Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 17:59
- Nahlásit

pomalu valím domů, tak papa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:01
- Nahlásit

Ale personální agentury moje životopisy mají, vždycky se najde lepší uchazeč, fakt na to seru po posledním fiasku na to fakt seru, stejně to nemá cenu
Baysha
ale umíš dobře počítač což o mě se říct nedá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:03
- Nahlásit

Baysha
i když to nevyužiju tak to stejně chtěj-ty jazyky když přijde někdo, kdo je umí tak vezmou jeho a několikrát mi řekli, proč jdu vůbec do konkurzu, když nemám druhý jazyk, když to mají v požadavcích a to prostě neokecám

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:04
- Nahlásit

kejtlin
co todle
http://www.spravnykrok.cz/prace/nabidka/276520-dis pecer.html
nebo
http://www.spravnykrok.cz/prace/nabidka/276781-asi stent-asistentka.html

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:07
- Nahlásit

kejtlin
umím jen trochu, a to mě všechno naučili až v minulé práci jsem neznala vůbec nic

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:07
- Nahlásit

cus decka!!!jsem v praci a mam plno skvelych info,jako pro me!
tak za a)je tu plot,opakuju,je tu plot!!!!!hajan muze litat dle libosti!
za b)konecne jsem dostala zbytek prachuch!!!!!!
jo a dojala me jedna pani jak jsem sla s hajosem do prace,ja dostala normos hystericky zachvat smichu,hajan sel a sla pani kolem a rika ona ceka detatko????????no v tden moment jsem byla mrtva!!!!!!
kejtlinposilej zivotopisy dal,tim nic nezkazis,ja delam to samy,i kdyz mi tra z dveste meilu odpovi jen tri!!!

laguna
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:09
- Nahlásit

kejtlin
Ty jsi pro zaměstnavatele výhra nemáš děti tudíž nehrozí že ráno nepříjdeš do práce protože ti onemocnělo dítě.Další výhoda je že nepotřebuješ dovolenou když maj děcka prázdniny.Máš spoustu výhod jen to musíš umět nabídnout

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:09
- Nahlásit

Alexafajne prace delane pro kejtlin jak hrom!
v utery jdu na veterinu,musim nechat haju naockovat do toho nosu,jsem zapomnela,ze uz je listopad,pri te prilezitosti se zeptam na ten loket teda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:11
- Nahlásit

Alexa
neumím ani jednoduchý účetnictví -to k té druhé nabídce k té první-neumím počítač určo ho budou chtít.
díky ale už opravdu nee, prostě nepojedu nikdy na dovolenou ani na výcikový tábor ani si nekoupím nikdy pořádný jídlo, ani léky nemám na ně, takže nikdy nebudu zdravá ptž shniju v cukrovaru, nic neumím a sem k hovnu, jinak bych už dávni něco měla a na kecy typu čím byste mohla být naší firmě prospěšná a můžete mi říct něco o programu tom a tom už nejsem zvědavá, je to předem odsouzený k nezdaru, stejně by mě vyhodili poněvadž jsedm neschopná, v cukrovaru mam aspoň bídnou jistotu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:13
- Nahlásit

laguna
nejsem výhra je mi 31 let a nemám dítě, to se jim zdá divný a myslej, že ho budu brzo chtít, ale já prostě děti nechci, třeba někdy změnim názor, ale zatím ještě několik let ne

Baysha
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:15
- Nahlásit

kejtlin
pokud deš dycky na pohovor s tímhle postojem, tak se nediv...

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:16
- Nahlásit

nemethova5
No pani, dnes vás nepoznávám, krásná práce, jen houšť! Dnes by si z vás měla vzít kejtlin příklat!

kejtlin
jo, jak řikaj holky, hledej furt, pořádně, při nočnim sezení v práci se můžeš něco poučovat, minimálně můžeš třeba poslouchat na CD AJ konverzačku, jen si ten jazyk naposlouchat, hustit to do sebe ze všech stran, doma si nalaď na telce BBC, zprávy, prostě si to pouštěj a snaž se poslouchat, můžeš u toho dělat spoustu věcí, i si koupit lecitin na hlavu, štrikovat krysám obleky a u toho poslouchat zprávy, nebofilmy v originále, zapnout si třá titulky, ale co nejvíc poslouchat, je fuk, že zatim nerozumíš. Umět počítač je širokej pojem, myslim, že je príma zaměřit se třeba na excel, to je děsně šikovnej a chytrej program, umí všecko, já už byla 3x na školení o kontingenčních tabulkách a furt to neumim ani bohovi Ale zkoušim si to a dělám si třá jen tak reporty krs strávený hodiny na projektech.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:18
- Nahlásit

kejtlin
šiš seš normální????? kdes viděla sekretářku dělat účetnictví???? vod toho tam maj lidi a co se týče počítače co kecáš že s ním neumíš???? dopis snad napíšeš ve wordu a na všechno ostatní sou programy s f1 jako nápovědou nebo s metodickou příručkou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:20
- Nahlásit

Baysha
pozor chodila jsem v kostýmku, lodičkách i lehce nalíčená a dobře učesaná-práve kamarádky sousedky, vždy jsem si zjistila něco o firmě a stejně k ničemu
Gerda
při noční v práci i při denní jezděj kamiony musím je zvážit, zapsat, zavolat že tam jedou a co hodinu a 20 minut vyrazit na obchůzku, při druhý jsem tak hnotová, že jen přežívám nejsem schopná kolikrát dojet domů jak mě bolí oči z koukání ze světla do tmy a nedokážu se na nic soustředit, protože jsem unavená

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:22
- Nahlásit

Alexa
jenže já než napíšu dopis tak je půlden pryč neumím psát na počítači i tady dělám často překlepy a to nejsem ve steresu

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:23
- Nahlásit

kejtlin
word má zabudovanýho korektora...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:23
- Nahlásit

Alexatak,tak,svata pravda,na ucetnictvi maji ucetni,ktera uz zvlada jo tra podvojne ucetnictvi a tezsi kalibry tohot typu.jinak snad mas na to programy,aby jsi zvladla napsat dopis ne???jo a kdyz ja ve worldu zvladla pruvodni dopisy,zivotopisy,a dopisy pro pojistovnu,jeste jsem se divala jak to mam napsat oficialne jejich urednim jazykem!!!
kejtlinpani nestvete me,takovy blb zase nejste!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:24
- Nahlásit

kejtlin
tak trénuj né to se ti hodí normoš když budeš u pc tak si cvičně přepiš třá kus novin a uvidíš že časem budeš vědět kam šáhnout

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:25
- Nahlásit

Gerdano ja myslim,ze by si dneska mela ze me kejtlin vzit priklad,taky kolikrat se lituju a nadavam,ale stejne ty dopisy a zivotopisy poslu!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:28
- Nahlásit

Alexa
čoveče já píšu asi třema prstama a takovou rychlostí, že se někdy sama divim. A kolik nasekám parádních chyb...třá zrovna teď )))) Jdeš zejtra? měla bys, budeme mít rusáka. Uvidíš, jak spapá zlatovlásku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:29
- Nahlásit

Alexa
nač bych měla trénovat? na ty číslice v cukrovaru, mezi těma blbama jsem nejrychlejší, ale dělám ze samejma důchodcema, takže to výhra neni.
nemethova5
hele já to fakt vzdala, 100krát nic umoří i vola, po dvou letech a stejně hovno, prostě už se nebudu snažit, protože to vyjde nastejno jako kdybych nedělala nic

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:29
- Nahlásit

Gerdajo a ode dneska je hajanek hajinka,aby jste nezapomneli ceka totiz detatka!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:31
- Nahlásit

ahoj,tak dneska to bylo venku gůt,ráno noviny a letáky,šla po mě kontrola 3 x jinej klient a každý jinou ulici si vybrali a dopadlo to na 100%
dasty trénoval odložení v přímém přenosu okolo dětí s drakama na obloze ,ustál to,i když na konci se malinko posunul ku předu
a potkali jsme PRASÁTKO BERUŠKU ,normál navolno,jenom červené kšírky,jsem si ze začátku říkala,no jsem nějaká mimo,že vidím prase,né koukala to na mě,já na něj,krásné černé bilo,mrskalo to vocáskem,jsem musela psi raději zajistit vodítkama,sindy tedy začala řvát,elis nic a dasty to chtěl asi sníst,neb jenom knoural,ale raději né ,z dětí bylo nadšeno jako beruška a děti z ní,draci v tý chvíli nezajímali

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:33
- Nahlásit

kejtlinjak budes takhle uvazovat,niceho nedosahnes!!ja to mela dvestekrat nic,jeste pred tim,nez jsem hlidala na argosu!!!!ja vim ze to je umorny,ale pokud to vzdas,jsi proti sobe!

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:35
- Nahlásit

prosím chci výcuc, než vyrazím do víru "velkoměsta"

Biluška
Člen
- Nahlásit

Budu Kejtlin zase chvíli prudit s pozitivním myšlením. Kurňa neříkej mi, že není práce. Žiju v regionu s největší nezaměstnaností a NEUSTÁLE mi někdo volá a nabízí mi práci A to, prosím pěkně, žádnou nehledám . Počínaje kamarádama, kteří shání schopnou účetní (fakt nechápu proč v tomhle případě volal mě ) přes bývalé zaměstnavatele, kteří chtějí abych se vrátila až po absolutně cizího člověka, který údajně od nějakého kolegy z bývalé firmy slyšel o mě a mých schopnostech a moc by stál o to, abych šla dělat k němu (jsem ho ujistila, že dokážu mnohonásobně víc než to, co slyšel a že z toho důvodu k nim jít dělat nemůžu, neboť bych tam jaksi neměla patřičný rozlet a položila jsem mu telefon . Myslím, že se z toho nevzpamatoval doteď ).
Což je jasný důkaz, že to není vůbec o ničem jiném než o tom pitomém pozitivním myšlení

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:35 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Ty vogo! mám asik nejdemetnějšího čukla pod sluncem! Právě jsem se vrátila z prochajdy gde ten dement rozvážně usedl - opravdu usedl do hnusnýho rozbředlýho h...-! apk se ještě podrbala za uchem aby to jó pěkně zapracovala do těch dlouhejch chlupů
Kejtlin hele já si zase myslim že za poslání CV fakt nic nedáš prostě pokus no! Mi to čeká od ledna - teda spíš od února bo v lednu chci vypadnout !

kejtlin
Člen
- Nahlásit

nemethova5
kejtlinjak budes takhle uvazovat,niceho nedosahnes!!ja to mela dvestekrat nic,jeste pred tim,nez jsem hlidala na argosu!!!!ja vim ze to je umorny,ale pokud to vzdas,jsi proti sobe!

to už mi je jedno stejně to vyjde jako kdybych se snažila jak píča

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:36 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
nač bych měla trénovat?
no asi na to abys mohla jít dělat asistentku a pak něco ještě lepčího
Gerda
nejdu máme brigošku a asik budu mít na krku kurzisty

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 18:36
- Nahlásit

souhlasím s Biluší, ale chci ten výcuc, opakuji, chci ten výcuc

<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání