| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:30
- Nahlásit
Gerda
Maryje má ňáký divný zvyky - to je ňákej důvod že se to nedá spolknout najednou? Tak to splivne na 2x ne? Nebo to bez kousání pošle rovnou do žaludku gdyby se poblejt měla...teda teda ti městský psi vůbec nemaj základy - eště to paničce nosit!! Na převýchovu!
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:34
- Nahlásit
Gerda
co víc, je to zlý a moc ošklivá věc!
Vlčáčková
elektrárny ať si řešej jak chtěj, mlátí JM děti? - to je to podstatné
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:35
- Nahlásit
Vlčáčková
ti to zase chtějí to se od taťků dá očekávat
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:42
- Nahlásit
ahoj, tad je 17stupňů a bezvětří..prej bydlíme v podhůří, včera mi to řekla prodavačka... . Jak je v Praze? GERDA-Co je s máňovou?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:47
- Nahlásit
radkah
zdravim Pepinu!! je to můj velmi oblíbený pés, četla jsem její příběh když jste si jí vzali z útulku a hrozně jsem se nasmála, no a po zjištění jakej se z ní stal šílenej lovec má mé maximální sympatie!!!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:50
- Nahlásit
bonc
a naživo si jí viděla? jsi asi jedinej člen jejího fanclubu, to bude mít Pepí radost...z tebe si má vzít Davídková a spol. příklad....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:52
- Nahlásit
Gerda
mikinu ci, gdy je mikulášská? už teď v sobotu?
přijedu se ráda podívat, ale čokli asi brát nebudu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:52
- Nahlásit
bonc
to je ňákej důvod že se to nedá spolknout najednou?
todle by fakt nespolkla, bylo to velký jako její pešek na aport )) Normálně by to vdechla, to je jasný, ale jinak má odhad, že co spolknout nejde, přinese, jenom doteď neaportovala, teď to nosí s předsednutim ))
mlátí JM děti? - to je to podstatné
myslim, že mlátí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:53
- Nahlásit
radkah
Co je s máňovou?
má kašel, ten nakažlivej. Asi. teda. Je prostě marodeček ))
Jimmi
nééééééé, mikulda je až 28/11
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:56
- Nahlásit
dobry den lidickove,
jen si tam ten vitr chvilku nechte, mate nadnormalni teploty, ty vam tam prinasi ten vitr, tak budte radi
ja si taky potrebuju vysbirat klacky a vetve a tasky po zahrade, uz se tu neda ani chodit. A konecne jsem chtela dovycistit strechu, ale to zase nejde kvuli tem fsem konim, co musim ted obstaravat.
Vymyslela jsem mejm pezetkum krasny prazdniny, pojedeme do nepalu ucit decka anglicky. Chcete ject s nama? Akorat myslim, ze si s sebou nemuzeme vzit psy. Ale muzem si na to udelat trycka.
Ja porad hlidam, gdy budou mit v Dekatlonu nakou velikou slevu a sem pripravena koupit hromadu bund nebo fliiismykyn, at chcete nebo nechcete. Vloni tam prodavali sustakovy bundy a mykyny za pjet eur!!! Jak se neco takovyho objevi tak rozjizdim geleydapaj.
bonc
nemlat decko, urcite us to mate vot evropsky unyje zakazany. Moje mala holka ma v mobilu na prvnim miste cislo ochrany tyranych deti, sem se ji ptala, proc jako, mi rekla, dyby ste me chteli zmlatit Tak se dystak koukni, essi tvoje decko taky neni taghle jisteny.
jo a mus se vratil z Bali a rek, ze mam pravdu, ze tam bydlet nebudeme
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 09:56
- Nahlásit
Gerda
jako psincovej kašel? Tak to není vod srdce ne. Musíš jí poslat do lázní...V neděli přijede Jiřina s doégama, ta\k doufám, že nesežerou prase...Štěpán už je špatnej na nohy...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:04
- Nahlásit
Gerda
super, do tý doby budu asik vporadku, mám uskřípnutýho nerva na krku a kurevsky to bolí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:05
- Nahlásit
bonc
mlátí JM děti?
To nevím. Ale já bych mlátila je. Mám k nim přes všechnu snahu strašlivou averzi. Bezdůvodnou v podstatě, ale nedá se to ukočírovat.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:06
- Nahlásit
radkah
poslala jsem hlas tvému prasátku
jak vám dupou rajčátka pani?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:07
- Nahlásit
leyenda
Moje mala holka ma v mobilu na prvnim miste cislo ochrany tyranych deti, sem se ji ptala, proc jako, mi rekla, dyby ste me chteli zmlatit
Hned bych jí dala na budku, aby měla proč tam to číslo mít!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:09
- Nahlásit
leyenda
Jak se neco takovyho objevi tak rozjizdim geleydapaj.
Geyendapaj, pani, Geyendapaj )) Máte recht, musíme na nich už začít vydělávat, už je čas, sou načatý
Dnes nám tu svítí slunko, to asi faktp řišlo od vás...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:09
- Nahlásit
Gerda
nechlastaj furt, eště z tebe bude modelka símťa.
myslíš, jo? no tak to budu chlastat, to by mi neva vypadat jako modelka.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:11
- Nahlásit
Jimmi
mám uskřípnutýho nerva na krku a kurevsky to bolí
pani, tak to sem měla dovčera, děte si k dr., napíše vám Veral retard a ten vám pomůže! fakt.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:14
- Nahlásit
Jimmi
díky, já už nerajčátkuju...ale vzpopmínám na ně s láskou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:19
- Nahlásit
jbat
no tak to budu chlastat, to by mi neva vypadat jako modelka.
možná to taky zkusim...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:21
- Nahlásit
Děcka, ste tu někdo kožní lékař? Mám strašný, ale opravdu strašný záděry na rukouch a děsně suchou kůži kol nechtůch. V létě mi na to dochtor dala kortikojdovou mastičku, krásně se mi to zahojilo, i sem ty nechty mohla mít dlouhý a nalakovaný. Teď mám zase úplně oschlé kraje nechtůch, ztrvdlou a záděrovou kůžičku. Přitom si každou noc dělám zábal na ruce, spim v balvněnejch rukavicích s vrstvou masti na prstech. A je to furt děsný, ty prsty mě bolej, svěděj a jak to svědí, ňoumám to, samozřejmě, tudíž ty záděry sou hluboký a zaňoumaný. Takžem i laskavě řekněte, co si na ty ruce mám dát. Mám aji olejovou nechtovou kůru, jenže ta mi teď vůbec nezabírá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:23
- Nahlásit
leyenda
helejte my s bonc určitě do nepáu jedem,páč tam jistě bé hyc ,zbytek neni poctatnej.
jináč moje kamarádka ruska co se před cca 8 lety odgestila do usa,má cérku..no byla na zabití uš dyš byla eště tady ,prostě apsence traverzy ..si přstaf,že ta malá svině na ní dokonce zavolala polycyji,že jí jako dala facku či co..ani nevim esi fak dala,měla hodně co dělat aby se z toho vykroutila..ty vado,tak tam bych žít nemohla SCELA JISTĚ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:24
- Nahlásit
Gerda
Takžem i laskavě řekněte, co si na ty ruce mám dát.
tagže bud ostropestřec nebo draksymun! )))
máš emču
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:26
- Nahlásit
Gerda
to máš po Maryji.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:28
- Nahlásit
Gerda
Takžem i laskavě řekněte, co si na ty ruce mám dát.
Nic, čím víc to mažeš tím víc se to vysouší, kdybys viděla moje ruce před rokem, byla to tragédie, několik let jsem mazala a mazala a bylo to hoší a horší, už 2 roky nemažu a ruce vypadají normálně.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:33
- Nahlásit
Nazdár lidijové!!
Dneska se v práci vyloženě prtínám. Jsem tu totiž jediná z celýho oddělení
Dneska se musim nechat vyfotit. K fotografovi chodim stejně nerada jako k zubaři a gynekologovi. Škoda, že nemůžu místo svojí fotky, fotku psa. Kluci jsou daleko fotogeničtější než já.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:33
- Nahlásit
Gerda nedostatek vitamínůch pani tim to je!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:34
- Nahlásit
Dobré ráno na pijáno
nechci do nepálu páč je tam určitě zima, dyť je to někde nahoře a gdyž tam nebéé zima tak je tam džungle a tygři a hadi a pabouci
Gerda
akžem i laskavě řekněte, co si na ty ruce mám dát. Mám aji olejovou nechtovou kůru, jenže ta mi teď vůbec nezabírá.
hele mě se dělá asik něco podobnýho, ale mezi palcem a dlaní a gdyž to mám hodně tak na celejch rukách a jediný co mi na to zabralo je smradlavej krém atopic nebo tak nějak se to menuje od toho výrobce co jsem vnutila kejlin tu mastičku na opary. Když sem to měla hodně tak sem si na noc namatlala ruce vazelínou a bzala rukavice a když ta vazelínová kůra zabrala tak si teď na noc mažu tím krémikem a jako dobrý
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:34
- Nahlásit
davidkova renata
přstaf,že ta malá svině na ní dokonce zavolala polycyji,že jí jako dala facku či co..ani nevim esi fak dala,měla hodně co dělat aby se z toho vykroutila.
ty vole to říkám furt - haranti jsou metla lictva, ne chlast.
tak tam bych žít nemohla SCELA JISTĚ
nápodobně.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:38
- Nahlásit
jbat
Veral retard děkuji, ale že jsem very retard vím už dávno
|