Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:46
- Nahlásit

kejtlintak to se mila zlata pletes!!!s tim mistem a neschopnosti!moje mila sestra,ktera ma maturitu,ktera ma sociologii,ktera udelala bakalare,ma patnact let zkusenosti s praci na socialce,ktera ma pet let zkusenosti na krajskem urade,skvele ovlada anglicky jazyk,jak slovem,tak pismem,ktera ma ridicak,mam pokracovat co vse nema???????tak ta mila zlata kejtlin hledala praci pekne dlouho,opravdu dlouho,co tyden nejmin pet konkursu,hledala misto skoro rok,sla by delat cokoliv,a stejne dela blbou call operatorku pres ceksou sporitelnu,co je hlavni prace ji bavi a je slusne placena a mela by navic,takze si myslim,ze je to i o stesti!!!!

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:47 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

kejtlin
, brand management, merchandising, CRM – hodnocení, komunikace, péče a podpora o stávající zákazník-to je co?
CRM je popsaný hezky tady, je to zas akorát cizí název pro věci které se dají řici česky URL
merchandising
Soubor činností směřovaných zejména k posledním článkům prodejního řetězce s cílem zajistit, že správné zboží se nachází na správném místě, ve správný čas a za správnou cenu.
Péče a podpora zákazníkům bude dle mého klasicky, že řešíš pokud mají problémy, dotazy ap.

Zkus to okecat )

edit. pokud máš buňky na to vychvalovat věci a nabídnout je hezky lidem co zkusit realitni maklerku?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:47
- Nahlásit

kejtlinjak rika alexa,bac ho,jednou to prijde,ji taky zavolali,jestli nechce okamzite nastoupit a jestli nema zajem a to same ja s tim hlidanim,takze nebud hloupa a posilej dal zivotopisy!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:47
- Nahlásit

nemethova5
myslim,ze je to i o stesti!!!!
to zejména a mě provází celoživotní smůla, takže jsem opět v koze

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:49
- Nahlásit

Atusch
Zkus to okecat )

jednoduchý-nemám absolutně orientaci a v Praze jsem ztracená a doslova, to potvrdí kdokoliv kdo mě zná z žumpy

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:50
- Nahlásit

kejtlin
jednoduchý-nemám absolutně orientaci a v Praze jsem ztracená a doslova, to potvrdí kdokoliv kdo mě zná z žumpy
vyyybornej pristup, takhle se div, ze te nikam nevezmou

Atusch
ahoj budouci mozna kolegyne

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:53
- Nahlásit

kejtlin
hele a co je za problém, když tu práci seženeš koupit si navigaci?????? na začátek ti jí můžu půjčit a pak si ju koupíš néééééé

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 21:55
- Nahlásit

kejtlinto je s tebou tezky,kdyz mas tak negativni pristup,co jsem ti celou dobu psala???sestra bez prace,dva decka na krku,na vsechno sama,placeni bytu atd.,ale rozhodne tak negativni pristup teda nemela jak ty!a myslim,ze to mela daleko horsi!

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:00
- Nahlásit

nemethova5
cus pani,jak s dari???
pani, mne se dari dobre, ja dys si prectu jen 2 Kejtlin prispjefky, tak mam pocit, ze mam zivot jak prochazku ruzovym sadem
Ten Amin se vam pekne vybarvuje
kejtlin
dispecer dopravy dela to, co psala Biluska, dispecer logistik muze taky treba mit na starosti zabezpecovani nejakeho provozu surovinami, soucastkami, proste nekdo, kdo se stara o to, ze kdyz ti neco privezou, ulozi se to na spravne misto a otamtud se to ve spravny cas dostane na dalsi spravne misto
mas prorizlou pusu, nebojis se, predpokladam, ze organizacni schopnosti mas, kdyz uridis tu svou smecku, blba nejsi. Musis byt akorat drajvovejsi, ambicioznejsi, s tim tvym "nejsem k nicemu" fakt nikam nedojdes a schnijes v cukrovaru
napis do pruvodniho dopisu, ze te bavi organizovat a pracovat v tymu lidi, ze mas zkusenosti ze skladoveho hospodarstvi a kamionove dopravy, ze jsi precizni a akuratni, stresuodolna, dokazes se rychle rozhodovat, mas rada vlastni zodpovednost,
umis aktivne anglicky a pasivne nemecky, vymenuj jim naky pocitacovy programy, co chtej, samozrejme jsi flexibilni a bez zavazku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:00
- Nahlásit

Zdar.
Jsem tu z oslavy. Všecko je nějak na nic a ještě tu vidím u Miji tohle:
http://www.mija.estranky.cz/clanky/pripady-od-kvet na-2010-_/fenecka-s-vypichnutyma-ocima.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
Alexa
bloudim i snavigací vždyt´ víš jak jezdim z jílovýho a kudy
Se nedivim, že mě nikam nevezmou, sem debil. Přes ježění po Praze vlak nejede, to vím na 100% že to nedám.
lucYnka XIII
až pojedem s Radkem do Polska nebo do Ostravy, pojedeš s námi a budeš celou cestu řídit, hele Polsko vnitrozemí pohoda to je i se zpáteční cestou jen 12 hodin za volantem, to dáš, řidičák máš, praxi už nějakou taky, pohoda ne? Já mám taky praxi v ježdění po Praze-asi jako ty za volantem, nedělá mi potíže odřídit to Polsko, ale nedojedu od nás do Prahy na Václavák netrefim, nepamatuju si cestu, nebudu si ji pamatovat asi nikdy, ty jsi pražák nedělá ti potíže Praha, ale nedala bys třeba to Polsko, tak já to mám obráceně

leyenda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:06
- Nahlásit

Vlčáčková
sou teda nektery lidi fakt svine a blici smajlik a at mu vytecou voci hajzlovi!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:07
- Nahlásit

leyenda
díky, konečně někdo poradil co do dopisu, jen ty PC programy tam nemužu menovat poněvač žádný neznám, já fakt počítač skoro neovládám, každá firma má svůj program, ten se časem snad naučim.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:09
- Nahlásit

leyendano jak ctu kejtlin tak mi pripada,ze negativisticka chce byt za kazdou cenu!
ze jo,ten amin je ale dobytek co????zacina byt z neho peknej zlostnej vztekloun,ale po me to pani nema,to se fakt dusuji nema!si myslim,ze ho to naucil hajan,ten furt vrci a prudi,jsem zvedava co mi rekne vet na ten loket.
Vlčáčkováhovada je slabej vodvar,tyrat a mucit takoveho cloveka co to udelal fakt malo!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:10
- Nahlásit

kejtlin
Pani, vy jste vážně neuvěřitelná. Orientaci mám nulovou, bojim se večer na dálnici jako blázen starý, přesto sem sedla, jela a nakonec dojela až skoro k Bajkovi. Pokud se ti něco nebude vést, nebo budeš potřebovat rychlou výpomoc, čísla na nás všechny máš a můžeš zavolat kdykoli, což ostatně platí aji pro lucynkusčíslem, kdyby sebou někde řachla nebo tak. Když už sme u toho, třeba zrovna lucynka má poměrně velmi složitou situaci a někdy i trošku omezený možnosti, nebo možná spíš limity, který neustále a neohroženě překonává, kupř zrovna to řízení. To děfče, který když nejede výtah, se opravdu třeba nemusí ani dostat pořádně domů, zakoupilo KOMBÍKA, aby mohlo dělat vše pěkné pro kočky a být co nejvíc samostatné. Protože prostě chtělo, mělo cíl a opravdu si za nim šlo. I si vyhrabalo a dostalo svou vysněnou práci, neb se o to snažilo. Luci promiň, že tě tak uvádim, ale seš fakt borka, proto sem si tě dovolila použít. Takže si sedni k netu, zadej si do vyhledávače výraz motivační dopis, projeď si jich pár, sepiš si svůj, pošli mi ho do mailu, můžu se pokusit ti s tím poradit, pokud to bdue v mých silách, a přestaň hledat, proč co nejde. Dneska už nikdo neřekne ani sekretářko, všechno je ofis manažér, osobní asistentka, asistentka referentka nebo jak se to všecko menuje. Pokud budeš chtít, můžeme se s tebou s hancouw sejít, nahustit ti nějaký pojmy do hlavy, udělat pro tebe, co budeš potřebovat a chtít. Pokud chceš skvělýho učitele AJ, mám bezvadnýho, nebo si rovnou můžeš domluvit hancuw. Anebo je tady monty tušim....nebo lypka? Už nevim, můžou ti třá aspoň mailem posílat domácí úkoly. Můžem ti denn nahledat pár inzošů, který ti pošlem a můžeš se na ně podívat či na ně odpovědět. Můžem při případnym pohovoru na tebe počkat někde na kraji prahy a buď tě nasměrovat, nebo tě nějak dopravit na místo setkání. Můžeš si nechat auto někde na sídlu a dopravit se mhd. Můžeš, prostě můžeš. Ale pokud nechceš, tak ti možná opravdu zbyde jen si stěžovat a kazit si den.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:11
- Nahlásit

kejtlinnejvice pracujou ve wordu,pak v open officu,jsem si jako dost vsimla,ale myslim,ze word by mel byt v kazdem zakladnim programu microsoftu,maximalne se aktualizuje.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:13
- Nahlásit

už vím proč Bajša má fšude čaka norise, voni maj s ním reklamu čak noris nikomu nic nedaruje t-debil vám daruje fotorámeček
kejtlin
bloudim i snavigací vždyt´ víš jak jezdim z jílovýho a kudy
prosímtě neke, i když blbě zahneš s navigací tak tě hned navede zpátky.
jen ty PC programy tam nemužu menovat poněvač žádný neznám, já fakt počítač skoro neovládám,
bože bože to je materiál todleto ovládáš word, excel, napíšeš uživatelsky, práce s internetem, a co nějakje grafickej???? powerpoint??? apod. jak se jmenuje program se kterým teď pracuješ????

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
dík sem hodila šavli, poněvač sem to vodevřela, ještě že mám po ruce misku velkou psí, večeře byla opět mezi námi. Svině zasran ý, zkurvený

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

kejtlin
až pojedem s Radkem do Polska nebo do Ostravy, pojedeš s námi a budeš celou cestu řídit
klidne me rizeni ba

hele ja se v praze nevyznam, proto jsem si poridila navigaci. protoze jsem byla schopna jet z bohnic domu pres plzen skoro ted mam navigaci a i s ni se obcas seknu, ale ona prepocita a najde me

Jenjsem si ted presekla snuru na nabijeni do auta se mi zamotala pod sedadla a presekla se a v nedeli potrebuju jit na prahu 6, tam se neorientuju vubec. Budu muset do datartu a koupit novou, jen soji asi 500 sakra, jsem mohla mit mikinu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:14
- Nahlásit

Gerdakrasne recene pani,krasne,jj,lucinka s tim divnym cislem je fakt borka,klobouk dolu!!!!!
byt tebou kejtlin tak se toho hned chytnu a nepustim,jak psala gerdicka,mas tu plno kamaradu a kamaradek tak ceho se probuh bojis?????napsala to gerda dobre,pokud nechces,tak ti fakt zbyde si jen stezovat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:15
- Nahlásit

kejtlin
a ještě malej dodatek - lucynka by polsko za volantem nedala z úplně jinýho důvodu než je orientace. protože by prostě tak dlouho řídit nemohla.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:18
- Nahlásit

holky,venku je takovej hic,že jsem šla v tričku )

Alexa
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
kejtlin
dík sem hodila šavli, poněvač sem to vodevřela, j
no já si přečetla název a ani sem to neotevírala, to sem uďála jen jednou, když mi někdo poslal ty živý stažený zvířata z číny a ještě dneska vobčas vidím ty voči těch psů a je mi hrozně

Gerda
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
klidne me rizeni ba
třináct palců nahoru (nezobrazujou se mi tu smajle)

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Alexa
co je powerpoint? neznám grafický žádný-debil no
jak se jmenuje program ve kterým pracuju, nevim prohlížeč mám google chrom, ale to asi nebude vono
Gerda
Já lucynku obdivuju, zcela upřímně, já bych to nedala.
není problém pro mě se dopravit do Prahy NAJÍT FIRMU KAM JEDU MHD JE V POHODĚ, ALE POKUD BUDU NĚKDE JEZDIT PO pRAZE , tak nemám šanci absolutně

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:19
- Nahlásit

leyenda nemethova5
Jo. Jeden pan rozhodčí od šeltií prý taky ukopal psa, který se mu nehodil do chovu.

Gerda
Dnes jsem gerdovatěla, neb jsem zabloudila na dálnici u Vyškova. Ty svině čtverečkovaný tam postavili nový úsek a napojili na něj ten starý tak, že odbočka, kterou jsem hledala, byla až na odbočce, takže jsem ji nenašla a odfrčela do Kroměříže. Po otočení na nejbližším sjezdu jsem se vrátila před Vyškov, Slunce před sebou, nikoliv za sebou, jak bych očekávala. Byla jsem v úplně jiném prostředí. Fakt Matrix jak vyšitej. Zastvila jsem u sjezdu na Vyškov (je jich tam víc, je nutné trefit ten správný) a odsud jsem koukala, kde tedy mám sjet, jestli už tady. Okolí mi bylo povědomé, ale bylo divné, nepoznávala jsem ho. Ale vjela jsem tam a za 50 metrů mi to došlo! Bylo to celé o 90 stupňů otočené!!!! Takže pak už jsem tam byla hned. Já teda nevím, ale pozvat někoho a přestavět mu dálnici do úplně jinýho směru, mi připadá krajně neseriozní!!!!! Hned jsem to vytkla starostovi a on se mi, debil, smál!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:20
- Nahlásit

Alexa
taky sem to nevodevřela, ze stejnýho důvodu. Jo a už piju z termohrnku fenyklový čaj - milákuju fenyklový čaj - je to dobrý hrnek! Jen asi na noc nechám všechna okna otevřená )))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:21
- Nahlásit

No, holky, to už je druhý psík. Včera našli štěně 4 měsíce staré, vyhublé, vyhozené v lese a s taky vypíchlýma očima.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:22
- Nahlásit

kejtlin
pokud budeš jezdit po praze, pojedeš mhd.

Vlčáčková
Tak takhle bych jela do vyškova tejden ))))) to je šlendryján pani, děs!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2010 22:22
- Nahlásit

Vlčáčkovája se z vas pani poeam gerdovatela????he,he,to je novej vyraz pro bloudeni???
hm,to by me zajimalo jmeno takoveho chcipaka a kopla bych si ja do nej,nebo bych se ho zeptala,jestli chce kopnout hajanoj,ale tim padem by byl bez nohy!!!
jinak hajinka je tehotna pani,ja to dnes vazne nedam,to zas byla hlaska dne!

<< 1 ... 5616 . 5617 . 5618 . 5619 . 5620 . 5621 . 5622 . 5623 . 5624 . 5625 . 5626 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání