Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5607 . 5608 . 5609 . 5610 . 5611 . 5612 . 5613 . 5614 . 5615 . 5616 . 5617 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 15:42 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Jsem ráda, že se vám mikuldové líběj. F pindělí objednávám finální počet kusůch, tady máte eště update, ať můžete dělat změny na poslední chvílu:

Update na novou stránku:

páncké vyjdou do 500:

Bajko – páncká XXL
Argosek – páncká XXL
Aleksa – páncká XXL
Lucka Kratochvílka – páncká XXL
Kachna - páncká XXL
Malinka – páncká XXL
malinka_muš – páncká XXL
Mášenek – pánská XL
Biluše – pánská XL
Bambi/Zlatovláska – páncká XL
kachna_muš - páncká L
Gerda – páncká L + dámská XXL
Jébat – páncká L

dámcké vyjdou do 500 max taky, protože k nim přihodíme eventuálně to, co by přesahovalo přes páncké, aby měli všichni stejně:

hancaw – dámská XXL
Bajša – dámská XXL
Pavliii – dámská XXL
Jimmi – dámská XXL
Atush – dámská XXL
Davítková – dámská XXL
Bonc – dámská XL
Lejendička – dámská XL
Maky – dámská L
Akyháky – dámská L
Zuskaadidaska – buď podle davítkové, nebo dámská L

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 15:54
- Nahlásit

Gerda
pani, moc krasny
mam dotazek - proc ma vyzabla Davidkova XXL?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 15:56
- Nahlásit

leyenda
mam dotazek - proc ma vyzabla Davidkova XXL?

kvůlivá rukávům, aby jí nebyly krátký

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 16:08
- Nahlásit

leyenda
Ano, je to, jak řiká kejtlin. A ona si pod to něco vezme, tak aby jí to nikde netáhlo, to XXL je vážně velikost L, takže vaše L je opravdické S pro titěrné lidi. Bere si ho i Akyháky, ta malinká Akky, co zajišťovala soutěže v létě, jak tam běhala v klobouku. Tak ta si L bere taky.

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 16:20
- Nahlásit

Gerda
takze XL je jakoby normalni M?
Tak si prosim XL, jestli to jeste nemate vobjednany a nekomplikuju vam tim zivot

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 16:30
- Nahlásit

ahojky děfčátka, jak se při pátku máte??? já budu v práci sedět ještě hodinu a půl a pak hurá domů za mými kříženci westíka s kníračem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 16:48
- Nahlásit

Monty
mám se na hovno, budu v hokně eště 2 hodiny a zejtra zasd 12 hodin-celej den a pak 2 celý noci za sebou

laguna
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:04
- Nahlásit

Gerda
Nerada Vám do toho kecám ale nebude u těch pánských překrývat kapuca nápis?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:08
- Nahlásit

leyenda
takze XL je jakoby normalni M?
Tak si prosim XL,

Pani, ale to vám řikám celou dobu a vy mi furt tvrdíte, že je to moc velký ))) přehodim vás.

laguna
Nerada Vám do toho kecám ale nebude u těch pánských překrývat kapuca nápis?
to víme, bude to takové avantgardní Bude to schválně. Něco jako odznak pod klopou. Když se páni budou chtít legitimovat, jen odhrnou kapuci

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:20
- Nahlásit

kejtlin
to ti nezávidím, ale pak budeš mít volno ty a já budu sedět v práci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:23
- Nahlásit

Monty
hm mě by taky nevadilo bejt v práci, kdybych brala peníze a ne trapnou almužnu při který musím mít brigádu, abych měla aspoˇ
n na to základní a i při brigádě jakákoliv položka nad 500kč měsíčně je velkej problém

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:29
- Nahlásit

kejtlin
já mít tolik hafů co ty, tak bych vůbec nevyžila

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:29 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

kejtlin
a koukáš pořád po něčem jinym, nebo nekoukáš?
edit: dala sis životopis na ty weby o práci? Koukáš denně na ty pracovní servéry? Dala si třeba už požadavek personálním agenturám? Specializujou se myslim i na různý oblasti zaměstnání a snažej se, protože za umístěnýho čéka pak dostávaj odměnu ve výši jeho platu, tudíž se i tobě snažej najít tu nejlíp placenou práci...

+ zakoupila sem si zinek, jeden s vitamínem C a jeden bez, už to jim, vazelínu nemaje, použiju zase mast a snad ještě vytlačim něco z tý kortikojdofky. Jen zas nechci brát kortikojdy nějak preventivně, i když ve formě mastičky...ale na formě asi stejnak nezáleží, že jo?

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:31 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

jo jinak holky dneska nás vyhodil jeden chlap ze hriště, až pak jsem si uvědomila, že jsem tam nikde neviděla zákaz vstupu nebo, že je to soukromý majetek, kdyby to nepatřilo městu, tak by to měli mít ohraničené a danou cedulku ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:32
- Nahlásit

Monty
jenže já prokrmím měsíčně fakt minimum , mám maso zadarmo
Gerda
a koukáš pořád po něčem jinym, nebo nekoukáš?

minulej tejden jsem to vzdala, nemám na to peníze někam volat a jezdit, když mě stejně nikde nevemou, po dvou letech mě to nebaví, už sem tak tím otrávená a ušlapaná tím, že to nevyjde, že na to seru

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:39
- Nahlásit

Atusch
to je, ale šikovná chlapec http://www.stream.cz/video/524248-indicti-gymnasti

no ty brdo jak to delaju?

Gerda
Člen
- Nahlásit

kejtlin
Kdyby sis zkusila dát životopis na net, na pracovní servery, potom to je zadarmo, teda v rámci paušálu, co za net platíš...i těm personálkám odesíláš mailem...zkoušej to dál, dyť to neni možný, jak si furt nasratá z té práce.

Monty
Člen
- Nahlásit

kejtlin
no já nevím, to není jen o masu, ikdybych měla maso zadara, tak bych to nezvládla

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:40
- Nahlásit

lucYnka XIII
no ty brdo jak to delaju?
aaaale, prosimvás, to sou naši figuranti, voni se bojej, že až Bůch vyroste, děsně je sežere, tak si tak trénujou fyzičku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:42
- Nahlásit

update na novou stránku:

Update na novou stránku:

páncké vyjdou do 500:

Bajko – páncká XXL
Argosek – páncká XXL
Aleksa – páncká XXL
Lucka Kratochvílka – páncká XXL
Kachna - páncká XXL
Malinka – páncká XXL
malinka_muš – páncká XXL
Mášenek – pánská XL
Biluše – pánská XL
Bambi/Zlatovláska – páncká XL
kachna_muš - páncká L
Gerda – páncká L + dámská XXL
Jébat – páncká L

dámcké vyjdou do 500 max taky, protože k nim přihodíme eventuálně to, co by přesahovalo přes páncké, aby měli všichni stejně:

hancaw – dámská XXL
Bajša – dámská XXL
Pavliii – dámská XXL
Jimmi – dámská XXL
Atush – dámská XXL
Davítková – dámská XXL
Bonc – dámská XL
Lejendička – dámská XL
Maky – dámská L
Akyháky – dámská L
Zuskaadidaska – buď podle davítkové, nebo dámská L

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:43
- Nahlásit

Myč oken a hezkej je!!! http://www.youtube.com/watch?v=p4tEQ-Bodac

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:43
- Nahlásit

Gerda
pakliže numím 2 jazyky slovem i písmem a neovládím dobže počítačový programy který ani neznám, tak nemám šanci, zrušila jsem i doučko z anj protože mě to jen stálo peníze a stejně to k ničemu nebylo poněvadž neumím ten druhý jazyk.
Monty
při větší smečce je to hlavně o krmení

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:45
- Nahlásit

kejtlin
pakliže numím 2 jazyky slovem i písmem a neovládím dobže počítačový programy který ani neznám, tak nemám šanci
ti řekli kde? Konkrétně kde...ne VŠUDE. To si myslim je nesmysl. Taky nemám dva jazyky. (asi to vynahrazuju tím, že mám 4 žaludky)

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:47
- Nahlásit

zdaréc fšici!

Su velmi znechucena z práce, nejen že řešíme furt dokola ty samé kraviny a hádáme se s kreténama, to by se dalo vydržet, koneckonců vod toho tam sme - ale navíc uš od pondělka na nás fšude čumí Čak Noris. Na záchodě čumí ze zrcadla, na každejch dveřích čumí ze skla, v kuchyňce čumí z lednice a nad recepcí visí ve výši prvního patra v nadživotní velikosti s růžovým pytlem dárkůch. Jo a ve výtahu čumí nejblbějc, dycky se ho leknu Začínám bejt na jeho kostkovanou košilu vééélmi alergická.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:50
- Nahlásit

danajasa

to je drsné

Gerda
taky neumím 2 jazyky, umím jen jeden a ten je ČEŠTINA a ten možná ještě blbě

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Gerda
v inzerátech to píšou i když tam jedu a přijde tam někdo, kdo to ovládá tak je z toho hovno-prostě je to uchazeč, který lépe vyhovuje našim požadavkům a taky si každej zaměstnavatel myslí, že budu chtít brzo haranty, tak se vymluví třeba na brýle, že chtějí 100% zdravotní stav a brýle už nejdou 100% zdravotní stav a o ostatním se samozřejmě nezmiňuju, moje doktorka i psychiatři myslí, že když najdu lepší práci tak to bude o mnoho lepší, což možná jo

Baysha
Člen
- Nahlásit

kejtlin
s těma jazykama je to hovadina, já teda umím anglicky, ale v současný práci to po mně vůbec nechtěli a prakticky to tam nevyužiju... bejt tebou, tak obešlu všecky pracovní agentury, co se daj na netu najít, životopis si urobíš jednou a fšem ho rozešleš mejlem
já sem tagle jednou hledala prácu skoro rok, prostě absolventka gymplu bez praxe v čemkoliv, nebejt agentury, tak hledám do fčil

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:53
- Nahlásit

kejtlin
jo a taky mám silný brejle, taky je mi přes 30

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:54 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

děcka já mám takovou radost z teho počasí že mi ani moc nevadí žeč je brzo tma,

kejtlin
jj souhlas s holkama, napiš životopis a rozešli agentůrán a uvidíš že se něco objeví

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:55
- Nahlásit

Alexa
jo počasí je úplně super, na listopad úplný luxus, snad bude hezky i o víkendu

<< 1 ... 5607 . 5608 . 5609 . 5610 . 5611 . 5612 . 5613 . 5614 . 5615 . 5616 . 5617 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání