Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5625 . 5626 . 5627 . 5628 . 5629 . 5630 . 5631 . 5632 . 5633 . 5634 . 5635 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:22
- Nahlásit

Gerda
hele my si dnes nestihly vůbec nic řéct! Takže si zejtra zavoláme, jo? Nebo neska?
tak volej esi chceš,pak du číhat na telku
hancaw
dáš sem fotky Máni po ozáření?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:24
- Nahlásit

Gerdaa ten obojek pro nanu by mel byt modrej a vysitej ruzovyma nitema!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:25
- Nahlásit

nemethova5
dám,dám

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:26
- Nahlásit

nemethova5
to je ten terier tak hodnej,jak pises?
se obávám, že je ještě hodnější. Bůch se mu normálně zakousl do tý srsti, co maj nad očima a rval ho za celou hlavu, Áťa byl jenom nešťastnej a kvičel, musela to pořešit Atuš, pak ho Bůch zase chytil za srst na hubě, prostě ho furt chytal za vlasy, a cloumal s nim, dělal na něj nájezdy...malý Bůch je velké zlo ))) Dyť si vem, že ten pes mě v životě neviděl, nechal se vyčesávat a že ho to tahat někdy fakt muselo...jako neodešel by od paničky daleko, aby ji neviděl, to ne, ale úplně v klidu si vykračoval...takovej prostě strašně důstojnej a klidnej, no.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:26
- Nahlásit

Gerda
super! Nechám mařeně udělat obojek Zásahová jednotka, nebo SEALS, nebo ČAK Noris...a Náně uděláme obojek FIFINKA.

kuva, já jim měla nechat udělat : KNÍRAČI s.r.o.
ikdyž podle lybičky už jsme se posunuli na level kříženec westíka s kníračem snad se jednou dostanem k westíkovi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:27
- Nahlásit

nemethova5
mu paní sekne,má to refleksní takové čárky okolo a jinak černý jak bota a gumičky na pindíka a na krku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:27 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Ty tři, co nadávaj na tmu
Sem řekla, že tma je pěkná:

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:27
- Nahlásit

davidkova renata
teď se mi nechce, zavoláme zétra. Koupíme si taky rusáka, mamko?

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:29
- Nahlásit

Vlčáčková
a my tři máme rády SVĚTLO

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:29
- Nahlásit

brezen2008jj,super,ja to mam sice celocerny,gumicky na pindika mame kolem krku taky,kolem pasu a u ocasu a super.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

Vlčáčková
ty jo,to sou krásný fotky!!!
Gerda
zavoláme zétra. Koupíme si taky rusáka, mamko?
jasné
Koupíme si taky rusáka,
no ale musel by bejt úpa jinej neš Atilka..trošku buřtíkovatej,jinak to neberu,šak víš,že su magor

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:32
- Nahlásit

davidkova renata
Tak si koupíme dva, jeden bude jako Atilka, bude se menovat Lentilka, druhej bude buřtovitej a bude se menovat Killián!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:33
- Nahlásit

Gerdaoni jsou bezvadnaci uzasni a fakt dustojni,no jak rikam,hajanek se nesere s aminkem,nebo kterymkoliv psem,co by mu to chtel delat.no jo taky se mi libi moc.
Vlčáčkovájako ja tam nic nemam,co jste to proboha posilala???ze by NIC?????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
Dík. Letos se chystám, až napadne sníh, zkusit nějaké krajinky v noci se sněhem. Ale taky to chce stativ, který se nevrklá.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:35
- Nahlásit

Vlčáčkováuz to vidim,krasny fotky,ale nemeni na tom fakt,ze ja tmu neeeeee.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:35
- Nahlásit

nemethova5
NIC by tam bylo, kdyby tam bylo světlo. Chácháááá. Mi to nešlo, no. Jsem tam dávala vlastnosti odkazů místo vlastností fotek. Už jsem to napravila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:36
- Nahlásit

Taky se hlasuju do skupiny "pro světlo"

Laguna
Našla jsem na půdě děsně moc věcí po holkách. Vesměs ve velikosti cca na šest-osm let. Něco je tak na lítačku,ale jsou mezitím i fakt hezký věci. Šaty z Itálie a tak (babička je posedlá utrácením peněz za děcka ) . Všechno teda výrazně holčičí. Klučičí věci už nám vybrala sousedka

Gerda
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
hele to sou heský nočnicový fotky, to ste sama fotila vážená?

nemethova5
No tak von ho snad taky Áťa trochu kousne, až ho mladej bude srát fest...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:36 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Vlčáčková
koukala sem na celý to album,sou nádherný ,fakt!teda krom tý hnusný námrazy,čímž tě naléhavě žádám aby si sem žádný zimní hnusy neumistovala
bude se menovat Killián!
to byl ale oslýk...nebo něčí děda,uš nevim ,ale nemoch by se teda rači menovat Kiler? to je skoro stejný

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Na těchhle mrňavejch nejsou vidět hvězdy. Škoda.

Biluška
Taky se hlasuju do skupiny "pro světlo"
Huš.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:37
- Nahlásit

Vlčáčková
na fotkách je pěkná, ale ve skutečnosti se mi nelíbí, nebo lépe řečeno nemám ji ráda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:37
- Nahlásit

Vlčáčkovákoukam,ze jste stejny podes na foceni krajinek jak ja,ale to chce minimalni sirokouhly objektiv.ste sikovna,mocinky pekny.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:39
- Nahlásit

Gerda
To fotil Canon. Co já! Jsem jenom mačkala drátěnou spoušť a počítala z hlavy sekundy.

davidkova renata
Jak jsi to našla celý???

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:39
- Nahlásit

Vlčáčková
fotky pěkný, nicméně se přikláním ke striktně omezené době na tmu 22.00 - 6.00 !!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
Ale KILLIÁN s dvěma L, ty blpko přece )) To je jméno, co nosí smrt. Takže indiáncky - ten, co nese smrt.

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Širokáč nemám, je drahý. Zkusím něco našetřit, ale teď hlavně potřebuju plot a dalekohled a CCD kameru.

hancaw
Člen
- Nahlásit

Nejlepší bylo jak Atusch furt navigovala ty naše rotující trotly a najednou zmizela - hopla totiš do ďoury před kterou řádně varovala napřed čokle a aby si to pamatovali tak jim rovnou předvedla jak to dopadne když letěj a nečuměj
Gerda pani to ste jediná gdo si to o mě myslí bo ináč mi fšichni furt tvrděj že jsem úpa strašnej cvok
Vlčáčková já mám taky ráda tmu hlavně co nejdál od lidí aby byly hodně vidět hvězdy nejkrásnější nebe jsem viděla na Malapasce bo tam nebyla vůbec zavedená elektřina to vám byla krása!

brezen2008
Člen
- Nahlásit

Gerda
na co rusa,rusy nemilánkuju,nechceš nějakého ze sejšil raději?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:42
- Nahlásit

hancaw
Nejlepší bylo jak Atusch furt navigovala ty naše rotující trotly a najednou zmizela - hopla totiš do ďoury před kterou řádně varovala napřed čokle a aby si to pamatovali tak jim rovnou předvedla jak to dopadne když letěj a nečuměj
jo to je fakt, deme si, deme, povidáme, najednou Atuš nikde, vona byla chuděra v ďuře ))))

brezen2008
na co rusa
na česání....přece....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:43
- Nahlásit

Vlčáčková
taky nemám ráda tmu, po tmě vidím ještě větší hovno než normálně
impact
Vůbec netuchám, jak může mít někdo třá červený obojek a hnědé vodítko.
třeba já mě to vůbec problém nedělá

<< 1 ... 5625 . 5626 . 5627 . 5628 . 5629 . 5630 . 5631 . 5632 . 5633 . 5634 . 5635 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání