Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:16
- Nahlásit

Mucholabka
To jsou od Mišel . Nabrala si během cca dvou let asi dvanáct psů (vesměs importy z Maďarska), všechno mlaďochy a štěňata s velkou vizí jak bude chovat. Bohužel to nějak neklaplo, má dost problémy s páteří, smečka pumů, muďů,vižel a pulů rostla jak dříví v lese.... Upřímně řečeno i kdyby byla naprosto zdravá tak smečku dvanácti pošahaných maďarů snad nemůže zvládnout nikdo . Ještě nabraných naráz, stejně staří psi bez jakékoliv výchovy, dost často bez socializace...
Pak měla štěňata mudi, nějak se jí to nepodařilo prodat, velká část zůstala doma a rozmnožila další problémy. Následovali neplánované štěńata pumi bez PP. Leila se na ně byla koukat když jí umřel Alfík a vrátila se s tím, že do takhle nesocializovaných pum prostě nejde. Nedivím se jí . Od té doby se v inzerátech objevují s železnou pravidelností. Daruje je jak Mišel, tak noví majitelé co už jich mají plné zuby

Maky a Trix
není to chyba, ale někteří klienti to nemají rádi, takže musí mít nějaký povel, aby toho nechal. Já si vystačím s obyčejným "nesmíš", popř. "kurwacojsemtiříkalaNESMÍŠ"

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:16 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

Maky a Trix
nechodí na vodítku? Jsem líná mu ho připnout
A to je dobrý, co na to třeba měšťáci? Prošlo by to jako důvod mít psa na volno?
Já sem tam taky byla, protože přece abych byla ten kynológ, tak tohle je první podmínka! Ale jako jednou stačilo

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:20
- Nahlásit

Dáška
člověče, já ještě měšťáky nepotkala, navíc má můj 5kilovej trhač kovovej náhubek. navíc je podle mě ovladatelnej, fakt nemám problém, že by nepřišel. Takže je kdyžtak umlátím argumentama. Nebo já nevim. Můžu zkusit brečet

Biluška
díky, zkusím to trochu natrénovat. Chápu, že to někomu va, mě to taky va, když dožere maso a přijde mě olíznout a všude má ještě slepený chlupy od krve

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:23
- Nahlásit

Dáška
jo a já tam nejezdila v touze býti kynologem, ale kvůli své naivitě, kdy jsem uvěřila, že si tam čokl najde spoustu kamarádů a žádnej pejsek na něj nebude zlej.

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:28
- Nahlásit

Maky a Trix
Já měšťáky potkala, naštěstí jen s jedním psem, se mě ptali, proč není pes na vodítku, sem řekla, že nemůže, že mi cuká s mobilem, že právě píšu sms, no a prošlo to, akorát sem ju musela uvázat, jak odjeli, sem ju zase pustila a všichni byli spokojení
jo a já tam nejezdila v touze býti kynologem, ale kvůli své naivitě, kdy jsem uvěřila, že si tam čokl najde spoustu kamarádů a žádnej pejsek na něj nebude zlej.
A nějakej byl? Já jsem tam jen vezla kámošku, to mi stačilo

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:32
- Nahlásit

Hele a jak je to s tím olizováním teda? Mně Blbís olizuje buď když žeru salám a mám mastnou hubu anebo když po něm kvůli něčemu hučím. Tak jsem myslela, že tím jako dolízá, abych na něj nebyla škaledá, že on je maué čtěňátečto... Jako když hříbata melou tlamičkama jako by cucaly mlíko.
Ale taky jsem četla, že tím štěňata ukazují hlad, páč vlčata takhle nějak vyvolaj mámě vlčici zvracení a ta jim to pak nadělí... tak nevim. Asi dle situace. U toho salámu má teda asi hlad. Ale zvracet mu to nehodlám..

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:36
- Nahlásit

jbat
Myslím, že tu řešijou olizování při canisce
Ale u nás je to tak, že enouš vyloženě olizuje, pač chce jídlo, nestyděla by se vyžrat nám to přímo z pusy, normálně se jazykem snaží dostat dovnitř sme totiž zkoušeli, o co jí vlastně jde a kam až zajde, fůůůůj to bylo hnusný

jbat
Člen
- Nahlásit

Biluška
Momentálně vypadá, že jí není nic a nikdy nebylo.

Doufám, že jsi ji dostatečně ztraverzovala!!!!!

Biluška
Člen
- Nahlásit

jbat
Prasopes Orina olizuje lidem uši (hlavně mentíkům na kanysce, nebo pézetkám při přednáškách když hrajou mrtvolky). Snaží se vylizovat ušní maz. Když ji chvíli nechám tak u toho začne dělat seksujální pohyby. Jaký to má podtext to teda netuším.
Šelmyje mě olizují když spím a snaží se mě probudit. Nemám pocit, že by chtěly, abych je přivolala
Zbytek smečky mě olizuje když je mazlím a hladím. Přijde mi, že jako z vděčnosti, že mě prostě chtějí taky mazlit.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:38
- Nahlásit

Dáška
nechci se o tom moc bavit. Respektuju ho jako kynologa, když jsem viděla, co tam má za grázly, asi s těma čoklama něco umět musí. Nerespektuju ho jako člověka, stejně jako smečku jeho povětšinou hloupých nohsledů, jeho občas zlý chování (nejen k mému psoj, aby si někdo nemyslel, že jsem přecitlivělá), který absolutně nekoresponduje s tím, co tvrdí, a taky smečku jeho vlastních, podle mě dost nevychovaných čub. Stojím si za tím, že většina těch lidí, co tam jezdí maj se svýma psama problémy a že nejspíš neznám nikoho, kdo by je tam úplně vyřešil. Občas mám pocit, že se tam akorát navzájem utěšujou a podporujou se v tom, že jejich pes není nejhorší a změna veškerá žádná. Znám jednoho jedinýho člověka, co po ježdění tam udělal velký pokroky a je to jedinej člověk odtama, od koho si beru připomínky k srdci. Jsem ráda, že můj pes je bezproblémovej a zůstal takovej i po několika návštěvách tam.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:39
- Nahlásit

Dáška
sme totiž zkoušeli, o co jí vlastně jde a kam až zajde
fůůůůůůůjtajblllllll....
tak to teda zkoušet nebudu. dost že mě budí tím, že si mi lehne na prsa, hlavu má nad mojí a jak vyplázne jazyk, vždycky mi ho strčí do voka, debil.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:39
- Nahlásit

Mě pes olizuje furt. Stačí mu to, že se ke mě dostane. U lidí taky. Přijde k někomu, opře se o něj packama, protáhne se do vejšky a snaží se ho olíznout.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:42
- Nahlásit

Biluška
Prasopes Orina olizuje lidem uši (hlavně mentíkům na kanysce, nebo pézetkám při přednáškách když hrajou mrtvolky). Snaží se vylizovat ušní maz
bléééééé, to dělaly naše dogy taky. si nedokážeš představit, JAK jsem po tom byla ocicmaná. blbý je, že jsem byla malá a když jsem jim dala traverzou, vůbec to necítily. ale bylo to hrozný, i jsem pak chvíli neslyšela...

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:42
- Nahlásit

Maky a Trix
nechci se o tom moc bavit.
Jooo v pohodě mně jen zaujalo, že tam na něj byl nějakej pes zlej, když přece tam má tu smečku co naučí každého psa se chovat nebo co, jinak je mi to šumák
jbat
Jo bylo to drsnokrutě hnusné ale oko taky dobrý

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:44
- Nahlásit

Ahoj všem, jsem v práci a asi tady zdechnu.

Maky a Trix
Znám jednoho jedinýho člověka, co po ježdění tam udělal velký pokroky a je to jedinej člověk odtama, od koho si beru připomínky k srdci. Jsem ráda, že můj pes je bezproblémovej a zůstal takovej i po několika návštěvách tam.

A kdo to je?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:47
- Nahlásit

Dáška
nu, upřímně tam nebylo moc psů, se kterejma by si bezpečně pohrál. Možná pár, díky bohu je malej, velký psi ho nebrali jako konkurenci, nemusela jsem ho bránit před těma hovadama.
Lucie Kratochvílová
Eva Štemberů. Svýmu psovi opravdu rozumí a i mě je schopná poradit.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:49
- Nahlásit

Dáška
ale oko taky dobrý

myslím, že to dělá když chrápu, že ho to jako budí.
jednou jsem měla nějakej splín a ve dvě v noci jsem sí pustila Bjork.
pes se vyhrabal z pod peřiny, hodil na mě neskutečně znechucenej pohled a šel si lehnout až ke vchodovým dveřím...
on prostě na spaní potřebuje klííííííd.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:50 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Maky a Trix

To je zajímavý, Eva mě napadla jako první

Edit: ale myslim si, že hodně udělá i to, že mu dává dost do těla, jako fyzicky... když se psem intenzivně pracuješ, tak prostě nemá čas na kraviny a spousta "problémů" tim odpadne. Je ale super, že má třeba schopnost předávat dál rozumy, to umí málokdo

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:51
- Nahlásit

jbat
myslím, že to dělá když chrápu, že ho to jako budí

Nám se taky psi odstěhují, když dlouho svítíme a nespíme. Tváří se při odchodu dostatečně znechuceně, aby nám to jako došlo...

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:53
- Nahlásit

Dáška
Tváří se při odchodu dostatečně znechuceně, aby nám to jako došlo...

samozřejmě, úpa nad tou jeho hlavou vidím bublinu "bože, proč jsem ji tehdy jako štěně olízl jako první"...

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:54
- Nahlásit

Čus bus autobus
heleťte všimli ste si jak bude zejtra na bambiho pytlík????? http://www.novinky.cz/domaci/215340-vikend-bude-te ply-a-slunecny-na-horach-hrozi-vichrice.html

Biluška
to špatný chození může být opravdu z velkého deficitu minerálů a ze slabosti. Je ještě mrňavá vem si že u malejch štěňat je 1 den trvající průjem smrtelný. Takže uvidíš že jak se jí srovná ten průjem bude v pořádku.
Snaží se vylizovat ušní maz.
bléééé

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:55
- Nahlásit

Hm, Brita s náma nespí v ložinici, teď mi došlo, že jí asi vadí moje chrápání ))))

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:55
- Nahlásit

jbat
samozřejmě, úpa nad tou jeho hlavou vidím bublinu "bože, proč jsem ji tehdy jako štěně olízl jako první"...

A u nás - proč sem v tom útulku řvala Vem si mněěě, vem si měěěě, měla sem držet hubu!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
zažila jsem ho i v době, kdy se mnou ještě studovala a neměla na něj tolik času. Podle mě ona má pro zvířata cit, umí to s nima a občas si říkám, že pro běžnýho smrtelníka je ona lepší než Ruda. Pro mě rozhodně. Nemám agresivního kripla, já jen občas potřebovala nasměrovat. A to zvládne mnohem líp než on.
A ta únava a fyzická práce je super. Mohlo by si z ní vzít příklad víc lidí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:58
- Nahlásit

Alexa
Ona není až tak malinká, má sedm měsíců

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:00
- Nahlásit

Maky a Trix
A ta únava a fyzická práce je super. Mohlo by si z ní vzít příklad víc lidí.

Včetně mě Ještě že mám takový ňoumy hodný )))) Jak jsme začli topit v kamnech, tak Aneta leží zapasovaná za nima a nehne se od tama

Je škoda, že mu sláva a neomylnost vlezly na mozek...

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:02
- Nahlásit

Biluška
Ona není až tak malinká, má sedm měsíců
a jo to vím, je jí kolik 7 měsíců??? myslela jsem že je malá jako hmotnostně a je to štěndo a když u mrňavej štěňat to má smrtelnej průběh, tak u o něco starších a větších štěňat to taky není žádná sranda

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:06
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
myslela jsem u problemovejch psů. Tím, že si všichni společně odkejvou, že ten jejich pes není nejhorší se nic neřeší.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:10
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/krimi/215348-stovka-policist u-pokracuje-v-patrani-po-anicce.html

to jako fakt nevidim dobře...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:15
- Nahlásit

Maky a Trix

Mě to spíš ze vzdálenýho pohledu přišlo jako, že přes tejden si psy odvoděj na haltynách a o víkendech nechaj proběhnout na oplocenejch Vlčárách s pocitem, že jsou TAM a že tam se problémy časem vyřešej sami. Jenomže leta plynou a hovno, hovno, zlatá rybko.

<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání