale je to HPP takže smůla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
mám knihu rostlinolékařství a od zuzky jsem měla půjčenou knihu o buňce, nevím jestli to bude potřeba, ale třeba jo
Alexa
mě stačí ten průvodní dopis s CV mám dost zkušeností-vždy ho přizpůsobím místu kam se hlásím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:35
- Nahlásit
Atusch
, brand management, merchandising, CRM – hodnocení, komunikace, péče a podpora o stávající zákazník-to je co?
to by mě taky zaujalo ale na to prostě nemám, nevyhovuju požadavkům, klidně se plet´
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:36
- Nahlásit
lucYnka XIII
jde o to jestli to jsou peníze ode mě, nebo od olči
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:36
- Nahlásit
kejtlin
hele, defce, clovek by rekl, ze z toho cukrovaru nechces
pripominas mi trochu moji matinku, furt nestastna a nespokojena, ale nepohne se o milimetr, na kazdej navrh, jak zlepsit jeji situaci ma minimalne deset duvodu proc nic nemenit
koukej se prihlasit na logistyku, to mi pro tebe pripada jak stvoreny
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:38
- Nahlásit
kejtlinhele do spolany bych sla,mi chemie desne bavci,ale oni mi asina me zkrachovali,bo ja bych jim tam delala samy sileny pokusy,dokud by podnik nevylitl do luftu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:40
- Nahlásit
kejtlin
brand management, merchandising, CRM – hodnocení, komunikace, péče a podpora o stávající zákazník-to je co?
to by mě taky zaujalo ale na to prostě nemám, nevyhovuju požadavkům, klidně se plet´
hele ty seš fakt děsná???? to je normální obchoďák kriste. Jezdíš po krámech a vnucuješ jimnový úplně nejlepčí a nejlevnější grancle. Pak uděláš ve wordu tabulku kde si byla, kolik si toho vnutila atd......
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:41
- Nahlásit
leyenda
koukej se prihlasit na logistyku, to mi pro tebe pripada jak stvoreny
proč myslíš?
ale já tam pošli životopis i motivační dopis jen řešíme co do něj, ptž jaksi nevím co dělá dispečer dopravy a dispečer logistik. víš jako napíšu reaguji na váš inzerát, který mě zaujal protože..... a dál nevím
Samo že z cukrovaru chci ale když už vypadá že místo klapne tak to nevyjde, poslední -zootechnik mě srazil totálně, sem se zařekla, že už nikdy nebudu nic zkoušet protože to stejně nevyjde, a jsem neschopnej debil, protože kdybych za něco stála, tak už mi dávno nějaký místo vyšlo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:41
- Nahlásit
leyenda
clovek by rekl, ze z toho cukrovaru nechces
musíme jí postupně zpracovávat a to by tom byl čert aby nešla dělat jinam
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:42
- Nahlásit
leyendacus pani,jak s dari???
all
jo co mi este vyvedl milacek amin v buse,to jsem se vam jeste nepochlubila!chtel me sezrat,za to,ze jsem si dovolila ho zhodit ze sedacky z busu,chtel sedet na sedacce a ja nemam pro nej pochopeni,tak jsem ho hned ze startu sejmula,alfa roling jsem v buse neprovadela,pac je tam desne malo mista,i tak se na me lidi blbe divali,jo a rano prisel laco,to je bagr mistr a furt vola aminku pojd ke me,amin furt nic a jen blbe cumel,pak laco zavolal poctvrty a amin teda se rozbehl k nemu a rafl ho do vataku,toz asi nejak tak,aminek zacina vystrkovat svoje ruzky,jinak v buse hodnej,mam sebou pamlsky frolici na pidikousky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:43
- Nahlásit
kejtlin
protože kdybych za něco stála, tak už mi dávno nějaký místo vyšlo
ale prt nesmíš to vzdávat prostě to 1000x nevyjde a jednou najednou kdž už to nebudeš čekat bác ho a je to tam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:44
- Nahlásit
Alexa
vysvětli mi prosím co je brand management, merchandising, CRM
díky.
Koukala jsi na ten odkaz? To je to o čem jsem mluvila min SŠ vzdělání, ale VŠ lepší, nemám šanci nejmenší, aktivní řidič jsem, ale neumím Prahu sama to víš, když bych jezdila kolem firmy dokola, tak bych to možná dala, ale to se jim asi stačit nebude.
|