Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:13
- Nahlásit

kejtlin
jen si nenechá sáhnout na krk to se i ožene,stejně jako zuzanka a axa zezačátku, nevim co maj ti psi z bídy s reakcí na krk
jestli měla krk hodně pohmožděnej krs ten obojek, nejspíš ji bolí...
chůdě malý...mohly by jí taky prospět ty pangamíny? Můžu ti pro ní věnovat tu piksličku Mobility od fytovetu, co sem na zkoušku koupila, kdybys chtěla...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:13
- Nahlásit

kejtlin
já kdybych zachránila nějakého dalšího psy,tak by musel rychle jít dál,bo tady 4 by nezvládla
tak držím palečky

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to je to co sem měla já minulej tejden))))
dala sem si na to taky oftalmoframykáč

Kecáš, dala sis na to Bambiho pytlík Proto se ti to tak rychle uzdravilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:14
- Nahlásit

brezen2008
Báječná hororová knížka je sbírka povídek hororovejch autorůch, jmenuje se Tichá hrůza, sou tam fakt libový povídečky. A pak se mi eště líbily horory od Kinga, myslim, že se četla Carrie a eště něco, taky to bylo docela strašidelný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:15
- Nahlásit

danajasa
A dobrý?
uš jo..cca po necelým tejdnu
Baico
že jako chudák Jirka
to jo((( a bamby zas příde vo pytlík(((( neni snadný nám dělat fíky ti řeknu)))
brezen2008
máte dobrej tip na hororovou knížku
pučim ti svou fkladní..to ani nedočteš do konce jaká je to hrůza

du se svalyt ,nepište!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:16
- Nahlásit

Jo a doporučuju vám projet Pavliii celou její galeriii, bo tam má Pikslíka jako miminko plesnivý a strašně krásný )) A je tam i Faruna v létě, jak byl na valný hromadě a už měl ten klabonos a byl unavenej a taky eště malinkej. Malinkej tak, jako je dneska Bůch.

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:19
- Nahlásit

Vlčáčková
Blajznu tam ten framikojn,šel se svalit na pracvní pelech,stopování mausů ho nák zmohlo.Dikkejtlin
nenechá sáhnout na krk to se i ožene,stejně jako zuzanka a axa zezačátku, nevim co maj ti psi z bídy s reakcí na krk tam byl vobojek a za ten se vovládali kdyby byli uvázaný za nohu tag budou hájit nohu,každopádně je to moooc hezký konec sem opět dojmuta.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:20
- Nahlásit

Gerda
radek pangaminy má, dyt´ má psy a poníky-ty dostává, musí vše dostávat po troškách, mobility fytovet - to jsou bylinky? v sobotu jedeme na veterinu, tak se zeptáme veterináře, aby jí to neublížilo.není ustrašená což je dobře, jen hlavu schovává do šera, ale to bude dobrý

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:21
- Nahlásit

danajasa
A vypláchla si to voko? Máš nějakou tu borovou vodu, nebo jak se tomu řiká?

Dáška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:23
- Nahlásit

brezen2008
Jojo, King je úplně ze všech nejlepší a ať to máš tématicky sladěné, doporočuju Řbitov zviřátek (přesně takhle, není to překlep), je to fakt parádička paráda. Ale všecko alias King je super, akorát ne všecko je strašidelné

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:23
- Nahlásit

kejtlin
zeptej se ho na to, ukaž mu složení, je to fakt samá bylina, aji ostropestřec tam je )) Tak by jí to mohlo pomoct k dávání se dokupy...kdybys to chtěla, stačí řééct.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:25
- Nahlásit

Gerda
ok,kouknu na to zejtra
davidkova renata
tak tu nevlastním

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:26
- Nahlásit

my dneska po dlouhé době, potkali naše kamarády

a potkali jsme i westí slečnu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:27
- Nahlásit

danajasa
borová voda hrozně vysušuje, nedávala bych ji tam nechala bych tam framykoin 2krát denně, pokud se nezlepší tak bych po 2 dnech jela k veterináři.
Gerda
kdybys to chtěla, stačí řééc
napíšu semka v sobotu, díky
jo a ještě prosím nač je ten ostropestřec, že ho vyzdvihuješ? bych to mohla dohledat, ale spala jsem jen 2 hodiny

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:28
- Nahlásit

Monty
Jé, tam to znám, tam nechodím, je to o nervy

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:28
- Nahlásit

Gerda
Voda tu nejni,ale šel to pakůn uvědoměle zaspat,po dnešní spršce nadávání stejně nemá jinou možnost to ho zmohlo.A eště budu mít vostudu ve virtuálu páč sem měla ruce v kapsách a křičela sem velice na pakůně a asi to bude na jutubu včetně hlášky-no a tag se cvičí z rukama v kapsách(byla zima zlá a šel vodvolat tag semje nevyndavala no bože)

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:31
- Nahlásit

Mucholabka
Jé, tam to znám, tam nechodím, je to o nervy
co kecáš, tam je to úplně normální, ale jen pro normální psy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:31
- Nahlásit

danajasa
jako si nekoukala na dývko od toho jehoš méno nesmíme vyslobit, že přivolání je založený na respektu?

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:33
- Nahlásit

danajasa
dá se ještě použít k vyplachování Ophtal nebo odvar ze světlíku lékařského. jinak já teda mastičky nepoužívám, když měl hnisavý výtok, tak jsem kapala kapky Opthalmo-Framykoin

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:33
- Nahlásit

makrel
zbytečně moc psů na volno co k nám běhají a oštěkávají nás, tohleto mi úplně žere nervy
to radši zůstanu u každodenního dojíždění hodinu tam a hodinu zpět a svatého klidu

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

Mucholabka
jo, chápu, já ty psy většinou znám, takže mě to neštve, ale kdyby ne, tak bych to viděla podobně jako ty.Jinak taky nechápu nechávání psa zdrhat k ostatním, já jak kráva beru psa na vodítko hned jak zmerčím neznámého psa a to mám psa, který by nikomu nic neudělal.Ale lidi sou blbí.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:36
- Nahlásit

Dáška
ok ,kouknu a nsad budu mít co číst

jinak jenda má mít ještě 14 dní dovolenou a prej neví co bude dělat,jsem řekla,že nic,že může jenom spát nebo vymalovat

jo a ten vysavač,fakt vysaje i ty sindyni chlupy ,stačí každej den 2 minuty tady vysávat a je to zas ten starej hnědej koberec

Monty
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
proč tam nechodíš???

makrel
Člen
- Nahlásit

Monty
hahahahaha

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:38
- Nahlásit

kejtlin
prosímtě,neříkej mi že tam ukazuje přivolání bez pamlsků?
jako taky přivolávám bez pamlsků,když nemám u sebe,ale učila jsem na pamlsky,granule nebo kuře

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:39
- Nahlásit

kejtlin
Nekoukala,ale početla sem si tam leč po té co pakůn ůpěšně přechcal halti ohlávku za necelé tři dny a ten jehož méno atd.mi voznámil jojo chytrej pejsek tak sem se upnula na traverzyI kydyž tažení stopovačky bylo mírně ůspěšné do okamžiku než mi kámoška vetka tajně zdělila,že takto si jeden ríčbek zlomil vaz jak se šnůrka zachytla a von neubrzdil.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:40
- Nahlásit

tak koukám,že fakt jágr bude mít od prezidenta vyznamenání

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:41
- Nahlásit

brezen2008
Zaco?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:42
- Nahlásit

brezen2008
je to takový zmatený, občas odměňuje občas ne, ale důležitej je ten respekt že jo
danajasa
že by si ričbek zlomil vaz se mi nezdá i kdyš možný to je

Monty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:43
- Nahlásit

makrel
mám pomalá comp, než se mi to zaktualizuje, tak už je tady napsáno 158 příspěvků

<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání