Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:23
- Nahlásit

nemethova5
Gerda
sis holky neblbnete ja az takova borka nejsem, se bzdu stydet. ja jsem obcas srab a hodne veci se mi povedlo diky lidem kolem, ale beru zivot takovej jakej je. Proste jsou veci tak jak jsou, a s tim musim zit. Ne vzdy jsem z toho rada, nekdy bych chtela bejt hezka a mit normos kuzicku a strasne moc bych si chtela obcas zabehat, proste jen tak bezet ale nende to tak se neposeru Je hodne veci z kterejch se tesim. Jde fakt o to najit si to hezky, teda spoustu malejch hezkejch drobnosti.
Ale prichazej i vosklivy jen jde vo to nevidet jen ty.
gerdicko dekuju za pomoc zvedani z vany si sebou vem jerab, bo ty hubena divenka me urcite nezvednes Davidkovou radsi neber ta je jeste hubenejsi.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:24
- Nahlásit

kejtlin
co je powerpoint
to je takovej ten obrázkovej jak ti v něm choděj mejly má to příponu .pps ale to není podstatný
a s tím blouděním mě nečil prostě budeš muset pořídit navigaci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:24
- Nahlásit

lucYnka XIIIjsi,bo se dokazes poprat s tim co mas,vo to zadna.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:25
- Nahlásit

Gerda
jaksi firma když požaduje aktivního řidiče, tak asi mhd jezdit nemužu, bude asi třeba něco těžkýho převážet, nebo já nevim
Vlčáčková
furt se mi zvedá žaludek, už nemam co blejt

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:26
- Nahlásit

kejtlin
aktivní řidič jsem, ale neumím Prahu sama to víš
tak na orientaci na to nevěřím, moje maminka např. má řidičák od dvaceti což o to, v té době i pár let jezdila jenže to bylo v cele Praze v provozu asi 80 aut:-D pak se 20 let nechávala vozit, pracovala s otcem v jedne firme nebo ji vozil sef. Tatik pak odesel jinam a maminka měla problem dostala starou feldu a měla jezdit 2km do práce, jen tam a zpátky. Trénovala na poli a pak to dala. Po dvou letech se dostala na místo obchoďáka bylo jí přes 40 a aktivní řidič nebyla ani omylem a každá jízda a ošklivá křižovatka byl problém, průjezd Prahou neřešitelný problém. Ťeď jezdí po celých čechách, takže tohle vůbec neřeš. A nepíšou že bys jezdila Prahu, ale třeba budeš mít Prahu západ, východ atd a když dávaj k dispozici auto mobil ap. tak ti daj i navigaci nebo si jí po vejplatě koupíš sama...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:28
- Nahlásit

Atuschcus pani jak se va, vstavalo???ja se pomalu balila domu a vy pomalu vstavala.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:29
- Nahlásit

Atusch
jsem nakoukla do biologie a zjistila, ze uz si nepamatuju vubec nic neptala ses na tu knizku? te uhanim jsem desna vid?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:30
- Nahlásit

Atusch
nene já neřídím špatně, jen jsem po úrazu hlavy a nemám orientaci od tý doby, nepamatuju si cesty, občas mám záblesk jako že jsem tam už jela ale to je jen občas, mě nedělá problém jezdit v provozu, ale třeba si pamatuju text z něčeho to mi nedělá potíže jen mám asi nějaký centrum poškozený nebo co

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

kejtlin
Promiň, jsem myslela, že jste tu zvyklé.

jbat
Člen
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=KXOtBekppS8

ty voléééé

Davítková sem!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:32
- Nahlásit

lucYnka XIII
ty hubena divenka
TY VADO!!!!!!!!! Tak to je nejvíc krásná věta dnešního dne - kdybyste něvěděli, komu to lucynka psala, ta to psala mě, a jelikož to tu mam na obrazofce, tak to musí bejt pravda.
Pani, za todle vás přijdu vylovit z vany klidně každý velikonoce, nebo kdy je to ten mycí den...nebo se mejete, dycky dyš krmíte...to by se mohlo dobře pamatovat, každýho patnáctýho.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:33
- Nahlásit

jbat
Davítková sem!!!!!
simtě ta má uš nejmíň 2 hodiny hlubokou půlnoc

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:34
- Nahlásit

Tak něco hezkého:
http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nab idka_01.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
jsem nakoukla do biologie a zjistila, ze uz si nepamatuju vubec nic
to si oživíš neboj do toho přijdeš, taky si pamatuju ze školy kulový

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Vlčáčkováco to je za bilou fifinku???

jbat
Člen
- Nahlásit

Alexa
simtě ta má uš nejmíň 2 hodiny hlubokou půlnoc

myslíš, že by se mamka zlobila, kdybysem jí zavolala na mobil, abysem jí ukázala Karla a Karla...?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:37
- Nahlásit

Děcka, koupila sem mařkovi cetebe, s tim postupnym uvolňovánim, kolik prášku jí mám denně dát? Dávám jí 3x denně tabletu k jitroceláku a lichořešnici....jitroceláku dávám polífkovou žlíci a lichořešnice 10-15 kapek na drobek rohliku. Je to správně?

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:38
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak něco hezkého:
http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nab idka_01.html

MONTYYYY !!! GDE JE MONTYYYY!!!
bude mit ruskou trojku

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:39 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

lucYnka XIII
ahoj budouci mozna kolegyne
ahooj, tak mi neříkej neb až tam ty budeš asi už tam nebudu já krz chemii apod
Já tento týden školu mírně flákala, ale to neznamená, že na to nemyslím, ještě máš času dost
edit. říkám biologie se neboj a nedělej si iluze, že by se ptali na něco rozumněho. Já biologii nikdy ale nikdy neměla a dala jsem to bez přípravy a to jsem uplnej blbec.
nemethova5
jak se va, vstavalo??
o té noci mi ani nemluv, večer sem vypila dva energeticky napoje (redbull ap. mi nevadi vim, že bezpečně kdykoliv usnu), ale tohle dovezl taťka Energy od Ed Hardy a to byl asi dobrej dryják, usnula jsem asi v půl 4 a v půl 6 měla vstávat, super noc, dnes přes den jsem to dospala.
kejtlin
hele tu Prahu tak moc neřeš, po Praze je to na dlouhé loktě, máti když jede do Prahy odstaví to na nějakym okraji u metra na parkovišti a jede sockou neb je to rychlejší. v praze stejně bez parkovačky jen tak nezastavíš

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:40 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

nemethova5 leyenda
To je maltézačka.

Gerda
Jeden denně pro člověka! Kolik toho do ní rveš?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:41
- Nahlásit

Gerda
3krát denně je možná až dost-ta tableta, lichořešnici neznám, jitrocelák taky dávám 3krát denně, když někdo ze psů kašle a taky polévkovou lžíci malým psům.
Ještě kašle?

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:42
- Nahlásit

Vlčáčková
Jeden denně pro člověka! Kolik toho do ní rveš?
to neva, to vychčije, ne? teda aspoň mně to tak říkal dr.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:43
- Nahlásit

jbat

Gerda
TY VADO!!!!!!!!! Tak to je nejvíc krásná věta dnešního dne - kdybyste něvěděli, komu to lucynka psala, ta to psala mě, a jelikož to tu mam na obrazofce, tak to musí bejt pravda.
sak to je pravda co nemas zrcadlo ?

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:44
- Nahlásit

Gerda
hele jitrocelák když čokle loni kašlali jsem jim-velkejm dávala cca po 2 hoďkách lžíci a lžíci medu asi 3 dny a pak asi 4x denně, malejm lžičku stejnou frekvencí

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:45
- Nahlásit

To vám musím říct, myslela jsem , že mám dneska po psovi.
Jedem na večeři a Bůcha jsem brala s sebou mamka vyjela autem na ulici a pes si to štrádoval někam do pole tak metu za ním, houknu na něj ať to kouká obrátit a aby jako za mnou běžel k autu kufru tak jsem se rozběhla, pes to metelí za mnou já se zastavila u kufru auta a on jak běžel zepředu jestli ho oslnili reflektory od auta nevím, ale v plné rychlosti to hlavou napálil do toho auta, a pak běžel dál. Zastavil se zvedl nožičku, jako že moc bolííí.... tak jsem za ním běžela vzala ho do náruče, že místo večeře jedem na veterinu na rtg. Pak jsem po cestě zastavila, že se na něj podívám jak mu je, vyndala jsem ho samosebou na vodítku, a on táhnul ab očuchal okolí, nekulhal nic. Asi měl jen šok, takže naštěstí je ok, ale vyděsil mě dokonale...

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:47
- Nahlásit

Atusch
ty woe vona si zabí psa
hele mě jednou Bára napálila v plný rychlosti do rukojeti vod kolečka hrudníkem taky sem myslela že je poní, naštěstí dobrý

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:49
- Nahlásit

Atusch
von je ještě majinkej a neví, že hlavou zeď neprorazí.
eště že je ok, debil. )))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:51
- Nahlásit

Atusch
ještě že je dobrej, bobek malej

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:51
- Nahlásit

Holkýýý. Tak ta ztracená Kelly se NAŠLA!!!! Hurá, jsem ráda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:52
- Nahlásit

Takže toho céčka dávám asik moc....může jí to ublížit? Dám teda jenom jeden prášek ráno. Už nekašle, už je dobrá, ale ještě víkend nechám karanténu. No teda karanténu..dnes večer mi uetkla za pánem s anetou, bo anetu miluje a pána taky, neboť má pořád v kapse frolík a ochotně vydává. Takže možná sme nakazili anetu, jinak tejden neviděla psa, vyhejbali sme se, co to šlo a ven chodili jen na čůračku.

<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání