| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:27
- Nahlásit
Gerda
s rusákem
Ty, jako s Rusákama si nezačínejte. Jsou to mafoši!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:28 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Vlčáčková
Mě je divný, proč to po něm chtějí?
Páč to není žádná brigáda, ale normoš podnikání jako "činnost nezávislých finančních, podnikatelských a ještě jakýchsi poradců". To, že je to brigáda mu akorát někdo nakukal a ta Davídkovic neonka je taková trupka, že si to vůbec nedá vysvětlit
davidkova renata
Nebude žádný brigádník, bude normoš OSVČ a jako na takového na něho bude pohlíženo, furt vám to oběma říkám
Edit: Taky bude muset složit zkoušky PPZ u České národní banky, bez toho nesmí vůbec dělat. Zas až bůhvíjaký leháro ty zkoušky nejsou, sem před nima musela dokonce i otevřít skripta
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:38
- Nahlásit
Hele když na Mikuldu nebude žádnej závot, měla by tam být kadibudka, ne? A co tam napíšeme? navrhuju:
Žumpa mítynk 2010, Mikulda 28/10, Jílové intravilán
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:39
- Nahlásit
to je dobrý
http://www.videacesky.cz/skece/mark-gungor-pribeh- dvou-mozku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:42 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
sme doma z prochajdy, nepotkali sme psa, myslifce jen 2 maldé muže, kterí měli divný věci a chodili po lese-brali vzorky ze spodních vot, neroznášeli ani nepokládali nigde jet, sem se pro jistotu zeptala.
Gerda
Kyra je v pohodě, je na některý lidi ne, ptž se jí nelíbjej, ale to asi každej pes, gdo k nám přijde na dvůr, tak se jí nelíbí nigdo, to nepustí nikoho dovnitř, ale gdyš uš si vevnitř mnou uvedená tak je f pohodě a venku je naprosto f pohodě, ptž tam nemá co hlídat, jen mě a to dělá na povel
Lucynka s tim číslem
tak neva příště no, ale essi máš cestu tak se mužeš stavit i bes hřebenu
all
udělala jsem krásnou fotku Goši a Axy až dojdu z knihovny tak je pošlu nemethovy5
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:43
- Nahlásit
Biluška
Aha. Tak to potom jo. Tím je to jasný. Nejen, že bude OSVČ, ale ještě ho budou "šéfové" buzerovat a nutit do nečeho, do čeho on nebude chtít.
U jaké společnosti bude?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:52
- Nahlásit
Biluška
mluvilas s Neonkou? co říkal?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:55
- Nahlásit
Vlčáčková
hele je to u OVB ,včera tu byla plamenná diskuze,biluška s nim večer i mluvila bo je to celý tak jako doleva.Todle s tim ŽV je jen další kapka
Biluška
složit zkoušky PPZ u České národní banky
uš prej má votásky ..ale dobré,myslim,že krapet prozřel bo už se mu to tak růžový nezdá,si přectaf,že ss těma klientama je to trošku jinak ,myslim,že tam dneska ani nepude..doufám
každopádně díky moc biluši,jébatovi a vlčáčkový,moc ste mi pomohly,neonka to tu četla co ste psaly a asi použila mozek ..ale tutový to eště neni,řeknu večír.
du ven a dřít nepyšte!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:56
- Nahlásit
Gerda
Jílové intravilán
hlasuju pro ,ale máš tam gramatyckou chypku!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:58
- Nahlásit
Vlčáčková
Kdybych tohle udělala s mojí vzteklicí Bekynkou, tak jak je nemocná a méně pohyblivá, by to ze sebe strhala tak za 3 sekundy
to bude tim,že nemáš psa modelku..to nemůže dělat gdegdo..se voptej rosákojc,hele něco pro Tebe.-)))
ta je z obran )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:00
- Nahlásit
davidkova renata
na FB sem dala další )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
okamihně si mě přidejte na FB!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:04
- Nahlásit
Gerda
a na tu Mikuldu - tam se nebé teda soutěžit. tak co mám přinýst?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:05
- Nahlásit
davidkova renata
Já tam byla taky! No a nebylo to nic pro mě. Prostě mi tenhle způsob jednání s lidmi nejde, nebaví mě, otravuje a cítím se trapně.
Hlavně to tahání kontaktů na další lidi mi byla proti srsti.
Takže ŽL na to mám taky, ale nedělám to.
Neměla jsem na to navíc ani čas. Byl to takový úlet, zblbnutí.
Znám ale finančního poradce, který žádné kontakty po nikom nechce, žije z toho, že spokojení zákazníci mu dohazují další a navázal se na pár podniků, kterým dělal připojištění pracovníků (důchodové apod. věci). Ten se má dobře, peněz má hodně, cestuje si po světě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
jbat
jídlo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:08
- Nahlásit
davidkova renata
Chodí Nána na v těchto úborech i na obrany?
Včera jsem tu psala, že Vlčáček ze 6 a něco málo kg při příchodu včera vážil 13 kg (už po částečném zhubnutí)! Takže bude redukční dieta. Dneska jsme například asi 3 hodiny chodili venku. Navíc jsme potkali malinkatou pinčku ťapinku a Vlčáček se jí vůbec nepokusil kousnout do nosu!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:09
- Nahlásit
Gerda
jídlo.
ok.
jak to tam vypadá? kde to budem vlastně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:09
- Nahlásit
jbat
Mluvila. Je celý děsně zapálený pro věc. Nakecali mu, že nebude "otravovat" žádné lidi, že bude sedět v kanclíku, houpat nohama a ČEKAT AŽ ZA NÍM TI KLIENTI PŘIJDOU.Že mají síť trvalých klientů co jsou tůze spokojení a proto je opakovaně vyhledávají. Což mě teda celkem rozesmál . Páč tohle mi kdysi slibovali taky, o dva týdny později jsem dostala zdrba, že nemám produkci a další večer jsem už hezky seděla nad tel. seznamem a prudila úpa cizí lidi, aby si se mnou dali schůzku . Trochu to s ním otřáslo, doufám, že pochopil Každopádně jsem mu natloukla do hlavy jak je to s konkurenční doložkou a stornem smluv a že si na to musí dávat bacha. Snad poslechne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:13
- Nahlásit
Biluška
ČEKAT AŽ ZA NÍM TI KLIENTI PŘIJDOU
hmmm, tak tam jdu taky ty vole... hnet jako...
a černej mercedes byl?
konkurenční doložkou a stornem smluv
nejhezčí část mandátní smlouvy. normální čék absloutně nepochopí, kolik, kdy a za co bé platit.
a to si myslím že od dop, kdy to dělal ex, se to ještě víc vychytalo a bude tam těch prasáren ještě viac.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:20
- Nahlásit
jbat
a černej mercedes byl?
Jsem se nestihla zeptat Ale byl kámoš, co chodí dvakrát týdně na tři hodiny sedět do toho kanclu a vyseděl si patnáct táců Asi se do toho dám taky, ty tři hodiny času eště vyškrábnu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:23
- Nahlásit
Gerda
měla by tam být kadibudka, ne? A co tam napíšeme? navrhuju: Žumpa mítynk 2010, Mikulda 28/10, Jílové intravilán
jooooooooo, kadibudka jakože pokec a ten nápis je dobrej!!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:27
- Nahlásit
Vlčáčková
Hihi, mi Agina taky přibrala, z 19 na 26, teď už 26,3-taky to už je moc, trochu zredukujeme.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:28
- Nahlásit
Mucholabka
Ty tři desetiny kilogramu musí dolů!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:33
- Nahlásit
Biluška
Ale byl kámoš, co chodí dvakrát týdně na tři hodiny sedět do toho kanclu a vyseděl si patnáct táců
to je nutný, takovej kámoš, to je jasný.
ty vole bych ho flákla a byl by klit.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:34
- Nahlásit
Vlčáčková
:-D
kámoška říkala že je zlá protože je tlustá. Že to ženské nemají rády.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:36
- Nahlásit
Mucholabka
kámoška říkala že je zlá protože je tlustá. Že to ženské nemají rády.
to je ale pravda!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:43
- Nahlásit
Mucholabka
Chacha. Že by to platilo i na Vlčáčka? Zahájili jsme redukci váhy a dneska už se nesnažil ani jedné feně venku ukousnout čenich.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:47
- Nahlásit
Hm, tak jsem se pokusila šéfovou nahnat do kouta, ale nezabralo. No tak má smůlu a smlouvu na další půl rok nepodepíšu, pro mě je za 14 dní pozdě. Buď teď nebo nikdy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:48
- Nahlásit
Teď mi psala Verča, co teď má Hildu, že už s ní složila canisky a chodí terapeutit. Je úžasná! Obě. Teda všichni.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:50
- Nahlásit
Kdo z Vás by odmaturoval? http://zpravy.idnes.cz/zvladli-byste-statni-maturi tu-vyplnte-si-testy-a-srovnejte-se-spravnym-reseni m-gpk-/studium.asp?c=A101102_193947_studium_bar
Já určitě ne, mě dala zabrat i ta klasická...
|