| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:16
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
hodiny jsou placatý
pani evidentně ste eště neviděla nový brněnský orloj
Atusch
toš předběžně příští středu kolem poledního, eště vymyslíme, co kde kdy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:16
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
by mě zajímalo, jak poznáte, že se točí podle hodin, když hodiny jsou placatý????????
po směru hodinovejch ruk přece...jasně vidíte, kerym směrem se točí, ne? Jenom neurčim, jesi je to vlevo nebo vpravo....
Víkent má bejt prej moc pěknej, tak nevim, jesi s váma nepudu bez Mařeny, pučila bych si jinýho, zdravýho psa, možná Rozárku.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:21
- Nahlásit
Gerda
ti kdyžtak půjčím Rusáka, i když to je asi blbost neb on se chce mazlit s lidma, nechávat se drba a ze psů zvrací dvakrát tolik co Mařka s Pikslou, neb má pocit že je fón a že se přece nebude zahazovat s psékama
Baysha
tak ok, předběžně středa a ještě se dohodnem.
jinak ta holčina se mi točí za pravou nohou, ale když se nesoustředím na ní, ale na text do kterýho se začtu a pak se na ní jedním očkem mrknu tak jde na druhou stranu Je divná...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:23
- Nahlásit
Gerda
Pani, ta dorota se točí kolem dokola a hodiny nahoru nebo dolu, tak furt nevim ))) ale to je fuk )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:24
- Nahlásit
Atusch
OK, bezva, půjdem v sobotu bránit a já si pučim tvýho rusáka, eště nikdy sem neměla velkýho psa, kor takovýhleho, na Rózu prdim. Ale řekněte mu, ať aspoň chvíli přectírá, že mě poslouchá, pak budu mít pěknej den.
mamko, v sobotu du bránit s rusákem, řekni to zlatovlásce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:25
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ta dorota se točí kolem dokola a hodiny nahoru nebo dolu
jak to, hodiny se točí buď po směru ruček a dorota taky, buď po směru, nebo v protisměru...koukej na tu nohu, jako kdyby to byla velká ručka vot hodin. Ale už ti rozumim, v čem vidíš problém, jenže ten já tam nevidim, vidim hlavní problém f tom, že neurčim vpravo a vlevo.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:27
- Nahlásit
Gerda
klidně ho s sebou vezmu, jen na něj bez ohledy, poslouchat tě za kus žvance bude a když ho budeš mazlit tak s tebou i odejde. S kousaním nevím, to leda tak na hadr nebo do živého bo on do držky rukáv neveme je pro něj hnusně tvrdej, mamka mi ho děsivě rozmazlila...
Jinak dneska jedu s Jirkou kousat, neb chce bránit a nemá rukáv když ho dal ke mně, a prý jestli může vzít čubinku tak už jí má asi doma, jsem děsně zvědavá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:46
- Nahlásit
Atusch
jen na něj bez ohledy, poslouchat tě za kus žvance bude a když ho budeš mazlit tak s tebou i odejde.
Takže Mařena je vlastně taky rusák...taky nechce kousat do rukávu...to sou mi ale věci )) Včera sem jí vyplnila údaje do výkonnostní knížky, měla sem do plemene napsat rusák. Neboj, jídlo mám vždy, nároky na psa žádný, vemu kartáč a učešu ho, češu psy děsně ráda, mařena to milákuje, jak řeknu kartáč, začne kvičet.
Čubinu nafoť, bude se taky mydlit s Buůchem! Super, spousta policejních štěňátek, jupí!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:53
- Nahlásit
Gerda
ježíš ty jseš blázen? Fakt ráda češeš? Já to uplně nesnáším takže rusák je chudák každé jaro ostříhán do hola, pod výmluvou že mu tak je líp, mě k česání takovýho zvířete nic nedonutí, ten NO jde, to se vezme hráběma a pohoda, ale česat víc jak hodinu takovou obludu to fakt nezvládám.
No když se ti bude chtít ho tročku česat nebudu ti absolutně bránit, klidně ti za to budu nosit játrový pamlsky co chvíli. Ale teď do soboty nestihnu sehnat játra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:55
- Nahlásit
Atusch
Já to uplně nesnáším
no mám to stejně ,mít plemeno co se musí česat,za chvíli mi ho vodeberou ))))
hele tak f sobotu na 10 píše zlatovláska ted...esi to čte bajko at se vyjádří!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:57
- Nahlásit
davidkova renata
my teda určitě můžem, dneska s ním taky jdem kousat, psala jsem tu že už má asi čubinku. Zkusím ji nafotit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:00
- Nahlásit
Atusch
Fakt ráda češeš?
no fakt )) proto chci do budoucna dlouhovlasatou golyji Ale ty se stejnak moc česat nedaj, prostě něco, co si můžu počesat, ale nemusim to zas dělat ouplně furt. Vemu hrábě, kartáček a mamka veme termíka. Jo a vypadá to, že i ty tvý kilový požadavky se objednaj z pošváře, do budoucna budeme pošváře vozit s lagunou z kunratic, už sme se dohodli. A tam se to dá brát po kilovkách normálně.
davidkova renata
vem v sobotu termínka. Budu česat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Atusch
že už má asi čubinku
má.. mi píše..je nadšenej,konečně prej normální pes bo po cca 10 minutách chtěla voprat Terku co jí dovezla ))) taky si libuje,že narozdíl vod buřta může celkem f klidu cestovat mhd ..teda pokud nenastoupí vysokej chlap nebo něgdo s kufrem myslim,že mám se zlatovláskou hodně společnýho ))))
gerda
musíš mi termýka ale připomenout..su uš stará.-((((
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:02
- Nahlásit
Řikám furt neberte to.
http://www.novinky.cz/krimi/215789-zkoureny-mladik -ve-fabii-bez-ridicaku-vyletl-ze-silnice-a-smetl-1 2lete-divky.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:02
- Nahlásit
Gerda
budeme pošváře vozit s lagunou z kunratic, už sme se dohodli. A tam se to dá brát po kilovkách normálně.
fakt??? jaxte na to přišli?? to by bylo super!! f kunraticích sme uš byly ne? jaxme jely k rosajdě..?
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
davidkova renata
mě psal jestli ji muze vzit s sebou ze nesmrdi, nelina a muze jet pod sedackou vpredu, napsala jsem mu ze neni problem kdyz mi nesezere psa, a on ze je to 9 mesicni mimi. No nevim Burt byl taky 10 mesicni mimi kdyz ho privezl. A jestli me bude chtít dalsi pes sezrat a po roce to bude mamlas tak to si to fakt dela Jirka naschval.
Gerda
tak klidně přiberme játra a já budu péct. Jinak kartáče když nezapomenu vzemu, ale počítej, že opravdu je dost zadredovanej a nepěknej, však jsi ho viděla.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ta dorota se točí kolem dokola a hodiny nahoru nebo dolu, tak furt nevim
si ty hodiny asi pološte né ... třá na zem
jinak mám poznatek stran votáčecí doroty ... mám dva vobrásky nad sebou (jeden ten velkej a druhej jako náhled na listu prohlížeče) a na každym se ta pinda točí jinam
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:14
- Nahlásit
děcka já tu svini nevotočim a nevotočim!
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:17
- Nahlásit
hmm, tak já mám jeden obrázek a točí jen doprava
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:18
- Nahlásit
Gerda
essi fatk ráda češeš, klído ti příště nechám sindu a kyru-po 3 hodinách kdy budeš stále vyčesávat podsadu, tě to bavit přestane
davidkova renata
děcka já tu svini nevotočim a nevotočim!
já taky ne
all
venku je 20stupňů tepla 2 listopadu!!! jdu se saní ven
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:20
- Nahlásit
kejtlin
venku je 20stupňů tepla 2 listopadu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
URL
zkus otevřít tento odkaz, a nech si tu slecnu tak abys na ní viděla a začni číst text pod tíma soustřed se na něj, a pak se periferne mrkni na tu babu... mela by se otocit na druhou stranu. Me se takhle otoci hned sice na chvili a jak se na ni zamerim znova tak se toci zas jen za pravou nohou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:21
- Nahlásit
davidkova renata
jo a oprava 3 listopadu už je dneska a jdu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:21
- Nahlásit
kejtlin
essi fatk ráda češeš, klído ti příště nechám sindu a kyru
ne ne ne!! Prvně rusáka, na tom ji to přestane bavit a pak může k tobě.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:22
- Nahlásit
kejtlin
venku je 20stupňů tepla 2 listopadu!!!
NEŠTVI!!! tady je tak max 10 a to sem ještě hodně voptimistická!! (jo a je 3. )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:26
- Nahlásit
Atusch
co to je ??? zááááázrak!!!!! se točí hned tam a hned tam!!!! ale tady na diskuzi mi to nešlo!!!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:27
- Nahlásit
na vodkazu se točí na druhou stranu než tady - vona si dělá co chce!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:30
- Nahlásit
davidkova renata
hele nevim cim to je vysvetloval mi to tehdy Zdenek, ze to je tim, ze pri soustredeni na cteni pouzivam druhou stranu mozku a ta kdyz je aktivni tak se proste toci naopak. asi fakt zazrak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Atusch
uš mi to de i tady!!chce to nečumět na ní,ale pod ní jaks psala
P.s zdeněk neměl pravdu,nemám aktivní ani jednu sféru ))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
fakt??? jaxte na to přišli?? to by bylo super!!
no ona to sem lagunečka nebohá psala už dávno, teď mi to připomněla v mejlu, ceny sou stejný jako na netu, snad třeba o korunku max jinak, dá se tam nabrat pro naše účely jen menší množství. A ano, kunratice sou kousek od nás, jeli sme krs ně za adidaskou.
Atusch
počítej, že opravdu je dost zadredovanej
hlavně když mě nekousne, já se psů bojim. Ale jako fakt, to nekecam, voni to pak poznaj a kousnou mě.
|