| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:11
- Nahlásit
jbat
no tak pak jedině bílej prášek...
tak ten nemam
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:11
- Nahlásit
isdpch
ale soudruh tlustej pes tam má pravdu pravdoucí přecedo.
má. a z toho jsem úplně v prdeli, protože nechci přivést děti do světa, kde má pravdu Psíček...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:17
- Nahlásit
jbat
za to ale nemůže Psíček, může za to ten svět
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:20
- Nahlásit
isdpch
ale on má pravdu poměrně často, jen se u toho chová tak trochu neomaleně
to máš jako s RD. asi je to i borec, ale chová se jak chuj a proto ho normální člověk nikdy za nadbůcha považovat nebé. ale tak asi je to nějaká role, kterou Psíček hraje, proč ne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:21
- Nahlásit
isdpch
neskutečný sny, mně se dneska zdály tři právoplatný celovečerní filmy, takže krom cigár ušetříme i za rumunský filmy v kině
fak jo?? tagže regulérní droky??? úúúžasný a eště ti je předepýše dochtor!!
P.S. hlavně nevodcházej přet koncem ,ten je úpe nejlepčí.-))))
bonc
vůbec nemáte obchodního ducha, zpoplatnila bych už i příjezdovou cestu, ňáký mýtný, už tam to může mít vliv!! A gdyž hromadná akce, tak už vjezd do Jílu, ptž to je ňákýho výchovnýho záření
no sme prostě hovada ,ale naštěstí máme třá vás,čimš vás teda menuju právoplatným výbjerčím a máte volnou ruku f tom kolik gde a jak vůbec ))
du ven,nepyšte!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:22
- Nahlásit
jbat
Psíček má někdy pravdu a jindy je úplně mimo, ale v žádném případě nepřipustí, že by daná věc mohla být třeba i malilinko jinak, prostě jeho pravda je apsolutní...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:37
- Nahlásit
Zajímavý s tou tanečnicí. Ale jsem ráda, že se mi na to včera (resp. dneska nad ránem ) podařilo přijít. A umím si i i přehodit, jak chci. To chtělo sice trochu cviku, ale jde to. Včil jsem si uvařila kafe a jdu koumat, jestli fakt přeskakuje z nohy na nohu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:37
- Nahlásit
isdpch
ono u něj je potřeba nejprve oddělit zrno od plev
no což vječinou nemám chuť. jsem polochlap - poteřbuju vše jednoduše, bez dvojsmyslů a metafor.
Jinak gratulíren k nekouření!!!!! Hlavně vyderžať!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:39
- Nahlásit
davidkova renata
čimš vás teda menuju právoplatným výbjerčím
ok, ale budu chtít poplatek za správu rozpočtu, za hmotnou odpovědnost, za dodání kasičky, za vyúčtování, za použitý materiál, za vlastní práci spojenou s výběrem, cestovné, stravné, služební mobil a služební auto. Tagže už teď jste v mínusu, bo zadarmo ani kuře nehrabe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:47
- Nahlásit
Děcka, su z toho špatné, točí se mi každou chvíli jinak a nemohu to ovlivnit. Znamená to, že sem genijální, ale neovládám to?
Nazdar dědo, prosimtě dyš seš nekuřák, chceš aspoň tu mikinu? Bere si aji argošek, když nás bude víc, buádeme mít levnější výšifku i program...vejdem se do pětikila za mikču...dědooooooooooooooooo )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:51
- Nahlásit
Gerda
hele pani, tak mi ji taky objednejte.
nejsem si tou Miku jistá, ale i kdyby nic, tak ji pak budu nosit do práce ke kostýmku.
jsem tlustá a dlouhá, takže velikou, prosím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:52
- Nahlásit
Gerda
paní já ji zase nedonutím, aby so točila doleva, ani traverza nepomáhá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:53
- Nahlásit
makrel
Zkus se chvíli soustředit čistě jen na to chodidlo, na kterým stojí.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:55
- Nahlásit
impact
už se přehodila, ale musela jsem hledět jak kdyby přes ni, do blba )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:55
- Nahlásit
nemáte někdo číslo telefonu na lucynku s tim číslem?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:56
- Nahlásit
Pořád se mi ta blbá ženská točila do prava a teď se začla toči do leva a nechce s tím přestat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:56 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
kejtlin
Mám ji na skypu, co potřebuješ?
Edit: Tu je - http://www.kocicinadeje.cz/clanky/kontakt.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:56
- Nahlásit
jbat
hele ale nevim jakou, aby ses to tý dámcký narvala, vem si, že XXL je tak akorát těm, co maj normálně L. Nevim, co máš za velikost, tak abys neprohloupila.
makrel
paní já ji zase nedonutím, aby so točila doleva, ani traverza nepomáhá
vůbec nevim, co je doleva, prostě buď po směru hodin, nebo proti směru hodin. Když se točí doprava, tak za chvíli už se v druhý půlce kruhu točí doleva, takže s timhle na mě nechoďte. Mě se prostě přehazuje tak a tak, ale nejčastějc proti hodinám.
Už sem tu zahlídla lejendičku, je tu už lejendička? Byla ztracená? Měla sem tak kreténckou nápojku, že vůbec nic z večera nevim.
A dnes chci mít od vás, co ste nepotvrdili, potvrzíno na mikiny. Nevim, jakou chce adidaska, jesi podle davítkový, nebo podle sebe.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:58
- Nahlásit
impact
v kolik bude v libiši a at´ si udělá čas že dáme aspoň kafe. díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:58
- Nahlásit
isdpch
dědooo, však už sme vás dlouho neviděli, teď, bez oblaku dýmu, budete třá ouplně jiný! A to sem se za váma chtěla v pindělí večír stavit, dyš sem jela z Butovic, na cigáro. Ach jo, už se nikdy neuvidíme.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:00
- Nahlásit
Baysha
Gerda
ahoj, moc se omlouvám, ale my taky nestihnem dneska jít sabíjet Korinku a Bajšovic pejska, bude možnost ještě jindy? Se to dneska celé zkomplikovalo, a Bůchovi to je sice děsně líto, ale nějak bych to nestíhala.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:00
- Nahlásit
kejtlin
Edit: Tu je - http://www.kocicinadeje.cz/clanky/kontakt.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:03
- Nahlásit
Atusch
v poho, neva, Bajšenka na vraždění stačí, přijďte si kdykoli jindy s panem Majorem Bůchem.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:04
- Nahlásit
Atusch
f pohodě, dneska zavraždíme Korinku a Bůcha až něgdy příště
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:06
- Nahlásit
impact
díky už mě to napadlo samotnou
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:07
- Nahlásit
Gerda
Baysha
no pokavad by jste sli pristi stredu tak by to asi uz slo, nebo vemte stenatka na braneni a po braneni muzem na kratkou steneci vychazku do chuchelaku podivat na zviratka
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:09 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Atusch
bránění je v sobotu? já su v práci a příští středu mám zas domovní schůzu... tak jedině nějak brzo, abych to na šestou stihla dom
ale šlo by pondělí či úterý
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:14
- Nahlásit
Gerda
Pani, by mě zajímalo, jak poznáte, že se točí podle hodin, když hodiny jsou placatý????????
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:14
- Nahlásit
Baysha
tak leda něco kolem poledne hned aby jsi v 6 byla domky. Uterek nemuzu to mam nejak divne skolu a pondeli taky neni ouplne idealni ale kdyz na to prijde mam skolu az od 6 do vecera kdyz nebudu na prednasky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:15
- Nahlásit
Atusch
no pokavad by jste sli pristi stredu tak by to asi uz slo
Pani, to je u mě v práci, já tu smrdim až do večírka, se mnou v tejdnu nic neni.
Jo a Maryje má rýmu, narvala sem do ní spoustu sirupu a dávám jí do toho vitamín C, vyloupám ho z tabletek, jelikož to samotný nechce, dávám jí do toho salám na maličký kostičky a to už má moc ráda. Už nekašle, ale teče jí nudle ) Asi ta ympaktova. Máma si fčéra moc lebedila, že mařena neřve u dveří, protože se dycky rozkašle Šli sme se projít s mikinou, a bundu mi přišlo moc teplo, jak je teď Mařka tlustá, tak měla tu mikču obepnutou a vypadala jak buzna, co se šla proběhnout )) Elastička úžasňáková ))))
|