| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:17
- Nahlásit
Gerda
Budeš ráda, když si dojdeš na záchod a neudusíš se přitom. Prej mejt!!! To si nech do civilizace a v Himalájích s tím nevotravuj.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Na to prej zabírá živočišný uhlí - celá krabička naráz
a to je proč je lepčejší sedět v český kotlině, nemusim se vláčet s vagónem uhlí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:23
- Nahlásit
Jimmi
nemusim se vláčet s vagónem uhlí
No s tím se ti bude v Himalájích vláčet šerpa. Od toho tam je, je v práci. Zatímco tady v český kotlině se ti s tím žádnej chlap vláčet nebude.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:28 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Šiš vy máte teda nápady do Himalájů za šerpou jo? A jačí mlíko no fuj ! Nestačila by vám taková ta šerpa co se rozdává u maturit třá? Chci vidět jak Davítková frčí do Nepálu ta zmrzne jen při pohledu na Everest v TV
Gerda hlavně by se ty etamíny měly brát teda pravidelně jinak to jaxi postrádá smyslu jdete se o vejkendu někam venčit?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:34
- Nahlásit
Vlčáčková
Budeš ráda, když si dojdeš na záchod
no to budu, bo v cizim prostředí se strašně špatně adaptuju, co se vylučování týká, myslim, že bych nešla, a to strašně dlouho, pak by mi to museli vysekávat...ale zas by mi u toho mohli udělat liposukci....
hancaw
hlavně by se ty etamíny měly brát teda pravidelně
tak si koupim zinek? Kámošce na vlasy a nechty strašně dobře zabraly vitamíny pro těhotný, taky sem si je koupila, ale zapomněla sem je brát a při stěhování sem našla celou pikslu prošlejch drahejch vitamínků krs nechty.
jdete se o vejkendu někam venčit?
no já eště Mařku tahat mezi čokly nebudu, přece jen nevim, jestli eště neni nakažlivá, takže Máňa nejde, ale v sobotu mám pučenýho od Atuš rusáka, budeme bránit, tak dojeďte do prokopky a projdem se tam, já bez Mařky na procházky jít nechcu, byla by smutná, že je vopuštěná.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:38
- Nahlásit
Bůch je Áres!
Bajkonůr skoknul a kousnul
Blbá Balunka šla oknem...bo jí vyhodili dveřma
Bůch papal strejdíka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:40
- Nahlásit
ste úplně jeblý, co tak píšete furt??? jsem jen byla na obědě a toto... no toto...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:41
- Nahlásit
Aleks má velké zuby, jako vlkodlak
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:44
- Nahlásit
Gerda tak jo kde to tam je? Prokopák moc neznáju a f kolik? Třeba si Gina taky kousne
ad vitamíny zkus si na ně nastavit budíka v teblefonu mi to aspoň teda pomohlo bo jsem taky sklerotik
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:45
- Nahlásit
hancaw
No a nepojedeš rovnou se mnou? Nenabírám davítkovou, tudíž pojedem přímo...dali bychom si sraz v 9.30 u nemocnice, nebo bych pro tebe dojela k Volze....
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:47
- Nahlásit
Gerda tak to by bylo lukcusní ! Mohla bys prosím k Volze? kuju kuju
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:53
- Nahlásit
Gerda
nebo bych pro tebe dojela k Volze....
a prej že Přišimasy sou daleko )))))
Holky bránící, prosím vás, nebylo by to ode mě moc drzé, kdybych se chtěla přidat k bránění? Jezdila bych s Vládikem, myslim, že by se ani moc nenudil
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:54
- Nahlásit
Včera mi říkala kamarádka, u nich sou vopravdický skvoteři, mají asi 15 psů, původně měli 3, ale jim utíkají a už strhli několik srn, takž myslivci mají povolený odstřel psů, kteří se volně pohybují po lese, kamarádce občas zdrhnou venku v lese psi, takže je venčí na vodítku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:56
- Nahlásit
Kdy je ta Mikulášská?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Tuchám 28.11.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:00
- Nahlásit
Vlčáčková
kejtlin
Jo jo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:03
- Nahlásit
kejtlin
Dík.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:06
- Nahlásit
Gerda
Davítková
Žádostě pro vás mám. Takžekdy se uvidíme? Vemte si fotky a tužku, hned na místě se to vyplní a já vám to tam zase zanesu. Vy si půjdete jen vyzvednout nový doklad.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
hancaw
helejte já nevim esi se budu procházet,sem s tim nepičítala a tak nějak nezávazně slíbila kámošce,že odpolko s ní a jejím novým blízárdem pudu asik ven..blizárt si prý tak nějak dělá co se mu zamane dyš se mu zamane ,ale jistý to neni,su velmi líné..
Vlčáčková
pokud by tam ještě dorazili Tibeťani
já byseem teda prosila esi by moch dorazit Bret Pit pokud uš mu skončilo těch 7 let f tybetu
Gerda
mohla bys mi posla t na mail ty fotky teda?????????????????????????????????????????????? ? tý nohy jako!!
a tydle fotky já právě nenmám co semka dáváš,tak je vypal a vem je f sobotu jo?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:11
- Nahlásit
Davídková se připravuješ na ty Hímaláje jo? Blízardi jsou tam prej furt tak aby tě neodnesli i s šerpou pujdem jenom na chvilu aby to nebylo Mařce líto!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:15
- Nahlásit
hancaw
Blízardi jsou tam prej furt
no ale málokdo je venčí )))))
pujdem jenom na chvilu aby to nebylo Mařce líto!
hele uvidim,podle toho kdy skončíme,neslibuju nikomu nic i dyš jak řiká děda..slibem nezarmoutíš
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
moch dorazit Bret Pit jo tak to je potom jiná, to jsou potom ty vrcholy v základnim táboře úplně jinej levl než s šerpou, začíná se mi ta výprava líbit
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:18
- Nahlásit
bonc plus davidkova renata
Co vidíte na zhýčkaném Američanovi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:19
- Nahlásit
bonc
začíná se mi ta výprava líbit
dyk ti to řikám!! gdo je zvjedavej na nemytý šerpy?! hele vemem si hodně jídla,kafe,nějaký cíga a trošku alkohólu proti tý vejškový nemoci ..dyš ho vypijem uš v základním táboře,nahoru tim pádem stejnak nemůžem ..dobrý to bude ,uvidíš,možná by se n moch stavit i tedlencten Klifheng dyby jako Pit uš nemoch
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:20
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Opakuji, žádosti na řidičák máte u mě. při nejbližší příležitosti mi to vyplníte, podepíšete a dáte fotku. Já to tam zase hodím a vy si už pak vyzvednete jen hotový řidičák.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Co vidíte na zhýčkaném Američanovi?
je mocinky heskej ))) tagže eksteryjér,zbytek je mě osobně úpa fuk
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:22
- Nahlásit
Baico
ooo díky ti!!! jen s fotkou bé problém.. ,skusim tam propašovat fotky nány,třá zrovna tu svarební,budu tvrdit že su tadleta muslimka a ty se taghle normálně fotěj aji na doklady!! nechápu teda na co se vůbec ty fotky tam dávaj bo je vidět akorát tza záclona stejně jako u nány
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:24
- Nahlásit
hele děcka,tomu řikám když berou ))
http://www.novinky.cz/koktejl/215983-pes-ulovil-ve lkeho-lososa-primo-na-zatopene-silnici.html
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:25
- Nahlásit
davidkova renata
jen s fotkou bé problém
Chápu, jí to absolvovala zhruba před hoďkou. Ale dneska ti za 100 Kč uděljí 4 fotky za 10 min. Taky mi nechtěli dát na oupenkárd Bajkonůra ani Fandu.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
je mocinky heskej))) tagže eksteryjér,zbytek je mě osobně úpa fuk paní vy mi berete slova z pusy! Než to stačim napsat tak je to tu. místo cíg balim více chlastu, ať tu zimu v Táboře dáme, jak dojde chlast balíme Klifhengra a Bulla a mažem na jich!
|