Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5607 . 5608 . 5609 . 5610 . 5611 . 5612 . 5613 . 5614 . 5615 . 5616 . 5617 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:35
- Nahlásit

nemethova5
V pondělí tam něco vezu zkusím ho blejsknout dyž nezapomenu.At mám jistotu že je to von,já f těch dokazech plavu jako méno psa a náká foto ze zkušek je jich tam milion a stejně nevím kterej je kterej.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:37
- Nahlásit

Děcka, "náš odchov" Moula běžela první agi závody.

http://www.youtube.com/watch?v=R9ED6-X6aZw

Nutno podotknout, že panička musela nečekaně ráno služebně pryč, takže s ní běží kamarádka, co ji hlídala. Ale stejně je to komedoška.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:40
- Nahlásit

impact
dobryyyy

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:44
- Nahlásit

danajasajj,vyfot,pliiiiis,diky!
leyendapani chovka bladenhorst je moje oblibena,jako adorator a spol,vsechny jsou v ALSV klubu staronemeckych dlouhosrstych ovcounu,no jo,no hunaci,jste mi udelala radost.

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:55
- Nahlásit

impact
Zhola veselé Moulátko,ale snaha se mu nemůže upírat je šikovný. Včíl se na mě dojeli mrknout kontrola a prej hehe zbudil sem vám psa,první co mi prolítlo hlavou no bohudík že enem psajo a jak mi bylo blbe večer tak tady kousek v parku byla náká sejšn a nejakej pán tu slovensky křičel do mikrofonu kázání a jak mi bylo nejvíc blbě jako že semi hýbal žaludek tag zrovna křičel-chvaltě pána našho.To je fakt to bych nevymyslela ani na těch lysohláfkách jojo už je mi podstatně lépe děkuji všem zůčastněným za podporu

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:57
- Nahlásit

nemethova5
chlupáči jsou fakt nej, ale Brix mi přišel vždy hodně chlupatej, ale tohle je mazec...

jen nikde nevidím pěkného vlkošeda... samý znakáči nebo maximálně tak černý...

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:03
- Nahlásit

nemethova5
Eso ze Šumavské stráže tak takový zasejc néni

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:16
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:19
- Nahlásit

Atuschjeee pani,kde jste vzala amina cerneho???ya ten cernej s palenim taky moc peknej
danajasahele peknej hunac,sice svetlej ale fakt peknej,skoda,ze mi spadl system a ja ztratila pres tisic fotek chlupacu,aspon bych pani atusch poslala par hunacu vlkosedejch.

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:21
- Nahlásit

nemethova5
to jsou polsky pesani )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:21
- Nahlásit

čus, sem tady, zuzanku jsem nasedovala sedalinem, dle veta jsem jí měla dát 2, pak po jednom, dal mi celkem 4, nemůžu ji tím prej předávkovat, po 4 sedalinech už nemohla skoro chodit a když viděla kleštičky tak hysterčila ale jen trošku, stejně jsme ji stříhali ve dvou lidech hrozně se kroutila, jeden držel a druhej stříhal, ted´ spí jak zabitá, zavřela jsem ji do ohrádky nechám ji tam i v noci, aby třeba nespadla z postele, motá se jak ožralá.
kachna byla vynikající, zejtra si beru do práce, zelí je monumentální-umím moc dobrý zelí, děda zelí miluje a když viděl, že jsem koupila jen 3 flašky tak byl krapet zklamanej-ty 3 dělám naráz a snědí se hodně rychle.mám vyvenčeno, vyžehlím uniformu a půjdu spát, zejtra do hokny

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:26
- Nahlásit

Atuschtak to jsou psi ze ZONDy,zwiazek owczarka niemieckiego dlugowlosego.poslu ti rakusanku pockej.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:39
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:42
- Nahlásit

kejtlinno hele,tak jste ji nakonec fakt nadopovali?tak drapky ma ostrihane,pani moc se omluvuju,nemam kdy ty kytky poslat,asik poslu matku,at to posle,ja mam zase zitra pozitri a popozitri sichtu!takze delam celej tejden vkuse!hermanice pro me padaji,nemam silu,abych drela do umoru bez volna!jeste jsou tu v hermanicich velky kradeze a ja to proste nedavam,abych litala co dvacet minut cumet na uhli,asi si necham jen tu karvinou jak to tak vidim,nabidl mi tam vic penez.

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:45 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

nemethova5
to už je o něco lepčejší

edit. jdou sem vkládat fotky z Facebooku nebo ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 23:48
- Nahlásit

nemethova5
museli jsme ji nadopovat, kousala kolem sebe nešlo ji udržet, musela jsem 2 hodiny čekat než se zklidní, když dáš v hysterii sedalin, tak nezabere, ona bojovala statečně i po těch 4 kdy už byla úplně groggy, sem jí dala i do malý mističky vodu, aby se ve větší neutopila, na tu noc jí to stačí, bude muset být v ohrádce.
v poho, kytky pošleš až bude čas. ten obrázek od tebe je nádhernej pes i když na ty dlouhosrst´áky nejsem, fakt krasavec nebo krasavice.
jdu spát, zejtra vstávám

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 00:01
- Nahlásit

kejtlinkrasavice,hele ses hodna,neboj poslu,musim pak vse naraz,tobe kvitka,ince nazehlovacky a malince starej hajuv overal pro danouse.je toho na me moc,fakt.
Atuschtyjsi na fesbuku a pod kym??mam taky fejs,hele nezkousela jsem z fejsbuku,tak nevim,jinak ma tam naka dakota lapwald chlupace a neobtezovala se semnou ani mluvit,krasny psi tam ma,makrel ji psala mojim jmenem a pani je asi desne namyslena,nebyla sto odpovedet,natoz dat fota na fejs.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 00:02
- Nahlásit

Atuschzkousim novej programek,tak se neleknete meho vzhledu,asik tim nepotesim davidkovou,nema rada zimu a snih a uz ji tu snezi na fore,me asi sezere!

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 00:06
- Nahlásit

nemethova5
už sem si tě přidala, ale jdu spát za 5h vstávám...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 00:10
- Nahlásit

Atuscho.k.ja stejne nemam casu,furt litam,tak se mej a cauky nekdy priste!

Tinta76
# Zasláno: 5 Lis 2010 06:23
- Nahlásit

Dobrý den celý den
no nejsou ty kočičky slatký?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 06:59
- Nahlásit

Fstávat a makat lemuřice lemuřácký, já uš nutně potřebuju víkend, jsem úplně udřená

impact
Mě to vůbec jako komedoška nepřijde, mě to přijde k pláči Jediná překážka kam jí ta trupka ukázala byla ta poslední (žádám o povšimnutí, že tu jako jedinou Moula naplno a s radostí skočila) Gdyž jí neukazuje tak asi těžko může čekat, že se ten pes trefí, že jo? No a to vhození do tunelu teda vůbec nebudu komentovat, za to bych jí na tréninku normálně ztraverzovala (paničku, ne Moulu)

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:22
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/216008-kobzanova-to- s-kalendarem-prehnala-rozciluji-se-americti-ochran ci-zvirat.html

Helppes vážně fotí kalendáře s takovouhle tématikou, nebo si to novináři zase nějak přikrášlili?

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:28
- Nahlásit

Biluška
Helppes vážně fotí kalendáře s takovouhle tématikou, nebo si to novináři zase nějak přikrášlili?
To je individuální aktivita Kobzanky. Ona chce jen ten výtěžek věnovat na Helppes.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:44
- Nahlásit

Baico
jako že Kobzanová si řekla "tak se mi chce nafotit nějaký kalendář, nemám co dělat...no a komu bych tak ty prachy věnovala...tak třá Helpes"?
No tak dobře, tak i kdybych tomu chtěla věřit (jakože si myslím, že to chodívá jinak, alespoň u nás v Oryjentu mám sakra co dělat, abych někoho ukecala ke sponzorování čehokoliv) tak tyhle prachy bych teda s díky odmítla Vím, že se říká, že peníze nesmrdí, ale kdo proboha koupí kalendář s takovýmahle fotkama? Dyť to není ani hezký Maximálně tak nějaký úchyl, kterého sexuálně vzrušuje ta póza Kobzanky a to zdechlé prase. Čili ten samý úchyl, který pak třá vezme psa krumpáčem na hodně podobném, zanedbaném dvorku To teda díky :zvracející smajlík:

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:50
- Nahlásit

Biluška
no mi to taky nepřijde ani sexy, ani hezký. Je to humus a je celkem jedno, že z toho půjdou peníze někam na dobrou věc. Neměly by jít z humusu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:53
- Nahlásit

dobrý ráno všem, sem v hokně a už se těším domů

impact
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:54
- Nahlásit

Tááák krásně jsem se dneska vyspala na besedu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:55
- Nahlásit

čau všem,tak venku je krásnejch 15C ,dastymu jsem říkala,že je 5,30 a že nesmí řvát na tu holku za plotem co jí nesem noviny,tak to kupodivu pochopil,zascvičila jsem si sním,ten aport zas nedal,ale odpol se sejdu s jenny co jede taky na závody a tak uvidím co bude dělat
mějte krásnej den a víkend

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:08
- Nahlásit

I s dneškem to vychází na devět pracovních dní :-D a potom ádyjé

<< 1 ... 5607 . 5608 . 5609 . 5610 . 5611 . 5612 . 5613 . 5614 . 5615 . 5616 . 5617 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání