| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:40
- Nahlásit
Update na novou stránku:
páncké vyjdou do 500:
Bajko – páncká XXL
Argosek – páncká XXL
Aleksa – páncká XXL
Lucka Kratochvílka – páncká XXL
Kachna - páncká XXL
Malinka – páncká XXL
malinka_muš – páncká XXL
Mášenek – pánská XL
Biluše – pánská XL
Bambi/Zlatovláska – páncká XL
kachna_muš - páncká L
Gerda – páncká L + dámská XXL
Jébat – páncká L
dámcké vyjdou do 500 max taky, protože k nim přihodíme eventuálně to, co by přesahovalo přes páncké, aby měli všichni stejně:
hancaw – dámská XXL
Bajša – dámská XXL
Pavliii – dámská XXL
Jimmi – dámská XXL
Atush – dámská XXL
Davítková – dámská XXL
Bonc – dámská XL
Maky – dámská L
Akyháky – dámská L
Lejendička – dámská L
Zuskaadidaska – buď podle davítkové, nebo dámská L
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:41
- Nahlásit
Gerda
a přidala ste si mě, pani?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:43
- Nahlásit
nazdar fšici!
Mám kráááásně umrtvené štěně, Korinka s Bufíkem ju zabili. Uš se těší na příští tejden na Bůcha Zup jí skutečně v zápalu boje vypad, dolní špičák, uš má tedy špičáků pouze sedum. Doufám, že si některý schová na příští tejden, aby spoluzápasníky opjet opatřila válečnými barvami
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:45
- Nahlásit
Gerda
aha, tak díky za info
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:48
- Nahlásit
Neví tu náhodou něgdo jak mám ve wordu vypnout automatické opravování pravopisu? Už mi to jde pěkně na nervy, páč potřebuju mít text bez háčků a čárek a ten blbeček mi je tam furt doplňuje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:48
- Nahlásit
jbat
ano.
Baysha
Doufám, že si některý schová na příští tejden, aby spoluzápasníky opjet opatřila válečnými barvami
Korinu už jsme omyli a bufopáníku sme to neřikali )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:52
- Nahlásit
Biluška
vlevo pravopis a gramatika- možnosti-a pak zaškrtnout obě políčka- tj. skrýt pravopisné chyby a skrýt gramatické chyby
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:57
- Nahlásit
makrel
Pod čím je schovaný ten pravopis a gramatika? Nemůžu to nikde najít
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:59
- Nahlásit
Biluškatak asi nástroje, pokud nemáš nový word, ten to má bu´d v revizích nebo přímo nahoře na kartě nástrojů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:04
- Nahlásit
makrel
tak jsem to našla. Ale problém - skrýt pravopisné chyby je zaškrtnuto a nejde na to kliknout. Skrýt gramatické chyby v dokumentu není zaškrtnuto a nejde na to kliknout. Opakuji nejde na to kliknout.Čekám na další instrukce, opakuji čekám na další instrukce.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:05
- Nahlásit
toš to nevím a dala jsi ty možnosti? musí jít na to kliknout
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:10
- Nahlásit
Tak my jsme byli bránit, byla tma jak v pytli, ale Bůch krásně zabíjel Jirku, pak jsem mu držela novou čubinku aby ho mohla taky zabít a krásně skáče až na hlavu, ale s pejskama si hrát nechce, Bůch byl nešťastněj tak mi při řízení lezl po hlavě aby se za ní dostal. A byl tam berňák obranář a ten si chtěl s Bůchem hrát.
A cestou domu jsme viděli pick-upa zaparkovanýho ve škarpě naštorc, asi 30 metrů gumoval. Tak jsme koukali jestli je venku a byl, před autem stál velmi mladý chlapec...snad měl aspoň papíry...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:21
- Nahlásit
makrel
Možnosti mám. Pak vyjede spousta podsložek a mezitím pravopis. Na cokoliv jiného kliknout jde (přeskakovat velkými písmeny a tak podobně), na tohle nejde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:34
- Nahlásit
Atusch
Proč si nechce čubina hrát? Ať si Bůch přijde zabít naše čokly, ti se nechají ))) Může si o korinku i bufíčka vylomit všechny první zoupky
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:37 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
ona prý psy nějak nemusí co jsem pochopila.
Však mi jednou přijdem a na lámání zoubků má ještě tak měsíc čas.
Jo a nevyfotila jsem jí, a to jsem si ten fotak jak blbec tahla s sebou, ale ona byla tma...
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:41
- Nahlásit
Gerda
jako co tam jste? veroniku gerdovou jsem tam nenasel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:43
- Nahlásit
jakej ste typ děcka? Cituju z článku MUDr Ludmily Bendové o TČM:
"Tělesné typy jsou zjednodušeně podmíněny následujícími charakteristikami: Pokud je vám neustále horko, máte i v zimě teplé ruce a nohy, máte spoustu energie a nepotřebujete prakticky vůbec odpočívat, jste štíhlí až hubení a máte velký sexuální apetit, náležíte k horkému typu. Pokud preferujete léto před zimou, únavu pociťujete výjimečně, jste aktivní a máte raději sex než jídlo, váš typ je teplý. Na druhou stranu, jestliže je vám stále zima, máte studené ruce a nohy i v létě, máte nadváhu, jste trpěliví, poměrně často unavení a sex vám moc neříká, patříte ke studenému typu. Jestliže potom máte raději zimu než léto, máte lehkou nadváhu, jste spíše líní a rádi odpočíváte, máte raději jídlo než sex, patříte k chladnému typu. Pokud se u vás objevuje kombinace symptomů studených a teplých typů, váš vlastní typ je neutrální."
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:44
- Nahlásit
Atusch
Jasný, vyfotíme jí v sobotu!
argosek
já si vás najdu, dyš mi řeknete jesi tam ste jako Argosek Pajdička...nebo Argosek Vinetúúúúúúúú ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
Podle typu čéka potom papáme:
Abyste udrželi svou energii v rovnováze, měli byste vyrovnávat svůj tělesný typ vhodnou potravou. To znamená, že člověk s horkým typem by měl konzumovat potraviny se studenou nebo chladnou energií. Studený typ by se zase měl vyvažovat potravinami s horkou nebo teplou energií.
Patříte k horkému typu? Ideální jsou pro vás například banány, grep, meloun, hlávkový salát, sůl, krabi, voda, sůl, chřest, sójová omáčka, krevety nebo rajčata. Lidem s teplým typem budou vyhovovat například jablka, mandarinky, majoránka, hrušky, ředkvičky, máta, krevety, černý čaj, mléko, pivo, ovocné džusy, jogurty, králičí maso, celer, okurky nebo špenát. Ideální pro neutrální typ jsou například meruňky, vejce, rýže, cukr, ananas, švestky, kukuřice, vepřové maso, med, kravské mléko, sýr, květák, mrkev nebo lískové ořechy. Jestliže patříte k chladnému typu, bude vám vyhovovat česnek, čerstvý zázvor, pórek, vlašské ořechy, broskve, maliny, kuřecí maso, kakao, káva, červené víno, máslo, losos, třešně, hovězí nebo cibule. Studenému typu potom udělá dobře červený, zelený a bílý pepř, skořice, sušený zázvor, jehněčí, čili, kari nebo paprika.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
Gerda
sem úplně jasně studený typ. Akorát nevim k čemu mi je, že to vim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:47
- Nahlásit
čus voli
essi řešíte kyla navíc,tak já rači du
Biluška
jbat
děckáááá dobré ,neonka se na to vysrala a hrála na písí fodbal .toš eětě jednúc díky moc!
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
já sem teplej typ s nadváhou
|
argosek
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nene, ja si vas najdu - napiste sem, jako co tam jste a az si vas pridam, tak to muzete zase smaznout
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:49
- Nahlásit
Gerda
jaxe pozná horkej typ?? bych vjeděla tak maksymálně teplej ))))
jébate to si kinolok????
todle sou votkládačky!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:50
- Nahlásit
Gerda
Studenému typu potom udělá dobře červený, zelený a bílý pepř, skořice, sušený zázvor, jehněčí, čili, kari nebo paprika.)
Nemám ráda pepř jakékoliv barvy Nemám ráda skořici, bolí mě z ní hlava Jehněčí nejim, mám ráda živé ovečky, nikolif mrtvé Čili a kari nejim, mám po něm průjem Sušený zázvor v krajním případě mohu lehce pozřít. Papriku mám ráda (je-li míněna paprika jako zelenina, nikolif jako koření). To si jako ta švihlá bába představuje, že budu celý život žrát akorát papriku?
Mylákuju asi tak 90% těch věcí co má vypsané u těch ostatních
A můžeš mi vysvětlit proč typy, které mají dávat přednost souložení před žrádlem mají přidělenou takovou hromadu dobrot a studení typové co chtějí hlavně jíst se mají živit akorát kořením a zdechlýma ofcema?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:50 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Biluška
Akorát nevim k čemu mi je, že to vim
tady nahoře máš, co máš jíst )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:52 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Biluška
A můžeš mi vysvětlit proč typy, které mají dávat přednost souložení před žrádlem mají přidělenou takovou hromadu dobrot a studení typové co chtějí hlavně jíst se mají živit akorát kořením a zdechlýma ofcema?
)))))))) ty si blbáááááááááááááá ))))
edit: kdybys byla jenom chladná, mohla bys i kakao ))))
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:54
- Nahlásit
tech tam je jak namatyasovano
najdi si radsi ty me.
dobromil kautsky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:55
- Nahlásit
argosek
já sem ta zelená, s tim vlčákem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 18:56
- Nahlásit
Gerda
edit: kdybys byla jenom chladná, mohla bys i kakao ))))
Jenže já sem úplně jasně studená a přitom kakao mylákuju
a prosím, aby si mě taky fšichni našli na tom slavným fejsbůku. Sem Biluška Belušková. Nebo možná Beluška Bilušková, já uš nevim Taky sem Centrum pro výcvik psů Alfa. Asi. Nevim. Impact to ví, zeptejte se jí a pak si mě přidejte
|