| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:22
- Nahlásit
Mucholabka
Paní, mám domluvenou kanysku v Ludgeřovicích, chceš ji?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:28
- Nahlásit
Biluška
kdy?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:32
- Nahlásit
Mucholabka
Pravidelně furt. Od půlky listopadu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:35
- Nahlásit
Biluška
hm, tak to nic, ale kdyby bylo něco u kroměříže a okolí...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:45
- Nahlásit
Mucholabka
jo, něco ti tam zkusím sehnat. Už víš kde tam budeš dělat? A hlavně jak, abys měla dopo volno . Mám shánět kolem Kroměříže, nebo můžu i Prostějov, Přerov, Zlín a tak?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:48
- Nahlásit
Biluška
Zlín mám 60 km...vlastně jsem Zlínský kraj...jsi na FB? Abych ti poslala obec apod
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:53
- Nahlásit
čus kreténi
co je to za nádherný chlupáče a naprosto nechutnej kalendář?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:55
- Nahlásit
venku je jak na jaře, ráno když jsem 6.20 jela do hnusný hokny tak bylo 12 stupňů.
doufám, že to ještě chvíli vydrží
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:56
- Nahlásit
Mucholabka
jsem,ale vůbec s tím neumím zacházet. písni to když tak radši do mejlu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:57
- Nahlásit
Biluška
do kterého mejlu? jsem ti dlouho nepísala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:00
- Nahlásit
Mucholabka
to je jedno, třá na libuse.kotkova zavináč seznam.cz . Ten je nejspolehlivější
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:03
- Nahlásit
nemethova5
Pani, kde seženu vlkošedýho chlupáče??? To se mi fakt líbí ))))
Dobré ránko na piánko všem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:03
- Nahlásit
Biluška
sova odsovila
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:05
- Nahlásit
Biluška
a co nějaká práce v mém kraji?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:08
- Nahlásit
bré dopoledne, teprve teď jsem se dostala k tomu abych se nasnídala a to jsem činná od půl 6, huž jsem málem umřela hlady. Máme dneska teplo, ale strašnej vichr z hor, bojim se že mi uletí auto
to zas bude venčení, ofci radši necham na vodítku a budu ho poštět jako draka
dotaz na místní právní odborníky - když zabiju PZ, bude polehčující okolností že to bylo při psaní domácích úkolu???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:11
- Nahlásit
bonc
Máme dneska teplo
to jo!! kéž by to vydrřelo da března apak jaroooooooo
když zabiju PZ, bude polehčující okolností že to bylo při psaní domácích úkolu???
esi to bé soudit žencká,tak soudim,že to bé tak maksymálně přestupek ..hlavně bacha aby nebyla ze sdružení Jihočeské matky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:12
- Nahlásit
kejtlin
Když nemáš CT zkoušky tak ti nemůžu najít nic jiného než přednášky . Na kanysku holt už musí být ty zkoušky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:13
- Nahlásit
davidkova renata
bonc
to jo!! kéž by to vydrřelo da března apak jaroooooooo
mámtrochu obavy, aby nemrzlo třá v květnu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:15
- Nahlásit
davidkova renata
Jihočeský matky neznam, ale počítam že to bude něco ve smyslu "nikdy nesmíš uhodit dítě" nebo ňáká podobná fantasmagorie ne? Takovejm bych pučila na týden naše zlatíčko + přidala jako bonus 2 negříky, tak 8-9 let.... a pak bysme si o tom povyprávěli, jak na ně musíš správně psychlógicky působit!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:16
- Nahlásit
Biluška
já vim a přednáškky by nebyly?kdyby byly zkoušky někdy jindy než před koncem roku, kdy musim zaplatit povinný a příspěvky na cvičák což je 1500kč. A když jsou tak v Bruntále což je pro mě pasé poněvač to mám 400km
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:17
- Nahlásit
kejtlin
nooo, to je sice hororovej scénář, ale v našich končinách není nereálnej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:19
- Nahlásit
Guten ták, asi mam pms, bo mám strašně strašnou náladu. Máte krásný hundelatý vlčácí! Mánina furt kašle, už jako hodně malinko, jenom ráno, ale kašle. Snad to neni ze srce. A udělala aportovací výkon - naaportovala mi velikej kus špeku, co našla pod keřem. Jako jasně že ho chtěla sežrat, ale byl tak velkej, že sežrat, spolknout najednou, nešel, tak se rovnou rozhodla, že mi ho přinese. Na pusť nepustila, ale na No tak mi ho teda přines, no, mi ho přinesla, aji s předsednutim ))) Pak chtěla, abysme s tim špekem šli celou prochásku, že by nám ho držela, ale řikala sem jí, že ne, že je to kravina chodit se venčit se špekem v hubě. Je mi jí strašně líto, protože už od pindělí chodí jen na čůrací prochásky, což je strašně strašný, neboť je to děsně málo. Ale je to pacientek, tak eště musí vydržet.
Ten vítr nám sem poslala lejendička, měli bychom jí hrubě vynadat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:21
- Nahlásit
kejtlin
To máš fuck, stejně to asi budu muset dát fšem povinně ať chtějí, nebo nechtějí. Ti to vysvětlím v majlu, veřejně to ventilovat nechci.
Jedu dřít, nedrásejte drásalice a nepyšte
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:22
- Nahlásit
Dobré jitro, dámy.
Se mi nechce do fachy, zůstanu doma a budu bušit do PC účto na domácí, vylepšené půdě. Mám od včera skoro složené dvě stěhy v obýváku a jsou fakt moc pěkné. Možná budu mít na Vánoce po několika letech trošku slušné upravené bydlení a ne furt krabice, krabice, krabice, krabice, jinej bordel, krabice, krabice, postele opřený o zeď, krabice, krabice, krabice, igelitové pytle, psi, krabice...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:24
- Nahlásit
Gerda
Gútn kvák.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:24
- Nahlásit
Gerda
tak ať si ho lejendička nechá, má bohatý dokaře a nemaj zimu, tak je to spravedlivý! Nemůžu bejt bohatej dočkař a mam vítr a zimu. To neni spráfné!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:25
- Nahlásit
AHoj žínky, tak večra bylo hovno a ne rande, tak jsem šla s kamarádíčkama a není mi dobře. Mám mooooc práce, ale končím v 14:30 , takže to jistě přežiju.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:25
- Nahlásit
Biluška
já bych chtěla, ale ty prachy navíc mě to o to víc sere, že jsem si skoro jistá, že ti psi s kterejma bych chtěla jít to daj.
ok napiš mail
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:27 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
bonc
JIhočeský matky - Kuchtová a spol. - nechtějí jaderné elektrárny, zejména pak nechtějí Temelín.
Pak jsou ještě jihočeští taťkové, ty to zase chtějí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:28
- Nahlásit
Vlčáčková
Gútn kvák.
gúten kuňk )))))
bonc
To neni spráfné!
a co víc, je to zlý a moc ošklivá věc!
jbat
nechlastaj furt, eště z tebe bude modelka símťa.
|