| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 15:17
- Nahlásit
davidkova renata
No zůstává viceméně v rodině. Resp. u rodičů přítele slečny, co má ode mě jeho bráchu. Problémy jsem tam taky neviděla, kromě toho, který vytvořila ona dáma - ničení zařízení a chcaní do postele. Doufám, že se to v nové rodině neprojeví. Ale varováni byli.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 15:19
- Nahlásit
Alexa
paní už tam nejsem, už jsem v té práci jak mi to slibovali, že mě vezmou, jestli si to pamatujete, je tam úplně jiné jednání, mám přiznáno kolik dostávám a je to tam o dost lepší
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 15:22
- Nahlásit
jo jinak nevím jestli jsem to tady psala, ale chovatelka má štěňata od té feňule, od které jsem chtěla původně štěndo
jsou nádherní, asi si pořídím třetí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 15:23
- Nahlásit
brezen2008
když leje, taky jdi trénovat. Co když takový počasí chytneš na zkoušce nebo na závodech? Pes by měl být zvyklý dělat i v dešti
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 15:24
- Nahlásit
Monty
co je to tu za bílý mnohoknírače zas?!
impact
zůstává viceméně v rodině
bezva!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 15:26
- Nahlásit
davidkova renata
klásné mimi
přemlouvám naše, že jednoho z nich chci pod stromeček , že si zaplatím, ale ať mi dovolí třetí Opava by to jistila a kor jestli by byli po mamince
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 15:38
- Nahlásit
jo a mám zas doma kus dalšího nábytku od jeho babičky,sice krásná skřínečka ,ale díky tomu musím zas předělávat nábytek
jo a prosím vás,nevíte kdo by chtěl nějakej utulek vysavač funknční?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:11
- Nahlásit
pawLINka
Paní, hnůj asi nebude třeba. Koza je dnes ještě protivnější než jindy. Urvala se, běhá po zahradě, chce se se mnou rvát a prsí se. Musela jsem jí udělat kozoroling (dost jsem se přitom nadřela mezi námi, to je jak přeprat dospělýho chlapa ). Pak jsem ji zavřela do chlíva a ona velmi mečí. Nevím teda essi vzteky, že je zavřená a přepraná, nebo protože chce tó. Budu doufat v to TÓ a zítra vyrazíme . Maksimálně se holt projdem zbytečně.
Btw: Už ji máš zaregistrovanou? Jsem ti mohla dát Lukáše aby ti to vysvětlil
Tak napůl. Baico mi poslala jakýsi děsně dlouhý dokument, který mi měl vysvětlit jak na to. Vůbec jsem to nepochopila. Pochopila jsem akorát stranu 1, která říkala, že mám vyplnit tutajtu přihlášku. To jsem udělala a poslala. Přišla mi děsně tlustá obálka narvaná nějakýma dokumentama. Z průvodního dopisu sem pochopila, že jsem povinna udělat asi milion věcí, ani jednu jsem nepochopila Krom toho jsem alergická na to, gdyž jsem něco povinná. Tagže jsem to zase fšechno mrskla do šuplíku a tím to tak nějak skončilo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:14
- Nahlásit
Monty
paní už tam nejsem, už jsem v té práci jak mi to slibovali, že mě vezmou, jestli si to pamatujete, je tam úplně jiné jednání, mám přiznáno kolik dostávám a je to tam o dost lepší
tak to je dobře a bílýho knírače si neber, počki rok až malá bude velká
Biluška
Přišla mi děsně tlustá obálka narvaná nějakýma dokumentama. Z průvodního dopisu sem pochopila, že jsem povinna udělat asi milion věcí, ani jednu jsem nepochopila Krom toho jsem alergická na to, gdyž jsem něco povinná.
hele já ti zadarmo poradím vem tu tlustou vobálku na mikulášskou a bajkonůrka ti to vyplní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:17
- Nahlásit
Alexa
hele já ti zadarmo poradím vem tu tlustou vobálku na mikulášskou a bajkonůrka ti to vyplní
To je dobrý nápad paní Ale jenom, aby to uměla, páč říkala, že taky neví
Ono jsou to beztak samé ptákoviny. Třá děsně tlustý sešit nazvaný stájový deník. Do toho se prej mají psát narozený kůzlata, úhyny a přesuny . Toš leda bych tam psala "přesunuju kozu k zadnímu plotu" a "u zadního plotu tráva vyžrána, přesunuju kozu k rybízu"
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:19
- Nahlásit
Alexa
dělám si legraci, s malou je ještě hodně práce a finančně už bych asi třetího nezvládla, teda zvládla, ale už by mi nezbylo moc peněz na šetření.
Ale jsou krásné, ty štěňátka, že?
Mají velké předpoklady aby byli šampióni
Jinak jsem teď fotila jak trotl Montyho a Sophyji s obojky, jak je dám na rajče, tak je sem hodím, naši ze mě umírali smíchy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:24
- Nahlásit
Biluška
Ale jenom, aby to uměla, páč říkala, že taky neví
no ale má ještě skoro měsíc aby se to naučila nééééé
Toš leda bych tam psala "přesunuju kozu k zadnímu plotu" a "u zadního plotu tráva vyžrána, přesunuju kozu k rybízu"
ty si blpka to je gdyž jí převážíš někam dopr.....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:34
- Nahlásit
čaute vopice, jak je?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:37
- Nahlásit
makrel
čus lybičko, dneska mi je nějako blbě, ale nepila jsem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:37
- Nahlásit
Monty
já jo, ale blbje mi není.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:38
- Nahlásit
Biluška
přesuny . Toš leda bych tam psala "přesunuju kozu k zadnímu plotu" a "u zadního plotu tráva vyžrána, přesunuju kozu k rybízu
tak to by jim snat mohlo stačit ne???
makrel
, jak je?
já ti ani nevim,Karle..furt nevracej ty hnědý potšálky..pokaždý jim tgo řikáme,dyk to víš..tak to mi teda řekni,proč je nevracej!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:39
- Nahlásit
makrel
čaute vopice, jak je?
na hovno, poněvač sem stále v hokně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:39
- Nahlásit
davidkova renata
no jo, sou to sfině sfinutý
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:40
- Nahlásit
makrel
už jste se dívala na nadílku pro křížence?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:41
- Nahlásit
kejtlin
lity lity
all
mě se nechce absolutně nic dělat
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
já ti ani nevim,Karle..furt nevracej ty hnědý potšálky..pokaždý jim tgo řikáme,dyk to víš..tak to mi teda řekni,proč je nevracej!
ty si kretén
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Tak jsem zatopila, aby bylo Bekynce teplo, už je trošku zima.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:42
- Nahlásit
Monty
co to je? vo ničem zas nevím..jo aha, ty myslíš ty obojky?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:42
- Nahlásit
makrel
ano paní už ve čtvrtek, to byla rychlost, co?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:43
- Nahlásit
Monty
no to jo teda, a dostanou to pod stromeček?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:45
- Nahlásit
makrel
no měli by, snad to vydržím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:46
- Nahlásit
davidkova renata
no na to bacha dyby tě chytli poliši ,asi to nevysvětlíš
Je potřeba upoutat pozornost něčím jiným. Mě například, když chytli naposledy, zapomněli mi dát povinně fouknout do balónku ... ale zato se užasle ptali .... ???? ... proč mám to auto vevnitř tak špinavý!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 16:51
- Nahlásit
Monty
Nechceš Rozárku?: http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/clanky/nab idka_01.html
Vím, není to knírač, ale taky je to mrňavý a bílý.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 17:00
- Nahlásit
poslali jste někdy chlapa nakupovat?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 17:01
- Nahlásit
Vlčáčková
psala jsem to Alexe o stránku předtím, na dalšího pesa nemám prachy, no mám, ale nic bych neušetřila, a tak žít já nechci abych žila od výplaty k výplatě a třepala bych se strachy jestli se něco nepo.ere.
A naši by mi třetího nepovolili ani náhodou
|