Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:22
- Nahlásit

kejtlin
jo, je jí líp, ale chodí prostě divně . Když leží tak vypadá normálně, zvedá hlavu, pozoruje okolí..ale vůbec není ochotná se zvednout a když ji nalákám (na šunku) tak jde opatrně, pomalu a zadek se jí kácí na všechny strany . Teď je to trošku lepší než ráno, snažila se venku běhat za ostatníma a přijde mi, že to dost rozhýbala, ale stejně je to poznat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:24
- Nahlásit

Biluška
takhle přesně se chovala -myslim ta chůze ta dalmatinka jak měla v močáku kámen, neochota ke zvedání, chůze jakoby po špičkách, když jsem ji pomohla zvednout se a ušla pár kroků, tak šla o dost líp, ale po chvilce si zase sedla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:29
- Nahlásit

kejtlin
Není v sedmi měsících na kámen v močáku moc malá?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:35
- Nahlásit

Biluška
nemusí to být kámen v močáku, může to být cokoliv s močákem třá zánět, nebo ledviny nějakej problém s nima, je to malej organismus rychle prochladne.
některý plemena mají dispozice k močovým a ledvinovým kamenům nevím jestli šeltie, ale dalmatini jo. malá je, ale může to být výjimka. axa takhle chodila, když měla zánět ledvin, ta chodila nahrbeně, ale nechtěla se zvedat a padal ji zadek.
asi bych ji nechala udělat sono močovýho měchýře a ledvin příp. vzít krev z ní se zánět pozná

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:39
- Nahlásit

kejtlin
Tak změna, nové info. Právě se snažila zvednout a nešlo jí to. Sama chtěla a zvedala se natřikrát než se jí to podařilo. Jdu shánět nějakého schopného veta . To jsou zase nervy, tohleto

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:41
- Nahlásit

Biluška
hlavně at´ je schopnej! pak dej vědět.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:42
- Nahlásit

Biluška
tam u vás je nějaký schopný vet? Známá má ve vaší oblasti ségru od Aginy, zlomil se jí špičák a chtěla ho nechat vytrhnout, tak jsme jí to zakázali, už vidím jak tam ti kravaři umí udělat plastiku. Na to už jsem viděla píštělí po odstranění špičáku až dost abych to dovolila.
Držím pěst ať je OK.

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:46
- Nahlásit

Biluška
taky držím palce

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:52
- Nahlásit

Mucholabka
tam u vás je nějaký schopný vet?
jo jeden. Ten co mi dostal tenkrát Pumu z otravy. Jenže už moc nevetí, je výhradní dovozce Traineru a věnuje se hlavně tomuhle. Má svoji kliniku, na ní má doktorku co loni skončila školu. Musím ho vždycky pracně ukecávat, aby přišel a léčil osobně

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:01
- Nahlásit

Biluška
dávala jsi jí ionťák? Přesně tohle se mi stalo před dvěma měsíci s Trixem. Šílenej průjem, zvracel, venku prostě dřepnul a blil. Nemohl se zvednout. Doma ihned usnul, dostal huhlí a byl v cajku. Prostě z toho byl vyčerpanej, malý tělíčko ztratí hodně minerálů a ty jsou k činnosti svalů potřeba...¨čímž nikoho nezrazuju od návštěvy veta.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:15
- Nahlásit

Maky a Trix
jonťák nemám, ale vyfásla jsem včera konzervu hilsku (přes můj výslovný odpor ) a tu jsem jí teď rozmixovala ve vodě, aby měla hodně vody. Ještě mám glukopur tak do ní můžu nacpat ten.
Vždycky když to rozchodí tak je lepší a chodí skoro normálně. Připadá mi jako hodně starý pes, třá Rozárka taky chodí tímhle stylem

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:22
- Nahlásit

Biluška
glukopur bych jí dala, konzervu klidně taky. Nebo nějakej roboran, nebo prostě dodat minerály v nějaký přístupnější podobě a nacpat klidně až do žaludku. Pokud má furt sračku, dala bych rozhodně huhlí... a já osobně si myslím, že to bude vyčerpání, ale neriskovala bych to. Pokud ti to nechytnul ještě nikdo jinej, ani nějakej starej pes, moc mi nepřijde, že by šlo o virozu. Napadla mě otrava, ale velmi nerada straším. Zase takhle by to mohla bejt sůl, nějaký insekticidy... a k tomu se asi těžko dostane... jakej má průjem?
jinak já mám dva ionťáky stabilně součástí cestovní psí lékárničky a doma jich taky pár mám. dokonce jsem koupila nějaký s probiotikem, za pár korun.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:30
- Nahlásit

Biluška
taky to může bejt vyčerpání, ale stejně jako maky bych to neriskovala,essi pojedeš k tomu vetovi, tak si kup ten jont´ák, nestojí m oc a určitě se ti hodí, mám ho taky stabilně doma a když někam jedu, tak ho přiberu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:05
- Nahlásit

zlá Aga

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:07
- Nahlásit

kejtlin
Maky a Trix
Jaký Ionťák dáváte psům? Můžu poprosit odkaz?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:09 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

zlý frizo se svítícím okem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:13
- Nahlásit

Další zlá aga. Ona je poslední dobou hrozně špatný pes :-D asi už dospěla a jako správný pitbull teď zabije svojeho páníčka.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:14
- Nahlásit

Atusch
můj veterinář nakupuje ten od royal canin, modrobílý pytlík, možná ho dělají i jiný firmy, nevím.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:15
- Nahlásit

čau smradi.
Bilu držím palečky, vypadá to na ledviny nebo něco, určitě se z toho vyhrabe!

jinak si myslím, že dát ve čtvrtek svátek a v pátek mě hnát do práce je vůbec největší hnus, co znám...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:16
- Nahlásit

Atusch
http://www.lboro.cz/shop.php?action=show_product_d etail&product_id=327192
kupuju tenhle, je super. Pro lidi i pro zviřátka. Stojí v lékárně asi 12korun, takhle celej balík stojí směšnou cenu... ale člověk ho tolik nezdělá....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:17
- Nahlásit

Frizo měl včera návštěvu, a jak si na naše feny nedovolí, tak tyhle chtěl zabít a na všech fotkách má úplně rudé oči.

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:22
- Nahlásit

Maky a Trix
http://www.lboro.cz/shop.php?action=show_product_ d etail&product_id=327192
kupuju tenhle, je super. Pro lidi i pro zviřátka. Stojí v lékárně asi 12korun, takhle celej balík stojí směšnou cenu... ale člověk ho tolik nezdělá....

to je, ale 12 kč za jeden sáček ne? Nebo ses upsala o nulu :-D?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:25 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Atusch
Stojí v lékárně asi 12korun, takhle celej balík stojí...

přijde mi pochopitelný, že mluvím o jednotlivým sáčku, když v druhý větě píšu, že celej balík stojí tak málo. Navíc v tom linku máš, že v balíku za 130 je tam 30 sáčků, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:35
- Nahlásit

Maky a Trix
Nemá moc běhací sračku. Je to úplně tekuté, doslova voda, ale není to, že by běhala co pět minut. Včera byla cca čtyřikrát-pětkrát, dneska vůbec. Alespoň co jsem viděla, taky nemám oči fšude a psi mají volný přístup na zahradu.

Včera odpo kulhala na pravou přední. Dost. Ani na ni nedošlápla. Jenže to už jsme řešili tu sračku a té noze jsme nepřikládali důležitost. Zlomený nikde nic neměla. Ona je tak trošku hysterka a ráda přehrává když ji něco bolí. Takže jsme si řekli, že prostě zakopla, nebo tak něco.
Večer nekulhala vůbec. Ráno začala kulhat na pravou zadní. Dost. Teď zase nekulhá vůbec

Jako tohle jí nebudu tolerovat, na nevysvětlitelné nemoci, se kterýma si nigdo neví rady máme doma Lilátko Dva takový psy bych nemusela psychicky zvládnout

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:43
- Nahlásit

Biluška
nějaký křeče by mohla mít z průjmu. Jako že třeba nemůže pořádně haxnu natáhnout nebo tak. Osobně bych do ní narvala hodně mnoho vývaru, huhlí a počkala bych, jestli začne normálně chodit. Fakt může bejt jen vyčerpaná... nebo něco blbě snědla. Nechala bych jí klid, nějaký teplý místo na tvých očích a bez ostatních psů, a k dispozici nějakej ten vývar nebo tak. Ale kdyby nechodila ani po nějakým vydatným spánku a jídle, asi bych začala decentně panikařit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:55
- Nahlásit

Maky a Trix
Momentálně vypadá, že jí není nic a nikdy nebylo. Šmejdí tu a prudí Fufíka. Tak já uš fakt nevím

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:55 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
http://zvirata-rostliny.avizo.cz/mlady-pes-pumi-40 28390.html

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:02
- Nahlásit

Biluška
tak klid. Osobně bych jí dala fakt nějakej vývar nebo něco, aby nabrala zpátky tekutiny.
Ještě se chci zeptat, prosím, je chybou, když pes člověka olizuje? Nebo mu to mám zakázat? Díky

Dáška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:09
- Nahlásit

Dobré ráno

Biluška
Tak hlavně ať je v pořádku, ať už je nemocná, nebo není!

Maky a Trix
Ještě se chci zeptat, prosím, je chybou, když pes člověka olizuje? Nebo mu to mám zakázat? Díky

Tys nedávala pozor na vysočině? Dyť přece ó Velký má olíznutí pána jako odměnu u přivolání :-P bylo to na tom vídeju, jaks na něm byla i ty prej...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:14
- Nahlásit

Dáška
jasně, že jsem byla na vídeju, jsem tam totiž ještě aktívně jezdila. a to s tím olíznutím po přivolání jsem asi vypustila, protože mám malýho psa a hodně bolavá záda. Ohýbání se nepřipadá v úvahu. Proč myslíš, že nechodí na vodítku? Jsem líná mu ho připnout

<< 1 ... 5526 . 5527 . 5528 . 5529 . 5530 . 5531 . 5532 . 5533 . 5534 . 5535 . 5536 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání