Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5625 . 5626 . 5627 . 5628 . 5629 . 5630 . 5631 . 5632 . 5633 . 5634 . 5635 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:09
- Nahlásit

kejtlin
to mě mrzí musí to být hrozné
Ale je to moc krásnej věk, co já bych dala, za to aby se moji takového věku dožili
Mojemu bývalému, umřela nedávno fenečka, taky měla 17 let

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:14
- Nahlásit

brezen2008
Monty
je to hrozný do poslední chvíle byl zdravej, až na to, že trpěl na močový kameny-byl v 10ti na operaci a měl dietu, ale že je Radek rád, že měl hezkou smrt, a že nemrzne, pohřbil ho vedle dalších 2 pejsků na zahradě

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:14
- Nahlásit

kejtlin
je to vždycky hrozný, když člověk přijde o přítele - a jedno, jestli je dvounohý, nebo čtyřnohý
ale krásný věk a krásná smrt, kéž by to takto mohlo být vždycky...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:16
- Nahlásit

kejtlin
Bohužel s náma nemůžou být celý život . Sedmnáct let je hodně slušný.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:20
- Nahlásit

kejtlin
je to hrozný do poslední chvíle byl zdravej
o to je to lepší, že nežil ty poslední léta v nemoci nebo v bolestech.
Určitě měl s Radkem krásný a spokojený život.
A Radek ať se drží, je to hrozné, já se úplně hrozím až nastane chvíle kdy se budu muset se zlatíčky rozloučit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:24
- Nahlásit

Ale je to prej horší, než když mu umřela Dafča-tý bylo 9 let-čiva nebo Majla-tý byl rok taky čiva. Ž e to i čekal, že to přijde brzo, ale nebyl prej vůbec připravenej, je fakt že Mufík byl fakt dobrej na svůj věk, viděl, slyšel všechno dobrý, tak se asi prý nechal ukolébat, že ještě ne. Ale uznal, že se hrozně bál toho, že ho pojede někam uspat, že měl nejlepší smrt jako si pro něj mohl přát.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:28
- Nahlásit

Monty
já to zažila 5krát, jedna stářím, bylo jí 16, 2 někdo otrávil-na zahradě, byly to ségry 5 let, jedna mladá fenka asi oběhový selhání, při pitvě nic nenašel a pit na osteosarkom, ale měl už 14 let a dodnes když se podívám na fotky tak brečím a už je to od poslední smrti tý mladý fenky 2 roky

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:34
- Nahlásit

kejtlin

mě z toho tématu je hrozně smutně a jen si to představím tak už brečím teď

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:34
- Nahlásit

kejtlin
Když umřela Brambůrka tak to bylo relativně v pohodě. Čekala jsem to a měla jsem čas se s tím vyrovnat. S Kazbundou to bylo horší, ale taky se to dalo. Jednak jsem věděla, že je smrtelně nemocná a že to prostě musí přijít a za druhé jsem měla pár dní staré děcko, takže jsem neměla moc času se v tom babrat. Ale když mi umřelo devítiměsíční štěně na coronavirozu tak to bylo k zešílení

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:55
- Nahlásit

Na Mělníku prší a dost hustě a fičí vítr, při pomyšlení, že by měli bejt Zuzi a Vendy venku, jak tomu bylo u předchozího majitele než umřel, mi je smutno a jsem ráda, že jsou v teple, jedna v posteli, druhá v pelíšku

radkah
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:03
- Nahlásit

U nás tak fouká, že i prase zalezlo a nechalo eště tak 5kilo spadanejch jablek...odmítá opustit chlívek. Jinak Pepka už mrká, tak mám radost....nebude za žižku

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:04 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

kejtlin
u nás je zataženo a vypadá, že bude pršet, docela to naštve, přes týden jak jsem byla v práci bylo nádherně a víkend bude asi škaredý
Jinak nechala jsem děckám ušít obojky a vodítka a rozdvojku z 4doxu, mají to mít až na Vánoce, ale asi to nevydržím jsou nádherné, nemají chybu... mám je tady na PC stolku a koukán na ně a už se těším na Vánoce, jen kvůli toho, že moje kříženci westíka a kníračem budou čačí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:08
- Nahlásit

Monty
dej sem fotku prosím.
Mi je jedno, že prší sem v hokně a nevylejzám z bouidy, ale zejtra budem s kolegou venku a jestli bude chcát tak to bude na hovno
Baysha
viděla sem v tv konečně tu reklamu s čakem-na televizi

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:09
- Nahlásit

zlatečka spí, tak jen samotné obojky a vodítka, ju?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:11
- Nahlásit

Monty
zlatečka spí, tak jen samotné obojky a vodítka, ju?

ok dej sem prosím i detaily prošití

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:17
- Nahlásit

kejtlin
chviličku ztrpení, můj comp je horší než hlemýžď

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:26 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

pak pošlu trochu detailnější fotku obojků

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:31
- Nahlásit

čus vy paka drásavý
uš je kejtlin pryč z cukrovaru??
děcka a další velmi divná vjec na foře!! Gerda asi předáfkovala Maryji tim céčkem a vona jí do rána vyrostla..jako docela dost teda.Fotky zatim nejsou bo se napřet musí nějakým programem Maryje zmenčit aby se na ně vůbec vešla.Sme byli bránit,bylo tam mnoho psů a taky Mates vot bajko.Ten byl ve sklepje a pejcsi ho museli hledat a kousat.Bylo to dost těšký bo tam byla tak apsolutní tma,že sme nigdo neměli ani tušku I dyby sme jí ale měli,stejně bysme vůbec neviděli na to co píšem...jo a Fanda vot Dráčka tam upat a natlouk si to bolavý koleno.Jsme odtama veeelmi špinaví,Fanda i na zádech
jaxe máte,jelyta??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:33
- Nahlásit

Monty
ty sou krásný
davidkova renata
jaxe máte,jelyta??

na hovno sem v hokně

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:38 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

kejtlin
kujú, já to snad do Vánoc nevydržím

jinak pokud to chceš vidět lépe detailně, tak se podívej na jejich stránky www.4dox.cz

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:44
- Nahlásit

ČUS BUS BAMBUS
hele děcka sem dělala punčák na cvičák a snědla sem asi tak 4 kousky a za nějakou dobu si řikam kuwa co se mi tak točí hlava a sem si uvědomila že tam je přes čtvrt litru rumu
tak sme to zhruba připravili na závody, příští tejden sem na výstavě tak doufám že ta klubovna vydrží
Monty
hele když tě tu vidím, seš to ty jaks měla někdy v létě problém s tou kolegyní co na tebe hodila svojí práci aby mohla skončit?????? Essi jo jak to dopadlo?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:46
- Nahlásit

Alexa
tak točí hlava a sem si uvědomila že tam je přes čtvrt litru rumu
no na to bacha dyby tě chytli poliši ,asi to nevysvětlíš

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:47
- Nahlásit

davidkova renata
yby tě chytli poliši ,asi to nevysvětlíš

no sem jela dom velmi opatrně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:50
- Nahlásit

Alexa
takhle kamarádky brácha 10ti letej s kámošem asi stejně starým. vyjedli na akci jablka ze svařáklu a byli na káry

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:52
- Nahlásit

Alexa
hele když tě tu vidím, seš to ty jaks měla někdy v létě problém s tou kolegyní co na tebe hodila svojí práci aby mohla skončit?????? Essi jo jak to dopadlo?????

myslím, že Monty dělá už jinde

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:54
- Nahlásit

Gdo byl zase v Kroměříži a neřekl?

Biluška
Už máte hnůj, pani? Ináč tu vaši kozu na ten seks nenavnadíte.

Btw: Už ji máš zaregistrovanou? Jsem ti mohla dát Lukáše aby ti to vysvětlil.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:54
- Nahlásit

davidkova renata
Já se mám dobře neboť se mi podařilo snížit stavy. Šulda už má novou rodinu. Právě jsem ho odvezla. Jsem ho ubytovala s dekou, hračkama, hromadou jídla a šli jsme se projít a když jsme se vraceli, tak jsem šla fikaně poslední a jak zaběh do bytu, hezky jsem za všema zaklapla dveře a zmizela. Tak snad to tam zvládne, paní vypadala odhodlaně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 14:55
- Nahlásit

impact
. Šulda už má novou rodinu
jo ten problémovej? )))) tak fajn,já teda neviděla žádnej problém,ale to sme si už řekly..někde f okolí u tebe?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 15:06
- Nahlásit

Alexa
supr na závody se těšíme

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 15:10
- Nahlásit

a tady leje jak z konve a to jse měla jít rénovat poslušnost,to bude zajímavé
jo a ta díra dole,je zajímavá,skoro půlka stěny probouraná a furt tam někdo leze

<< 1 ... 5625 . 5626 . 5627 . 5628 . 5629 . 5630 . 5631 . 5632 . 5633 . 5634 . 5635 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání