| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:43
- Nahlásit
Gerda
- ten, co nese smrt
šiš to je dlouhý..jako na něj budu volat.. Ty co neseš smrt pocem kemně????
Vlčáčková
Jak jsi to našla celý???
ted jaks to opravila to už nejde,ale jak tam byly jen ty bílý rámečky,tak jsem na ně klikla a hodilo mne to na pikasa web na ten konkrétní obrázek a pak už jen šipkama posouváš tam či zpět
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
šiš to je dlouhý..jako na něj budu volat.. Ty co neseš smrt pocem kemně????
ne, budeš normálně volat Killijáne, trhej! Sme právě Áťoj řikali - di na něj, teď nemá rukáv, teď ho pořádně hryzni. A matesa taky! Neboj, pomůžem ti. A von nic. Ale to je tim, že se nemenuje Killiján.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:45
- Nahlásit
Vlčáčkováno jo,no jo taky si chci na nej usetrit,dalekohled mam,je to normos loveckej s plnenym dusikem,aby se mi nezamlzovala skla,je to hama,dostala jsem ho darkem od dedy,to je jeste silenejsi blazen na foceni horsi jak mi dve,koupil si ten nikon D5000,mocinky uzasny parostroj jak ja rikam.
brezen2008mi myslei cerny rusky terier
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:46
- Nahlásit
Gerda
Koupíme si taky rusáka, mamko?
ty si todle chceš fakt pořídit??????? bléééééééééé
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:48
- Nahlásit
Alexano fuuuuuuj,todle fakt ne!!!!a jeste jak to leze z kukly,no fuj tajxl.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Achoj ve spolek!!
Dnes jsme nebyli kousat. Jen ráno jsem vezla tátu na turnaj do Roudnice. V Roudnici na cvičáku byli dneska zkoušky. Na osení u Roudnice bylo moc lidí a šlapali stopy. Táta se moc divil, co ti cvoci dělaj.
Gerda
Dobře,že si to na Matese práskla. Já mu dám, že konečně pes bez bílý. Zítra dostane na budku. Teda jestli na mě zase nepoužije ty jeho hmaty a chvaty.
Byla jsem moc pilná, uklidila jsem si, zametel dvůr, zazimovala zahrádku a vyčesala veverky. Teď čekám, až tatí zavolá ať pro něj přijedu.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Alexa
to sou rusáci? to máme v práci to tam leze, je to hnusný
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
hancaw
Malapasca je kde? To je místo pro mě.
davidkova renata
Aha. No já tam původně dávala blbý odkazy. Už to chápu.
kejtlin
To máš jedno. Naučíš se chodit potmě i bez vidění.
Co by řekla impact na to, že mám modrý obojek a zelené vodítko?
Vlčáčkovy nové hubnoucí granule vypadají, jako by měly žloutenku.
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Trošku problém já nejsu z oryentu takže si pro ty super věci těžko dojedu.
A po té vodce už ty písmenka na klávesnici blbě hledám.Gerda
Proč rusáka kup si lva .
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:51
- Nahlásit
nemethova5
No jo, jenže ten můj dalekohled stojí hodně moc. Přes sto tisíc. Malý dalekohledy mám taky. A na foťák mám například objektiv ze Zenita - MTO 1 000. Ten je fajn, akorát budu muset sehnat redukci k pověšení na digitál. Má i okulár, takže se s ním dá koukat i jako s dalekohledem. Průměr zrcadla 10 cm, ohnisková vzdálenost 100 cm.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:52
- Nahlásit
Baico
Alexa
Gerda
děvčata,prosím Vás,mohli byste mi dát stručný popis jak se dostat na ten cvičák v jílovém? vím jak se dostanem z jílového na cvičák,ale nevím, jak se dostanem do jílového z prahy? nepomohli byste mi nějak,já totiž musím navygovat a tak raději vyrazíme před 6,30 z prahy a já nevím jak
děkuji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
Baico
Dobře,že si to na Matese práskla. Já mu dám, že konečně pes bez bílý. Zítra dostane na budku
Pani, přesně proto vám to sem píšu přecik )) Abyste ho mohla zmydlit. Ale uděřte první, nebo vás zase zachvátí!
laguna
Proč rusáka kup si lva
Pani, jistě by se mu líbila vaše dafinka, příště ji musíte vzít s sebou, budou se za námi valit jako důstojný zadní doprovod ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:55
- Nahlásit
kejtlin
třeba já mě to vůbec problém nedělá
Mě už tuplem ne. Jsem ráda, že najdu vůbec nějaký vodítko když už na to přijde. A obojky v šelmyjí srsti stejně nejsou vidět
Vlčáčková
Tma je děsně deprezivní, prostě potřebuju sluneční svit v množství víc než velkém. Dřív to tak nebývalo, mívala jsem ráda deštivo, pošmourno a dokonce i tmu. Věkem se holt člověk mění.
All
Lidi mě ty zvířata dneska tak neskutečně serou, že to snad není možný
Napřed na vycházce Arman uchvátil kus hnoje a nesl ho cca sto metrů s sebou. Když ho vyplivl tak ho draplo Lilátko (to ho teda pustilo hned, bylo nebezpečně blízko mě, v dosahu traverzy) Vynahradilo si to během dne tím, že sežralo asi pět hoven Bona s Nýnou se porvaly o zdechlou myš. Megera s Texlem zdrhli za srnkama Doma jsem musela vyčistit stáj, bo dítě odjelo na víkend. Kůňík i koza zjistili kde skladuju řepu a oba se vecpali do pidimidiprostoru a žrali a žrali...zkusili jste někdy vytlačit čtyřista kilo živé váhy (plus sedmdesát koza) pozpátku ze dveří notabene když nechce? Eště mi přitom šlápl na nohu Mám dojem, že váží mnohem víc, asi tak šestset kilo, možná i sedum
Včil jsem se šla natáhnout do postele a kouknout na Simpsny. Celá postel smrdí po hnoji. Ta šedá čůza se v něčem vyválela (ani jsem si nevšimla kdy, je velmi rychlá ) a pochopitelně po ní voní i můj-její pelech Musela jsem to celý převlíct a vykoupat tu důru. Nakrmila jsem a pustila je na zahradu. Lilátko neomylně vyhmátlo jediný kobylinec co na zahradě zůstal a sežralo ho Malé šelmice se honily a vzaly to přes největší kaluž. Jsou celé od bahna
Chce se mi zemřít. Chce se mi darovat všechny ty nestvůry komukoliv a začít sbírat známky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:55
- Nahlásit
brezen2008
jak se dostanem do jílového z prahy?
hele tak si s námi dejte sraz u krčské nemocnice, pojedem s Bajkem odtud...Jinak my právě jezdíme buď přes jesenici, když jedem z prahy 4, nebo přes libeř, když jedem od mamky. Zkus už teď, pokud víš, že nemůžete jet od krčský nemocnice, dát si do mapy výchozí a cílový bod, najde ti to trasu. Bude mít to auto navigaci?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:56
- Nahlásit
Vlčáčková
To máš jedno. Naučíš se chodit potmě i bez vidění.
což o to chodit, ale řídit , jela jsem z noční, vyjedu z parkoviště, jedu městem, vyjedu za město a říkám si to je divný, fakt vidím ještě míň než normálně-podotýkám byla tma, a po asi 5 km jsem zjistila, že vůbec nesvítim....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:57
- Nahlásit
laguna
Není problém, dovezu to na Mikulášskou. Buď přijedeš taky, nebo to dám Gerdě či někomu ať si to pak někdy předáte. Je toho cca půl velkého pytle.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:58
- Nahlásit
Biluška
tak koně hlídej po větším množství řepy může mít koliku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:59
- Nahlásit
Vlčáčkovámoc dobry pani moc dobry,no jo,vy uz jste daleko vyssi level nez ja,to je mi jasny.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:02
- Nahlásit
Tohleto svět neviděl!!!!! Víte, co mi Astra poblila???? Obličej!!!!!!!
Biluška
Tsss. S tím věkem jsi mě teď nasrala! Jsem starší. Taky mám ráda Slunce, proto jsem hledala dům, který bude mít okna na JZ. Ale tma je taky moc fajn.
nemethova5
Není podstatný, kdo co má, ale jestli s tím umí pracovat. A já s tím mým foťákem ne, protože on je asi tak milionkrát chytřejší než já.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:03
- Nahlásit
Gerda
Ale uděřte první, nebo vás zase zachvátí!
No budu muset využít moment řekvapení, je děsně rychlej
Biluška
Chce se mi darovat všechny ty nestvůry komukoliv a začít sbírat známky
Pani, víte o kolik by ste byla najednou chudší. Teda pokud by ste nevyhmátla rovnou toho Modrýho portugála.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:04
- Nahlásit
Baico
a vyčesala veverky
to je nějaká hnusná provokace bo co???
Biluška
Chce se mi zemřít. Chce se mi darovat všechny ty nestvůry komukoliv a začít sbírat známky
nějakou blbou karmu máte asik,pani ((((( cejtim s váma a du se svalyt do svýho pelechu kerej voní po avyváži bo je celkem čerstvě převlečenej,můj jediný čistotný pes slušně chrní u topení a koní a koz nemaje mám svatej klit
du na Dudlýkátora,tak nepyšte uš!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:05
- Nahlásit
kejtlin
Nebylo jí moc. Je to v pytlích schované. Volně bylo cca deset kusů a asi sedm jich tam zůstalo, akorát některé jsou nakouslé. O to by nešlo, mě sralo to, že jsem je nemohla dostat ven.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Víte, co mi Astra poblila???? Obličej!!!!!!!
Baico
Modrýho portugála
to je víno ne?? ,nemyslelas Maurýcyja??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:06 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
kejtlin
Tož to já ne, já jsem uchyla. Na pole mi je to tak fuk, ale do města musej mít hááázký.
Břeťa? Tomu nevěř, ten sjede i ty traverzy, když si Biluška nedá majzla.
Biluška
Zabít, nasekat do mrazáku a zkrmit. Až budeš v tom, tak zahlas. Počlu ti tam tu čůzu nadrženou Zorinu.
Btw.:
Větší dámy z Oryjentu
........ Žádám Impacta
To sis trochu ujela né? Jak vječí?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:06
- Nahlásit
tak tohle me zase dostalo!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
( cejtim s váma a du se svalyt do svýho pelechu kerej voní po avyváži bo je celkem čerstvě převlečenej,
taková těžká provokace
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:07
- Nahlásit
Vlčáčkovájo tak to je jasny,deda je profik a foti hlavne na film,dela si upravy sam,ma nadherny fotky,coz ja nikdy nedokazu ani s digitalem,ma na to cit proste.budu ho muset po dlouhe dobe navstivit zasejc a pokecat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:07
- Nahlásit
Vlčáčková
jag se jí to povedlo paní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:08
- Nahlásit
Baico
Pani, víte o kolik by ste byla najednou chudší.
Vim a jsem ochotna to risknout
davidkova renata
nějakou blbou karmu máte asik,pani
Nepochybně
a du se svalyt do svýho pelechu kerej voní po avyváži
Můj přestal vonět před osmi lety gdyž mi ta šedá důra vtrhla do života
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
Biluška
Jo, daruj mi ty dvě šeltie!!!! Beru hned.
kejtlin
Hele, já jednou nesvítila, protože se mi porouchalo auto. Ale byl úplněk, tak jsem docela dobře viděla (akorát v hustých lesích to bylo horší) a jela jsem furt. Tedy než zdechlo úplně celý auto. Akorát jsem strašně sprostě nadávala na ty hovada, kteří proti mě jedou po prostředku a uhýbají se na poslední chvíli. A ono mě, chudáci, neviděli. Po této povedené jízdě jsem absolvovala ještě povedenou procházku zmrzlým nočním lesem - v lodičkách k šatičkám.
|