Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5625 . 5626 . 5627 . 5628 . 5629 . 5630 . 5631 . 5632 . 5633 . 5634 . 5635 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:13
- Nahlásit

kejtlin
Jak se jmenuje?
Digi a slyší na to.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:18
- Nahlásit

Baico
Já si snim i povídám

no to já si pokecám s navigací
kejtlin
Hm tak moje auto si se mnou povídá samo
jo a ještě německy

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:25
- Nahlásit

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:26
- Nahlásit

dobry vecer,
ja mam taky jenom auto, dokonce 3, protoze jsem takovy debil, ze nejsem schopna se zbavit 2 starych vraku, raci za ne dal platim dan a pojisteni, protoze v 1 jsem jen tak tak dogestila do porodnice s nejstarsi dcerkou, co ze me skorem vypadla uz cestou pres parkoviste, v druhym jsem zazila mnoho dlouhych cest s holkama, kdyz byly jeste male a srandovni, ale nemam je pojmenovane, bavim se jen s traktorem, kterymu vetsinou rikam takchytnitydebile nebo jesiseprevratistakmenaseres
Dneska tu bylo strasne teply pocasi, jedina chypka byla ted vecer, kdyz jsme se vracely dom, mlha jako kase, uplne kladla odpor, jsem fakt nevidela nic a nekolikrat jsem zastavila, vylezla z auta a sla zkoumat, jestli jsme jeste na ceste. takze jsme cestu, co normalne trva 7 minut jely pul hodiny. Jinak holcicky jsem zapojila do pracovniho procesu a nechala je vest kurzy jizdy na ponikach pro prtavy pezetka, nikdo nespadl, deckam se to moc libilo a rodice neprotestovali

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:30
- Nahlásit

leyenda
jednou jsem taky zažila takovou mlhu jak popisuješ, jely jsem s kamarádkou a taky jsme zkoumaly jestli jsme na silnici a jely jsme krokem fakt nepříjemný, když jedeš a nevidíš kam

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:32
- Nahlásit

kejtlin
fakt nepříjemný, když jedeš a nevidíš kam

To mám běžně. Za prvé blbě vidím a s brejlema už vůbec nic. A za druhý mám tak špinavý okno, že když mi na něj posvítí světlo, není přes něj vidět ani náklaďák.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:33
- Nahlásit

leyendadobry vecer pani,mlhu nesnasim,bo je fakt hodne nebezpecna,to je dobre ze jste dojeli v poradku.
kejtlinto je hrozny,takovou mlhu jsem nastesti nezazila.

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:34
- Nahlásit

kejtlin
fakt nepříjemný, když jedeš a nevidíš kam
no, nejvic strach jsem mela v jednom useku, kde po obou stranach cesty siroke auto+10cm je dost hluboky zavlazovaci kanal
jsem to vyresila tak, ze sly holky pred autem, je aspon presel smich, celou dobu, co jsem vylejzala z auta ja, mi vykladaly historky o masovych vrazich a strasidlech a hororech a smaly se mi, jak sedim s nosem prilepenym na sklo...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:37
- Nahlásit

leyenda
mz jely stalem že sme byly přilepený na okýnko boční -jenže nebylo vidět, bylo to moc vysoko, jely jsme kangem, tak jsem šla před autem, ale kamarádka měla strach, že mě přejede, ptž přes kapotu auta mě už nebylo viděl

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:38
- Nahlásit

leyenda
Já jednou v husté mlze najela do nějakého křoví a duchaplně říkám-ty wole zabila sem rákosníčka pak se ozval děsnej řef než mi došlo,že vezu kámoščinýho malého v zadu a von měl trauma

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:40 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

My měli jednou v Ústí takovou mlhu, že nebylo vidět ani číslo autobusu, když přijel na zastávku. Městská furt jezdila, až po týdnu kolem Labe jezdit na čas přestala. Když jsem přecházela u nádraží silnici, přifrčel čert, hlavu vystrčenou z okýnka, aby viděl, ale neviděl - úplně mě přehlíd, akorát mi rohama přejel po břiše a zmizel v tom bílém sajrajtu. A před nádražím stáli Němci a ptali se, kde je město. Po týdnu to skončilo automatickým zapnutím evakuačních sirén, které nešly vypnout. Bylo asi půl druhé v noci a lidi vstávali s tím, že začala válka. Ráno byli v práci všichni nevyspalí a šokovaní, protože proseděli u rádia a Tv celou noc s tím, že bude nějaká informace o té válce a nebylo nic. Jsem to naštěstí zaspala, ale synovcův spolužák byl blázen do civilní obrany. Ten když slyšel poplach, budil rodiče, kteří ovšem nevstali, tak sám valil do sklepa, kde měl evakuační zavazadla a do rána stál na nejbližším místě dislokace a čekal na evakuační autobusy. Ty nepřijely, tak šel 7:45 i se zavazadly do školy...
Fakt prča v tom Ústí za komunistů.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:45
- Nahlásit

danajasay wole zabila sem rákosníčk
ja se z vas asi poeam,vy dnes perlite!

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:54
- Nahlásit

nemethova5
Hele a to mi dnes dočlo-Polohování s hadem

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:55
- Nahlásit

danajasa
ty wole zabila sem rákosníčka pak se ozval děsnej řef než mi došlo,že vezu kámoščinýho malého v zadu a von měl trauma

smi připomněla jak se posílaj takový ty "ftipný vánoční esmesky tak sem takovou tu jak končí že ti ježíšek naeá nebo tak nějak mpodobně poslala kámošce a vona nevěděla nic lepšího že to četla nahlas před celou rodinou včetně svý 6ti létý céry a ta z toho měla záchvat, že jí nemohli asi 2 hoďky uklidnit

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:57
- Nahlásit

Alexa
mpodobně poslala kámošce a vona nevěděla nic lepšího že to četla nahlas před celou rodinou včetně svý 6ti létý céry a ta z toho měla záchvat, že jí nemohli asi 2 hoďky uklidnit
a tak se berou iluze dětem o Vánocích v dnešní době

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:00
- Nahlásit

Prodám zimní pneu 185/65/R15 mě dnes zozsekalo toto dyž už ste u těch aut s ménama

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:02
- Nahlásit

Baico
Já si snim i povídám
Bože to je materiál
Gerda
Pani vy ste dneska trošku krutě úplně mimo mističku ))) aj s rusákama, aji s lentilkama ))
Máte pravdu paní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:04
- Nahlásit

danajasa
Hele a to mi dnes dočlo-Polohování s hadem

už bych se dost bála, aby hat nesežral klučinu, velikost resp. tlošt´ka hada je značná k poměru k tomu klukovi...

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:07
- Nahlásit

Vlčáčková
Fakt prča v tom Ústí za komunistů.

za komunistu byla prca furt, teda takhle s odstupem doby, kdyz na to clovek vzpomina...moje decka skemraji furt Maminko, povidej, jaky to bylo za komunistu...pamatujes brannou vychovu, s tema hnusnejma maskama? a cvicilas negdy na spartakyjade?

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:09
- Nahlásit

leyenda
pamatujes brannou vychovu, s tema hnusnejma maskama
Eště je mám doma skovaný kdyby náhodouale pssst

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:10
- Nahlásit

leyenda
za komunistu byla prca furt, teda takhle s odstupem doby, kdyz na to clovek vzpomina...moje decka skemraji furt Maminko, povidej, jaky to bylo za komunistu...pamatujes brannou vychovu, s tema hnusnejma maskama? a cvicilas negdy na spartakyjade?

to pamatuju aji já ty masky děsně smrděly
a na spartakiádě sem cvičila

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:10
- Nahlásit

jdu spát, tak brou...
jdu se pokusit si vybojovat trochu místa na spaní. Bílý mor využil toho, že tam ještě nejsem a roztáhli se po celé posteli

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:12
- Nahlásit

leyenda
My měli pochodáky na půl dne se zátěží a maskama a pláštěnkama a holínkama ... Jako zátěž jsme si brali písek a hlínu a ty odhazovali. Akorát jednou mi táta nabalil knížky a ty jsem pak musela donést domů, takže to bylo poctivě se zátěží.
Na spartakiádu jsem nacvičovala asi dvakrát, ale do Prahy nevzali mě nikdy pro nespolehlivost, jestli jsem to dobře pochopila.

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:12
- Nahlásit

Dobrý večer, tak jsem konečně doma, byla jsem si doplnit nehty.
Jinak Atilla byl velmi rád, že mohl být česán a procházkoval se s Gerdou moc rád. Určitě s ní chtěl odjet domů a já mrcha ho zavřela do auta do stísněného prostoru. Jinak je to blázen, mockrát jsem mu říkala ať toho Bůcha už kousne a on nic, taky co mám čekat když nekousne ani figuranta. Je hroznej. Bůch je velmi unaven tak jsem fakt ráda. Jinak už ho na díry upozorňovat nebudu neb z toho mám modřinu na koleni.
Áťu klidně zase vezmu jemu to jen prospěje, on by chodil ven moc rád jenže já ho vždycky vyženu že má smůlu,, že jede jenom Bůch. Cestou domů Jirkova Dášenka usnula a pak jsem se lekla , že tam usnul i Jirka to bych nebyla ráda, a mírně mě irituje, že se se mnou nepoutá, to vůbec není bezpečný, ale pokuty si platí on.
Teď jsem dostala křeč do toho svalu co jde od krku k rameni a docela to jako i bolí.
A auto mám taky pojmenovaný je to Plechovka a povídám si s ním denně typem opovažsemněněkdenechat, snadtidnesnicneupadne apod... Je hodný autí jezdí i na výpary... A expřítele fabka co jsem s ní jezdila měla krásné jméno - žabička.

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:13
- Nahlásit

Du to taky zaspat malopes už má ustlámo,brou všem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:14
- Nahlásit

Vlčáčková
já cvičila s matkou v družstvu maminky s dětmi

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:17
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=82qwXMN1cms no tak nate

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

hele terka je f telce v 15:33té minutě
http://prima.stream.cz/zpravodajstvi-prima/530781- zpravy-tv-prima-06-11-10

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:17
- Nahlásit

danajasajeee,to je pekny!

leyenda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 22:21
- Nahlásit

Vlčáčková
kejtlin
ja jsem spartakyjady vzdycky uspesne zesabotovala, jednou jsem si zlomila nohu a jednou klicni kost, na pochodaky si taky pamatuju i na strelbu vzduchovkou a hod granatem, taky byly bozi chmelove a jine brigady a sber papiru

<< 1 ... 5625 . 5626 . 5627 . 5628 . 5629 . 5630 . 5631 . 5632 . 5633 . 5634 . 5635 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání