| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:45
- Nahlásit
Mucholabka
moje kocka co se chodi vencit na ksirkach. Vetsinou ji mam na flexine, ale nekdy v noci, kdyz uz neni psu, ji poustim a ona tape za mnou, ale vcera se nekam zatoulala. Foukal vitr a to ona se boji, tak asi se nekam skovala.
Biluška
dorazil hreben
Alexa
dala jsem ti ty hrebeny spravne? vcera jsem zjistila, ze v tom mam nejake zmatky a misto nejakych elek jsem vzala eska
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
lucYnka XIII
dala jsem ti ty hrebeny spravne?
jasně 3xL 2xM aspoň myslím nekontrolovala jsem to
Biluška
dorazil hreben
hele myslím že už v pondělí psala že dorazil
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:49
- Nahlásit
leyenda
dík moc, šmejdila jsem zatim soukromě a moc toho nevyšmejdila. Tenhle měsíc už snad nebude tak šílenej jak ten minulej tak se snad dostanu i k tomu spojit se s dejavu, na ní mě odkazovala davídkojc.
Proč musim v práci furt pracovat??!! mě to už neebaavíí... je to hrozně blbej zvyk
A dejte pokoj všici furt s tim hlášením tepla, nebo ještě líp nebuďtě křečci a taky mi ho pošlet. Fčera mě to málem vodfouklo z pastvin na pastviny věčný
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:52
- Nahlásit
Alexa
hele myslím že už v pondělí psala že dorazil
super, muselo to tu nekde zapadnout. Ja se vzdycky zeptam a pak to nestiham docitat
jasně 3xL 2xM aspoň myslím nekontrolovala jsem
radsi to skontroluj ja si ted vubec nejsem jista, objednala jsem to nejak divne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jo, už v pondělí. Jsem to tu psala, ale asi to zapadlo jak furt drásají ty grafomanky
Mucholabka
tak budeme řešit proč je hajzl na balkoně
Ti do toho nechci kecat, ale v zimě to bude asi dost nepříjemný . Taky na vás bude vidět, já přitom mám teda radši soukromí, nevím jak ty
Každopádně mi to přijde jako dost divný, moc lidí hajzl na balgóně nemá . Ale včil mě tak napadá, gde budeš venčit psy? Když balkon už je obsazený?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:05
- Nahlásit
jeden kačer hotov, trochu problém ho spařit, ptž je tak velkej, že se nevejde do kýble se vřelou vodou, na pekáč taktak, je tam trochu zkroucenej, bejt o trošku větší, nemá šanci.
Alexa
oni ho mají někde v akci, sem koukala, no já si ho dávám taky a máme ten první, ne ten forte
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:06
- Nahlásit
davidkova renata
vrahůůůůůů
ty jako myslíš, že jsem je zabila já , tak to ne, bohužel na to nejsem, udělal to radek
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:08
- Nahlásit
Biluška
Hajzl máme na balkoně, a dokonce dva.
Ale zato jsou tam nový vokna
Tož doufáme že tento rok moc tuhá zima nebude. Psi budou bydlet ve stodole, v kotcích a ty vrchní budou srát na ty spodní, to už je pořešené.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:11
- Nahlásit
jo a žumpo, dnes má Goša rok
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:13
- Nahlásit
kejtlin
hepy brzdééééééj, tuc tuc tuc
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:29
- Nahlásit
Tak se tu mějte, pádim dom
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:30
- Nahlásit
kejtlin
hele a myslíš že ten forte je teda zbytečnej??? koukala jsem na složení a má tam fšeho víc než ten plus a ten má víc než ten obyč
dnes má Goša rok
šecko nejlepčí
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:33
- Nahlásit
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:35
- Nahlásit
http://kokrice.rajce.idnes.cz/Pohar_Jilove_30.10.1 0/#
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:03
- Nahlásit
Akky0Aime
ahoj,mohla bych si půjčit tu fotku jak je tady nahoře? nevím jak to stáhnout,ale půjčila bych si jí na fejzbůk
jinak dasty dnes trénoval,jde mu všecko až na ten aport,ten mi donese,ale vyflusne,tak mám ještě 13 dní trénování,tak snad
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:03
- Nahlásit
Akky0Aime
co tu děláš dyťs psala až 11.????
vyřiď Blance že fotky jsou naprosto úžasný a moc pěkně je vidět jak to házení na kuželky fšici prožívali ofšem úpa nejvíc je talde fotka:
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
kejtlin
Gošence fšecko néééééj přejem s Nanynkou ))))))))))))))
Akky0Aime
fotky krásný,ale mám reklamaci!!!! Pytlik je vidět na hovno přestože fšicííí slibovali jak ho maj zachycenej,že jo bajková a taky tam vůbec není pan tryks an nakrývá několik hodin a fšude Nánu!! byl velmi legrační..gdo to fotil??????? jakože vim že něgdo jo!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:17
- Nahlásit
ty chcichtíky u kuželek,nemaj chybu ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:22
- Nahlásit
Alexa
ofšem úpa nejvíc je talde fotka:
Nojo, Faraon papá Árese. Holt se vražděj jako ve starověku.
davidkova renata
fšicííí slibovali jak ho maj zachycenej,že jo bajková
No Já ho mám zachcenej furt ve foťáku. Mám totiž od neděle velkej problém. Přijedu dom, vyvenčím veverky, sednu si na chvíli k televizi a nevím, jak se to stane, tak se najednou probudim a je 9 a to se zvládnu z gauče přesunout akorát do postele
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:44
- Nahlásit
brezen2008
jo můžeš
Alexa
no to je tim že jsem dnes přišla na brigádu byla tam hodinu a půl, rozbalovaly sme zboží do toho nám tam dělníci vrtali a sestavovali prodejnu která již měla být hotová, tak nám vedoucí řekla ať jdem domu že to nemá smysl a že nashle zítra ve dvanáct. Tak sem jela domu a tam jsem zjistila že si máma vzala Akky s sebou do práce tak jsem jela sem za nima.
vyřídim
davidkova renata
to se bláně nelíbylo tak to nefotila
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:44
- Nahlásit
Jsem objevila fotky Fandova polobratra po stejným otci. jsoi si dost podobní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:46
- Nahlásit
Gošenkovi fšééééécko nejlééépčíííííí a tady má připravenou malou oslavičku, ročka jedna bláznivá!
a eště prášek, aby nebyla nemocná nikdy:
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:50
- Nahlásit
Zdaréc všem,mám děsný průůůséér ten starej děd nějak pomotal rozpis služeb a já měla včera makat,tak nevím esli mě nevyhodí páč sem tam byla napsaná a nedošla sem tel.doma nejde páč tu néni signál,no je mi ůpa blbě vod žaludku.No max mě vyrazej to zas budou vánoce o chlebu a vodě z pracáku,šíš to sou nervy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:51
- Nahlásit
A tady je Bajkonůrův pravej bratr Belphegor ze Švýcarska
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:53
- Nahlásit
máme po poradě, mám tak jednu promili.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:54
- Nahlásit
danajasa
tak se na dědka vymluf néééé, je to blbý no, tak držím palce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:55
- Nahlásit
Gerda
tak jak mařenka je na tom?
u mě zatím vše ok,i když jsem raději zakoupila sirup a cetebečka i když nic nema,ale aby tady byli
jinak ta fotka,jak tam stojím s elis,je děsivá a mám co dělat se sebou,když hubnou psi,budu hubnout i já ,nebudu večer žrát horký koblihy,ukusovat těsta vod kluků a td..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:56
- Nahlásit
Alexa
To je moje debilita,že sem to po něm si nezkontrolovala a počítala sem z něčím co bylo původně jinak.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:57
- Nahlásit
děkujeme všem gratulantům
čeká mě poslední kačer, doufám, že nezačne lejt
Alexa
myslím, že ten forte je zbytečnej, mám artrózu v kolenou fakt dost a od tý doby, co si dávám s psiskama hyalgel mě kolena nebolí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:02
- Nahlásit
Děcka, viděli ste naše další parádnický ípo? Ta Máňa snad jednou u té nohy vážně bude chodit...by mě kleplo!
|