| Autor |
Zpráva |
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:09
- Nahlásit
zdarec děcka pecka,
nevíte někdo essi už Gerdička vyrazila směr Děčín?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:12
- Nahlásit
Alexa
http://www.prodej-krmiva.cz/ eště má 10proc slevu,ale je to holt po okolí takže asik na prdlačku ovšem výběr granclí docela gut velkej(ale ty vážený pamlsky na kyla by se ti mohli šiknout na ty závody)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:18
- Nahlásit
Alexa
mám tu vzorky bric care,nechceš? do taštišek třebas,mám zpočítat kolik jich tu je?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:22
- Nahlásit
pe3ce
neřikej dvakrát, za chvíli jedu za Pardálkou na Smíchov, kouknout do toho jejich obchůdku, vidim to tak, že ve 22.15 sem v děčíně jak na koni, toho psa ti přivezu, to je jasná věc. Čekej mě v únoru, opakuji, čekej mě v únoru. Do té doby budu na cestě.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:24
- Nahlásit
Gerda
prosím,mohla bys pardálce vyřídit,že bych se stavila tuto sobotu na 14 hodinu? šlo by to vyřídit,děkuji
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:26 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
Gerda
Čekej mě v únoru,
sice mám zrovna narozky, ale páč už néééé gulatý, taksi takový dar nedar pani nechte. Já měla na sérdci enom vaše ctihodné dobro víte?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:59
- Nahlásit
brezen2008
zatim sem uvízl v práci, doufám, že to stihnu
pe3ce
dybyste měla na srci dobro mé, potom byste mi poslala strašně moc peněs!
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:07 - Změnil/a: pe3ce
- Nahlásit
Gerda
potom byste mi poslala strašně moc peněs!
to bysem teda nemohla pani, páč peníze co???.....kazí karakter a to si vopravdu nevemu na svjedomí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:16
- Nahlásit
pe3ce
Pani, mě si klidně na svědomí vemte, já uš sem zkažená skrznaskr . Chcete číslo účtu, nebo to pošlete složenkou?
|
pe3ce
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:24
- Nahlásit
Biluška
mám snad f členovi napsaný, že su milojonář? nemám.....ani koza se mi tu žádná nevobjesila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:35
- Nahlásit
Děcka, tak sme dokončili pracování a jedu domki.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:05
- Nahlásit
uš ste mi poslali ty prachy jak vo nich píše gerda???
a uš má biluše oslýka??
a vůbec..gde sou fšicí???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:09
- Nahlásit
davidkova renatacus ja jsem tu,ale nebudu mit cas tu vysedavat,budu litat tady jak ten kokot!!§jsem v hermanicich s hajanem a jsou tu obrovske kradeze uhli,cikansky mrkdy kradou jak svina,kdyby malo nereknu,ty kurvy si prijedou s autem a ve velkym!takze to tu asi vzdam!!!!!stejne budu asi pres vikend delat osmnactky a budu mit za to o trojku navic,takze stejne nezbyde cas na naky hermanice,amina budu brat asi rano do karvine!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:10
- Nahlásit
pe3ce
mám snad f členovi napsaný, že su milojonář? nemám.....ani koza se mi tu žádná nevobjesila
Essi to nutně potřebuješ tak obješenou kozu dodám, ty dodej prachy
davidkova renata
a uš má biluše oslýka??
Nemám . zato mi dneska jedna ženská nabízela, že mi prodá poncla. Gde jako byla gdyž jsem ho sháněla, co? Je to burdel tohleto
Jdu se svalit, mám rozečtené horůrky a jsou docela gůt
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:11
- Nahlásit
davidkova renatasorry amina jsem myslela,jo aminovy se to libi litat jak kokot,me uz vubec ne!dveste metru tam,dveste metru zpet!jo a to mi jeste peta volal,ze tu za mnou prijedou armenci,jeho dobri znamy,ze sem tam to tu omrknou,tak jim aspon kafe uvarim ostrym hochum.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:16
- Nahlásit
nemethova5
tak jim aspon kafe uvarim ostrym hochum.
uvař to ze Spolku ))))
co hajan?
Biluška
zato mi dneska jedna ženská nabízela, že mi prodá poncla
tsssss
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:18
- Nahlásit
davidkova renata
já tu jsem taky. Planujete nejakou vychazku na sobotu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:21
- Nahlásit
davidkova renatahajan je totalne gut,zere sere a rve po aminovy,nebo se s nim mazli,proste klasika,ja to tak necham a v utery uvidim,no ti hosi by se mi hodili v karvine,hodim s nema rec,jo kafe jim udelam,peta je hodnej kluk,on ki vlastne dohodil tady tu praci,mel bandogy a presel na civavu,hrozne se mu libi hajan a amin,minule se tu stavoval se kouknout a amin ho chtel pekne vocesat.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:23
- Nahlásit
nemethova5
Pani těch si važte esli se to tam do sebe pustí tag točte všchno točte a budete děsně bohatá a možná vás ani nezavřou Prosím Vás gdo tu vychováva ty terapeutické psy?Já bych prřebovala vysvětlit proč když se pakůn nerad ale opravdu nerad mazlí proč dnes když je mi tak zle že zvažuju kopání vlastní hrobky,tag ten pes tady sebou mlátí vo zem vykopává kopyta do luftu a chce škrábat žaludek(pro ty co belbě vidí bříško) PROČ?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:37
- Nahlásit
danajasa
pakůn nerad ale opravdu nerad mazlí proč dnes když je mi tak zle že zvažuju kopání vlastní hrobky,tag ten pes tady sebou mlátí vo zem vykopává kopyta do luftu a chce škrábat žaludek(pro ty co belbě vidí bříško) PROČ?
Pani, to je jasny, prece, citi, ze se pripravujete do ty hropky, tak si vas chce jeste uzit, proc je vam tak zle?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:43
- Nahlásit
leyenda
Páč mám nerf z průseru v robotě tak se mi nepodařilo nic kloudného pozřít a do toho mě bolí škopek a nějaksem se zapoměla vyspat prostě námořní troska v prostře oceánu. Jak tem pes začne hrabat tak vám dám za pravdu,že mi pomáhá s výkopem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:50
- Nahlásit
danajasano jo no,ale asik to tu ukoncim,stejne budu mit co delat tam v karvine,ne jeste na to delat tady,jako bych musela ze sebe udelat klona a to jaksi nejde,no???
ze by citil,ze uz to budete mit za chvilku za sebou????
no proc a z ceho ti je zle???
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:58
- Nahlásit
danajasa
si to tak neberte, pani
ja vim, nekdy se to tak sejde vsechno najednou a cek by se nejraci nevidel
ale pomyslete na fsechny ty, co sou na tom daleko hur nez vy
nemethova5
vy se, pani, laskavje neklonujte, co by na to asi Hajan s Aminem?
Na to ste nepomyslela, ze ne? By pak chudaci nevedeli, ci sou
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:59
- Nahlásit
nemethova5
Moc malejch blbin ale dohromady tak se to násobí,jak dyž se sejdou ty tři soby.Ps:našla sem toho delšo chlup pesa co k nám chodil Bacardi Avax Hof teda snad sem se nesekla a mám to správně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:04
- Nahlásit
leyendano jo no jo,ale vemte si zasejc vyhoda,hajan by mel panicku pro sebe a amin de facto taky!!!!a mohla bych delat do roztrhani tela zasejc.
danajasano jo pani to znam prave ze to znam,nebujte bude lip!nemate foto??ale to jmeno mi covece neco rika?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:16 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
nemethova5
Foto nemám ale teoreticky by to měl bejt von,ruku do ohně ovšem nedám fakt si nejsu jistá kor dnes ale je to obřík a stěma chlupama ted na zimu mega obřík
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:19
- Nahlásit
Zdar dámy.
Není tu náhodou někde KOKRVNOUZI????
Jestli jo, má ode mě vzkaz: http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_9951_35.html#1
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:24
- Nahlásit
nemethova5
vemte si zasejc vyhoda,hajan by mel panicku pro sebe a amin de facto taky
by urcite nevedeli ktera je ci, meli by ve vas hroznej zmatek a udrela byste se, rikam vam neklonujte se!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:26
- Nahlásit
danajasaten je kratkosrstej!to neni hunac!!!!!!
leyendato bych se udrela to mate recht!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 22:32
- Nahlásit
nemethova5
tady neco pro vas
http://www.vanchikaserf.nl/fotogalerie-nova_von_sc hloss_bladenhorst.htm
|