Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5625 . 5626 . 5627 . 5628 . 5629 . 5630 . 5631 . 5632 . 5633 . 5634 . 5635 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 17:13
- Nahlásit

Monty Aha.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 17:17
- Nahlásit

děcka nevíte jak se nastavujou prohlížeče na fotky, stáhla jsem si Picasa a teď mám fotky v jiném prohlížeči a chci si je dát zpěz do ACDSee

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 17:27
- Nahlásit

Alexa
ty si blpka to je gdyž jí převážíš někam dopr.....
šiš já vim. Jenže nikam do pr.. ji nepřevážím a je mi bubý mít tak tlustej sešit prázdnej
Ale zítra pude za kozlem, tak tam napíšu "přesun do Slezských Rudoltic ke kozlovi" Essi mi po cestě zdrhne tak napíšu ještě "volný pohyb kozy po Horních Povelicích, příčina - únik"

All
přátelé, du stříhat králíka. Angorskýho. Nůškama. Strojek užužlal asi štyry chlupy a rozbil se On uš teda byl dost jetej, včil je úpa mutvej

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 17:34
- Nahlásit

Biluška
králíci se stříhají???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 17:42
- Nahlásit

Vlčáčková
Je potřeba upoutat pozornost něčím jiným
proč mám to auto vevnitř tak špinavý!

to asi neviděli eště autííí pana argoška ,to by zřejmě nezastavili už nikdy nikoho
Biluška
tak tam napíšu "přesun do Slezských Rudoltic ke kozlovi" Essi mi po cestě zdrhne tak napíšu ještě "volný pohyb kozy po Horních Povelicích, příčina - únik"
ty sš taky debil!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:00
- Nahlásit

No tak dastymu déšt nevadí,sice to odložení měl blbý,páč se posouvá ku předu ke mě,ale jinak zatím dobrý,uvidím co na to ráno kolem 5 a pak ještě k večeru
jinak obleček je už doma a nemohu si ho vynachválit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:02
- Nahlásit

brezen2008
jinak obleček je už doma a nemohu si ho vynachválit

od jaký firmy ho máš? dej sem prosím fotku

impact
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:08 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

1.Jdi na Google Mapy.
2. Dál "Vyhledej cestu".
3. Napiš Japan jako startovní pozici.
4. Napiš China jako cíl.
5. Jdi na krok č.43 tvoje cesty a jak se dosměješ tak to pošli dál, aby se mohli i ostatní pobavit.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:13
- Nahlásit

impact
to nemá chybu

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:13
- Nahlásit

Monty
Angoráci jo.

Tak to mám hotový, chudák králík, myslím, že nebude chtít vůbec chodit mezi ostatní králíky

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:18
- Nahlásit

Ahoj Pipky! Už sme domki.

Maky
Prosimtě nezlob se, já to o tom céčku nikdy nečetla, protože sem nikdy v životě psovi žádnýmu nic nepřidávala, můj pes měl psincák jen jednou, a to sem byla na veterině, kde jí dali injekci, céčko dostala teď poprvé v životě, ale asi fakt že hodně. Díky za vysvětlení, už si to budu pamatovat, už jí ho dávat nebudu, až dojedeš, vysvětlíš mi to ještě pořádně, jo? Chtěla sem jen, aby měla ten kašel rychle pryč a nemusela chrchlit.

Děcka, si přectafte, jak mám novýho kamaráda. Áťu vot Atuš. Děsně moc jídla sem mu koupila, abysem ho mohla uplatit, kdyby se mu česání nelíbilo. On je vám tak strašně hodnej. Je velice velmi velikej a velice velmi trpělivej a laskavej. Bůch ho moc trápí a tahá ho za oči a tak, a Áťa důstojně trpí, ani mrňouse nesežere. Mě taky nesežral, ani strejdíky nepapal, i dyš sem ho výslovně posílala na Zlatovlásku i na Matese. Mates řekl - no konečně, pořádnej pes, nemá žádný bílý znaky. Až Máňa vyroste, bude taky teryjér.

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:21
- Nahlásit

Monty
děcka nevíte jak se nastavujou prohlížeče na fotky, stáhla jsem si Picasa a teď mám fotky v jiném prohlížeči a chci si je dát zpěz do ACDSee

klikneš pravým na fotku, dáš otevřít v prohlížeči, vybereš ten pravý a tam hezky dole klikneš provádět tuto operaci pokaždé nebo podobně znějící větička, a jestli to není to co myslíš tak jsem to pomotala což je možný, jsem nějak děsně unavená.

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:22 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

impact to je ale blbééééé

Atusch uf jsem si vzpoměla jmenuje se Lara celým jménem asik Lara Canisyard bo tak nějak
Ach ta skleróza!

Biluška šiš marja pani vy budete dobrovolně množit vaši pidlovokou Žanetu jo? To teda budou lýnyje doufám že jste aspoň zvolila nějakýho kvalitního otce!

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:24
- Nahlásit

Gerda

Bůch ho moc trápí a tahá ho za oči a tak, a Áťa důstojně trpíj
však říkám estli spíš není blbej, ale jinak moooc děkujem za česání, vypadá o mnoho líp a byl dneska velmi spokojen neb se mu někdo věnoval víc než Bůchovi což moc oceňuje.

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:25
- Nahlásit

hancaw
uf jsem si vzpoměla jmenuje se Lara celým jménem asik Lara Canisyard bo tak nějak
Ach ta skleróza!

jooo o na kdyz měla stenata tak tu psala i na cz-psa ne? To si pamatuju

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:27
- Nahlásit

Atusch
děkuju paní, jste zlatá, moc Vám děkuji, moc, mocinky moooooooooooooooooooooooooooooooooc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:29
- Nahlásit

Gerda
Bůch ho moc trápí
to jo,ten čokl má snat svatozář,budem ho brát na vychajdy aby si votpočak vot toho zmetka bůcha!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:30
- Nahlásit

hancaw
šiš marja pani vy budete dobrovolně množit vaši pidlovokou Žanetu jo? To teda budou lýnyje doufám že jste aspoň zvolila nějakýho kvalitního otce!
Jistě paní. Otec je naprosto úžasný Je černohnědý, má ulomený jeden roh, smrdí jak cyp (asi proto, že je to cap ) a kouká jako bejk . Normálně čuměl na Bagetu jako kdyby ji chtěl osouložit a pak utrkat .Na mě taky Tak sem se radši rychle zdekovala. Uprostřed ohrady má pověšenou pnojmatiku jako Muchošini picbuli. Nevim essi se do ní taky zakusuje jako picbuli, nebo essi do ní trká. Je velmi drajvový. Jeho majitelka se přiblížila k ohradě cca na dvěstě metrů, pak máchla rukou a řekla "támhleto je von, já tam nejdu. Gdyž tak přijďte večír, až dojde dom Lojza". Kozel fakt vypadá děsně zlej, takže jsem nadšená

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:33
- Nahlásit

Atusch
Pani, vy mě ho někdy zas musíte pučit, to je vám tak hodnej pes, že to ani neni možný. Budem ho už teď brát vždycky s sebou, na ty menčí prochajdy, aby ho nebolely nožičky, jo? Aji do mlékojed ho vezmeme v létě na ten tábor. A mohl by taky dělat kanystrovou terapyji, když je tak strašně hodnej a milouňátko. Tak budete mít jednoho sabyjáka a jednoho lékaře, čili tým

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:34
- Nahlásit

Biluška
jako Muchošini picbuli
nemá picbuli, má dalmatínki! Picbuli sou nebespeční a když jim sou tři roky, pokoušou tě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:39
- Nahlásit

Gerda
Aha. Tak tam teda má pnojmatiku jako Muchošini dalmatínci.
Čověk se holt furt učí

brezen2008
Člen
- Nahlásit

kejtlin
http://www.anubiswear.eu/
fotky nemám,to má pardálka ve svém fotáčku

makrel
Člen
- Nahlásit

Picbuli sou nebespeční a když jim sou tři roky, pokoušou tě.
a když je budeš krmit syrovým, tak tě pokoušou už ve dvou letech

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:44
- Nahlásit

cau decka co je noveho???krom toho,ze jsem v praci,zejtra to bude tyden!!!!jinak je tu klid teplo a pohoda,ted tu chcije,takze hajan je vevnitr.jinak me nak bolej zada!!!a nevim z ceho.
brezen2008tak jak ho mpak fotnes tak to posli,dik.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:45
- Nahlásit

nemethova5
nevím co je nového, ale nic se mi nechce dělat, i když tu mám bordel jak v tanku a těším se na zítřek, páč jedu pa

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:46
- Nahlásit

tady jsou děcka vyfocení už s Vánočními dárky

předem se omlouvám Davídkovic za bílej mor

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:48
- Nahlásit

lidi mě sere ta tma, připadá mi, jak kdyby bylo tak 22 hod.

hancaw
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:48
- Nahlásit

Atusch tak to nefím bo to jsem sem ještě nelezla já a teď už jsem s ní dlouho nemluvila.
Biluška hergot! to zní nadějně ale asik tam radš pošli Mášenka bo kdoví co by z toho nakonec pošlo jsem si vzpoměla jak se mojí kamarádce koza drala krs plot - je velmi tlustá( ta koza) a roztrhla si zadní nohu a musela být dopravena k Dr. nemaje jiného prostředku vezly jsme jí osobákem na zadním sedadle a s otevřeným okýnkem v životě jsem neviděla tolik šokovaných lidí - teda včetně vetrináře ale Líza od tý doby ráda jezdí autem nastupuje velmi civilizovaně a nepouští bobky bo jsem jí řekla že si to nepřeju

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:52
- Nahlásit

hancawnahodou pani,koza je velice chytre a vychcane zviratko,mi se libi jejich ocicka,maji je takovy zvlastni,skoda ze nemuzu mit kozu v panelaku.ste pani nevidela slavnosti snezenek,jak se kozenky vozili v medouru????
makrelta tma me taky pekne vytaci do vyvrtky!
Montymoc krasny obojky a voditka,budet honit paradu,co???

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:55
- Nahlásit

hancaw
nemaje jiného prostředku vezly jsme jí osobákem na zadním sedadle a s otevřeným okýnkem v životě jsem neviděla tolik šokovaných lidí - teda včetně vetrináře ale Líza od tý doby ráda jezdí autem nastupuje velmi civilizovaně a nepouští bobky bo jsem jí řekla že si to nepřeju
no já si pamatuju gdyž sem byla malá tak sem na prázdniny jezdila k babičce a strejda měl nádherneu červenou ajrofku se stahovací střechou a vozil v ní kozu ke kozlovi to byla vždycky děsná prča, sme jezdily s nima
Gerda
hele víš že je na fejsbůku tvůj kamarád jak ti v rakovicích dával toho psího sabijáka http://www.facebook.com/profile.php?id=10000064563 0921&v=info#!/profile.php?id=100000053568570

<< 1 ... 5625 . 5626 . 5627 . 5628 . 5629 . 5630 . 5631 . 5632 . 5633 . 5634 . 5635 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání