| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:56
- Nahlásit
Mucholabka
u vás v práci se podepisujou smlouvy ne půl roku?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:58 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
kejtlin
jo, tady jsou půlroční a značně mi to komplikuje život. Je to obchodní firma a tam je to vždy těžší co se týče výsledků apod.
Podle zákona bych to měla vědět 14 dní předem, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:00 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Mucholabka
po třech letech ti to musí dát na dobu neurčitou myslim.
s těma 14ti dnema nevím
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:03
- Nahlásit
kejtlin
po třech letech ti to musí dát na dobu neurčitou myslim.
já myslela že po dvou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:09
- Nahlásit
Mucholabka
my v práci podepisovali na rok, ted´ už to máme v šichni na dobu neurčitou, je možný, že jsme to podepisovali už po dvou letech, ale myslím, že po třech, v pátek to zjistím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:10
- Nahlásit
Brý odpoledne tak sem chtěla žít zdravě a uvařila sem si sojové maso je mí děsně zléééé.A taky kvůlivá zmetkovi s kšeftákama sme přišli o cvičák šíš kde já nebohá budu moct beztrestně mlátit pakoně hrůza kalamita děs a eště běs
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:10
- Nahlásit
kejtlin
nene, to já si pročtu zákoník, nicméně po dnešku už vím jak se k tomu postavit, stejně nepodepíšu, vyberu dovolenou a papá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:13
- Nahlásit
Mucholabka
mi tam tak zakrněl mozek, že si to nepamatuju....
danajasa
sojové maso je velmi nedobrá věc, když to neumíš připravit, já to taky neumim, s tím cvičákem je to dost blbý
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:22
- Nahlásit
tak ahojda mějte se hezky já budu až 11.11
pááááááááááá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:26
- Nahlásit
Akky0Aime
pá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:36
- Nahlásit
kejtlin
tak žádných 14 dní nikde není a je to na dva roky
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:43
- Nahlásit
Mucholabka
No je asik milion paragrafů,ale stejně zaměstnavatel to má dycky vychcaně vymakaný,ale je spousta fa.které to fakt podepisují každej rok na rok,lidi se pak klepou a moc si nevyskakujou a hlavně ušetří na odstupném,nebo ti nabídnou adekvátní místo jak mě akorát třá120km vod baráku a dojížděj si jak chceš.Nic du vběhat tu fujtajbl zdravou soju brr
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:47
- Nahlásit
danajasa
Já jsem byla ochotna akceptovat právě to že budu muset hodně cestovat, ale v případě že mi zaměstnavatel vyjde vstříc v něčem co jsem potřebovala, že mi už teď dají novou smlouvu, ale odkládají rozhodnutí na poslední den. Těžko se jim hledají lidi, sama jsem jim dohodila bývalého kolegu který teď dělá se mnou a je šikovný. Bohužel nevyšli vstříc, já jim taky nevyjdu vstříc a budou muset hledat, školit a utrácet na nových lidech.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:56
- Nahlásit
jsem si dnesek docetla, padla na to cela moje pauza, takze zase musim bezet makat
ale dovedela jsem se, ze se mnou Gerdicka pocita s mikinou ve velikosti L damska - dekuji a chci, text jakykolif
maturitu skusim po vecerech, ted nemam cas, jen jsem koukla na par otazek a neprijde mi to tak straaaasne tezky
je ted ta maturita tezsi nebo lehci nez byvala drive? A funguje to tak, ze si kdokolif muze udelat maturitni zkousku z nejakeho predmetu? Tra moje holka z cestiny? Ciste teoreticky myslim. Pac kdyby fakt chtela jit studovat vejsku do Cech a nemela maturitu z cestiny, musi do programu pro cizince, ktery je samo daleko drazsi a mit cestinu na vejsce jako cizi jazyk, cos je pro ni taky zbytecnej voprus, dys cesky normalne umi.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:57
- Nahlásit
Mucholabka
No,ale zas jim daj menší nástupní plat tak se jim to asik vyplatí.Nevím se v tom neorientuju zas aš tak. Boože to zas bude v áleji nablito(asik sojově)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 16:11
- Nahlásit
Vytřela jsem celej barák, utřela prach, zalila kytky, vyvěsila vypraný prádlo a měla bych se vrhnout na koupání psů, ale moc se mi do toho nechce.
U nás v lese jsou možná fakt prasata, ptž Goša s Axou si lehly do bahna co smrdělo jak prasečí hnůj, nahnala jse je pak do řeky, aby to spláchly, ale jsem ráda, že bydlí venku , poněvač ten puch bude asi dost dlouho nesmyvatelnej.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 16:36
- Nahlásit
Tak sem právě vyprovodila Bajšenky, zabili nám korinku krásně, i jí celou okrvili, Bajše na ní vypadl asi zup, Korina je krvavá, i Buf je krvavej. Oni teda nakonec Buf s Korinou zabili Bajšu, až byla celá mrtvá. Krásná práce.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 16:49
- Nahlásit
Gerda
Pani a řekla byste mi, jak to vypadá tam, kde béme na Miku? Jako essi venku nebo v knajpě nebo v nějaký klubovně...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 16:50
- Nahlásit
jbat
je to cvičák, takže venku na lavičce, nebo uvnitř v klubovně, tam ale psové nesmějijou, ti budou v odkládačkách.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 16:52
- Nahlásit
Gerda
budou v odkládačkách.
v čem?? nemám.
ty jo tak asi nepudu teda...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 16:55
- Nahlásit
jbat
v kotečkách, který tam stojej, to si nenosíš s sebou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:02
- Nahlásit
už jsem tady jen já a uklízečka a vlastně kolegyně v jednom, dělá se mnou a ještě tady i uklízí. Už je tady klid a já můžu zase být na netu
práce žádná, prostě pohodička
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:03
- Nahlásit
Gerda
se tam všichni vejdou?
no to je fuk, tak uvidím, ale mikču chci i kdybych nešla, esi neva.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:07
- Nahlásit
info od mamky, malá doma prý řádí jak živel
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:11
- Nahlásit
Gerda
co to jsou za mikče? Bundy náhodou nejsou???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:27
- Nahlásit
jbat
se tam všichni vejdou?
každej do svý, jen mařka bydlí občas s někym, abych jí zkazila den.
Monty
co to jsou za mikče? Bundy náhodou nejsou???
jsou to mikiny na mikuldu, žumpí mikiny, bundy nejsou, začínaj se dělat vesty, teď někdy v listopádě jdu ke švadle kouknout na střihy a matroš a porovnat ceny.
Bundy bychom ale možná mohli udělat podle toho, jak bude zájem, třeba na nějaký jaro.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:29
- Nahlásit
Gerda
aha já myslela na zimu, bych nějakou zimní venčící potřebovala, mikča je krásná, ale už se blíží vánoce, tak musím šetřit
bude třeba možnost i později ji objednat, třeba po Novém roce?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:31
- Nahlásit
Goša dneska venku blbě šlápla ječela jak protržená a nemohla šlápnout na nohu, než mě zachvátila panika, jak ji odnesu nebo tak, tak se pomalu s kulháním rozešla a po asi 10 meterech už chodila normálně.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:37
- Nahlásit
Gerda
slecno gerdo, vz jste na fb?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:38
- Nahlásit
Monty
bude třeba možnost i později ji objednat, třeba po Novém roce?
nene, to už ne, to je jen jednorázová akce, sběratelská edice.
argosek
ano, již jsme všichni na FB, i mamka. Jak u vás? Sem vám nechtěla psát, jakože se ozvete sám, kdyby něco, tak už něco? Lepší?
|