| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:25
- Nahlásit
danajasa
Koukám na čt2 maj tam v ůtulku osla a ZEBRU nechcete něgdo
Jo cíííííííí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:26
- Nahlásit
Biluška
Jo cíííííííí
no já to tušila ))))
du se rači svalyt nebo eště povezem oslíka do oryjentu autem )))
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčkovánevim,co to je,nechci tu spekulovat,ale myslim na nejhorsi!nasla jsem hajanoj na lokti,primo na tom vystupku nakej utvar jako kvetak velikosti fazole,jak s tim pohnu,tak to na te kosti skripe a ke vsemu se mu tam zacina delat doura!kejtlinja to cetla,hele artrozu mit muze to nerikam,v jeho veku normos vec,ale to druhy co ma gosa,to nemuze mit prece skoro v jedenacti letech.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
tak si jí aspoň chytím za obojek nebo dám na vodítko. Ale co se psem, který neposlouchá a je na volno bez náhubku?
Si ještě neměla zlomený nos a otřes mozku od psa co se do tebe pustil košíkem, že?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:28
- Nahlásit
kejtlinnehlede na to,ze nikdy na lokty,nebo na kycle vubec nepajdal,nehlede na to,ze lital a behal daleko vic nez amin a prochazkoval tra ctyri hodky,skoro kazdej den,tak to uz bych si musela neceho vsimnout prece?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:29
- Nahlásit
Biluška
Zebry sou prej extra bubé kopytnatci,ale nejblbší sou prej tučnáci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:30
- Nahlásit
nemethova5
jo ty myslíš osteochondrózu, to nevim jestli to může mít.
Hajan je klidnej, třeba na tu nohu ho nebude třeba uspávat, nebo udělá třá jen sono.
Panebože to je smrad Lily se Sisou a Tessou prděj, ale je to síla
To mam za to, že sem je dneska tejrala skoro 2 hod. pohybem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
no já to tušila))))
du se rači svalyt nebo eště povezem oslíka do oryjentu autem))
Příští pondělí mám narosky. Opravdický. Taktně jsem Mášenkovi naznačila, že u Průšů maj kůzlátka takových pidimidizakrslých koziček a to kůzlátko je asi tak velký jako moje šelmyje Je děsně boží Nebo, že gdyby byl úplně děsně moc proti malému kůzlátkovi tak že by se mi moc líbil chamelejon jako má Darinka. Jenomže dneska mi Darinka řekla, že chamelejon vůbec nemění barvičky jako to ukazujou v televizi To mě jako dost nakrklo páč jsem se těšila jak ho schválně budu dávat ke svýmu županu a on pak bude červenej s bílýma hvězdičkama a tak . Nebo do koupelny bysem ho mohla dát, to by se chudák asi zbláznil . Jenže oni jsou prej jenom zelenožlutý a jiný odstíny nemění
Večer Mášenkovi vysvětlím, že chamelejona uš nechci a že má sjet pro zebru do útulku . Gde ji vlastně mají?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:35
- Nahlásit
nemethova5
ty z fóry co znají Gošu naživo by nikdy neřekli, že má přední naprosto v háji, lítá jako magor, skáče mi nad hlavu, nemá problém, jo dneska špatně šlápla a řvala nechtěla se postavit na nohu, pak se rozešla, během 10ti metrů šla bez kulhání, kdyby se mi nezdálo to občasné skoro neviditelný zakulhání, tak bych ji nerentgenovala a na nic by se nepřišlo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:38
- Nahlásit
Biluška
Neměla.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:39
- Nahlásit
V tom zkurveném paneláku si člověk ani ramštajny nemůže dát toršinku nahlas na depku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:40
- Nahlásit
kejtlinjo je klidnej,uspavat nemusi,no nebudu fakt delat zavery,jsem zvedava,co mi rekne vet.no muzu ti rict,kdyz si usere hajan tak zdrham,horsi jak cyklon B
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:40
- Nahlásit
Mucholabka
máš depku, proč?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:41
- Nahlásit
Vlčáčkováhm,tak to bud rada,ja mela krasne zamrizkovany oko a pak krasne zfialovelo!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:44
- Nahlásit
nemethova5
na úterek držim palce, ale fakt myslim, že to nebude nic vážnýho, malý psi dyš prděj tak kolikrát sem přesvědčená, že je někde hovno a neni
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:44
- Nahlásit
nemethova5
Strašně nutně potřebuju plot!!! Fakt nutně. Jsem bez něj a kolem chodí debilové s nevychovanými nebo agresivními psy.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:47
- Nahlásit
Mucholabka
Berte ohledy na sousedy,my třeba máme rodinej dvěstěletej hrad s metrovýma zdma a ůpa hluchý děděk si deně pouští dechovku tak že na televizi velké televizi už nejde přidat další čárku,skáčou mi hrnky na poličce sráží se mi mlíko a chce se mi křičet což ale můžu akorát je mi to prd platný,zlatý letiště zlatý stíhačky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:49
- Nahlásit
Vlčáčkováhele,ja bych ho tu taky potrebovala velice nutne,bo ma sichtu ten vypatlany ozraly pomrd!!!!!si clovek fakt nevybere!
kejtlinno sem fakt napnuta jak guma vod trencli!
jj,to se mi taky kolikrat stalo,jak by tam nekdo nekam do rohu primo nasr.l!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:51
- Nahlásit
nemethova5
No, to je taky výborný.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:53
- Nahlásit
danajasa
sousedi mají fifinku která je venku deset minut denně, a furt reve ako kokot, seru na nich.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:56
- Nahlásit
Vlčáčkováze jo,sef na nej jen udelal ty,ty,ty a tim to haslo,jsem rikala,ze to nebude mit zadnou vahu!pockam si jeste na ten magistrat!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:56
- Nahlásit
Hají buci. Večerka.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:02
- Nahlásit
Biluška
etě ne, až ve 21.30
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:08
- Nahlásit
Mě to furt padá dneska du spadnout taky aj s toupos..sítí brou fšem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:08
- Nahlásit
makrel
Fčil.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:09
- Nahlásit
Mucholabka
sousedi mají 2 čokly jsou půl dne venku a půl dne řvou bez přestání třeba hodinu, pak maj přestávku, napijou se vody a zase řvou, ovšem pochopitelně, že notorický stěžovatel si myslí, že jsou to moji psi
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:10
- Nahlásit
nemethova5
To toho teda udělali. Asi chtějí mít opravdovej průser.
Všichni:
před časem jsem upozorňovala na štěně rotvíka ve Slezských Pavlovicích a je odtud pryč. Nevíte někdo, kdo si ho vzal?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:14
- Nahlásit
kejtlin
no jo...asi jim řeknu že za ticku jim dát návod co s tím...
Dnes jsem došla k závěru že chlapi jsou všichni jenom na šukání...asi brzo v mých letech, co? Od dvou byla nabídka na šukačku a obou si moc vážím jako dlouholetých přátel a rádců-i když každý v něčem jiném, je fakt že u jednoho ani můj starý nevěřil že jsme spolu nic neměli...asi nějaké fluidum nebo co že jsou dneska všeci nadržení.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:16
- Nahlásit
Mucholabka
jo dneska asi je něco ve vzduchu, taky jsem to cítila na těch co jsme potkala
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 21:20
- Nahlásit