Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:57
- Nahlásit

Alexa
aby to "lístkovalo
to je náročný, nemáš nějaký nenáročný-napoprvý?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 16:59
- Nahlásit

Alexa
nebo, když to těsto rozkrájím na 4 díly a ty dám přes sebe tak je to stejný nééé? totiž už vidim, jak mi to na jedný straně vyjde 4 krát přes sebe a na druhý třá jen 2krát přes sebe

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:00 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
to je náročný, nemáš nějaký nenáročný-napoprvý?

neni to náročný to se ti jenom zdá, moc dobře se s tím těstem pracuje když to všechno pořádně smícháš tak pak už jenom vyválet a složit

ebo, když to těsto rozkrájím na 4 díly a ty dám přes sebe tak je to stejný nééé? totiž už vidim, jak mi to na jedný straně vyjde 4 krát přes sebe a na druhý třá jen 2krát přes sebe

ježiš co blbneš???? prostě máš tu vyválenou placku tak jí přeložíš na půl a tu půlku ještě napůl, takže ti vznikne úzký vysoký těsto

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:04
- Nahlásit

tak pokracovani po napadeni!!!!!!tak se asi nic nestalo,kreten trnka neprijel,aby jsme sli za kolkem,takze se to opet smete po koberec,jak jinak!!!!!no a pan strazny slouzi dal,dokonce se zvesela bavil s mojim kolegou,jako by se nechumelilo!!!!no nic necham si vyplatit zbytek penez a jdu do dza,to je fakt jednani na vyliz mi prdel,no,ale ja to rikala,ze se niceho nedomuzu!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:04
- Nahlásit

Alexa
já to chápu s tim překládáním, jen nevim zda vyválim rovnoměrnou placku dyš se mi to nikdy zatím nepovedlo u štrůdlu, buchet, vánočního pečiva...

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:06
- Nahlásit

kejtlin
en nevim zda vyválim rovnoměrnou placku dyš se mi to nikdy zatím nepovedlo u štrůdlu, buchet, vánočního pečiva...
hele to je fuk
nemethova5nemethova5tak se asi nic nestalo,kreten trnka neprijel,aby jsme sli za kolkem,takze se to opet smete po koberec,jak jinak!!!!!no a pan strazny slouzi dal,dokonce se zvesela bavil s mojim kolegou,jako by se nechumelilo!!!!no nic necham si vyplatit zbytek penez a jdu do dza,to je fakt jednani na vyliz mi prdel,no,ale ja to rikala,ze se niceho nedomuzu!

no to si děláš prdel. Měla sis nechat napsat tu neschopenku, pak by to bylo na soud

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:08
- Nahlásit

nemethova5
jak se nic neděje, sepsali s tebou protokol cajti?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:10
- Nahlásit

nemethova5
Policajti na to mají měsíc. Tak nešil.
Ovšem, že Tě podrazil šéf, to už je něco jinýho.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:12
- Nahlásit

Alexa
Svatá pravda, Alekso. Ale nemethova5 si nedala říct, takže co už teď.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:15
- Nahlásit

Vlčáčkovákur.a!!!!podraz nejhorsiho kalibru,ne beze srandy,hledam neco jineho,v protejsim objektu radsi ten pamrd nevyliza!jak rikam,vleze mi tu a ustrelim mu prinejmensim koule,hajzlovy!maji sice na to mesic,ale dopadne to jak u tech fetaku,nic se proste nestalo!!!
Alexa
kejtlinhelejte,ja uz na nasi ceskou spravedlnost neverim,proste asi budu volat tomu kamosovy,ono se to asi jinak neda!!!!jak se rika na hruby pytel,hruba zaplata,vsak to je v poradku ne???nic se nestalo a preji te svini,aby ti psi zakousli jeho prinejmensim,nebo udelali takovej bordel,ze by ho za to zavreli.

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:16
- Nahlásit

Nazdááár!
Jsem doma, nevím ,kde je zbytek výpravy. Jsem totiž po procházce obočila na druhou stranu, než zbytek. A to jsem se ještě zdržela v Měcholupech u benzínky, protože tym byla děsná fronta.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:17
- Nahlásit

Alexahele,s tim kolenem jsem na neschopence byla a dva roky cekam na zasrany vyjadreni,nic,proste nula,nula nic!!!!!!!!!!
hlavne,ze paltim statu dane,jinka to je asi vedlejsi,seru na to.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:22 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

nemethova5
No, tak to se taky musíš zajímat. Ne jen čekat. Prostě mají určité lhůty, když je nenodrží, posouvám dál - nejdříve na šéfa, pak na šéfa šéfa, pak na ministerstvo, pak na inspekci ministerstva. Pak ombudsman. A když stále nic, tak soud u nás, pak soud ve Strassburku, pokud Ti to zato stojí. Každopádně si myslím, že se to zasekne už někde po cestě k ministerstvu, protože když uvidí, že nedáš pokoj, vyvinou nějakou aktivitu. Tedy pokud se vyvinout dá. Ale pamatuj si, že kde není žalobce, není soudce. Musíš máknout sama, protože v tomhle zkurveným asijským státě to za Tebe bez úplatku nikdo neudělá. Až na pár výjimek. A na ty zrovna Ty nebo já asi nenatrefíme. Takže víš, kdo má být aktivní, jo? TY!!!!!
Jdu se psíky na povinnou půlhodinku kvůli artroze.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:24
- Nahlásit

Vlčáčkovájako volam mojemu sefovy,asi tak petkrat dlouho zvonim a nic,hlavne,ze jsme byli na dnesek domluveni,ja se na to uz fakt vyse.u!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:39
- Nahlásit

Bré deň, vše zavezeno, vyzvednuto, jeli sme eště k atuš podivat se na rusáka, je velmi velký, Bůch byl odpočinut f autě, takže pak už zase řádil. Maryje už jedla, já peru, snažim se uklidit něco trošku, zjistila sem, že mi neodtejká sprcháč, což je takové nepříjemné...nakupovat sme nebyli, neboť už se nám nechtělo, pudem zítra ráno. Krásnej den sme dneska zas měli!

Pavliii
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:43
- Nahlásit

Čau, tady máte pár fotek z prochásky
URL

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:47
- Nahlásit

Pavliii
krááááááááááááááááásnééééééééééééééééééé fotešky

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:49
- Nahlásit

já z dnešního dne teprve tahám do compu, než to dám na rajče, tak bude pulnoc, musím si totiž přeinstalovat windows, ale nemám nikoho kdo by mi to mohl udělat ale už bych to docela nutně potřebovala, zkusím se zeptat kámošky, ta má přítele a je myslím technický typ

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:58
- Nahlásit

Ahooj, my jsme doma už dááávno, teď sem byla Áreskovi porcovat maso, aby každý večer mohl dostávat maso a neměl jen grancle.
A procházka byla báječná a Bůch je konečně řádně unaven spinka a pláče když se nestíhá přemisťovat se mnou, ale když ho zavřu do pokoje tak je náramně spokojen a spí a spí. Už se těším na sobotu to bude spinkat ještě krásnějc!
Akorát by nutně potřeboval Fandu
Pavliii
fotečky jsou povedený

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 17:59
- Nahlásit

Pavliii
Pavliiiiii ty sou krásný!!!! Díky díky, je tam máňa jak bjěžááááá! Jupííí! Krásně fotíš, moc krásně!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:00
- Nahlásit

Atusch
Bůch je skvělej, krásnej a bude z něj drsňák, mám ho zachycenýho, jak vraždí rukávek!

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:00
- Nahlásit

Z pana Bajkonůra jsme dneska udělali pinseznu Zlatovlásku.

A pejskové byli dneska ták zlí, že chudák Zlatovláska přišel o hlavu.

Atusch
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:02
- Nahlásit

Gerda
vymotaly jste se od nás v poho?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:15
- Nahlásit

Atusch
To si od nich chytla rychle tydlety ympertinentnostě!!!!! jISTĚ ŽE SME ZABLOUDILI!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:19
- Nahlásit

čus kreténi vůbec nestíhám!!!
mrtvá Zlatovláska je STRAŠNÁ,jinak foto velmi gůt,dokonce sem si fšimla,že v jeden moment vede kolonu Maryje))))
musim jít nepyšte !!

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:19
- Nahlásit

Gerda
Pavliii
Tam je i piksla?My sme dnes chtěli udělat natáčecí stopovací den,leč pole bylo povláčené dul vítr,ale pakůn stopaří bře velmi bře ovšem dyž sám chce,na políčku bylo osivo a myši si tam špacírovaly jak do sokola,takže místo první stopy se pakonoj jal šmírovat myšmamámy,tak sem ho chtěla kopnout pod vocásek páč na stopy traverzu netahám,nakonec sem ho nasměrovala kolenem a spoustou sprostých slov první došel mizerně,druhá jest natočená a je pěkná vrámci myšího bojkotu,nejlepčí bylo slovo dozoru závěrem-No ale za tu druhou měla být dalko větší pochvala i když určitě chápe že je to dobře páč už ho nebereš kolenem do žebersem zlá děsně zlá psovodka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:26
- Nahlásit

lidííí uš sem doma, střídač přišel vo hodinu dříf

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:28
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
danajasa
dle reakcí sem poznala, že ste nedočítaly, tak dočtěte co má můj kamarád radek doma

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:43
- Nahlásit

Pavliii
Mooc krásný fotky.
Si ji pár půjčím, můžu?
Lidijové to je děsný, jak na nich to meje ščenítki
vypadá dospěle.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:51
- Nahlásit

kejtlin
Až včíl sem to dočetla,lidi sou sfině.To je hnus velebnosti.

<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání