Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 19:24
- Nahlásit

Alexao.k.vyridim!ale nechapu co dela na hlavaku v ostrave,se mohla klidne stavit,do orlove to ma trinact kilasku busem.
kejtlinja taky a nakonec jsem nasla a kdyby nebyli debilove,tak jsem tam dodnes,kdyby se panove normos domluvili,ja bych delala dale tam,kde to mam moc rada,na kremacce!

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

Alexa šiš to mi vůbec neřikej! To tu trubku hned vrátím do outulku hovna nesńášim!
Kejtlin tak se na to vybodni a nadávej! To je fakt řešení!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

Alexa
ono jde o hovno, protože už to zkoušet nebudu

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 19:33
- Nahlásit

kejtlin
ono jde o hovno, protože už to zkoušet nebudu

ty si trupka koukej poslat CV na ty dvě adress co sem ti poslala, stejnak to nechceš dělat tak ti bude fuk, gdyž se ti neozvou néééé. Pošli to chci vědět co dělá dispečer

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 19:33
- Nahlásit

kejtlinses koza!!!!ja furt procitam a posilam zivotopisy pruvodni dopisy a zkousim furt dal,jestli se nahodou na me stesti neusmeje!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 19:34
- Nahlásit

hancaw
nebudu nadávat poněvač to nemá cenu stejně jako když rozesílám životopisy chodím na pohovory nebo nedělám vůbec nic, když se 2 roky fakt snažíš, a vyjde ti skoro fakt dobrý místo, tak se vždycky něco posere-viz. sestra u veta, a zootechnik+nějaký předchozí z minulých let, když jsem sem ještě nechodila když už vypadalo, že to dopadne a nedopadlo.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 19:42
- Nahlásit

tak lidi mějte se tu a kejtlin držím palce, bo jednou to prostě vyjít musí!

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 19:43 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Kejtlin tim spíš bych do toho šla! a najust jo! Většinou tohle dělám a i když třeba za dlouho tak to vyjde! Taky jsem se dva a půl roku snažila o jeden projekt a nakonec jsem to dotáhla do konce! nikdo nikdy netvrdil že to bude jednoduchý ale čim víc mi to nejde tim víc do toho jdu! a mimochodem tim víc lidí jsem nasrala když mi to vyšlo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:03
- Nahlásit

Alexa
pošlu, ale logistika to zní nebezpečně jako že jen pro chytrý

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:08
- Nahlásit

laguna
davidkova renata
Jistý lidi z oryjentu nepochopili že hlavní nádraží je v praze a né v ostravě
Stojím jak debžo dvě hodiny na hlavním a pak sem zjistila, že na Jich to jezdí ze Svinova

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:10
- Nahlásit

kejtlin
ale logistika to zní nebezpečně jako že jen pro chytrý
no já bych tipla že je to vznešenej názef pro skladníka a to zvládneš levou zadní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:13
- Nahlásit

Alexa
ještě mi prosím porad´ co mám na dispečera napsat do průvodního dopisu když nevim co dipečer logistik vlastně dělá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:15
- Nahlásit

Alexa
no já bych tipla že je to vznešenej názef pro skladníka a to zvládneš levou zadní

to nevím, ale myslím, že na skladníka by neměli požadavek SŠ vzdělání

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:17
- Nahlásit

kejtlin
logistik zajišťuje přepravu. Zavolá ti majitel hromady železa, že ji chce přepravit z bodu A do bodu B. Ty zavoláš firmu co má autíčka a objednáš autíčko na přepravu toho železa. Následně oba zkásneš

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:20
- Nahlásit

kejtlin
mohla bys eště ten životopis poslat nám, my ti ho budem rozesílat na různý pozice, oni ti budou volat, ty už si budeš jen vybírat a zvedat telefény....

do průvodního dopisu napiš, že máš organizační talent, umíš vyjít s lidmi, dokážeš řešit potíže bez nervozity, nacházíš řešení pro mnoho svízelných situací. Řekni, že máš zkušenost s logistikou - popiš nějak pěkně svoje současný zaměstnání. Řekni, že máš o tu pozici zájem, protože jsi přirozeně organizační typ a líbí se ti, jak ta firma funguje, že o ní víš to a to. No a pak se vyspíš s ředitelem a je to.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:25
- Nahlásit

Gerda
fakrt vtipný a eště vtipnější je, že sem minulej tejden v záchvatu vzteku vymazala životopis a nemám world, jak můžu mít zkušenosti s logistikou když nevim co to je.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Gerda
JOOOOOO

laguna
Člen
- Nahlásit

Biluška
Stojím jak debžo dvě hodiny na hlavním a pak sem zjistila, že na Jich to jezdí ze Svinova

Heuréka!!! Tak zítra dáte druhý kolo

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:29
- Nahlásit

kejtlin
sis pani sak si rikala, ze ti v soucasny praci jezdej furt kamiony. Kamiony´= logistika nejlogistikovatejsi, takze zkusenost mas

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:31
- Nahlásit

kejtlin
tady mas word zadara
http://www.openoffice.cz/stahnout

Jo a jestli rozesilas zivotopisy jak diva, tak to urcite mas v odeslane poste, tak si to z toho vytahni a nemusis nic psat znovu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:34
- Nahlásit

Alexa
pani moc se omluvuju jestli uz jste mi odpovidala, zase jsem nekolik dnu nestihala procitat. Koukla jsi na ty terminatory jestli je mas dobre? Ja se v noci budim opocena hruzou, ze jsem ti to dala spatne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
to jo, zadáš ho do počítače, zvážíš a kopneš je do prdele to je logistika jak vyšitá

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:36
- Nahlásit

kejtlin
smarja to tam nebudes psat, proste napises, ze mas zkusenost. Spousta lidi napise, ze ma zkusenost s logistikou jen proto, ze nekdy jeli autem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:41
- Nahlásit

kejtlin
zadáš ho do počítače, zvážíš a kopneš je do prdele
no a gerda ti to hesky zabalí do slušnejch slof.
lucYnka XIII
Koukla jsi na ty terminatory jestli je mas dobre?
prosimtě nekoukala páč už jsem je odevdala

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:43
- Nahlásit

Alexa
prosimtě nekoukala páč už jsem je odevdala
ahaa a byli spokojeni? tak uz muzu v noci klidne spat

no a gerda ti to hesky zabalí do slušnejch slof.
presne je to o tom jak se to poda o nicem jinem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:44
- Nahlásit

lucYnka XIII
no vidíš mě to nenapadlo, jinak díky za odkaz, ale jaksi nevím jak to stáhnu, já fakt s pc umím hovno

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:45
- Nahlásit

kejtlin
to jo, zadáš ho do počítače, zvážíš a kopneš je do prdele to je logistika jak vyšitá
Ty woe, přesně o tomhle je logistika . To vim, Mášenek se v tom půl roku pokoušel podnikat . Dáš dohromady objednávky, seženeš auto a řekneš mu "tam naložíš železo, přejedeš, v bodě B naložíš tenisky a doplníš to melounama v bodě C, celý to převezeš do francyje a vyložíš to v bodech D,F a BŽ" . Pak po tobě řvou do telefonu francouzi, ty jim prd rozumíš což jim s klidem řekneš a pošleš je pérdele (česky, aby ti náhodou nerozuměli ) . Zavoláš řidičovi a principem padajícího howna seřveš ty jeho i když nevíš proč. Po měsíci zjistíš, že ten vůl složil melouny v textilním velkoskladu kde čekali na tenisky. Dodatečně mu oznámíš, že to zmrvil a proto nezplatíš fakturu.
Docela zajímavá práce, hlavně když neumíš cizí jazyky jako já . Tudíž mi bylo naprosto jedno, že po mě frantíci řvali a furt dokola jsem jim opakovala "ich špreche dojč, abr venig, vyr mysn šprechn lagnsam a neřvi po mě ty vole stejně ti nerozumim nem tudom chápeš?"

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:47
- Nahlásit

jsem dneskaj umistila 4 kotata juchu jupi Uz se tu da i slapnout na zem, doted to pro samou kocku neslo

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:49
- Nahlásit

kejtlin

hele zkoušelas spolanu????
* Pracovníky na pozice Operátor – chemik

Požadujeme:
· Minimálně vyučení v technickém oboru (chemie vítána)
· Dobrý zdravotní stav
· Ochotu pracovat na směny (nepřetržitý provoz)
· Ochotu učit se

Nabízíme:
· Zácvikový program
· Zajímavou práci
· Zázemí a jistoty velkého podniku
· Schopným kariérní postup
· Nástup možný ihned

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:49 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Biluška
Docela zajímavá práce, hlavně když neumíš cizí jazyky jako já . Tudíž mi bylo naprosto jedno, že po mě frantíci řvali a furt dokola jsem jim opakovala "ich špreche dojč, abr venig, vyr mysn šprechn lagnsam a neřvi po mě ty vole stejně ti nerozumim nem tudom chápeš?"

kejtlin
Presne vo tom to je, proste to chce do toho skocit po hlave. Tvrdit, ze vse umis a to co neumis se doucis v praci. Oni stejne pocitaj s trim, ze kazdej v cv lze, tak si ty lidi skolej
Hlasis se na tu zemedelku? 1. riocnik dalkoveho je pry skoro stejny, budem si pucovat poznamky.
Uz jsem si sehnala biologii pro gympl, ale je tlusta jak prase asi ji rozkrajim at ji muzu studovat v metru.

<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání