Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5598 . 5599 . 5600 . 5601 . 5602 . 5603 . 5604 . 5605 . 5606 . 5607 . 5608 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:39
- Nahlásit

nemethova5
vsak me chapes,ne?
naprosto.ale z vlastní zkušenosti řikám,že bych chtěla vědět co to je.U bejvalý čuby sem jí při narkoze kuli něčemu na oku nechala vyndat na liště bulku,histolku sem nechtěla,že jako na co..do půl roku bylo po čubě,nikdo nevěděl co jí vlastně bylo a mě do smrti bude žrát nejistota páč kdybych byla věděla,že je to ten sajrajt,byla bych jí nechala uspat s klidným srdcem,takhle do smrti nebudu vědět zda jsem udělala dobře čuí zda měla ještě nějakou šanci.Taky to s tim vůbec nemuselo souviset,to je jasný,ale už bych to neudělala

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:53
- Nahlásit

nemethova5
už jsem si to našla.
Paní, nebojte, nemyslete hned na to nejhorší!!!!!!!!!!
Naděje umírá poslední, musíte věřit a doufat, že to nic zlého nebude!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:55
- Nahlásit

nemethova5
Prosím tě přestaň hysterčit. Jak měla Heska v zimě ten nádor na noze tak to taky původně vypadalo blbě. Vet hodně váhal essi vůbec operovat. Pak strašil amputací nohy (což nešlo páč na druhé má v háji koleno) a tak podobně. Nakonec operoval s tím, že gdyby to bylo blbý tak to zase zabalí. Bylo to úplně obyčejná tukovka Nechala jsem dělat i histolku, abych měla jistotu a fakt byla Přesto, že při vyšetření vet tvrdil, že to 100% tukovka není, že to asi roste z kosti a tak podobně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:58
- Nahlásit

Biluškano ja zajdu kazdopadne,no roste mu to z kosti a ma to zvenku,jde to videt.
Montydik za podporu
davidkova renatano pujdu,kazdopadne pujdu,jen doufam,ze nebude chtit v nem vrtat jak v hovne!!!!
kejtlinno uspat ho stejne nemuze,bo uz by se neprobral!

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:00
- Nahlásit

nemethova5
oste mu to z kosti a ma to zvenku,jde to videt.
prosimtě jak můžeš vědět že mu to roste z kosti????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:03
- Nahlásit

Alexano ma to primo na tom,jak mu s tim zahybam,tak jako by mu to na te kosti skripalo,fuj takovej divnej zvuk.muze mit pes ostruhy????asi ne,co,to je blbost!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:04
- Nahlásit

davidkova renata
Tak po ranním socializačním úspěchu, odpolední průser. Napsala jsem to do nasranýho oddílu. Uvidím, co to s Vlčákem udělalo.

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:04
- Nahlásit

nemethova5
Pani držím palce a pakůn dokonce všech ŠEST prstů co má na zadních nohách,hlavně nepanikařit.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:05
- Nahlásit

nemethova5
hlavně nic nevzdávej!!!!!!!!!!!!
Vím moc dobře jak ti je, ale zatím nemáš nic potvrzené
kdy půjdeš k vetovi? pak dej hned vědět, jasné?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:06
- Nahlásit

danajasapani nevim nevim,doufam,ze to aspon zabere.
Vlčáčkováuz jsem to cetla,ja myslim,ze nic,ze se otrepe a bude v poho,baba by potrebovala dostat na drzku jak malem vcera ten ridic cernej ode me!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:07
- Nahlásit

Montyaz v utery,je tam primo muj vet!no pokud by to melo byt neco hroznyho,tak to radsi ani vedet nechci.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:07
- Nahlásit

hlavně se snaž dát do pohody ty, snad se nervuješ zbytečně, moc bych si to přála.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:08
- Nahlásit

Montyno budu se snazit,no.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:11
- Nahlásit

nemethova5
počkej, jak mu co skřípe? takový výrůstky skřípající má Goška, ale osteosarkom to není, má to na loktech a že něco vrže a skřípe to je artróza, nevím jestli existuje něco jako artrotický výrůstky, ale myslím, že vet se o něčem takovém zmiňoval

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:11
- Nahlásit

Vlčáčková
odpolední průser
ale prd,zas se nic tak strašnýho nestalo,btw. košík by to moc nepořešil bo dyby Vlčáčka nahrábla pod sebe a masila,bude mít šok stejně.Nic si z toho nedělej,zachovej klid a hlavně vo tom nepřemejšlej a nezabejvej se s tim.Příště prostě proti čoklovi nakroč,klidně razatně a klidně s řevem.málokterej je tak drzej,že by se nedal zastavit,musíš bejt prostě echt nasraná a vodhodlaná ,od srdce,to ti šmejdi poznaj,nemysli.Důležitý je mít vlčáčka na vodítku aby nemoh zdrhat a blokovat čokla než se milostivě těkdo dogestí anebo vyfičí sám.Musíš nabýt jistoty,že zo zmákneš,taky proč ne,hlavně klid,nenervit a nenechat se tim otrávit,vytočit a nepodléhat malomyslnosti!

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:12
- Nahlásit

nemethova5
jj, snaž se, hafi to hned poznají, že ti něco je.
Já mám dnes taky nervy, jak kvůli Sophi tak kvůli Montyho, dalo mi to hodně práce, ale aspoň před nima jsem se snažila být v poho, ikdyž je mi hrozně

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:13
- Nahlásit

Koukám na čt2 maj tam v ůtulku osla a ZEBRU nechcete něgdo

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

nemethova5
No hlavně jí to asi bylo jedno. Sice si pro psa běžela, fakt běžela, a ječela, takže si asi byla vědomá, že něco může udělat, ne? Aspoň to tak působilo. Ale pak ho ani nepotrestala, ani neráčila říct pardon, sdělila mi, že přece nic neudělal, tak co. Tak jsem jí řekla, že kdyby udělal, tak už to nerozchodí.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

nemethova5
v utery,je tam primo muj vet!no pokud by to melo byt neco hroznyho,tak to radsi ani vedet nechci.
di tam a pak se budem bavit dál,todle sou jen spekulace,musíš prostě zjistit vo co go,myslim na vás!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:14
- Nahlásit

danajasa
Koukám na čt2 maj tam v ůtulku osla a ZEBRU nechcete něgdo

já taky koukám

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:15
- Nahlásit

danajasa
ůtulku osla a ZEBRU nechcete něgdo
Biluška?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:15
- Nahlásit

Vlčáčková
Sice si pro psa běžela, fakt běžela, a ječela, takže si asi byla vědomá, že něco může udělat, ne? Aspoň to tak působilo. Ale pak ho ani nepotrestala, ani neráčila říct pardon, sdělila mi, že přece nic neudělal, tak co.
tak na todle přesně se vyser a zvykej si! Lidi sou prostě takoví.to tě nesmí rozhodit,nepitvej se v tom a jedeme dál f přeměně Vlčáčka v mazlíka)))

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:18
- Nahlásit

Vlčáčkováto jsi ji rekla naprosto spravne,musis si zvykat jak pise renca i takovy kravy a kokoti jsou mezi nama,takze asi tak nejak.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
No kdyby ho začala mastit s košíkem, tak si jí aspoň chytím za obojek nebo dám na vodítko. Ale co se psem, který neposlouchá a je na volno bez náhubku?
Já jsem se postavila proti němu a řvala jsem jak tur. Jenže mě prostě oběhl, protože Vlčák nebyl u mě, byl dál. Pes přiletěl odzadu a my ho neviděli, než byl mezi námi. S holkama to proběhlo v klidu, v rychlosti očuchaný, ale s Vlčákem špatný, protože ten začal prudit. Utíkal ke mě, ale byl už po cestě bloknutej, takže mezi mnou a jím byl ten pes. Já nevěděla, kterýho psa bránit dřív. A když už to vypadalo hůř, tak jsem znova zařvala a pes zůstal stát.
Ono taky kdyby ta kráva blbá zavolala už z dálky, že pes nekouše, tak bych taky byla víc v klidu, než když ječí hystericky jenom na psa. Prostě nána pitomá, nekomunikativní. To jak se chovala dál, bylo jen pokračování tý její arogance. Přijde mi, že blbá z té dvojky je ona, né ten pes. To je asi odrostlý štěně a zkouší, rozum by měla mít ona.

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:21
- Nahlásit

kejtlin
To je tag pěkný,konečně negdo normální o žvížátkách

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:23
- Nahlásit

kejtlinhele a muze mit na stari to co ma gosa???nebudem spekulovat,pockam si na utery co mi k tomu rekne.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

nemethova5
přečti si můj příspěvek na předchozí stránce!
danajasa
To je tag pěkný,konečně negdo normální o žvížátkách

jj ale ta bába na začátku mě absolutně rozsekala

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

nemethova5
Co máš se psem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:24
- Nahlásit

Vlčáčková
Přijde mi, že blbá z té dvojky je ona, né ten pes
no tak je to ale dycky)))
hele ti řikám,neřeš co by kdyby,to je k hovnu,tydle situace se prostě stávaj a stávat budou,s tim nic neuděláš.Musíš bejt prostě dycky vo krok napřed a vyčihovat,mít voči i vzadu..někdy se nezadaří,to je mi jasný,nejsi Čak Noris)))),snažit se předcházet takovejm situacím a Vlčáčka míti spíše na vodítku abys ho nemusela nahánět či on tebe.Pouštěj ho na klidnějších místech a hlavně..nehysterči!Přenášíš to na něj,nasraná bejt můžeš,ale v klidu nasraná esi mi rozumíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 20:25
- Nahlásit

nemethova5
kejtlinhele a muze mit na stari to co ma gosa???nebudem spekulovat,pockam si na utery co mi k tomu rekne.

může mít artrózu, Goša má vadu vývinu kloubů a vadu růstu kostí vrozenou

<< 1 ... 5598 . 5599 . 5600 . 5601 . 5602 . 5603 . 5604 . 5605 . 5606 . 5607 . 5608 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání