Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5598 . 5599 . 5600 . 5601 . 5602 . 5603 . 5604 . 5605 . 5606 . 5607 . 5608 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:03
- Nahlásit

kejtlin
že ten forte je zbytečnej, mám
tak zkusím ten plus ten je i docela levnej nééééé????
danajasa
To je moje debilita,že sem to po něm si nezkontrolovala a počítala sem z něčím co bylo původně jinak.
no a nemůžeš zavolat šéfovi a sypat si popel na hlavu abys nečekala až do večera????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:04
- Nahlásit

Gerda

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:38
- Nahlásit

Alexa
kejtlin
Že se Vám do toho pletu, nedávno zrovna o hyalgelu diskutovali, a že hyalgel plus a hyalgel stojí skoro stejně akorát H. plus má 500mg chondroitinu a H. jen 190mg chondroitinu v 15ml.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:50
- Nahlásit

Atusch
, a že hyalgel plus a hyalgel stojí skoro stejně akorát H. plus má 500mg chondroitinu a H. jen 190mg chondroitinu v 15ml.
no voni maj právě 3 forte, plus a obyč. Ten obyč je za 149, plus za 179 a forte za 279,- tak jsem usoudila že půjdu zlatou střední cestou a koupim ten plus.
Vidělas fotku jak ti bílá veverka zakusuje čokla?????

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:50
- Nahlásit

Alexa
no a nemůžeš zavolat šéfovi a sypat si popel na hlavu abys nečekala až do večera????
No už mi volali a navyjádřili se co jako.Každopádně brácha si myslí že to bylo zkoněno ůmyslně,by mohl tam nastoupit něčí známej,ovšem teta naopak tvrdí,že za jedno A se pokutuje nikoli padákuje,no sem svobodmá bezdětná těch42na h mi daj i jinde akorá sem chodím docela ráda,páč me to baví,tak nějak to dopadne akrát já si to moc beru sem zodpovědnej vůl.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:54
- Nahlásit

danajasa
že za jedno A se pokutuje nikoli padákuje,
no to záleží na šéfovi, i za 1 a ti může dát padáka, ale nemusí. No uvidíš no a co ti teda řekli když volali jako že máš jít do práce nebo jak???? abys nečekala doma místo abys šla do práce

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:59
- Nahlásit

Alexa
Du do práce tak tipuju litr dolu a nějak to dopadne.Akort je mi z toho blbě no a možná je mi blbě z něčeho jiného akorát nevím z čeho.

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:00
- Nahlásit

Alexa
jj jasne v tom forte je zase víc toho Hyaluronanu ci jak se to jmenuje.
Mrtvýho Bůcha jsem viděla, a i ta druhá fotka kde má Fanda vyceněný zuby a vyplázlej jazyk je pěkná.
Tadyta:

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:01
- Nahlásit

Děcka, dnes došla výplata, tak sem si šla koupit kalhoty. Vzala sem rači dvoje. Pani mi dávala formulář na slevovou kartičku, abch ho vyplnila, že budu mít slevu, až přijdu přístě. Sem řikala, že doufám, že zas tak brzo to nebude, že nesnášim nakupování a nebudu to muset podstupovat příliš brzy. Byla jakási vyděšená až znechucená, jak kdybych byla exot. Asi se setkává jen s lidmi a slečnami, které nakupují rády.

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:05
- Nahlásit

Gerda
No mě dnes volal můj granulododavate,že je akce puffínsů maxi 15kg za 800kč tak sm vzala tči pytlíky což má pakůn už vánoce aj se silvestrem a já budu na silvestra pít díky tomu asik vodu ze sifonem

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:07
- Nahlásit

Gerda
nic si z toho nedělej já to taky nemám ráda všude je hrozně lidí, oblečení když jdu koupit 3x do roka a to jen pokud je to životně nutné tak je to moc, za to boty u mě nevydržej ty kupuju jednou za 2-3 měsíce průměrně

tak ahoj všichni snad mě zas zítra z brigošky nepošlou domu

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:09
- Nahlásit

Gerda
tvé nadšění naprosto chápu, mě o víkendu přišla informace, že mají v jednom obchodě kde jsem se registrovala veeeliky slevy, no sla jsem tam, a ono tam lidí že nebylo k hnutí a ještě všecky věci škaredý. Navíc když jsem viděla nadšení těch lidí, tak jsem se sebrala šla do obchodu bez slev kde to bylo levnější a bez lidí. Zas mi to na chvíli stačí...

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:10 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

heleťte co sem našla: http://www.nejlepsiceny.cz/granule-pro-psy/_p_10.h tm

danajasa
Akort je mi z toho blbě no a možná je mi blbě z něčeho jiného akorát nevím z čeho.

šiš neblbni když nejde vo život jde o wohno

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:14
- Nahlásit

Alexa
kupuju taky plus
kačeři hotový-alelujá, jeden už je v troubě, jedu pro knedlík a zelí

hancaw
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:16
- Nahlásit

Alexa pokud krmíš granulema tak zkus www.komvet.cz tam je mají zaručeně nejlevnější a dopravu mám zdarma když zaváží obchody v Praze rovnou mi to dovezou- beru od nich Alavis pro koně a mají ho levnější než je na ofiko stránkách Alavisu a granule tam mají taky levnější aspoň tedy Acanu co občas beru já.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:21
- Nahlásit

danajasa
Akky0Aime
Atusch
to slevování je děsný, jedna slečna se se mnou málem tahala o ramínko, sem na ní koukla, že si snad dělá prdel, že je tam věšáků dost, že mi nemusí brát ramínko z ruky, když jasně vidí, že potřebuju nutně velkou velikost. Ani nemňoukla. Jak pošahaní, nesnášim to, mačkají se na tebe, vždy, když je kolem věšáku víc než jedna osoba, se tam nahrnou ostatní jakoby v tuchu, že je tam něco levně. Taky pak jdu raději tam, kde je to bez slev, ale kde nejsou lidi a nešahaj na mě a nevšímaj si mě. No, teď mám gatě, eště bych potřebovala svetr, ale to už asi v tomhle roce nedám, už mi to stačilo.

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:23
- Nahlásit

hancaw
týjo tam mají moc hezký ceny, může tam objednat kdokoliv nebo to máš jako VIP?

hancaw
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:25
- Nahlásit

Gerda paní vy jste můj čék - nenávidím nákupy čehokoliv! a nenávidím ty lidi co nemaj co dělat a tak vymetaj krámy a vopruzujou! taky jsem si byla fčera koupit gatě ale naštěstí jsem šla do Kotvy která je napůl zavřená tak tam nigdo nebyl a já mohla nakupovat f klídku ale zas tam byla protivná prodavačka jsem se jí zeptala jestli nemá mojí velokost v prodloužený dýlce a byl voheň na střeše baba nervní

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:25
- Nahlásit

Gerda
Já jezddím zásadně dopoledne to je celkem klid mín lidu koupěchtivého. Tak držte palec du se stěhovat do roboty poprvní se mi tamvůbec nece

hancaw
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:27
- Nahlásit

Alexa můžeš normoš objednávat nemám žádnou VIP jen když ti to vezou tak jsou malinko nevyzpytatelní - nejradši jezdí dopo a to já jsem v práci ale dá se s nima domluvit a dovezou mi to i tam a hodí do auta

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:27
- Nahlásit

Gerda
jo mluvíš mi z duše, o víkendu jsem právě sháněla svetr, a nevím jestli je to možný, nemám moc ráda zelenou, ale v obchodě měl krásnou barvičku a doma mi už tak pěkný nepřijde, tak to budu muset nějak pořešit, neb si v něm připadám, že mi k němu chyběj kanady a můžu se jít se psem plazit na pole

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:32
- Nahlásit

Atusch
a je zapínací nebo přes hlavu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:38
- Nahlásit

Pražáci, plís, pohybuje se tu někdo přes den na Praze 6? ULice Čínská. Bych tam potřebovala vyzvednout prachy a ZODPOVĚDNĚ JE ODESLAT NA MŮJ ÚČET. Čili chamtivá Gerda ať se vůbec nehlásí

Atusch
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:42
- Nahlásit

Gerda
přes hlavu s výstřihem do V. Fakt má nepěknou barvu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:56
- Nahlásit

Biluška
ty si tak zlá Biluško! )))

Atusch
ááá tak to nic

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 17:07
- Nahlásit

panebože on má bejt asi konec světa, v krámu snad sto lidí, 2 krát vypli proud-kdybych uměla krást tak bych pořídila spoustu věcí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 17:15
- Nahlásit

kdo tady kdysi někdo psal o héře na pečení - tak od zejtřka jí budou mít v penny marketu za 11,90

a domácího matinka,je něchutné prase,se přehrabuje v odpadcích u nás z baráku,a pak ještě za naproti baráků )

danajasa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 17:46
- Nahlásit

kejtlin
kdybych uměla krást tak bych pořídila spoustu věcí
Paní to rychle naučte,páč se vám to po novém roku bude velice převelice hodit.brezen2008
Domácího matinku prosím přivezte k nám na dvorek páč ho potřebuju vyklidit,může si vše odvézt zcela zadarmo(asik stoletý bordel dvě tatrovky)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:02
- Nahlásit

danajasa
bezva,jí to vyřídím

jo a dasty měl venku krásný aport a neřval !!!!
jsem poprosila cizího člověka,jestli bych k němu mohla dojít a vyzkoušet co na to dasty a pán byl ok a dasty tedy šel na prohnutém vodítku a dobrý

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:05
- Nahlásit

hancaw
pokud krmíš granulema tak zkus www.komvet.cz tam je mají zaručeně nejlevnější
nééé ale sháním grancle na závody, ceny dobrý, ale malej sortiment teda v granclích, ale adres ukládám páč tam maj spoustu jinej vjecí

<< 1 ... 5598 . 5599 . 5600 . 5601 . 5602 . 5603 . 5604 . 5605 . 5606 . 5607 . 5608 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání